ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 506
σιγα μη βαλω και δονητη οπως εσυμη πεθανεις με το δαχτυλο στον κωλο και κλειδωσει εκει ε προσοχη
σιγα μη βαλω και δονητη οπως εσυμη πεθανεις με το δαχτυλο στον κωλο και κλειδωσει εκει ε προσοχη
τεκμηρήωσέ το μουσε τι διαφωνεις
Μια στην πιπα και μια καραμελωμα.τι λες?Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.
σιγα μη βαλω και δονητη οπως εσυ
Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.
τεκμηρήωσέ το μου
Το να μειωνες την συχνοτητα εστω και περιοδικα,μια στο τοσο, ωστε να γαμησεις μαζι 2 μουνια?Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι τσιγκούνης και ολιγαρκής. Το θεωρώ τελείως περιττό να πάρω 2 γκόμενες αφού θα χύσω 1 φορά.
που κολαει ρε αυτο?:S
ποιος εβαλε τα ποστ του ναρουτο που παρακαλαγε το κροσσακι για ραντεβου πριν πεντε χρονια ρε τυπε? κοντη μνημη εχεις η κανεις πως ξεχασες
που κολαει ρε αυτο?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
τελως παντον οκ.ο ναρουτο δεν εχει εχει σχεση με ολα αυτα που λεγαμε σημερα εδω.τι προσπαθεις να αποδιξεις δε ξερω.τα λεμε το βραδυ γιατι εχω να γαμησω και μια ελλεηνιδα τζαμπα τωρα.τα φιλια μου πσωγλεντιδεςα ο αλλος ο ζαντρεν ηταν σε μπερδεψα. τεσπα βαριεμαι να εξηγω τη φαση τωρα. τον καραμουζιασα γιατι ισχυριστηκε ψεμματα.
τελως παντον οκ.ο ναρουτο δεν εχει εχει σχεση με ολα αυτα που λεγαμε σημερα εδω.τι προσπαθεις να αποδιξεις δε ξερω.τα λεμε το βραδυ γιατι εχω να γαμησω και μια ελλεηνιδα τζαμπα τωρα.τα φιλια μου πσωγλεντιδες![]()
σωστος,κανεις δε χρειαζεται να κανει λογο για τα Ι και την καταθλιψη,αυτα ειναι προσωπικα.καλά ρε το παιδί είπε ότι πέρασε ένα πρόβλημα τι γαϊδούρια που είστε και συνεχίζετε να τραμπουκίζετε![]()
Άσε τα παιδιά, την τραμπούκα τη γράφω στα αρχίδια μου. Να ενημερώσω ότι δεν είχα ποτέ αυτοκτονικές τάσεις αλλά είχα έντονες νευρώσεις που τώρα βαριέμαι να αναλύω. Είμαι λίγο νευρόσπαστο γενικά και όταν νευριάζω γίνομαι ανεξέλεγκτος.
σκιζεις τα καλσον και τις ζαρτιερες σου?Άσε τα παιδιά, την τραμπούκα τη γράφω στα αρχίδια μου. Να ενημερώσω ότι δεν είχα ποτέ αυτοκτονικές τάσεις αλλά είχα έντονες νευρώσεις που τώρα βαριέμαι να αναλύω. Είμαι λίγο νευρόσπαστο γενικά και όταν νευριάζω γίνομαι ανεξέλεγκτος.