Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
εκτως αν πεσει κανα φραγκο οποτε δεν εχεις πρόβλημα και με καμια πουτσα..Κοίτα vril, ομολογουμένως έχω ωραίο αντρικό κώλο. Δαχτυλάκι δέχομαι μόνο από γυναίκα την οποία έχω γαμήσει. Απλά πράγματα.
Επτά εγιναν τωρα? Εξι ελεγες.Όσο γι' αυτούς που επιμένουν να μην πιστεύουν, επαναλαμβάνω ότι έχω γαμήσει 7 γκόμενες και ναι, το ξέρουν και οι ίδιες.
Ποια εννοεις τύπε?Alex71 είναι 7 μαζί με την τσατσά. Δεν μου πάει με τίποτα να τη βάλω στις πουτάνες. Ένα χαρτζιλίκι της έδινα, δεν εκδιδόταν. Όπως κι εσύ, αυτή που της έδινες χαρτζιλίκι κι εγώ τη γαμούσα τζάμπα, πρέπει να τη βάλεις στις γκόμενες. Δεν ήταν εκδιδόμενη.
Μα εσύ είπες ότι σε καβλώνει και το αντρικό δαχτυλάκι που σου το κάνει ο γιατρός.Κοίτα vril, ομολογουμένως έχω ωραίο αντρικό κώλο. Δαχτυλάκι δέχομαι μόνο από γυναίκα την οποία έχω γαμήσει. Απλά πράγματα.
Αρες μαρες κουκουναρες.Έλα μωρέ τώρα που δεν ξέρεις ποια εννοώ. Έχεις γαμήσει τόσες πολλές από εδώ μέσα;
συμπερασμα...Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.
Alex71 είναι 7 μαζί με την τσατσά. Δεν μου πάει με τίποτα να τη βάλω στις πουτάνες. Ένα χαρτζιλίκι της έδινα, δεν εκδιδόταν. Όπως κι εσύ, αυτή που της έδινες χαρτζιλίκι κι εγώ τη γαμούσα τζάμπα, πρέπει να τη βάλεις στις γκόμενες. Δεν ήταν εκδιδόμενη.
Και φαντασιοπληκτος βεβαια.συμπερασμα...
Καυλωνεις με (γυναικειο) κωλοδαχτυλο και κοστολογεις τον κωλο σου. Επισης δεν παιζεις το πουλι σου για να μην σε πουν μαλακα αλλα κωλοδαχτυλιαζεσαι για καθαριοτητα...
Εχεις δικιο όμως. Εσυ δεν εντασεσαι στην κατηγορια gay (που θα πει χαρούμενος) μαλλον σε καταθλιπτικη αδελφη φερνεις
Και φαντασιοπληκτος βεβαια.