Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μόνο ένα μικρό κονδύλωμα μπορεί να έχω στο κωλαράκι μου από το δαχτυλάκι που μου είχε βάλει η Αννούλα αλλά και αυτό παίζεται.

Αν δεν το αφαιρεσεις αμεσα θα εξελιχθει σε καρκινο. Δεν ειναι σαν τα κονδυλωματα στον πουτσο που δεν παρουσιαζουν επιπλοκες. Γι αυτο οι γυναικες κανουν τακτικα παπ τεστ. Λυπαμαι για την ξεφτιλα που θα υποστεις στον γαστρεντερολογο που θα σε θεωρησει παθητικο ομοφυλοφιλο αλλα ειναι καλυτερη η ξεφτιλα απο τον καρκινο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem καταρχήν είσαι άσχετος. Για να εξελιχθούν τα κονδυλώματα πρωκτού σε καρκίνο πρέπει να υπάρχουν συνεχείς επιμολύνσεις. Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ με κονδυλώματα πρωκτού που φυσικά δεν παθαίνουν καρκίνο. Όταν κάποιος είναι πούστης και κολλάει συνεχώς επικίνδυνους τύπους κονδυλωμάτων, τότε πραγματικά κινδυνεύει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μια φορα να κολλησεις τον επικινδυνο τυπο την πουτσισες. Και συνηθως οι τυποι που δημιουργουν ορατο κονδυλωμα ειναι οι επικινδυνοι τυποι. Πικερ τρεχα για ορθοσκοπηση πριν σε πανε για χοντρα χειρουργια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεύτερον, λόγω αιμορροΐδων έχω τον καλύτερο πρωκτολόγο - όχι απλά γαστρεντερολόγο - της Ελλάδας και ξέρει το κωλαράκι μου απέξω κι ανακατωτά. Τόσες φορές που με έχει κοιτάξει δεν θα μου το έλεγε αν έβλεπε κάτι περίεργο;  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεύτερον, λόγω αιμορροΐδων έχω τον καλύτερο πρωκτολόγο - όχι απλά γαστρεντερολόγο - της Ελλάδας και ξέρει το κωλαράκι μου απέξω κι ανακατωτά. Τόσες φορές που με έχει κοιτάξει δεν θα μου το έλεγε αν έβλεπε κάτι περίεργο;  :grin:
Πικερ νιωθεις εντονα συναισθηματα οταν σου κανει κωλονοσκοπηση?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Μετραει να εχεις γνωριμιες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul την άλλη φορά που μου έκανε περίδεση αιμορροΐδων με έπιασαν τέτοιες καύλες που ήθελα να γαμήσω τη βοηθό του, κι ας είναι 60 χρονών. Είναι κι αυτή εκεί και του δίνει τα σύνεργα του βιασμού. Τελικά πήγα κι έσβησα τις καύλες μου στο Μετάξι.  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Saul την άλλη φορά που μου έκανε περίδεση αιμορροΐδων με έπιασαν τέτοιες καύλες που ήθελα να γαμήσω τη βοηθό του, κι ας είναι 60 χρονών. Είναι κι αυτή εκεί και του δίνει τα σύνεργα του βιασμού. Τελικά πήγα κι έσβησα τις καύλες μου στο Μετάξι.  :grin:
Δεν ηξερα οτι εχεις δροσερες αναζητησεις. Πιστευεις οτι σε λιγο θα αλλαξεις το μεταξυ με την κουμουνδουρου και τη συγγρου?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
pikerακο επειδή έχεις την τάση να αυτοαποκαλείς τα εξευτελιστικά μειονεκτήματά σου ως μεγάλα πλεονεκτήματα και ως μαγκιά
με την μορφή ενός νόμου που μόνο ένας 5χρονος εγκέφαλος θα πίστευε ...τι θα πείς για τα δάχτυλα που μπαίνουν στο πρωκτό σου
και κατα κοινή ομολογία είναι ένα βήμα πριν την ομοφυλοφιλία ? ...δλδ πως θα το δικαιολογήσεις στο μυαλό σου ?
είναι και αυτό δείγμα "μεγάλου και σκληροπυρηνικού γαμιά" το να δαχτυλιάζεται ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis εγώ αυτά τα γράφω περισσότερο για να ευθυμήσουμε. Εσύ όμως, σαν μεγάλος ηδονιστής που είσαι, θα έπρεπε να είχες ήδη αναζητήσει την πρωκτική ηδονή. Όλοι οι μεγάλοι ηδονιστές της ιστορίας ήταν και μεγάλοι πισωγλέντηδες, να ξέρεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Rigormortis εγώ αυτά τα γράφω περισσότερο για να ευθυμήσουμε. Εσύ όμως, σαν μεγάλος ηδονιστής που είσαι, θα έπρεπε να είχες ήδη αναζητήσει την πρωκτική ηδονή. Όλοι οι μεγάλοι ηδονιστές της ιστορίας ήταν και μεγάλοι πισωγλέντηδες, να ξέρεις.
τυπε ο σκληρος ο προστυχος ο πορνομυστης τον κωλο τον εχει μονο για χεσιμο και για να καθεται
τι δαχτυλα και ηδονες και πισωγλεντηδες μας τσαμπουνας;
τι πραματα ειναι αυτα;  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί ο rigormortis δεν είναι σκληρός μύστης αλλά ηδονιστής. Μάλλον έχεις κι εσύ άγνοια περί ηδονισμού. Οι ηδονιστές είναι εξ ορισμού bisexual, δηλαδή τον παίρνουν από τον κώλο κανονικά. Ορίστε και το site τους στην Ελλάδα:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηδονιστή rigormortis τον παίρνεις από τον κώλο ή τζάμπα μας έχεις πρήξει τα αρχίδια περί ηδονισμού; ΓΙΑ να σε δω.  :birdman:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουλί ο rigormortis δεν είναι σκληρός μύστης αλλά ηδονιστής. Μάλλον έχεις κι εσύ άγνοια περί ηδονισμού. Οι ηδονιστές είναι εξ ορισμού bisexual, δηλαδή τον παίρνουν από τον κώλο κανονικά. Ορίστε και το site τους στην Ελλάδα:
τυπε σε αυτο το σαη κατω κατω λεει πληροφοριες αγγελος μιμικοπουλος
με αυτο το ονομα δεν πας πουθενα  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μόλις σας αποκάλυψα πόσο γελοία είναι η θεωρία του rigormortis περί ηδονισμού. Τώρα μάλλον θα αλλάξει γνώμη και ο ίδιος.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
άρα τα δικά σου μειονεκτήματα εκτός του ότι αφελώς τα αυτοαποκαλείς πλεονεκτηματα , επίσης τα αποδίδεις και στους άλλους ... σαν 2χρονο πικπακι

όχι pickerάκο ουδέποτε έχει μπεί τίποτα στον πρωκτό μου και ούτε πρόκειται να μπεί ...εν αντιθέσει με σένα που είσαι ένα βήμα πριν
την ομοφυλοφιλία ...

και για να σε ρωτήσω και κάτι άλλο:  ...με ποιο τρόπο μας απέδειξες ότι είναι γελοία η θεωρία του ηδονισμού ?  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν έχει μπει τίποτα στον κώλο σου είσαι μούφα ηδονιστής. Τζάμπα μας έχεις πρήξει τα αρχίδια τόσο καιρό. Για να είσαι ηδονιστής πρέπει να είσαι bisexual. Εσύ όχι απλά δεν είσαι bisexual αλλά είσαι ομοφοβικός.

Όσο για το ότι εγώ είμαι "ένα βήμα πριν την ομοφυλοφιλία"... Τράβα άλλη μία μαλακία και θα σου περάσει.  :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν δεν έχει μπει τίποτα στον κώλο σου είσαι μούφα ηδονιστής. Τζάμπα μας έχεις πρήξει τα αρχίδια τόσο καιρό. Για να είσαι ηδονιστής πρέπει να είσαι bisexual. Εσύ όχι απλά δεν είσαι bisexual αλλά είσαι ομοφοβικός.

Όσο για το ότι εγώ είμαι "ένα βήμα πριν την ομοφυλοφιλία"... Τράβα άλλη μία μαλακία και θα σου περάσει.  :jerking:

γιατί ρε Picker να τραβήξω μαλακία ? και τι να μου περάσει ? γιατί πιστεύεις ότι τραβάω μαλακία ?

γιατί είμαι μούφα ηδονιστής ? επειδή δεν μου αρέσει να ηδονίζομαι πρωκτικά ? και απο που προκύπτει ότι είμαι ομοφορβικός ?

εσύ δεν μας έχεις πρήξει τα συκώτια ότι γουστάρεις να σε γαμάνε απο τον κώλο οι πουτάνες και ότι σ'αρέσει να σε ορθοσκοπεί και να σου δένει τις αιμορροϊδες ο πρωκτολόγος ?

γιατί έχεις ανάγκη να αποδίδεις σε κάποιον άγνωστο τις ατέλειές σου ? γιατί δεν παραδέχεσαι τα ελαττώματά σου ώστε να τα διορθώσεις ?

κάνεις ακραίες πιρφορίες, λές τους άλλους πιρφόρους και αυτοαποκαλείσαι γαμιάς ...
λές ακραίες μαλακίες , και λες τους άλλους μαλάκες επειδή δεν πιάνεις το πουλί σου ...

στο σχολείο ήσουν ντίπ τούβλο ε ?

τι θα κάνεις τώρα ? θα απάντήσεις καμια εγωιστική μαλακία και θα εκτονωθείς αυτιστικά με την αντιφατική παράγραφο με τα κεφαλαία για να αυτοϊκανοποιηθείς ? ...

και τι θα κερδίζεις ?

όλοι δεν καταλαβαίνουν ότι είσαι τούβλο ? προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου και μην τον εξευτελίζεις έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom