Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem η κατάσταση που έχω περάσει με έχει κάνει να εκτιμώ τα πολύ βασικά πράγματα στη ζωή. Σκέψου έναν φυλακισμένο που βγαίνει έξω μετά από καιρό. Εκτιμά απίστευτα την ελευθερία του, κάτι που για τους άλλους είναι δεδομένο.

Οταν συνηθισεις ομως την ελευθερια δεν ζητας και κατι παραπανω; Ειναι τοσα χρονια που βγηκες απ το σπιτι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για πολλά χρόνια ήμουν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσα να πάω για μπάνιο στη θάλασσα λόγω του ότι είχα ένα σώμα γεμάτο πληγές - πόσο μάλλον να πάω να γαμήσω. Και φυσικά καμία καριόλα δεν με κοίταζε με μια μούρη γεμάτη πληγές. Έτσι έμαθα να ζω μοναχικά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στις ατελειωτες μοναχικες βολτες που κανεις καθως παρατηρεις τον κοσμο δεν σκιρταει η καρδια σου για κατι περισσοτερο; Να πας καπου; Να δεις κατι;

Διακοπες πηγαινεις το καλοκαιρι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τώρα τύπε είμαι πλέον τόσο μισογύνης που δεν είναι δυνατόν να αγαπήσω πραγματικά μια γκόμενα. Θέλω μόνο να τις βλέπω να αναγκάζονται να γαμιούνται για λίγα ευρώ. Η πουτάνα η ζωή με έκανε να τις μισήσω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα καμία δεν σ' αγαπάει. Σ' αφήνουν στο έλεος του Θεού. Αν δεν είσαι ο ίδιος δυνατός πεθαίνεις. Δεν πιστεύω στην αγάπη. Οι γυναίκες θέλουν να σε βλέπουν δυνατό. Τώρα είμαι δυνατός αλλά τι να την κάνω τη σχέση; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΑ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα καμία δεν σ' αγαπάει. Σ' αφήνουν στο έλεος του Θεού. Αν δεν είσαι ο ίδιος δυνατός πεθαίνεις. Δεν πιστεύω στην αγάπη. Οι γυναίκες θέλουν να σε βλέπουν δυνατό. Τώρα είμαι δυνατός αλλά τι να την κάνω τη σχέση; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΑ;

Η φυση ειναι σκληρη... Δε σε αδικω.

Την καταθλιψη την επαθες μετα το στρατο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μη στεναχωριέσαι και μη κρατάς κακία.Μόνο κατανόησε.το μίσος θα σε σκοτώσει πρόωρα  δηλητηριαζοντας σε.Μην περιμένεις πολλά από τις γυναίκες ειδικά.έχω γνωστούς  με παρόμοιες ιστορίες και σε κατανοω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;
Τώρα όμως είσαι καλά.Έτσι δεν είναι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τώρα είμαι καλά επειδή γαμάω. Το σεξ μου έσωσε τη ζωή. Και φυσικά το ΓΑΜΗΣΙ στο μπουρδέλο δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη μαλακία.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606
Τώρα είμαι καλά επειδή γαμάω. Το σεξ μου έσωσε τη ζωή. Και φυσικά το ΓΑΜΗΣΙ στο μπουρδέλο δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη μαλακία.
εχεις δικιο.με το κατουρημα εχει  :piss:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εννοείτε.Όλα στο μυαλό είναι.όπως την βρίσκει ο καθένας.απλά να προσέχεις  απο μεταδιδόμενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μάλιστα μου άνοιξε τα μάτια μια ψυχίατρος. Μου λέει: "ΠΗΔΑΣ;" Της λέω: "ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ." Μου λέει: "ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ." Και όντως αυτό ήταν το γιατρικό μου. Ποια καριόλα γκόμενα θα με βοηθούσε; Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες. Γι' αυτό ακόμα και την Κορίνα δυσκολεύομαι πολύ να τη μισήσω. Αυτά τα κορίτσια χωρίς να το ξέρουν μου έσωσαν τη ζωή.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και μάλιστα μου άνοιξε τα μάτια μια ψυχίατρος. Μου λέει: "ΠΗΔΑΣ;" Της λέω: "ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ." Μου λέει: "ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ." Και όντως αυτό ήταν το γιατρικό μου. Ποια καριόλα γκόμενα θα με βοηθούσε; Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες. Γι' αυτό ακόμα και την Κορίνα δυσκολεύομαι πολύ να τη μισήσω. Αυτά τα κορίτσια χωρίς να το ξέρουν μου έσωσαν τη ζωή.
τρολ αλερτ νομίζω λιγουλακι :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πήγαινε πες σε μια γκόμενα ότι έχεις πρόβλημα και θέλεις να σε βοηθήσει. Θα σου γυρίσει την πλάτη η καριόλα, καμία γκόμενα δεν θα σου κάτσει αν έχεις πρόβλημα. Θα σε αφήσει να ψοφήσεις σαν το σκυλί. Η πουτάνα όμως θα είναι εκεί για σένα να σου δώσει αυτό το βασικότατο πράγμα που λέγεται σεξ. Γι' αυτό τις αγαπώ, γι' αυτό τις λατρεύω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πήγαινε πες σε μια γκόμενα ότι έχεις πρόβλημα και θέλεις να σε βοηθήσει. Θα σου γυρίσει την πλάτη η καριόλα, καμία γκόμενα δεν θα σου κάτσει αν έχεις πρόβλημα. Θα σε αφήσει να ψοφήσεις σαν το σκυλί. Η πουτάνα όμως θα είναι εκεί για σένα να σου δώσει αυτό το βασικότατο πράγμα που λέγεται σεξ. Γι' αυτό τις αγαπώ, γι' αυτό τις λατρεύω.
ε μήπως τα πάρα λέμε λίγο.πάντως φυσικό ειναι να τις λατρεύεις αφού είναι πιο ειλικρινείς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 δεν είναι ειλικρινείς, απλά ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. Τι θέλει ο άντρας από μια γυναίκα; ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Αυτό θέλει ο άντρας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και δεν τρολάρω για την ψυχίατρο. Σου λέω ακριβώς αυτό που μου είπε. Έτσι ακριβώς μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Δεν μου είπε: "Έχεις κοπέλα;" Μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Ακριβώς αυτό. Γιατί αυτή είναι η ουσία: ΝΑ ΠΗΔΑΣ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 δεν είναι ειλικρινείς, απλά ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. Τι θέλει ο άντρας από μια γυναίκα; ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Αυτό θέλει ο άντρας.
εντάξει  το όλο σκηνικό  λεω ειναι πιο αληθινό.απο την ψευτοηθικοπουριτανη γυναίκα της Ελλάδας με όλα τα κόλπα και τις λοιπές μαλαμιές που παίζουν  οι γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom