zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σιγα την βομβα που θα σκασει
ζιγ ετοιμασου για τον νομο ρε
σιγα την βομβα που θα σκασει
ζιγ ετοιμασου για τον νομο ρε
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.
Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.
Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.
Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .
Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.
Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!
Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.
Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.
Δεν γινόμαστε πελατες.
Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα... Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.
οταν η αυτοπεποιθηση και ο ανδρισμος απο εναν αντρα ειναι κατω του μηδενος εχει αυτα τα αποτελεσματακαθόμουν και διάβαζα αυτό :
το οποίο στα μάτια κάποιου ανθρώπου που έχει νοημοσύνη λίγο πάνω απο το πικπα σημάινει: ξεφτυλίζομαι για όποια γυναίκα μου ανοιξει τα ποδια και είναι κατάσταση πρωτοφανούς πιρφορίας και εξευτελισμού
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , πως είναι δυνατόν αυτή η συμπεριφορά να είναι ένδειξη περηφάνειας , σκληροπυρηνικοτητας , και αντρισμού ?![]()
![]()
![]()
προφανως είναι το τελευταιο σταδιο αυτοεπιβεβαιωσης αγαπητεκαθόμουν και διάβαζα αυτό :
το οποίο στα μάτια κάποιου ανθρώπου που έχει νοημοσύνη λίγο πάνω απο το πικπα σημάινει: ξεφτυλίζομαι για όποια γυναίκα μου ανοιξει τα ποδια και είναι κατάσταση πρωτοφανούς πιρφορίας και εξευτελισμού
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , πως είναι δυνατόν αυτή η συμπεριφορά να είναι ένδειξη περηφάνειας , σκληροπυρηνικοτητας , και αντρισμού ?![]()
![]()
![]()
Απο το στομα εφταναν στα ποδιαπικερακο πως ειναι τα χισια μου ρεεχουν καλη γευση οταν τα εγλυφες απο τα ποδαρακια της κορινας?
οχι ρε τυπε μια στο στομα μα στα ποδια αναλογος τι ηθελε εκεινη τη μεραΑπο το στομα εφταναν στα ποδια![]()
γιατι δεν κανονιζατε καμια παρτουζα?ολα τα αλλα τα αφηνεςι ασχολιαστα ε?
Αχ και να ηξερες ποσο γαματα ενιωθα οταν εβγαινα απο το δωματιο και σε εβλεπα να μπαιζεις μετα
δεν λιωσαν ρε Πικερ?Αν έχω αρκετά λεφτά απλά σταματάω να δουλεύω ή μειώνω το ωράριό μου. Ζω ξεκούραστα, χωρίς άγχος, φοράω τα ίδια ρούχα εδώ και 20 χρόνια και γαμάω μέρα παρά μέρα. Και θα το κάνω αυτό μέχρι να πεθάνω από ανακοπή πάνω στο σεξ στα γεράματά μου.
δεν θα ηθελες εναν Picker Junior?Ούτε να κάνεις οικογένεια φυσικά έχει αξία. Μόνο σκοτούρες θα σου φέρει. Εσύ ο ίδιος σε κάποια χρόνια απλά δεν θα υπάρχεις.
το επαθλο σου τελικα ποιο θα ειναι τωρα?Ο νόμος του Picker έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας, Κάποτε αγωνιζόμουν να φτάσω σε θεάσεις το thread του πορνομετανάστη και τώρα πια με βλέπει με τα κιάλια. Τι είναι αυτό που κάνει το νόμο του Picker τόσο δημοφιλή αλλά και τόσο μισητό;
Ο νόμος του Picker έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας, Κάποτε αγωνιζόμουν να φτάσω σε θεάσεις το thread του πορνομετανάστη και τώρα πια με βλέπει με τα κιάλια. Τι είναι αυτό που κάνει το νόμο του Picker τόσο δημοφιλή αλλά και τόσο μισητό;
δρακουλινια?Η ευχαρίστησή μου έγκειται στο γαμήσι που ρίχνω κάθε 2 μέρες, στα γαριδάκια και τα πατατάκια που τρώω το βράδυ, στις ατελείωτες μοναχικές μου βόλτες παρατηρώντας τον κόσμο και στην υπερηφάνεια που μου δίνει το ότι δεν μαλακίζομαι ποτέ.![]()
σιγα μη κανω παρτουμα με τον βρομιαρη ρε.δεν εχεςι δει πως ειναι ο τυπος?γιατι δεν κανονιζατε καμια παρτουζα?
κωλοτρυπιδι επαιξε?οχι ρε τυπε μια στο στομα μα στα ποδια αναλογος τι ηθελε εκεινη τη μερα
ετσι για τη φαση,ενας μουνι ενας στομα,η και κανα dp η στην ακραια dap.σιγα μη κανω παρτουμα με τον βρομιαρη ρε.δεν εχεςι δει πως ειναι ο τυπος?
συγγνωμη που δε βρωμαω απο χιλιομετρα και δε κουβαλαω τα παντα απο αρρωστιες βρομιαρη σαπιοψωληΤι τον ρωτάς ρε τύπε; Ο Ζoren κάνει παρτούζες μόνο με καθαρά αγόρια. Δεν του αρέσει να έρχεται σε επαφή με βρώμικες πούτσες.