Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά που λες. Εγώ να παντρευτώ πουτάνα; Πήγαινε ρώτα τη βρε μαλάκα αν της ζήτησα ποτέ να βγούμε.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά που λες. Εγώ να παντρευτώ πουτάνα; Πήγαινε ρώτα τη βρε μαλάκα αν της ζήτησα ποτέ να βγούμε.
ολα τα αλλα τα αφηνεςι ασχολιαστα ε?

Αχ και να ηξερες ποσο γαματα ενιωθα οταν εβγαινα απο το δωματιο και σε εβλεπα να μπαιζεις μετα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
στην ουσια δεν εχςι πετύχει τιποτα απολυτος στη ζωη σου.Οσο για την αξιοπρεπεια τα ειδαμε τα χαιρια σου.Ετοιμος ησουν να παντρευτεςι πουτανα και πειεδη σε ετζασε τωρα αλλαζεις τακτικη οπως ακριβως και με τις ελληνιδες.εισαι ενα μηδενικο και τιποατα αλλο.Πεταμενε της ζωης
:rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν κάνω καμία προσπάθεια στη ζωή γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γαμάω μέρα παρά μέρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν έχω αρκετά λεφτά απλά σταματάω να δουλεύω ή μειώνω το ωράριό μου. Ζω ξεκούραστα, χωρίς άγχος, φοράω τα ίδια ρούχα εδώ και 20 χρόνια και γαμάω μέρα παρά μέρα. Και θα το κάνω αυτό μέχρι να πεθάνω από ανακοπή πάνω στο σεξ στα γεράματά μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ολα τα αλλα τα αφηνεςι ασχολιαστα ε?

Αχ και να ηξερες ποσο γαματα ενιωθα οταν εβγαινα απο το δωματιο και σε εβλεπα να μπαιζεις μετα
φαντασιωνεσαι να σου γλυφουν τα χυσια αντρες μωρη κωλομπα;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Δεν κάνω καμία προσπάθεια στη ζωή γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γαμάω μέρα παρά μέρα.
αρα ερχεσαι στα λογια μου.Εισαι ενας αποτυχιμενος της ζωης.Ενα παρασιτο της κοινωνιας.Καποιος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.Το ξερεις και το ξερω πικερακο πολυ καλα.Ασχετα αν δε το παραδεχεσε και κρυβεσαι πισω απο ηλιθιους νομους για να πείσεις μάταια τον εαυτο σου οτι κατι εισαι καιτ αξιζεις.Δε πειραζει ομως γιατι σε μια κοινωνια υπαρχουν ολων των ειδών ανθρωποι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι νιώθουν οι γκόμενες για μένα γιατί δεν προσπαθώ ποτέ να κάνω σχέση. Από τις πουτάνες το μόνο που θέλω είναι να μου κάθονται. Οι πουτάνες που δεν μου κάθονται είναι ΚΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ γιατί είμαι πάντα καθαρός και ευγενικός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με αυτούς που σκίζονται στη δουλειά και κάνουν τα πάντα για να τους κάτσει μια γκόμενα απλά γελάω. Είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο πρόσκαιρη και ανούσια είναι η ύπαρξή μας. Είμαστε μια ασήμαντη κουκίδα μέσα στον χωροχρόνο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ακόμα και να γίνεις διάσημος δεν έχει καμία αξία. Όλα είναι μάταια. Σε 100 χρόνια όλοι μας θα είμαστε σκόνη και κόκαλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ούτε να κάνεις οικογένεια φυσικά έχει αξία. Μόνο σκοτούρες θα σου φέρει. Εσύ ο ίδιος σε κάποια χρόνια απλά δεν θα υπάρχεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καθόμαστε και σκοτωνόμαστε μια ζωή για να πεθάνουμε στο τέλος. Αξίζει τον κόπο; Για μένα όχι. Γι' αυτό και ζω χαλαρά.  :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
το αγαπημενο τραγουδι του πουλιου
πρωτα η οριτζιναλ εκτελεση των κανσας
μετα σαρα μπραιτμαν
χυνω  :wanker:

είναι από τα κομμάτια που παραδόξως έχουν χάσει την αξία τους γιατί είναι τόσο χιλιοπαιγμέναααααα  :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Καθόμαστε και σκοτωνόμαστε μια ζωή για να πεθάνουμε στο τέλος. Αξίζει τον κόπο; Για μένα όχι. Γι' αυτό και ζω χαλαρά.  :sunglasses:

όταν κάνω σεξ με ιερόδουλες φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Αδόλφος Χίτλερ και απαιτώ να με φωνάζει φίρερ
όταν τελειώνω επιστρέφω στα νορμάλ και ξαναγίνομαι μέγας ναπολέωντας  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ευχαρίστησή μου έγκειται στο γαμήσι που ρίχνω κάθε 2 μέρες, στα γαριδάκια και τα πατατάκια που τρώω το βράδυ, στις ατελείωτες μοναχικές μου βόλτες παρατηρώντας τον κόσμο και στην υπερηφάνεια που μου δίνει το ότι δεν μαλακίζομαι ποτέ.  :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
είναι από τα κομμάτια που παραδόξως έχουν χάσει την αξία τους γιατί είναι τόσο χιλιοπαιγμέναααααα  :P
τυπε παραμενει κλασικο
γιατι εχει μελαγχολικη μελωδια και στιχους με νοημα
οχι σαν τα σημερινα τραγουδια που μιλανε μονο για ερωτες, χωρισμους, τσιμπουκια, παρτουζες και παλι απο την αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom