Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Rigormortis εγώ αυτά τα γράφω περισσότερο για να ευθυμήσουμε. Εσύ όμως, σαν μεγάλος ηδονιστής που είσαι, θα έπρεπε να είχες ήδη αναζητήσει την πρωκτική ηδονή. Όλοι οι μεγάλοι ηδονιστές της ιστορίας ήταν και μεγάλοι πισωγλέντηδες, να ξέρεις.

Πες μερικα ονοματα μεγαλων πισογλεντηδων ηδονιστων.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω ξερω κανα δυο αλλα απο τον Πικερ περιμενω λιστα αν θελει να αποδειξει τους ισχυρισμους του.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem όλοι αυτοί που κόλλησαν HIV επειδή τους γαμούσανε άντρες, όπως ο Magic Johnson και ο Charlie Sheen, δήλωναν με υπερηφάνεια ηδονιστές. Ο ηδονισμός είναι ακριβώς να αντλείς ηδονή από όπου μπορείς, χωρίς όρια. Αν είσαι πραγματικός ηδονιστής είναι αναπόφευκτο να δοκιμάσεις και την πούτσα. Ο rigormortis πρέπει να αποφασίσει αν είναι πραγματικός ηδονιστής σαν αυτούς - και άρα θα τον πάρει αναπόφευκτα κάποια στιγμή από πίσω - ή είναι παπαρολόγος και δεν ξέρει τι μαλακίες λέει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε πούστη μου τι έγινε πάλι?  :huh:  :2funny: :2funny: :2funny:

ο πικερ στραπονιάζεται εμένα λέει πούστη ?  :2funny: :2funny: :2funny:

εκτόνώθηκε κι'όλας, έβαλε την παράγραφο με τα κεφαλαία ...κύριος !  :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε πούστη μου τι έγινε πάλι?  :huh:  :2funny: :2funny: :2funny:

ο πικερ στραπονιάζεται εμένα λέει πούστη ?  :2funny: :2funny: :2funny:

εκτόνώθηκε κι'όλας, έβαλε την παράγραφο με τα κεφαλαία ...κύριος !   :grin:
σε ειπε εν δυναμει πουστη,οτι πρεπει να τον φας σαν πραγματικος ηδονιστης :dunno:,δεν ειπε οτι τον παιρνεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αλλου εγραψε οτι του αρεσει να φιλαει τις πουτανες. :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εγώ βλέπω ότι επειδή δεν μπορεί να κάνει την πουστιά μαγκιά, ψάχνει συμπαραστάτες
λες να εχουμε μετατροπη στον νομο και να μπει προσθηκη για υποχρεωτικο δαχτυλιασμα? :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λες να εχουμε μετατροπη στον νομο και να μπει προσθηκη για υποχρεωτικο δαχτυλιασμα? :S

παίζει ...αλλά πως θα το παρουσιάσει ως μαγκιά ?

την πιρφορία και την μαλακία τα έβγαλε ανδραγαθήματα ...την πουστιά θέλω να δώ πως θα την γυρίσει  :think:

υγ: ...αααα κάπου δεν έλεγε ότι είναι μαγκιά να τον τρώς απο πίσω επειδή τα εκατοστά κρέατος που μπαίνουν απο πίσω σου
είναι μικρότερα απο αυτά που μπαίνουν στο πληρωμένο μουνι ...άρα είσαι γαμιάς ? ....κάπως έτσι δεν το γύρισε σε πλεονέκτημα ? 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
παίζει ...αλλά πως θα το παρουσιάσει ως μαγκιά ?

την πιρφορία και την μαλακία τα έβγαλε ανδραγαθήματα ...την πουστιά θέλω να δώ πως θα την γυρίσει  :think:

υγ: ...αααα κάπου δεν έλεγε ότι είναι μαγκιά να τον τρώς απο πίσω επειδή τα εκατοστά κρέατος που μπαίνουν απο πίσω σου
είναι μικρότερα απο αυτά που μπαίνουν στο πληρωμένο μουνι ...άρα είσαι γαμιάς ? ....κάπως έτσι δεν το γύρισε σε πλεονέκτημα ? 
ενταξει,δεν ειναι στηςπου,αντρας ειναι,απλα δε ξερω κατα ποσο η αδιαφορια για τις γκομενες,εστω και επιτηδευμενη,η προοπτικη να γερασει καποιος μονο με τα φιλαρακια του σε συνδυασμο με περιστασιακα δαχτυλιασματα(με προοπτικη στραπονιασματος) μπορει να οδηγησουν καποιον σε επικινδυνες ατραπους :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε παπάρα rigormortis εγώ είμαι 10 φορές πιο αρσενικό από σένα. Αφού δεν μπορείς να γαμήσεις ρε βλάκα, παραδέξου το. Τουλάχιστον μην έχεις ενοχές και ακολούθησε σωστά τη θεωρία που πρεσβεύεις. Άντε ρε αγόρι μου να σε γαμήσει κανένας αράπης συν-ηδονιστής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι ηδονιστές είναι εξ ορισμού πισωγλέντηδες - βλ. Charlie Sheen κτλ. Άντε να σε γαμήσει κανένας να ησυχάσουμε τέλος πάντων.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε παπάρα rigormortis εγώ είμαι 10 φορές πιο αρσενικό από σένα. Αφού δεν μπορείς να γαμήσεις ρε βλάκα, παραδέξου το. Τουλάχιστον μην έχεις ενοχές και ακολούθησε σωστά τη θεωρία που πρεσβεύεις. Άντε ρε αγόρι μου να σε γαμήσει κανένας αράπης συν-ηδονιστής.

πως είσαι ρε πικερ 10 φορές πιο αρσενικό απο μένα ?

επίσης απο που προκύπτει ότι δεν μπορώ να γαμήσω ?

ποιές ενοχές έχω ?

πως να ακολουθήσω σωστά την θεωρία που πρεσβέυω ?

και γιατί να με γαμήσει αράπης ?

με έχεις μπερδέψει ... :idiot: :huh:

επίσης απο που προκύπτει ότι οι ηδονιστές τον παίρνουν απο πίσω ?

και στην τελική γιατί ψάχνεις συμπαραστάτες στην πουστιά σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom