Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.

Δεν γινόμαστε πελατες.

Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα... Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/move]
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καθόμουν και διάβαζα αυτό :

Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

το οποίο στα μάτια κάποιου ανθρώπου που έχει νοημοσύνη λίγο πάνω απο το πικπα σημάινει: ξεφτυλίζομαι για όποια γυναίκα μου ανοιξει τα ποδια και είναι κατάσταση πρωτοφανούς πιρφορίας και εξευτελισμού

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , πως είναι δυνατόν αυτή η συμπεριφορά να είναι ένδειξη περηφάνειας , σκληροπυρηνικοτητας , και αντρισμού ? :think: :think: :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506

το οποίο στα μάτια κάποιου ανθρώπου που έχει νοημοσύνη λίγο πάνω απο το πικπα σημάινει: ξεφτυλίζομαι για όποια γυναίκα μου ανοιξει τα ποδια και είναι κατάσταση πρωτοφανούς πιρφορίας και εξευτελισμού

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος , πως είναι δυνατόν αυτή η συμπεριφορά να είναι ένδειξη περηφάνειας , σκληροπυρηνικοτητας , και αντρισμού ? :think: :think: :think:
οταν η αυτοπεποιθηση και ο ανδρισμος απο εναν αντρα ειναι κατω του μηδενος εχει αυτα τα αποτελεσματα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

προφανως είναι το τελευταιο σταδιο αυτοεπιβεβαιωσης αγαπητε :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
ολα τα αλλα τα αφηνεςι ασχολιαστα ε?

Αχ και να ηξερες ποσο γαματα ενιωθα οταν εβγαινα απο το δωματιο και σε εβλεπα να μπαιζεις μετα
γιατι δεν κανονιζατε καμια παρτουζα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας, Κάποτε αγωνιζόμουν να φτάσω σε θεάσεις το thread του πορνομετανάστη και τώρα πια με βλέπει με τα κιάλια. Τι είναι αυτό που κάνει το νόμο του Picker τόσο δημοφιλή αλλά και τόσο μισητό;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Αν έχω αρκετά λεφτά απλά σταματάω να δουλεύω ή μειώνω το ωράριό μου. Ζω ξεκούραστα, χωρίς άγχος, φοράω τα ίδια ρούχα εδώ και 20 χρόνια και γαμάω μέρα παρά μέρα. Και θα το κάνω αυτό μέχρι να πεθάνω από ανακοπή πάνω στο σεξ στα γεράματά μου.
δεν λιωσαν ρε Πικερ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι ότι ο νόμος του Picker προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο ζωής για τους υπερήφανους και τους ολιγαρκείς.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο νόμος του Picker έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας, Κάποτε αγωνιζόμουν να φτάσω σε θεάσεις το thread του πορνομετανάστη και τώρα πια με βλέπει με τα κιάλια. Τι είναι αυτό που κάνει το νόμο του Picker τόσο δημοφιλή αλλά και τόσο μισητό;
το επαθλο σου τελικα ποιο θα ειναι τωρα?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Η εμμονή σου τύπε, σε σημείο ψυχαναγκασμού όπως θα έγραφαν οι εφημερεύοντες του σάιτ (αν μου το επιτρέπουν βεβαίως να χειριστώ καθαρά ιατρικούς όρους)...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Η ευχαρίστησή μου έγκειται στο γαμήσι που ρίχνω κάθε 2 μέρες, στα γαριδάκια και τα πατατάκια που τρώω το βράδυ, στις ατελείωτες μοναχικές μου βόλτες παρατηρώντας τον κόσμο και στην υπερηφάνεια που μου δίνει το ότι δεν μαλακίζομαι ποτέ.  :sunglasses:
δρακουλινια?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι τον ρωτάς ρε τύπε; Ο Ζoren κάνει παρτούζες μόνο με καθαρά αγόρια. Δεν του αρέσει να έρχεται σε επαφή με βρώμικες πούτσες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Τι τον ρωτάς ρε τύπε; Ο Ζoren κάνει παρτούζες μόνο με καθαρά αγόρια. Δεν του αρέσει να έρχεται σε επαφή με βρώμικες πούτσες.
συγγνωμη που δε βρωμαω απο χιλιομετρα και δε κουβαλαω τα παντα απο αρρωστιες βρομιαρη σαπιοψωλη :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom