Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Έλα ρε μαλάκα vril. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πότε σε τρολάρω; Φυσικά και δεν με καυλώνει το δάχτυλο του γιατρού.  :2funny:
Όσοι σου την μπαίνουν αυτομάτως αναβαθμίζονται στην κατηγορία του μαλάκα;  :2funny:

Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω δεχτεί ποτέ μου κωλοδάχτυλο, πόσο μάλλον αντρικό.

Όταν κάθε 3 και λίγο τρολάρεις, δεν ξέρουμε και πότε να σε πιστέψουμε. Είσαι λίγο attention whore, παραδέξου το.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Alex71 καθόλου φαντασιόπληκτος δεν είμαι. Η ίδια μου είχε πει ότι σου έπαιρνε χαρτζιλίκι. Ενώ εγώ την πήδαγα τζάμπα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζigfried δεν μιλάω για την τσατσά. Μιλάω για άλλη περίπτωση από εδώ την οποία είχε γκόμενα και ο alex71 με χαρτζιλίκι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ στην τσατσά έδινα πιο λίγα από όσα έδινε ο alex71 στην γκόμενα που λέμε. Αλλά και πάλι του λέω να τη βάλει στις γκόμενες και όχι στις πουτάνες. Για να θεωρήσεις κάποια πουτάνα πρέπει να εκδίδεται, να το διαφημίζει. Αλλιώς δεν είναι πουτάνα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εγώ στην τσατσά έδινα πιο λίγα από όσα έδινε ο alex71 στην γκόμενα που λέμε. Αλλά και πάλι του λέω να τη βάλει στις γκόμενες και όχι στις πουτάνες. Για να θεωρήσεις κάποια πουτάνα πρέπει να εκδίδεται, να το διαφημίζει. Αλλιώς δεν είναι πουτάνα.
Εκτός κι αν ήταν από τις εκδιδόμενες που δε διαφημίζονται. Κοινώς ο κόσμος τό 'χε βούκινο κι εσύ κρυφό καμάκι.  :orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril είναι πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες γκόμενες ακροβατούν μεταξύ γκόμενας και πουτάνας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι όσοι εκθειάζουν το γαμήσι με γκόμενες σε σχέση με το γαμήσι με πουτάνες είναι ΜΑΛΑΚΕΣ. Δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο λεπτή είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ γκόμενας και πουτάνας. Εξαιρετικά λεπτή.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πίκερ εσύ πρέπει να γράψεις βιβλίο: ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΥΣΤΗ  :2funny:

Το γατάκι ο Μπουκόφσκι θα φάει τη σκόνη σου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ ανακαλυψα καποιες επιστημονικες πληροφοριες που πιθανον οχι μονο επιβεβαιωνουν το νομο σου αλλα τεκμηριωνουν αναθεωρηση του προς το αυστηροτερο!!!!
Θα τις ποσταρω αφου βεβαιωθω για την αξιοπιστια τους.

Στο μεταξυ συμβουλεψε με δασκαλε: Ολη μερα περπαταω στα μπουρδελα αλλα δε βρισκω καμια που να μου αρεσει. Καμια που να κανει τον παργαλατσο μουν σκιρτησει μεσα στη φωλια του. Πως να ξεπερασω αυτο το εμποδιο; Να μπαινω ετσι μελατος και οτι κατσει; Να κουμπωνω μισο βιαγκρα πριν φυγω απ το  σπιτι; Απλα να κοψω τα μπουρδελα;

Και αλλη μια ερωτηση: Κανεις ντουζ πριν πας στο Μεταξουργειο; Επηρεαζεται η αποδοση των κοριτσιων του Μεταξουργειου απο την καθαριοτητα του πελατη ή εχουν συνηθισει τοσο πολυ απο τη βρωμα των Πακιστανων που δεν τις πειραζει; Θελω να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο μαζι μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 γάμα πουτάνες και μην ακούς τους μαλάκες που λένε ότι το γαμήσι με τις γκόμενες δεν έχει καμία σχέση. Αν σκεφτούν καλύτερα πόσες γκόμενες είναι στην ουσία πουτάνες θα σταματήσουν να λένε τέτοιες μαλακίες. Είναι πολύ δυσδιάκριτα τα όρια.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Chris33 γάμα πουτάνες και μην ακούς τους μαλάκες που λένε ότι το γαμήσι με τις γκόμενες δεν έχει καμία σχέση. Αν σκεφτούν καλύτερα πόσες γκόμενες είναι στην ουσία πουτάνες θα σταματήσουν να λένε τέτοιες μαλακίες. Είναι πολύ δυσδιάκριτα τα όρια.
εσυ αμα σου εδιναν τα 5000 που θα εβαζες τον εαυτο σου στις πουτανες η στις γκομενες;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω γαμησει 200μεχρι στιγμής.πληρωσα μονο τις 30 απο αυτες ετσι για να το εκτιμήσω  κιολας.συνεχίζω  ακαθεκτος.περιμένω να πάρω την τελική  απόφαση.Μόλις την πάρω όλα πλεον ειναι ειναι αλλιως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom