Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παιζεις με τη φωτια οπισθογεμηηρεμα πισογλεντη θα σκισεις κανενα καλσον![]()
[size=11pt]Τύπε μου, να ποστάρεις το Νόμο σου σε κάθε σελίδα του νήματος του Πίκερ.![]()
![]()
Τροποποίησέ τον λίγο για να έχει αξιωματική χροιά και είσαι έτοιμος!![]()
![]()
![]()
[/size]
απασφαλισε μωρη μπεκατσα να δω τι θα καταλαβεςιπαιζεις με τη φωτια οπισθογεμη
θα απασφαλισω και θα κανεις να εμφανιστεις κανα διμηνο σαν το ναρουτο :S
πικερακο πως ειναι τα χισια μου ρεεχουν καλη γευση οταν τα εγλυφες απο τα ποδαρακια της κορινας?Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
30 χρονων ανθρωπος και θες κωλοδαχτυλιασμα για να γαμησεις...Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.
κανεςι λαθος 30 ατομα γελανε με την ξεφτιλα σου ρομπα.Μεγιστε πιρφορεΓελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
καλα αν φτανεςι στο σημειο να ζητας επιβεβαιωση απο τον πικερ αυτοκτονατυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;
30 ατομα διαβαζουν τα ξεφτιλικια σου και γελανε.Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
αλλου θελω να καταληξω μωρη φασιονιστακαλα αν φτανεςι στο σημειο να ζητας επιβεβαιωση απο τον πικερ αυτοκτονα
ποια καθηερωμενα ηθη ρε πιρφορε αλλαζεις οταν δε μπορεις να αλλαξεις τον ιδιο σου τον εαυτο?Zoren εδώ γράφεται ιστορία, απλά εσύ και κάποιοι μαλάκες δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Εδώ αλλάζουμε τα καθιερωμένα ήθη.
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;Zigfried τράβηξες τη σημερινή σου μαλακία; Εγώ έχω να μαλακιστώ από το 2010. Ένας ελεεινός πυρφόρος είσαι και μόνο αυτό.
οπλιζεις ακομα εσυ ρε γκεουλα?αλλου θελω να καταληξω μωρη φασιονιστα
κατσε στ αβγα σου λιγο χωρις να κλανεις απο το στομα![]()
σκασε ρε γκεο βαγκεοοπλιζεις ακομα εσυ ρε γκεουλα?![]()
![]()
![]()
![]()