Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
506

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
506
Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.
πικερακο πως ειναι τα χισια μου ρεεχουν καλη γευση οταν τα εγλυφες απο τα ποδαρακια της κορινας?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
30 χρονων ανθρωπος και θες κωλοδαχτυλιασμα για να γαμησεις...
Τι να μας πεις; :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
506
κανεςι λαθος 30 ατομα γελανε με την ξεφτιλα σου ρομπα.Μεγιστε πιρφορε

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
30 ατομα διαβαζουν τα ξεφτιλικια σου και γελανε.

Τα ιδια ατομα διαβαζουν και το καμπινγκ του αλλου καμενου όταν γινεται τζερτζελες...

Μπραβο πικερ... Εγινες η μασκοτ του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zoren εδώ γράφεται ιστορία, απλά εσύ και κάποιοι μαλάκες δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Εδώ αλλάζουμε τα καθιερωμένα ήθη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καλα αν φτανεςι στο σημειο να ζητας επιβεβαιωση απο τον πικερ αυτοκτονα
αλλου θελω να καταληξω μωρη φασιονιστα
κατσε στ αβγα σου λιγο χωρις να κλανεις απο το στομα  :tickedoff:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
506
Zoren εδώ γράφεται ιστορία, απλά εσύ και κάποιοι μαλάκες δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Εδώ αλλάζουμε τα καθιερωμένα ήθη.
ποια καθηερωμενα ηθη ρε πιρφορε αλλαζεις οταν δε μπορεις να αλλαξεις τον ιδιο σου τον εαυτο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zigfried τράβηξες τη σημερινή σου μαλακία; Εγώ έχω να μαλακιστώ από το 2010. Ένας ελεεινός πυρφόρος είσαι και μόνο αυτό.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.

Δεν γινόμαστε πελατες.

Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/move]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Zigfried τράβηξες τη σημερινή σου μαλακία; Εγώ έχω να μαλακιστώ από το 2010. Ένας ελεεινός πυρφόρος είσαι και μόνο αυτό.
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zoren μαλάκα ούτε μια τρίχα από το αριστερό μου αρχίδι δεν είσαι. Εσύ και όλοι οι άλλοι ΦΕΛΛΟΙ που με κοντράρουν από ζήλια.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom