Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Zoren μαλάκα ούτε μια τρίχα από το αριστερό μου αρχίδι δεν είσαι. Εσύ και όλοι οι άλλοι ΦΕΛΛΟΙ που με κοντράρουν από ζήλια.
α εχεις ακομα αρχιδια?δεν τα εκοψες?γιατι ρε αφου σου παει καλυτερα ετσι

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίοι πυρφόροι συνεχίστε να προσπαθείτε μια ζωή για το μουνί. Δυο μέτρα γη θα πάρετε στο τέλος μαλάκες. Σας λυπάμαι πολύ.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Γελοίοι πυρφόροι συνεχίστε να προσπαθείτε μια ζωή για το μουνί. Δυο μέτρα γη θα πάρετε στο τέλος μαλάκες. Σας λυπάμαι πολύ.
ε ενταξι ρε κοντε αγαπουλη εσυ θα παρεις κατι λιγοτερο απο 2 μετρα.πηγενε στην κορινα σου τωρα να της πως ποσο την αγαπας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Zoren σε γράφω εκεί που ξέρεις. Ένα γελοίο υποκείμενο είσαι κι εσύ όπως και ο zigfried και οι άλλοι. Μαλάκες ολκής.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
που στο διαολο κολαει αυτο τωρα? :think:
[size=99pt]ΕΔΩ[/size]

sta+arxidia+moy.jpg

[size=99pt]1-0[/size]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.

Δεν γινόμαστε πελατες.

Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα... Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/move]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Μαλάκα Zoren σε γράφω εκεί που ξέρεις. Ένα γελοίο υποκείμενο είσαι κι εσύ όπως και ο zigfried και οι άλλοι. Μαλάκες ολκής.
για πες μο εσυ ρε τιτανομεγιστε γαμικουλε τι εχεςι καταφερει στη ζωη σου και ου το παιζεις ανωτερος?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.

Δεν γινόμαστε πελατες.

Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα... Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/move]
ετσι ποσταρισε το συνεχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στη ζωή μου έχω καταφέρει να φιλοσοφώ και να μη σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι. Έχω καταφέρει να περνάω καλά με ελάχιστα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στη ζωή μου έχω καταφέρει να φιλοσοφώ και να μη σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι. Έχω καταφέρει να περνάω καλά με ελάχιστα.
ουτε με το πανω...
Γενικα οι τρελοι είναι ευτυχισμένοι ανθρωποι  :grin:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
ακριβως οτι περιμενα να ακουσω.Μπραβο φιλοσοφε της πουτσας το τσεποσες το νομπελ :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω καταφέρει να έχω τα αναγκαία για να ζω με αυτάρκεια και αξιοπρέπεια χωρίς να χρειάζεται να προσπαθώ καθόλου γι' αυτά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ αλήθεια τι έχεις καταφέρει; Να "ρίξεις" 10 γκόμενες παραπάνω από μένα μετά από 1951 ταπεινωτικές χυλόπιτες ρε ΠΥΡΦΟΡΕ;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Έχω καταφέρει να έχω τα αναγκαία για να ζω με αυτάρκεια και αξιοπρέπεια χωρίς να χρειάζεται να προσπαθώ καθόλου γι' αυτά.
στην ουσια δεν εχςι πετύχει τιποτα απολυτος στη ζωη σου.Οσο για την αξιοπρεπεια τα ειδαμε τα χαιρια σου.Ετοιμος ησουν να παντρευτεςι πουτανα και πειεδη σε ετζασε τωρα αλλαζεις τακτικη οπως ακριβως και με τις ελληνιδες.εισαι ενα μηδενικο και τιποατα αλλο.Πεταμενε της ζωης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom