ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
το πρωτο σκελος το εχει κανει και στο παρελθον πολλες φορεςσκέφτεσαι να της την στήσεις έξω από το μπουρδέλο και να την μαχαιρώσεις ?![]()
το πρωτο σκελος το εχει κανει και στο παρελθον πολλες φορεςσκέφτεσαι να της την στήσεις έξω από το μπουρδέλο και να την μαχαιρώσεις ?![]()
το πρωτο σκελος το εχει κανει και στο παρελθον πολλες φορες
μη γραφετε μαλακιες ρεσκέφτεσαι να της την στήσεις έξω από το μπουρδέλο και να την μαχαιρώσεις ?![]()
την αλλη οντως την εστειλες στην κυπρο η τρολλαρες κι εκει;Τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει για την Κορίνα είναι τρολαρίσματα και μόνο. Όπως ήταν τρολάρισμα και η ιστορία με τον κώλο μου που άρχισαν όλοι να με ρωτάνε πόσο τον δίνω. Η μόνη αλήθεια είναι ότι την ανάγκασα να αλλάξει βάρδια.
πουστηδες ηταν και πρινΜην το ψάχνετε παιδιά.οι περισσότερες συμπεριφέρονται Σαν αδήλωτες πόρνες.Ο άντρας που ασχολείται μαζί τους σχεδόν πάντα θα χάνει.ξέρετε πόσα παιδιά έχουν γίνει γκει για πάρτη τους?παρά πολλά.
Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:
"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"
Τη λατρεύω. :-
Πω, πω... Ο θεος να σε φυλαει εισαιο μοναδικος αυθεντικος νομος ειναι αυτος της κορινας. σκληροπυρηνικος τραμπουκικος πορνομυστης αρχηγος Κορινα. υποκλινομαστε![]()
![]()
ναι και καπως ετσι προσπαθεις να καλύψεις τις μαλακιες σου.Δε μας πείθειςΤα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει για την Κορίνα είναι τρολαρίσματα και μόνο. Όπως ήταν τρολάρισμα και η ιστορία με τον κώλο μου που άρχισαν όλοι να με ρωτάνε πόσο τον δίνω. Η μόνη αλήθεια είναι ότι την ανάγκασα να αλλάξει βάρδια.
θα σκισεις κανενα καλσον μωρη λουλου προσεχεΤη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.
αυτα κανεις και με εκθετεις :-Είναι αλήθεια τύπε. Έφυγε για την Κύπρο γιατί της είχα κάνει τη ζωή μαρτύριο. Εκείνη με έβριζε χειρότερα από την Κορίνα.
Ρε πικερ ξερεις τι σκεφτόμουνα;Τη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.
Τη γυναίκα τη θέλω ταπεινή ακόμα και όταν με αρνείται. Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να μου πουλάει μια γυναίκα τσαμπουκά. Θα της το παίξω καλός όσο μπορώ μπας και τη συνετίσω αλλά όταν πλέον δω ότι δεν αλλάζει στάση είμαι ικανός να την τσακίσω.
μην απολογεισαι ρε στους μουνηδες που κραζουνεΜε τις γυναίκες είμαι πολύ σωστός. Ποτέ δεν λέω ψέματα στις γυναίκες. Μπορεί να με βρίζουν και εγώ να απαντώ ήρεμα και ταπεινά. Κάποια στιγμή όμως, αν δω ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου, μπορώ να γίνω εκδικητικός. Δεν έχω μάθει να χάνω.
Αφου ακομα παρακαλαει να τον ξαναδεχτεί η Κορινα τυπε :Sμην απολογεισαι ρε στους μουνηδες που κραζουνε
πες "ναι ρε εκανα καποια λαθη στο παρελθον, αλλα τωρα ηρθα στα συγκαλα μου και εφαρμοζω το νομο απαρεγκλιτα"
μην απολογεισαι ρε στους μουνηδες που κραζουνε
πες "ναι ρε εκανα καποια λαθη στο παρελθον, αλλα τωρα ηρθα στα συγκαλα μου και εφαρμοζω το νομο απαρεγκλιτα"