Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σκέφτεσαι να της την στήσεις έξω από το μπουρδέλο και να την μαχαιρώσεις ?  :rockon:
μη γραφετε μαλακιες ρε
απλως ο πικερ σε καποιες στιγμες αδυναμιας παρεβη το νομο για λιγο
αλλα πλεον ηρθε στα συγκαλα του και ξαναεγινε ο σκληροπυρηνικος χυστης που ολοι γνωρισαμε στο παρελθον
ετοιμος να απαξιωσει καθε σαβουρογκομενα και να γαμαει αυστηρα μονο στα μπορδελα  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει για την Κορίνα είναι τρολαρίσματα και μόνο. Όπως ήταν τρολάρισμα και η ιστορία με τον κώλο μου που άρχισαν όλοι να με ρωτάνε πόσο τον δίνω. Η μόνη αλήθεια είναι ότι την ανάγκασα να αλλάξει βάρδια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει για την Κορίνα είναι τρολαρίσματα και μόνο. Όπως ήταν τρολάρισμα και η ιστορία με τον κώλο μου που άρχισαν όλοι να με ρωτάνε πόσο τον δίνω. Η μόνη αλήθεια είναι ότι την ανάγκασα να αλλάξει βάρδια.
την αλλη οντως την εστειλες στην κυπρο η τρολλαρες κι εκει;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι αλήθεια τύπε. Έφυγε για την Κύπρο γιατί της είχα κάνει τη ζωή μαρτύριο. Εκείνη με έβριζε χειρότερα από την Κορίνα.

Επισκέπτης
Μην το ψάχνετε  παιδιά.οι περισσότερες  συμπεριφέρονται  Σαν αδήλωτες πόρνες.Ο άντρας που ασχολείται  μαζί τους σχεδόν πάντα θα χάνει.ξέρετε πόσα παιδιά έχουν  γίνει γκει για πάρτη τους?παρά πολλά.
πουστηδες ηταν και πριν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μοναδικος αυθεντικος νομος ειναι αυτος της κορινας. σκληροπυρηνικος τραμπουκικος πορνομυστης αρχηγος Κορινα. υποκλινομαστε  :headbang2: :hi:

Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:

"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"

Τη λατρεύω.  :-

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο μοναδικος αυθεντικος νομος ειναι αυτος της κορινας. σκληροπυρηνικος τραμπουκικος πορνομυστης αρχηγος Κορινα. υποκλινομαστε  :headbang2: :hi:
Πω, πω... Ο θεος να σε φυλαει εισαι :grin:

Ποσα γιγα τεφτερι κρατας ρε Θεριο  :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ναι και καπως ετσι προσπαθεις να καλύψεις τις μαλακιες σου.Δε μας πείθεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Τη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.
θα σκισεις κανενα καλσον μωρη λουλου προσεχε :effemine:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Είναι αλήθεια τύπε. Έφυγε για την Κύπρο γιατί της είχα κάνει τη ζωή μαρτύριο. Εκείνη με έβριζε χειρότερα από την Κορίνα.
αυτα κανεις και με εκθετεις  :-
εγω παρα τις αμαρτιες στις οποιες εχεις κατα καιρους περιπεσει συνεχιζω να υποστηριζω οτι ο νομος σου με καποιες τροποποιησεις ειναι ορθος και αποτελει το φως στο τουνελ για τον καθε πιρφοροαγαπουλη μουνοδουλο χυλοπιτακια που εχει βαλει το μουνι σε βαθρο και κανει τον καραγκιοζη τρωγοντας απανωτες χυλοπιτες προκειμενου να γαμησει μια στο τοσο καποια χοντρη που θα του ψηνει το ψαρι στα χειλη  :S

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε πικερ ξερεις τι σκεφτόμουνα;
Τον κωλο σου μας τον εχεις δειξει, το ιδιο και τα μουτρα σου... Τον πουτσο του γνησιου μπουρδελιαρη όμως όχι...
Το λεω γιατι συζητιεται ότι τον εχεις κουτσικο και πας μονο με πουτανες που δεν σε κραζουν  :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

θα φοράς καλσόν στο κεφάλι η θα είσαι ντυμένος γιαγιά όταν θα την τσακίζεις ?  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με τις γυναίκες είμαι πολύ σωστός. Ποτέ δεν λέω ψέματα στις γυναίκες. Μπορεί να με βρίζουν και εγώ να απαντώ ήρεμα και ταπεινά. Κάποια στιγμή όμως, αν δω ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου, μπορώ να γίνω εκδικητικός. Δεν έχω μάθει να χάνω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Με τις γυναίκες είμαι πολύ σωστός. Ποτέ δεν λέω ψέματα στις γυναίκες. Μπορεί να με βρίζουν και εγώ να απαντώ ήρεμα και ταπεινά. Κάποια στιγμή όμως, αν δω ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου, μπορώ να γίνω εκδικητικός. Δεν έχω μάθει να χάνω.
μην απολογεισαι ρε στους μουνηδες που κραζουνε
πες "ναι ρε εκανα καποια λαθη στο παρελθον, αλλα τωρα ηρθα στα συγκαλα μου και εφαρμοζω το νομο απαρεγκλιτα"

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
μην απολογεισαι ρε στους μουνηδες που κραζουνε
πες "ναι ρε εκανα καποια λαθη στο παρελθον, αλλα τωρα ηρθα στα συγκαλα μου και εφαρμοζω το νομο απαρεγκλιτα"
Αφου ακομα παρακαλαει να τον ξαναδεχτεί η Κορινα τυπε :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

Stories