Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν την "πέφτεις" στις γκόμενες δεν γίνεσαι πωλητής - όπως λέει ο λαδάκης - αλλά ζήτουλας. Δεν μπορείς να είσαι παράλληλα και ζήτουλας και picker. Ή θα είσαι περήφανος γαμιάς και picker ή θα είσαι ένας ζήτουλας της αγάπης και πυρφόρος. Εσύ αποφασίζεις.

:tooth:

Παράθεση από: ΡΙCKER στις 02/05/15, 15:03
Δεν είπα ότι δεν επιθυμώ, θέλω πολύ να με ξαναδεχτεί. Αλλά δεν το ελπίζω κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα με ξαναδεχτεί. Απλά θέλω λίγο καρδιοχτύπι για να γεμίζω το χρόνο μου. Αν δεν ήταν η Κορίνα θα ήταν κάποια άλλη. Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
γι' αυτο εγραψα παραπανω οτι ο νομος του πικερ χρηζει ορισμενων αλλαγων και βελτιωσεων
πχ. δεν εξαναγκαζουμε τις πρωην γκομενες να μεταναστευσουν στην κυπρο για να γλιτωσουν απο μας  :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
γι' αυτο εγραψα παραπανω οτι ο νομος του πικερ χρηζει ορισμενων αλλαγων και βελτιωσεων
πχ. δεν εξαναγκαζουμε τις πρωην γκομενες να μεταναστευσουν στην κυπρο για να γλιτωσουν απο μας  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ektor lopez κράτα μόνο το τελευταίο. Ότι αναγκάστηκε να φύγει για να γλιτώσει από μένα. Ο Picker είναι πολύ εγωιστής.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν μπορεις να εισαι ζητουλας αλλα περηφανος γαμιας λεει και παρακαλαγε την αλλη για χρονια  :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
παρτε παραδειγμα απο γνησιο μπουρδελιαρη που παρακαλαει πουτανες και γκομενςε και αυτες εγκαταλείπουν τη χωρα για να σωθουν απο τον μαλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
πχ. δεν εξαναγκαζουμε τις πρωην γκομενες να μεταναστευσουν στην κυπρο για να γλιτωσουν απο μας  :2funny:

από κάτι τέτοιους ανώμαλους γίνονται τα εγκλήματα πάθους  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ektor lopez κράτα μόνο το τελευταίο. Ότι αναγκάστηκε να φύγει για να γλιτώσει από μένα. Ο Picker είναι πολύ εγωιστής.

τα παρακαλια τα πεταμε τυπε? που πηγε ο περηφανος νομος τοτε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το παρακαλητό είναι σχήμα λόγου, δεν υπάρχει παρακαλητό όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα. Απλά της υπενθυμίζεις τα γαμήσια.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ναι ναι μαλακα εγωισμο το λεμε τωρα οχι ξεφτιλα :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καταλαβατε τωρα γιατι εσβηνε τα μηνυματα ο πιρφορος. αλλα δεν ξεφευγει απο το αγρυπνο Ματι του σφαγεα εκτορ.

η αποκαθηλωση ενος νομοθετη διαχρονικου πιρφορου με συνοπτικες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
από κάτι τέτοιους ανώμαλους γίνονται τα εγκλήματα πάθους  :2funny:
o piker δεν ειναι ανωμαλος
απλως εξεφρασε το νομο του σε πρωτολεια μορφη
αυτος θα βελτιωθει κατα τας γραφας απο αλλους προφητες και θα καταστει τελικα προαιωνια αληθεια
οπως ο αριστοτελης συμπληρωσε τον πλατωνα που συμπληρωσε το σωκρατη
ετσι και με τον πικερ
ο επομενος προφητης θα συμπληρωσει το νομο του μεχρι να γινει αξιωμα για ολους τους αντρες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
o piker δεν ειναι ανωμαλος
απλως εξεφρασε το νομο του σε πρωτολεια μορφη
αυτος θα βελτιωθει κατα τας γραφας απο αλλους προφητες και θα καταστει τελικα προαιωνια αληθεια
οπως ο αριστοτελης συμπληρωσε τον πλατωνα που συμπληρωσε το σωκρατη
ετσι και με τον πικερ
ο επομενος προφητης θα συμπληρωσει το νομο του μεχρι να γινει αξιωμα για ολους τους αντρες

αμα του τελειωσει το μελανι θα γραφει με τα δακρυα τον νομο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
πικερακο τι εχεις να πεις για ολα αυτα?κριβεσε στο καβουκι σου τωρα μορη λουλου? :gay:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ektor lopez πόσο μαλάκας είσαι. Τα μηνύματα τα έσβηνα γιατί ήθελα να σταματήσω να γράφω. Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει παρακαλητό σε γκόμενα που έχεις γαμήσει. Στην Κορίνα φέρθηκα πολύ καλά μέχρι τώρα αλλά πλέον θα αλλάξω στάση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ektor lopez πόσο μαλάκας είσαι. Τα μηνύματα τα έσβηνα γιατί ήθελα να σταματήσω να γράφω γενικά. Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει παρακαλητό σε γκόμενα που έχεις γαμήσει. Στην Κορίνα φέρθηκα πολύ καλά μέχρι τώρα αλλά πλέον θα αλλάξω στάση.

ναι δεν υπαρχει  :tooth:

Κορινάκι γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ; Για σένα κινδυνεύω να περάσω και φέτος στη δεύτερη φάση του Μίστερ Μαλάκα. Ποιος; Εγώ ο Picker, που δεν μαλακίζομαι ποτέ. Με έχεις κάνει να φέρομαι σαν μαλάκας, παρόλο που δεν είμαι. Πάω και λέω τον πόνο μου για σένα στον κύριο Θωμά, εκεί με κατάντησες Κορινάκι.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Ektor lopez πόσο μαλάκας είσαι. Τα μηνύματα τα έσβηνα γιατί ήθελα να σταματήσω να γράφω. Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει παρακαλητό σε γκόμενα που έχεις γαμήσει. Στην Κορίνα φέρθηκα πολύ καλά μέχρι τώρα αλλά πλέον θα αλλάξω στάση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα αφου ουτε εσυ ο ιδιος δε τα πιστευεις αυτα που λες γιατι τα λες?Τι εννοεις θα αλλαξεις σταση?θα τις γλιφεις και τα χισια μου απο το στομα της?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ρε μαλακα πικερ κοιταω να σωσω οτιδηποτε αν σωζεται
αλλα εχεις γραψει κι εσυ παπαδες αδερφακι μου  :-

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

σκέφτεσαι να της την στήσεις έξω από το μπουρδέλο και να την μαχαιρώσεις ?  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom