Αν δεν έχει μπει τίποτα στον κώλο σου είσαι μούφα ηδονιστής. Τζάμπα μας έχεις πρήξει τα αρχίδια τόσο καιρό. Για να είσαι ηδονιστής πρέπει να είσαι bisexual. Εσύ όχι απλά δεν είσαι bisexual αλλά είσαι ομοφοβικός.
Όσο για το ότι εγώ είμαι "ένα βήμα πριν την ομοφυλοφιλία"... Τράβα άλλη μία μαλακία και θα σου περάσει.
γιατί ρε Picker να τραβήξω μαλακία ? και τι να μου περάσει ? γιατί πιστεύεις ότι τραβάω μαλακία ?
γιατί είμαι μούφα ηδονιστής ? επειδή δεν μου αρέσει να ηδονίζομαι πρωκτικά ? και απο που προκύπτει ότι είμαι ομοφορβικός ?
εσύ δεν μας έχεις πρήξει τα συκώτια ότι γουστάρεις να σε γαμάνε απο τον κώλο οι πουτάνες και ότι σ'αρέσει να σε ορθοσκοπεί και να σου δένει τις αιμορροϊδες ο πρωκτολόγος ?
γιατί έχεις ανάγκη να αποδίδεις σε κάποιον άγνωστο τις ατέλειές σου ? γιατί δεν παραδέχεσαι τα ελαττώματά σου ώστε να τα διορθώσεις ?
κάνεις ακραίες πιρφορίες, λές τους άλλους πιρφόρους και αυτοαποκαλείσαι γαμιάς ...
λές ακραίες μαλακίες , και λες τους άλλους μαλάκες επειδή δεν πιάνεις το πουλί σου ...
στο σχολείο ήσουν ντίπ τούβλο ε ?
τι θα κάνεις τώρα ? θα απάντήσεις καμια εγωιστική μαλακία και θα εκτονωθείς αυτιστικά με την αντιφατική παράγραφο με τα κεφαλαία για να αυτοϊκανοποιηθείς ? ...
και τι θα κερδίζεις ?
όλοι δεν καταλαβαίνουν ότι είσαι τούβλο ? προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου και μην τον εξευτελίζεις έτσι