Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.
Μια στην πιπα και μια καραμελωμα.τι λες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι τσιγκούνης και ολιγαρκής. Το θεωρώ τελείως περιττό να πάρω 2 γκόμενες αφού θα χύσω 1 φορά.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.

Μην είσαι τσίπης μαν...

Άνοιξε τα φτερά σου.

Χύνεις στην μία, και μετά με δεύτερο μανίκι χύνεις και στην άλλη...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι τσιγκούνης και ολιγαρκής. Το θεωρώ τελείως περιττό να πάρω 2 γκόμενες αφού θα χύσω 1 φορά.
Το να μειωνες την συχνοτητα εστω και περιοδικα,μια στο τοσο, ωστε να γαμησεις μαζι 2 μουνια?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

www.bustle.com/articles/127196-7-best-ffm-threesome-sex-positions-because-3-is-a-hot-crowd]http://www.bustle.com/articles/127196-7-best-ffm-threesome-sex-positions-because-3-is-a-hot-crowd[/url]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
α ο αλλος ο ζαντρεν ηταν σε μπερδεψα. τεσπα βαριεμαι να εξηγω τη φαση τωρα. τον καραμουζιασα γιατι ισχυριστηκε ψεμματα.
τελως παντον οκ.ο ναρουτο δεν εχει εχει σχεση με ολα αυτα που λεγαμε σημερα εδω.τι προσπαθεις να αποδιξεις δε ξερω.τα λεμε το βραδυ γιατι εχω να γαμησω και μια ελλεηνιδα τζαμπα τωρα.τα φιλια μου πσωγλεντιδες :effemine:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελως παντον οκ.ο ναρουτο δεν εχει εχει σχεση με ολα αυτα που λεγαμε σημερα εδω.τι προσπαθεις να αποδιξεις δε ξερω.τα λεμε το βραδυ γιατι εχω να γαμησω και μια ελλεηνιδα τζαμπα τωρα.τα φιλια μου πσωγλεντιδες :effemine:

ρε τυπε δεν ειπα οτι εχει σχεση με τα εδω, το πουλι διορθωσα που υπαινιχθηκε οτι αυτος απασφαλισε και καταπιε τον ναρουτο.
πως τα μπουρδουκλωσες ετσι

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
καλά ρε το παιδί είπε ότι πέρασε ένα πρόβλημα τι γαϊδούρια που είστε και συνεχίζετε να τραμπουκίζετε  :2on1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
καλά ρε το παιδί είπε ότι πέρασε ένα πρόβλημα τι γαϊδούρια που είστε και συνεχίζετε να τραμπουκίζετε  :2on1:
σωστος,κανεις δε χρειαζεται να κανει λογο για τα Ι και την καταθλιψη,αυτα ειναι προσωπικα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άσε τα παιδιά, την τραμπούκα τη γράφω στα αρχίδια μου. Να ενημερώσω ότι δεν είχα ποτέ αυτοκτονικές τάσεις αλλά είχα έντονες νευρώσεις που τώρα βαριέμαι να αναλύω. Είμαι λίγο νευρόσπαστο γενικά και όταν νευριάζω γίνομαι ανεξέλεγκτος.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άσε τα παιδιά, την τραμπούκα τη γράφω στα αρχίδια μου. Να ενημερώσω ότι δεν είχα ποτέ αυτοκτονικές τάσεις αλλά είχα έντονες νευρώσεις που τώρα βαριέμαι να αναλύω. Είμαι λίγο νευρόσπαστο γενικά και όταν νευριάζω γίνομαι ανεξέλεγκτος.

Είσαι έτοιμος για FFM, απλά δεν το παραδέχεσαι.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
σκιζεις τα καλσον και τις ζαρτιερες σου?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά μαλάκα Zoren ξεσπάω στις σάρκες μου. Εκτός αν έχω κοντά μου κανένα γαμιόλη σαν εσένα που μου τη μπαίνει πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom