Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μιλα κι εσυ ρε μαλακα πικερακο φιμωτρο σου βαλανε;
με εχεις αφησει και παιζω μονος μου παγκοτερμα με 10 ατομα που κανουν τακουνακια, 1-2, πασουλες και τικι τακα με τις μαλακιες που εχεις γραψει στο παρελθον
αλλα δε θα παραδοθουμε ετσι ευκολα ρε μουνια
δεν ειναι και ο βριλ εδω να χωσει καμια υπουλη  :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.478
Πόντοι
24.596

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.
Φιλε Picker
Διαβασα οτι η πρωην την εκανε για Κυπρο εξαιτιας σου
Ενα φιλαράκι ειναι διασώστης στα Super Puma
Εχει τελειώσει και το σχολειο των ΟΥΚ
Μας ελεγε μια μέρα για εναν τυπο που ενοχλούσε την κορη του ξαδερφου του
Αποφάσισε να το βρει και να του πει δυο λογάκια
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, αλλά ο ενοχλητικος μετα την συναντηση εκλαιγε σαν μωρο ενώ μύριζε σκατίλα :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
με εχεις αφησει και παιζω μονος μου παγκοτερμα με 10 ατομα που κανουν τακουνακια, 1-2, πασουλες και τικι τακα με τις μαλακιες που εχεις γραψει στο παρελθον
δεν ειναι και ο βριλ εδω να χωσει καμια υπουλη  :S
τυπε μαλλον πρεπει να τα παρατήσεις αφου βλεπεις δε βγαζει πουθενα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε μαλλον πρεπει να τα παρατήσεις αφου βλεπεις δε βγαζει πουθενα
ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ , ΑΙ ΡΟΥΦΑΤΕ Τ' ΑΥΓΑ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
ΦΕΥΓΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ;

URL]]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειναι και ο βριλ εδω να χωσει καμια υπουλη  :S

καποια στιγμη πρεπει να αναρωτηθεις για τις αποτυχημενες επιλογες σου. εγινες αλεκοτυπος ατυχησες εγινες πικεροτυπος ατυχησες.
στον μπολντισμο που θα ειχες παντα το πανω χερι και θα εκρινες αφυψηλου απετυχες να ενταχθεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ , ΑΙ ΡΟΥΦΑΤΕ Τ' ΑΥΓΑ ΣΑΣ, ΔΗΜΙΟΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
ΦΕΥΓΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ;

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2016/FEBRUARY/10-02/resized/gini_H_630_450.JPG[/img[/URL]]
[/quote]ε ναι οταν στιμοχνώμαστε την κανουμε με ελαφρα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγραψες ζιγ :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καποια στιγμη πρεπει να αναρωτηθεις για τις αποτυχημενες επιλογες σου. εγινες αλεκοτυπος ατυχησες εγινες πικεροτυπος ατυχησες.
στον μπολντισμο που θα ειχες παντα το πανω χερι και θα εκρινες αφυψηλου απετυχες να ενταχθεις.
δεν εχω γινει πικεροτυπος
απλως σεβομαι τη συμπυκνωμενη σοφια (παρα τις ατελειες) του νομου που εχει διατυπωσει το συμπαθητικο παιδι με το μαλλι καραφλαζ που μας καλει να απαξιωσουμε καθε γκομενα και να γαμαμε μονο μποτανες
εξαλλου επρεπε να απαγκιστρωθω απο τα βρογχια του αντισυναδελφικου και χαζοχαρουμενου μπολντισμου με τους χορους και τις φιγουρες ωστε να ριξω απελευθερωμενο σκατωμε σε ζαβαρες και μυστικα που ηρθαν να μολυνουν το τιμιο τουτο μετεριζι του καθε ανωνυμου μπουρδελιαρη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

στο φορουμ.

και μετα στην πιατσα...

Γιατί αγάπη μου η Αντελίνα να με παρακαλάει και να μη μπαίνω κι εγώ να σκέφτομαι εσένα που δεν με θες; Γιατί με πληγώνεις έτσι;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
δεν εχω γινει πικεροτυπος
απλως σεβομαι τη συμπυκνωμενη σοφια (παρα τις ατελειες) του νομου που εχει διατυπωσει το συμπαθητικο παιδι με το μαλλι καραφλαζ που μας καλει να απαξιωσουμε καθε γκομενα και να γαμαμε μονο μποτανες
εξαλλου επρεπε να απαγκιστρωθω απο τα βρογχια του αντισυναδελφικου και χαζοχαρουμενου μπολντισμου με τους χορους και τις φιγουρες ωστε να ριξω απελευθερωμενο σκατωμε σε ζαβαρες και μυστικα που ηρθαν να μολυνουν το τιμιο τουτο μετεριζι του καθε ανωνυμου μπουρδελιαρη
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories