Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Βασικά μαλάκα Zoren ξεσπάω στις σάρκες μου. Εκτός αν έχω κοντά μου κανένα γαμιόλη σαν εσένα που μου τη μπαίνει πολύ.
και τι κανεις ρε πυρφορε αν εχεις κανενα σαν εμενα?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ass kavlos δεν έχω πάρει ποτέ 2 γκόμενες μαζί. Αφού μπορώ να χύσω με μία, τι να τις κάνω τις δύο; Πεταμένα λεφτά είναι.

Ενταξει . Τα λεφτα ειναι πολλα.
Αλλα αλλη φαση να σου γλειφει η μια τα αρχιδια και η αλλη τον πουτσο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zoren άσε γιατί είσαι και νέο παιδί. Εγώ ξέρεις με ποιον μπορώ να κοντραριστώ; Με κάποιο από τα πρεζάκια της Ιάσωνος. Με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστάσεις έχω περάσει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Zoren άσε γιατί είσαι και νέο παιδί. Εγώ ξέρεις με ποιον μπορώ να κοντραριστώ; Με κάποιο από τα πρεζάκια της Ιάσωνος. Με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστάσεις έχω περάσει.
πες κανα σκηνικο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κατέληξα να γίνω τόσο ολιγαρκής γιατί η ψυχολογία μου γενικά δεν σηκώνει πολλή σκέψη και κούραση. Θέλω πλέον να έχω τις πολύ βασικές απολαύσεις της ζωής. Τα πολλά-πολλά μου δημιουργούν έντονο άγχος, νευρώσεις, εμμονές, κατάθλιψη.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
α μονο με τα πρεζακια μπορεις να κοντραριστεις?καταλαβα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλά τα λέει τελικα  Αυτός ο πικερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Γκαντεμοσαβρε picker εχθες με εβριζες και τωρα μολις γυρισα απο νοσοκομειο με ραμματα στο μετωπο και γονατο που θα πάει για αξονικη :priest: :priest: :priest:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Για πες...

Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.

Χριστε μου!!!!!

Κατέληξα να γίνω τόσο ολιγαρκής γιατί η ψυχολογία μου γενικά δεν σηκώνει πολλή σκέψη και κούραση. Θέλω πλέον να έχω τις πολύ βασικές απολαύσεις της ζωής. Τα πολλά-πολλά μου δημιουργούν έντονο άγχος, νευρώσεις, εμμονές, κατάθλιψη.

Εισαι σαν το κρεμμυδι κατω απο καθε στρωση αποκαλυπτεται κατι διαφορετικο. Ακομα δεν ξερουμε τιποτα για σενα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι Νάσο, κυριολεκτικά μιλάω. Πάρε μια ιδέα από το σώμα και σκέψου και τη μούρη ακόμα χειρότερα:

Είναι κάτι ανάλογο με την πρέζα. Μόνο με ναρκωτικά μπορεί να συγκριθεί. Και συνοδεύεται από κατάθλιψη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent εσύ με έβριζες νομίζω. Να μάθετε να μη βρίζετε και να μην απειλείτε τους ανθρώπους. Λυπάμαι βέβαια, περαστικά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν κάνω καμία προσπάθεια στη ζωή γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γαμάω μέρα παρά μέρα.

Θα μπορουσες να ζεις σε ενα πιθαρι στην Ιασωνος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η κατάσταση που έχω περάσει με έχει κάνει να εκτιμώ τα πολύ βασικά πράγματα στη ζωή. Σκέψου έναν φυλακισμένο που βγαίνει έξω μετά από καιρό. Εκτιμά απίστευτα την ελευθερία του, κάτι που για τους άλλους είναι δεδομένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom