Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λορεντάνα Τζολί
Το μοντέλο του Playboy αποτέλεσε την αγαπημένη ερωμένη του Γουντς. Σύμφωνα με τη Μισέλ Μπράουν ο Γουντς είχε λατρεία στις πόρνες πολυτελείας και μπορούσε να δώσει πάνω από 60.000 δολάρια για να κάνει τρίο. Μια απ’ αυτές – και μάλιστα η καλύτερη – ήταν η Τζολί.
Tζόσλιν Τζέιμς
Πρόκειται για μία πορνοστάρ, την οποία πλήρωσε - όπως συνήθιζε να κάνει ο "τίγρης" - προκειμένου να περάσει μια νύχτα πάθους μαζί της. Η 40τετράχρονη, μάλιστα, δήλωσε ότι έμεινε δύο φορές έγκυος από τον σούπερ σταρ κατόπιν επιθυμίας του για σεξ χωρίς προφυλάξεις. Προέβη σε εκτρώσεις προκειμένου να μην προχωρήσουν οι εγκυμοσύνες.
Ντέβον Τζέιμς
Σας την παρουσιάσαμε πρόσφατα είναι ότι πιο νέο κυκλοφορεί σε ότι έχει να κάνει με το ερωτικό μπέρδεμα του Γουντς. Είναι πορνοστάρ χαμηλού επιπέδου και αποκάλυψε ότι πληρώθηκε από τον σεξομανή παίκτη για να κάνουν τρίο μαζί με μια φίλη της.

εμπρος στο δρομο που χαραξαν οι παγκοσμιοι σκληροπυρηνικοι πορνομυστες  :rockon:

Και εγω αν ειχα λεφτα θα γαμουσα τις συγκεκριμενες
Θα συνεχιζα ομως να γαμαω και καθημερινα μουνια
Οπως κάνουν οι ιδιοι λογικα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Την Κορίνα την έχω γαμήσει 100 φορές. Για έναν ηλίθιο λόγο σταμάτησε να με δέχεται και απλά προσπάθησα να τη συνεφέρω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον έκλυτο βίο του Τσάρλι Σιν: σύμφωνα με λογιστικά έγγραφα, ο ηθοποιός ξόδεψε μία περιουσία σε πόρνες, ενώ πλήρωνε με το παραπάνω προκειμένου να έχει σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλακτικό!

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2015/11/181115203435_5346.jpg&maxw=670&maxh=335[/img[/URL]]

πρωτος διδαξας ο ακαποτος καταδρομεας τσαρλι σιν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
33χρονη Βραζιλιάνα κατέθεσε ότι βρήκε στην φωτογραφική της φωτό της συγκατοίκου της, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, της 17χρονης Μαροκινής πόρνης χορεύτριας της κοιλιάς-πέτρας του σκανδάλου, να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. «Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτό της οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά. Της είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι τις χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε»

vy3ljj4z.medium.jpg

υπαρχουν και πρωην πορδηπουργοι πικεριστες

Πιστεύω τύπε ότι ο Καβαλιέρε ειδικά κατάλαβε τη ματαιότητα της ζωής αφου γάμησε αυτές τις δυο σε ντουέτο.
Με ένα οκταπλό βιάγκρα βέβαια !!!

Συνημμένα

• berlusconi_280_sara-tommasi.jpg
    berlusconi_280_sara-tommasi.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • berlusconi_620.jpg
    berlusconi_620.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Την Κορίνα την έχω γαμήσει 100 φορές. Για έναν ηλίθιο λόγο σταμάτησε να με δέχεται και απλά προσπάθησα να τη συνεφέρω.

όσο ο τσίπρας είναι αριστερός άλλο τόσο πουτανιάρης είσαι και εσύ  :birdman:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Εκανες προσπαθεια για μια πουτανα που γαμιέται για 10 ευρω με πάκηδες (2-3 ευρω τα δικά της) και δεν κανεις προσπαθεια για ενα καθημερινο μουνι :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον έκλυτο βίο του Τσάρλι Σιν: σύμφωνα με λογιστικά έγγραφα, ο ηθοποιός ξόδεψε μία περιουσία σε πόρνες, ενώ πλήρωνε με το παραπάνω προκειμένου να έχει σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλακτικό!

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2015/11/181115203435_5346.jpg&maxw=670&maxh=335[/img[/URL]]

πρωτος διδαξας ο ακαποτος καταδρομεας τσαρλι σιν
[/quote]και τωρα εχει ειτζ.πρεπει να του πουμε μπραβο?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κατόπιν γάμησε αυτές τις δυο και έβγαλε συμπέρασμα ότι η ζωή δεν είναι μάταια !!

Συνημμένα

• berlusconi_540_AidaYespica.JPG
    berlusconi_540_AidaYespica.JPG
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • berlusconi_540_Maria+Ester+Garcia+Polanco.jpg
    berlusconi_540_Maria+Ester+Garcia+Polanco.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 17

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο νόμος του Picker σου λέει κάτι πολύ απλό: ότι όλα είναι στο μυαλό και ότι μπορείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια χωρίς να κάνεις την παραμικρή προσπάθεια για να γαμήσεις. Άσε τους άλλους να σκοτώνονται μια ζωή για το τίποτα.

:tooth:

Παράθεση από: ΡΙCKER στις 02/05/15, 15:03
Δεν είπα ότι δεν επιθυμώ, θέλω πολύ να με ξαναδεχτεί. Αλλά δεν το ελπίζω κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα με ξαναδεχτεί. Απλά θέλω λίγο καρδιοχτύπι για να γεμίζω το χρόνο μου. Αν δεν ήταν η Κορίνα θα ήταν κάποια άλλη. Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
γιατι η ιεροδουλη θεωρειται το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου;
ο νομος του πικερ το εξηγει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο νόμος του Picker είναι η κυνική, περήφανη και έξυπνη λύση για τον άντρα που καταλαβαίνει τη ματαιότητα της "σχέσης".

Δεν είπα ότι δεν επιθυμώ, θέλω πολύ να με ξαναδεχτεί. Αλλά δεν το ελπίζω κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα με ξαναδεχτεί. Απλά θέλω λίγο καρδιοχτύπι για να γεμίζω το χρόνο μου. Αν δεν ήταν η Κορίνα θα ήταν κάποια άλλη. Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιο είναι το νόημα να προσπαθείς να "ρίξεις" ένα μουνί; Έχεις ποτέ σκεφτεί πόσο ασήμαντο είναι αυτό που θα "καταφέρεις"; Παλεύεις μια ζωή για ένα τίποτα, για μια ψευδαίσθηση αγάπης και ηδονής. Σταμάτα και ζήσε χωρίς να προσπαθείς.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πικερακο τι ειναι αυτα??????

Μονος σου ρε μαλακα πας κοντρα στον ηλίθιο νομο σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom