Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ζigfried άσ' το. Δεν το έχεις, είναι προφανές. Πρέπει να είσαι καυλιάρης για να καταλάβεις πώς κάνεις έρωτα στις πουτάνες.
ο ερωτας φιλε ειναι συναισθημα. Στις πουτανες κανεις πραξη...
Και το πιο ωραιο μουνι να ειναι σεξ κανεις. Ο ερωτας θελει χημεια και οικειοτητα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Εμένα άπειρες φορές μου έχει τύχει:

α) Η πουτάνα να τρίβει την κλειτορίδα της καθώς της τον καρφώνω δυνατά.
β) Να με αφήνει να τη φιλάω χωρίς γλώσσα ενώ από την αρχή φαινόταν ότι γενικά δεν κάνει φιλιά.
γ) Να έχει χαλαρώσει τόσο μετά από ξέσκισμα σε ιεραποστολική στάση ώστε μετά να μη θέλει να σηκωθεί.

Άρα δεν το λες απαραίτητα απλό γαμήσι με τις πουτάνες.  :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εμένα άπειρες φορές μου έχει τύχει:

α) Η πουτάνα να τρίβει την κλειτορίδα της καθώς της τον καρφώνω δυνατά.
β) Να με αφήνει να τη φιλάω χωρίς γλώσσα ενώ από την αρχή φαινόταν ότι γενικά δεν κάνει φιλιά.
γ) Να έχει χαλαρώσει τόσο μετά από ξέσκισμα σε ιεραποστολική στάση ώστε μετά να μη θέλει να σηκωθεί.

Άρα δεν το λες απαραίτητα απλό γαμήσι με τις πουτάνες.  :hi:
απλο γαμησι με πουτανες το λες που απλα διασκεδαζουν την ωρα της δουλειας.

Πως ο μπαρμαν κανει τα κολπα με τα μπουκαλια;
Πως ο μουσικος κανει ενα εξτρα σολο;
πως ο καθενας οταν ειναι καλα κανει κατι στην μερα του που την διαφοροποιει απο τις αλλες;;

Ετσι κ αυτες. Βρηκαν εναν καθαρο τυπο, κοντα στα γουστα τους, με συμπεριφορα που τους αρεσε και χαλαρωσαν... Τι παει να πει αυτο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πως κανεις ερωτα και οχι γαμησι σε εναν βρωμικο χωρο, με μια κοπελα επι πληρωμη, που δεν την ξερεις και πρεπει να τελειωσεις σε ορισμενο χρονο, με ορισμενες κινησεις;
καταρχάς στην ηλικία  Μου μπορώ να της ρίξω και δύο στο δεκαλεπτο. Δευτερον.δεν χρειάζεται  να την ξέρω.τα μάτια μιλούν  Πιο γρήγορα ακόμα και από τις σκέψεις.κεραυνοβολος ερωτας εχεις ακουστα?τριτον .αφηνο τον ερωτα να εκφραστεί μέσα από το αφηρημένο και όχι το κοινωνικα προκαθορισμένο.συγκεκριμένο μοτίβο  ερωτα δεν υπάρχει  για εμένα.ζωγραφίζω  μόνος μου αντί να παίρνω έτοιμους πινακες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έλεος με τις μαλακίες του zigfried. Κι εμείς έχουμε γαμήσει γκόμενες, όσο και να μην το πιστεύει. Κάτι ξενέρωτες μπουρούχες βέβαια ήταν οι περισσότερες, καμία σχέση με τα γλυκά 20-χρονα πουτανάκια που γαμάμε στο Μεταξουργείο και τη Φυλής.   :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν έχετε κατανοήσει ακόμα ότι οι πουτάνες είναι γυναίκες.

Σκέφτεστε πολύ περιορισμένα,δεν έχετε αναλύσει τίποτα.

Δεν έχετε ελεύθερη σκέψη....

Ο ερωτας δεν είναι μονοπώλιο ώστε να μην υπάρχει στις πουτάνες.........όπως λες...

Τα πάντα γίνονται.
Όλα παίζουν.......

Η χημεία είναι το σημαντικότερο..........

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να πώς επίσης πως τείνω προς το φεμινισμό.και λέω τείνω γιατί συμφωνώ με ολα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
καταρχάς στην ηλικία  Μου μπορώ να της ρίξω και δύο στο δεκαλεπτο. Δευτερον.δεν χρειάζεται  να την ξέρω.τα μάτια μιλούν  Πιο γρήγορα ακόμα και από τις σκέψεις.κεραυνοβολος ερωτας εχεις ακουστα?τριτον .αφηνο τον ερωτα να εκφραστεί μέσα από το αφηρημένο και όχι το κοινωνικα προκαθορισμένο.συγκεκριμένο μοτίβο  ερωτα δεν υπάρχει  για εμένα.ζωγραφίζω  μόνος μου αντί να παίρνω έτοιμους πινακες
τυπε ερωτα κανεις οταν εχεις μια γυναικα μπροστα σου και θελεις να την φας και θελει να σε φαει. Οταν γλυφεις μουνι και δεν σκεφτεσαι οτι πρεπει να πας αυριο για εξετασεις, οταν νιωθεις το μουνι μεσα στα υγρα να τρεμει απο καυλα και εσυ κρατιεσαι να μην χυσεις. Οταν νιωθεις οτι το μονο που θες αυτη τη στιγμη ειναι αυτο το πλασμα μπροστα σου και δεν το μοιραζεσαι με κανεναν...
Τα αλλα ολα ειναι σεξ. Θες καλο σεξ; Μαζι σου αλλα απλα σεξ!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε ερωτα κανεις οταν εχεις μια γυναικα μπροστα σου και θελεις να την φας και θελει να σε φαει. Οταν γλυφεις μουνι και δεν σκεφτεσαι οτι πρεπει να πας αυριο για εξετασεις, οταν νιωθεις το μουνι μεσα στα υγρα να τρεμει απο καυλα και εσυ κρατιεσαι να μην χυσεις. Οταν νιωθεις οτι το μονο που θες αυτη τη στιγμη ειναι αυτο το πλασμα μπροστα σου και δεν το μοιραζεσαι με κανεναν...
Τα αλλα ολα ειναι σεξ. Θες καλο σεξ; Μαζι σου αλλα απλα σεξ!
για τις εξετάσεις ειδικά θα συμφωνησω.Αφού είμαι και λίγο μικροβιοφοβικος.τα αλλά που είπες μπορούν να υπάρξουν παντού.Πόσο μάλλον σε ένα μπουρδελο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
για τις εξετάσεις ειδικά θα συμφωνησω.Αφού είμαι και λίγο μικροβιοφοβικος.τα αλλά που είπες μπορούν να υπάρξουν παντού.Πόσο μάλλον σε ένα μπουρδελο
τιποτα δεν μπορει να υπαρξει.
Στο μπουρδελο εισαι πελατης. Δινεις χρημα, σου δινουν σεξ.-
Ειναι σαν να μου λες οτι σε γουσταρει ο λογιστης σου επειδη σου εκανε καλα την δηλωση  :headbang:

Πες της να βγειτε μετα τον "ερωτα" να δεις...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειναι σαν να μου λες οτι σε γουσταρει ο λογιστης σου επειδη σου εκανε καλα την δηλωση  :headbang:

Τύπε εχω πάει για φαγητο με ct μετα τον αγώνα!
Εφαγε μονο μια σαλάτα :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Σκέφτεσαι πολύ περιορισμένα γιατί δεν θέλεις να δεχτείς κάποια πράγματα........

Ισα ισα που οι πουτάνες-μπουρδέλα είναι ότι πιο ελεύθερο......

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
στο σχολείο όταν έπεφταν βροχή τα βλεννώδη πτύελα και το υποκείμενο εξακολουθούσε να πιστεύει
ότι ψιχαλίζει , τότε εφαρμόζαμε την λύση του φατούρου με πολύ καλά αποτελέσματα
ο πίκερ έχει τερματίσει το κοντέρ της πιρφορίας της μαλακίας και της πουστιάς και
παρά την γενική κατακραυγή ,
αυτοαποκαλέιται και δηλώνει απ'τους "μεγαλύτερους γαμιάδες του site" ...
λοιπόν επειδή έχει "βιάσει" τα όρια της ανθρώπινης υπομονής , προτέινω
ένα παιδαγωγικό φατούρο μπας και βάλει μυαλό το άτομο και σώσουμε κανένα εγκεφαλικό
κύτταρο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

δηλαδή αν έρθει  Ένα μουνάκι να με πληρώσει για να το γαμησω θα χαλαστω επειδη με πληρωσε?  :2funny:...τα εχεις μπερδέψει  λιγο μου  φαίνεται.η ζωή δεν ασπρο μαυρο.έχει και γκρίζες ζωνες

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε εχω πάει για φαγητο με ct μετα τον αγώνα!
Εφαγε μονο μια σαλάτα :grin:
και το μετα τον αγωνα στο ct διασκεδαζω με την δουλεια ειναι...
Δες το σαν μπυροπωσια οταν κλεινει το μαγαζι  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
δηλαδή αν έρθει  Ένα μουνάκι να με πληρώσει για να το γαμησω θα χαλαστω επειδη με πληρωσε?  :2funny:...τα εχεις μπερδέψει  λιγο μου  φαίνεται.η ζωή δεν ασπρο μαυρο.έχει και γκρίζες ζωνες
ΑΝ ερθει, ΑΝ το γαμησεις και ΑΝ νομισεις οτι εκανες ερωτα τα ξαναλεμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δοθηκαν οι απαραιτητες αμοιβαιες εξηγησεις με τον Πικερ, ολα ενταξει απο πλευρας μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom