Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Η ευχαρίστησή μου έγκειται στο γαμήσι που ρίχνω κάθε 2 μέρες, στα γαριδάκια και τα πατατάκια που τρώω το βράδυ, στις ατελείωτες μοναχικές μου βόλτες παρατηρώντας τον κόσμο και στην υπερηφάνεια που μου δίνει το ότι δεν μαλακίζομαι ποτέ.  :sunglasses:
εισαι ενα ΓΑΜΑΤΟΣ αυταρκης μπουρδελιαρης τυπε
ο κοσμος ειναι κακος
δε χρειαζεσαι κανεναν  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μερικές φορές στέλνω και κανένα μήνυμα σε καμιά πρώην γκόμενα ή πουτάνα για να περνά η ώρα. Αν και τις θεωρώ βλαμμένες.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem όταν είπα ότι έχω ζήσει στην κόλαση δεν εννοούσα το στρατό. Έχω μείνει 3 ολόκληρα χρόνια στο σπίτι λόγω κατάθλιψης και έχω πάρει χαρτί Ι5 αφού βέβαια ολοκλήρωσα τη θητεία μου κανονικά ως Ι1. Γι' αυτό και είμαι πλέον τόσο δυνατός, σαν ατσάλι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ούτε να κάνεις οικογένεια φυσικά έχει αξία. Μόνο σκοτούρες θα σου φέρει. Εσύ ο ίδιος σε κάποια χρόνια απλά δεν θα υπάρχεις.
τι σε κάποια χρονιά.εδώ τώρα δεν ξέρουμε  αν θα υπάρχουμε.Ένα τζογαρισμα ειναι ολα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Ούτε να κάνεις οικογένεια φυσικά έχει αξία. Μόνο σκοτούρες θα σου φέρει. Εσύ ο ίδιος σε κάποια χρόνια απλά δεν θα υπάρχεις.
ναι οντως αν ειναι να κανω παιδι και να μοιάζει σε εσενα δε θελω

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ποτε δε μπορεις να ξερεις με την αγαμια που τον δερνει
αν παραδεχοταν ότι του αρεσουν τα ξυνα όλα θα ηταν πιο ευκολα γι αυτόν..
Θα μπορουσε ας πουμε να βρει έναν μουσατο πακη να κανει συμφωνο, αλλα είναι ντροπαλος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
αν παραδεχοταν ότι του αρεσουν τα ξυνα όλα θα ηταν πιο ευκολα γι αυτόν..
Θα μπορουσε ας πουμε να βρει έναν μουσατο πακη να κανει συμφωνο, αλλα είναι ντροπαλος
ετσι :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είστε όλοι πούστηδες κι εγώ είμαι άντρας. Είστε όλοι μαλάκες κι εγώ είμαι γαμιάς. Μέρα παρά μέρα για πάντα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος σε όλους τους μαλάκες που σνομπάρουν τα γαμήσια που ρίχνω.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είστε όλοι πούστηδες κι εγώ είμαι άντρας. Είστε όλοι μαλάκες κι εγώ είμαι γαμιάς. Μέρα παρά μέρα για πάντα.  :rockon:
ελα ρε ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταίος...
Δεν είναι ταμπου να ξες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος σε όλους τους μαλάκες που σνομπάρουν τα γαμήσια που ρίχνω.
σιγα την βομβα που θα σκασει

ζιγ ετοιμασου για τον νομο ρε

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.

Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.

Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.

Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .

Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.

Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!

Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.

Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.

Δεν γινόμαστε πελατες.

Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα... Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom