Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke κάθε 2 μέρες κάνω μπάνιο, μετά από κάθε σεξ. Βέβαια πλένομαι και τοπικά, πριν πάω να γαμήσω.

Αυτό που έχω να σου πω είναι να βρεις αυτό που σε καυλώνει. Εγώ ας πούμε έχω πάθος με τα γυναικεία πόδια, είμαι ποδολάγνος. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες φορές που δεν με καυλώνουν αρκετά τα πόδια μιας κοπέλας. Στην περίπτωση αυτή ζητάω πίπα, τη χαϊδεύω αισθησιακά στο σώμα, στον κώλο και το μουνί και καυλώνω. Μπορεί να μην ζητήσω και πάλι πίπα, απλά να την ξαπλώσω και να αρχίσω να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω αισθησιακά στο σώμα και το λαιμό. Σχεδόν ποτέ δεν μπαίνω μέσα της "μελάτος". Είναι δύσκολο να καυλώσεις με την τριβή εφόσον φοράς καπότα. Πρέπει να μπαίνεις μέσα της ήδη καυλωμένος.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποτέ δεν ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι. Είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο να καυλώσεις αν είσαι ξαπλωμένος, γιατί λόγω της βαρύτητας το αίμα δεν μπορεί να γεμίσει εύκολα το καυλί. Αν θέλεις πίπα, ζήτα της να σου την πάρει στα 4 ενώ εσύ είσαι γονατιστός, έτσι ώστε να απλώνεις το χέρι σου και να της χαϊδεύεις παράλληλα τον κώλο και το μουνί.

Τέλος: ΠΟΤΕ δεν σκέφτεσαι άλλη γυναίκα παρά μόνο τη γυναίκα που σου δίνεται εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να εκτιμάς τη γυναίκα αυτή. Σκέψου την όταν ήταν παιδί, όταν ήταν έφηβη και τη λαχταρούσαν οι συμμαθητές της. Αυτή η γυναίκα σου δίνεται, μην το θεωρείς καθόλου δεδομένο. Στη χώρα της μπορεί να το παίζει και δύσκολη. Να σκέφτεσαι πάντα τη γυναίκα που γαμάς.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να προσθέσουμε  επίσης  οτι οι πουτανες πάντοτε καυλωνουν μαζί μας.κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα  σημαντικό για τους επονομαζομενους αγαπουληδες που θελουν παθος.λαγνια και επιβεβαίωση οργασμού  . δεν θα το παραδεχτούν αλλά χύνουν  σχεδόν παντα :orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Να προσθέσουμε  επίσης  οτι οι πουτανες πάντοτε καυλωνουν μαζί μας.κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα  σημαντικό για τους επονομαζομενους αγαπουληδες που θελουν παθος.λαγνια και επιβεβαίωση οργασμού  . δεν θα το παραδεχτούν αλλά χύνουν  σχεδόν παντα :orchestra:
ετσι τυπε...
Και 40 οργασμους στο οχταωρο  :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke κάθε 2 μέρες κάνω μπάνιο, μετά από κάθε σεξ. Βέβαια πλένομαι και τοπικά, πριν πάω να γαμήσω.

Αυτό που έχω να σου πω είναι να βρεις αυτό που σε καυλώνει. Εγώ ας πούμε έχω πάθος με τα γυναικεία πόδια, είμαι ποδολάγνος. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες φορές που δεν με καυλώνουν αρκετά τα πόδια μιας κοπέλας. Στην περίπτωση αυτή ζητάω πίπα, τη χαϊδεύω αισθησιακά στο σώμα, στον κώλο και το μουνί και καυλώνω. Μπορεί να μην ζητήσω και πάλι πίπα, απλά να την ξαπλώσω και να αρχίσω να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω αισθησιακά στο σώμα και το λαιμό. Σχεδόν ποτέ δεν μπαίνω μέσα της "μελάτος". Είναι δύσκολο να καυλώσεις με την τριβή εφόσον φοράς καπότα. Πρέπει να μπαίνεις μέσα της ήδη καυλωμένος.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποτέ δεν ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι. Είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο να καυλώσεις αν είσαι ξαπλωμένος, γιατί λόγω της βαρύτητας το αίμα δεν μπορεί να γεμίσει εύκολα το καυλί. Αν θέλεις πίπα, ζήτα της να σου την πάρει στα 4 ενώ εσύ είσαι γονατιστός, έτσι ώστε να απλώνεις το χέρι σου και να της χαϊδεύεις παράλληλα τον κώλο και το μουνί.

Τέλος: ΠΟΤΕ δεν σκέφτεσαι άλλη γυναίκα παρά μόνο τη γυναίκα που σου δίνεται εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να εκτιμάς τη γυναίκα αυτή. Σκέψου την όταν ήταν παιδί, όταν ήταν έφηβη και τη λαχταρούσαν οι συμμαθητές της. Αυτή η γυναίκα σου δίνεται, μην το θεωρείς καθόλου δεδομένο. Στη χώρα της μπορεί να το παίζει και δύσκολη. Να σκέφτεσαι πάντα τη γυναίκα που γαμάς.

Ωραιες συμβουλες ευχαριστω. Δε ημουν σαφης ομως στη μια ερωτηση. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν καβλωνω στο σαλονι. Απλα δε μου αρεσει καμια αρκετα για να με ερεθισει, εστω λιγο, στο σαλονι. Να νιωσω ενα σκιρτημα του παργαλατσου δλδ που θα με προτρεψει να πληρωσει και να περασω.
Γι' αυτο σκεφτηκα τη λυση του βιαγκρα που θα κανει τον παργαλατσο πιο ευκινητο.
Δε νομιζω να ειναι σωστο να αποφασισω ποια θα γαμησω μονο με το μυαλο. Χωρις κινηση μεσα στο βρακι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ετσι τυπε...
Και 40 οργασμους στο οχταωρο  :2funny: :2funny: :2funny:
κάποιες φορές αν έχουν  καιρό να δουλέψουν.οι γυναίκες  φτιάχνονται  βέβαια αρκετά και κάτω από την υποταγή.και εφόσον υποτάσσονται άρα και ερεθιζονται.έστω και εγκεφαλικά.Χωρίς να αντιδρανε σωματικά  παντα.μεθανε κατω από την προσοχή Της Βαλκάνια πουτσας.χύνουν  Στην ιδέα ότι τόσες πουτσες θέλουν  να διεισδύσουν  Μέσα τους :wanker:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
κάποιες φορές αν έχουν  καιρό να δουλέψουν.οι γυναίκες  φτιάχνονται  βέβαια αρκετά και κάτω από την υποταγή.και εφόσον υποτάσσονται άρα και ερεθιζονται.έστω και εγκεφαλικά.Χωρίς να αντιδρανε σωματικά  παντα.μεθανε κατω από την προσοχή Της Βαλκάνια πουτσας.χύνουν  Στην ιδέα ότι τόσες πουτσες θέλουν  να διεισδύσουν  Μέσα τους :wanker:
Ποιος λεει οτι υποτασσονται ρε φιλε; υπηρεσιες με το σωμα τους παρεχουν... Οπως ενας αθλητης, ενα μοντελο, ενας σερβιτορος κλπ... Τι σε κανει να πιστευεις οτι υποτασσεται; Σε ποιον; Σ εσενα που πρεπει σε συγκεκριμενο χρονο, να κανεις οτι επιτρεπεται και να τελειωνεις; :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα zigfried αφού είναι κανονική δουλειά γιατί δε λες στη μάνα σου και την αδερφή σου να την κάνουν; Φυσικά και υποτάσσονται.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Βλάκα zigfried αφού είναι κανονική δουλειά γιατί δε λες στη μάνα σου και την αδερφή σου να την κάνουν; Φυσικά και υποτάσσονται.

Εσυ πικερ δεν βγαινεις στην Συγγρού επειδή δεν θελεις να υποτακτείς :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιος λεει οτι υποτασσονται ρε φιλε; υπηρεσιες με το σωμα τους παρεχουν... Οπως ενας αθλητης, ενα μοντελο, ενας σερβιτορος κλπ... Τι σε κανει να πιστευεις οτι υποτασσεται; Σε ποιον; Σ εσενα που πρεπει σε συγκεκριμενο χρονο, να κανεις οτι επιτρεπεται και να τελειωνεις; :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:
θέλουν  δεν θέλουν θα καυλωνουν .άλλες λίγο άλλες πολύ..βέβαια  μπορεί να έχουν ενοχές γι'αυτό μετά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.δεν διαφέρουν από εμάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηλίθιοι σχεσάκηδες πάρτε το χαμπάρι. Η πορνεία δεν είναι κανονική δουλειά. Τις πουτάνες τις ΓΑΜΑΜΕ, είναι οι γκόμενές μας.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
και ανθρακωρυχους ρε αυτιστικε δεν στελνω τους δικους μου να γινουν αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν ειναι δουλεια... Βλαμμενε που θα μου κανεις και πνευμα...
Υποτασσονται... Που μπαινουν μετα στο μερσεντικο και πανε μπαροτσαρκα στην υγεια αυτων που πληρωναν  :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent είναι πολύ φτηνή η Συγγρού. Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πικερακο γενικα τι ρουχα φορας?

στο γκαζι με τι ντυσιματα σκας

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent είναι πολύ φτηνή η Συγγρού. Δεν θα δώσω τον κώλο μου για πενταροδεκάρες. 5.000 ακατέβατα και όποιος τα έχει.

το πεντοχιλιαρο θα το βγάλεις μέσα σε ένα μηνα ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
θέλουν  δεν θέλουν θα καυλωνουν .άλλες λίγο άλλες πολύ..βέβαια  μπορεί να έχουν ενοχές γι'αυτό μετά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.δεν διαφέρουν από εμάς.
αφου δεν διαφερουν οπως λες απο μας... Τραβα 5-6 μαλακιες στη σειρα και ελα να μου πεις ποσο καυλωσες στην εβδομη...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παλιομαλάκα zigfried τις πούτσες που τρώει η κάθε πουτάνα δεν τις ξεχνάει ακόμα και να μπει σε Maserati. Και γαμιέσαι.  :sunglasses:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
μετα δεν μου ειπες που θα καταταξεις τον εαυτο σου; στις πουτανες η στις γκομενες;  :think:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παλιομαλάκα zigfried τις πούτσες που τρώει η κάθε πουτάνα δεν τις ξεχνάει ακόμα και να μπει σε Maserati. Και γαμιέσαι.  :sunglasses:
που να τις ξεχασει απο αυτες συντηρειται...
Οσο ενας δικηγορος δεν ξεχναει τα νομικα μετα την δικη κλπ  :birdman:
:grin: :grin: :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πες μου εσύ πρώτα σε τι επαγγελματικό κλάδο θα κατατάξεις τη μάνα σου και την αδερφή σου άμα γίνουν πουτάνες στο Μετάξι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom