Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πες μου εσύ πρώτα σε τι επαγγελματικό κλάδο θα κατατάξεις τη μάνα σου και την αδερφή σου άμα γίνουν πουτάνες στο Μετάξι.
Δεν εχω αδελφη και δυστυχως ουτε μανα... Πουτανες παντως θα τις ελεγα.
Πες τωρα  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, απλά να ανοίξει τα πόδια της.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι οι πελάτες των ιερόδουλων είναι και εραστές τους. Είναι όλοι γκόμενοί τους εφόσον γαμιούνται κανονικά μαζί τους.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, απλά να ανοίξει τα πόδια της.
αρα εσυ που δεν θ ανοιξεις τα ποδια αλλα θα σκυψεις δεν εντασεσαι στο επαγγελμα αυτο...
Σωστα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η σχέση μας με την πουτανα  δεν αλλάζει  πολυ απο μια ελεύθερη  σχέση.Όλα στο μυαλό ειναι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν έχει καμία σημασία αν η πολιτεία έχει μαντρώσει τις πουτάνες μέσα σε μπουρδέλα για να μπορεί να τις ελέγχει καλύτερα. Στις περισσότερες χώρες η πορνεία είναι παράνομη και αντιμετωπίζεται όπως η επαιτεία. Όχι σαν επάγγελμα αλλά σαν ένας περιθωριακός τρόπος ζωής. Όποιος μιλάει για τις πουτάνες λες και μιλάει για έναν οποιονδήποτε επαγγελματία που προσφέρει υπηρεσίες είναι χαζός.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
θέλουν  δεν θέλουν θα καυλωνουν .άλλες λίγο άλλες πολύ..βέβαια  μπορεί να έχουν ενοχές γι'αυτό μετά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.δεν διαφέρουν από εμάς.
Το έχω τσεκάρει ότι κάποιες αν αφεθούν να καυλώσουν και να γουστάρουν,φεύγουν από το δωμάτιο μουδιασμένες και με το βλέμμα χαμηλά,μάλλον επειδή νοιώθουν ενοχές ότι απατάνε τον γκόμενό τους!Ίσως για να αντέξουν την ψυχική πίεση έχουν στο μυαλό τους ότι στη δουλειά θα κάνουν μόνο απρόσωπο και αμέτοχο σεξ,το ολοκληρωτικό δόσιμο θα το κρατάνε για τον γκόμενο!Ποιός ξέρει;άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η σχέση μας με την πουτανα  δεν αλλάζει  πολυ απο μια ελεύθερη  σχέση.Όλα στο μυαλό ειναι
ε βεβαια...
Πως ν αλλαξει; τι δηλαδη επειδη μιλας με την κοπελα, την γνωριζεις, τρωτε, πινετε και γαμιεστε οσο και οπως γουσταρετε νομιζεις οτι διαφερει με 10 λεπτα ξεπετα στο μεταξουργειο;;; :2funny: :2funny: :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν έχει καμία σημασία αν η πολιτεία έχει μαντρώσει τις πουτάνες μέσα σε μπουρδέλα για να μπορεί να τις ελέγχει καλύτερα. Στις περισσότερες χώρες η πορνεία είναι παράνομη και αντιμετωπίζεται όπως η επαιτεία. Όχι σαν επάγγελμα αλλά σαν ένας περιθωριακός τρόπος ζωής. Όποιος μιλάει για τις πουτάνες λες και μιλάει για έναν οποιονδήποτε επαγγελματία που προσφέρει υπηρεσίες είναι χαζός.
α μπραβο... Δηλαδη το εμποριο ναρκωτικων παυει να ειναι εμποριο επειδη ειναι παρανομο και ο εμπορος δεν το κανει για το χρημα αλλα για τον τροπο ζωης  :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή αν αυτό το λες με βάση την τελευταία σου συνεύρεση με το Κορινάκι, θα σου πω το εξής:

Της έχω πιπιλίσει το μυαλό εδώ και πολύ καιρό με μηνύματα που της στέλνω προσπαθώντας να της δώσω να καταλάβει ότι οι πελάτες της είναι και εραστές της, την αγαπάνε και πληρώνουν γι' αυτήν. Της λέω ότι στο μπουρδέλο δεν είναι μόνο η δουλειά της αλλά και η προσωπική της ζωή. Στην αρχή δεν ήθελε να τα ακούει όλα αυτά αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μεγαλώνοντας θα καταλάβει ότι οι πελάτες της την αγαπάνε πιο πολύ από τον εκάστοτε νταβατζή της.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επιρρεπή αν αυτό το λες με βάση την τελευταία σου συνεύρεση με το Κορινάκι, θα σου πω το εξής:

Της έχω πιπιλίσει το μυαλό εδώ και πολύ καιρό με μηνύματα που της στέλνω προσπαθώντας να της δώσω να καταλάβει ότι οι πελάτες της είναι και εραστές της, την αγαπάνε και πληρώνουν γι' αυτήν. Της λέω ότι στο μπουρδέλο δεν είναι μόνο η δουλειά της αλλά και η προσωπική της ζωή. Στην αρχή δεν ήθελε να τα ακούει όλα αυτά αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μεγαλώνοντας θα καταλάβει ότι οι πελάτες της την αγαπάνε πιο πολύ από τον εκάστοτε νταβατζή της.
και μετα απ αυτο το ποστ κυριες και κυριοι θεωρουμε δεδομενο οτι οι πουτανες υποτασσονται στον γαμια του 10€ρου  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση,άλλες έχω στο μυαλό μου.Σίγουρα αφέθηκε παραπάνω,το πόσο όμως δεν είμαι στο μυαλό της να το μετρήσω...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι συνειδητοποιημένες πουτάνες είναι αυτές που δεν ψάχνουν για γκόμενο εκτός μπουρδέλου. Είναι λίγες αλλά υπάρχουν, κάποιες τις ξέρω με τα ονόματά τους. Οι πουτάνες αυτές είναι και οι καλύτερες, γιατί αντιλαμβάνονται το καλό που κάνουν και αγαπάνε τους άντρες που πληρώνουν για να τις γαμήσουν. Όσο μεγαλύτερη είναι μια πουτάνα τόσο το πιθανότερο να είναι και συνειδητοποιημένη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το έχω τσεκάρει ότι κάποιες αν αφεθούν να καυλώσουν και να γουστάρουν,φεύγουν από το δωμάτιο μουδιασμένες και με το βλέμμα χαμηλά,μάλλον επειδή νοιώθουν ενοχές ότι απατάνε τον γκόμενό τους!Ίσως για να αντέξουν την ψυχική πίεση έχουν στο μυαλό τους ότι στη δουλειά θα κάνουν μόνο απρόσωπο και αμέτοχο σεξ,το ολοκληρωτικό δόσιμο θα το κρατάνε για τον γκόμενο!Ποιός ξέρει;άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων...
ισχύει.βεβαια εδώ θα πούμε  πώς οργανικά ειναι στραγγισμενες .βέβαια νοητικά  μπορούν να διεγερθουν.ειδικά όταν τους κάνεις ερωτα και δεν τις γάμας απλός.συναισθήματικα αναβουν.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ισχύει.βεβαια εδώ θα πούμε  πώς οργανικά ειναι στραγγισμενες .βέβαια νοητικά  μπορούν να διεγερθουν.ειδικά όταν τους κάνεις ερωτα και δεν τις γάμας απλός.συναισθήματικα αναβουν.
πως κανεις ερωτα και οχι γαμησι σε εναν βρωμικο χωρο, με μια κοπελα επι πληρωμη, που δεν την ξερεις και πρεπει να τελειωσεις σε ορισμενο χρονο, με ορισμενες κινησεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζigfried άσ' το. Δεν το έχεις, είναι προφανές. Πρέπει να είσαι καυλιάρης για να καταλάβεις πώς κάνεις έρωτα στις πουτάνες.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
πως κανεις ερωτα και οχι γαμησι σε εναν βρωμικο χωρο, με μια κοπελα επι πληρωμη, που δεν την ξερεις και πρεπει να τελειωσεις σε ορισμενο χρονο, με ορισμενες κινησεις;
Ο χώρος δεν παίζει ρολο εκτος και αν είσαι βουτυρομπεμπές η κάνα πλουσιόπαιδο.....

Ποιος σου είπε ότι πρέπει να τελειώσεις?
Ότι θέλεις κανεις.....

Γιατί υπάρχει γυναικα χωρίς πληρωμή?
Άμεση η έμμεση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom