ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
και για PTM λες?Είσαι έτοιμος για FFM, απλά δεν το παραδέχεσαι.
και για PTM λες?Είσαι έτοιμος για FFM, απλά δεν το παραδέχεσαι.
και τι κανεις ρε πυρφορε αν εχεις κανενα σαν εμενα?Βασικά μαλάκα Zoren ξεσπάω στις σάρκες μου. Εκτός αν έχω κοντά μου κανένα γαμιόλη σαν εσένα που μου τη μπαίνει πολύ.
Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.
πες κανα σκηνικοZoren άσε γιατί είσαι και νέο παιδί. Εγώ ξέρεις με ποιον μπορώ να κοντραριστώ; Με κάποιο από τα πρεζάκια της Ιάσωνος. Με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστάσεις έχω περάσει.
α μονο με τα πρεζακια μπορεις να κοντραριστεις?καταλαβαZoren άσε γιατί είσαι και νέο παιδί. Εγώ ξέρεις με ποιον μπορώ να κοντραριστώ; Με κάποιο από τα πρεζάκια της Ιάσωνος. Με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστάσεις έχω περάσει.
και τι κανεις ρε πυρφορε αν εχεις κανενα σαν εμενα?
στο μουνακι σου παντος δε τα βαζω.δε σου κανω τη χαρη κοπελιαδαχτυλα εχεις πλυνει? νυχια ειναι κομενα? απαντα και θα σου πω τι κανει
μεταφορικα το λες?Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.
στο μουνακι σου παντος δε τα βαζω.δε σου κανω τη χαρη κοπελια
δεν με εχεςι συνηθισει στο να μη μου την μπαινειςδεν στη λεω ξεκολλα πια με κουραζεις ξυπνα να τα πιανεις
Zoren άσε γιατί είσαι και νέο παιδί. Εγώ ξέρεις με ποιον μπορώ να κοντραριστώ; Με κάποιο από τα πρεζάκια της Ιάσωνος. Με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστάσεις έχω περάσει.
Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.
Κατέληξα να γίνω τόσο ολιγαρκής γιατί η ψυχολογία μου γενικά δεν σηκώνει πολλή σκέψη και κούραση. Θέλω πλέον να έχω τις πολύ βασικές απολαύσεις της ζωής. Τα πολλά-πολλά μου δημιουργούν έντονο άγχος, νευρώσεις, εμμονές, κατάθλιψη.
Δεν κάνω καμία προσπάθεια στη ζωή γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γαμάω μέρα παρά μέρα.