Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
σωστο για τους πολλους που λες, αλλα βλεπω δε χορταινεις δαχτυλα. και ολο προφαση βρισκεις να πηγαινεις να σε δαχτυλιαζει ο γιατρος.
σε λιγο θα του ζητησεις να σου βαλει ψωλη να μετρησει θερμοκρασια. εισαι ενα εκκολαπτομενο πουστι

:2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
ειναι ντροπαλο πουστι. το ενοχικο του υποσυνειδητο δεν τον αφηνει να παραδεχτει την αληθεια. η αποδειξη ειναι εδω
το μυαλο αντιστεκεται στο κορμι που λαχταραει ψωλες

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

Πικεράκο, λες να γίνεις Λίλας νο 2 ;  :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη straight είμαι. Σύμφωνα με τον Kinsey υπάρχουν 10 βαθμίδες από τον απόλυτα ομοφυλόφιλο, που είναι στο 1, μέχρι τον απόλυτα ετεροφυλόφιλο, που είναι στο 10. Εγώ είμαι στο 8-9. Υπάρχουν πάρα πολλοί υποτιθέμενοι άντρες εδώ μέσα που είναι στο 6-7.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κώστα Λαδάκη straight είμαι. Σύμφωνα με τον Kinsey υπάρχουν 10 βαθμίδες από τον απόλυτα ομοφυλόφιλο, που είναι στο 1, μέχρι τον απόλυτα ετεροφυλόφιλο, που είναι στο 10. Εγώ είμαι στο 8-9. Υπάρχουν πάρα πολλοί υποτιθέμενοι άντρες εδώ μέσα που είναι στο 6-7.

θυμησου στο μπειγουοτς την παμελα κοιταγες η τον μητς

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι εύκολος που είναι ο αυνανισμός στο κλειστό δωμάτιο της μαμάς
τι ωραία είναι η αυτοϊκανοποίηση με αυτοστολισμό με ωραία και δυναμικά επιθετα
ενώ όλοι οι άλλοι έχουν την ακριβώς αντίθετη και απαξιωτική γνώμη
τι ωραίο να είσαι ένα παιδάκι που παίζει και αυνανίζεται στο κλειστό δωμάτιο της μαμάς
και να το παίζει αντράκι με τα παιχνιδάκια που του αγοράζει ο μπαμπάς
αλλά μόνο μέχρι το κλειστό δωμάτιο , γιατί έξω στην πραγματική ζωή υπάρχουν τέρατα πολλά
και αμα βγω έξω η μαμά δεν θα μπορέσει να με προστατέψει , ας αυνανιστώ λοιπόν ξανά
και ας αυτοαποκαλεστώ άντρακι στα παιχνιδάκια που μου πήρε ο μπαμπάς , εξάλλου αυτά
δεν έχουν γνώμη , ούτε θα με ζορίσουν όπως οι "μεγάλοι" εκεί έξω που τους τρέμω
είμαι ο μικρός ο πικεράκος , το αντράκι , μην με χτυπάτε αφήστε με να αυνανιστώ
και παραδεχτείτε ότι είμαι αντράκι , και γω δεν θα βγώ ποτέ απ'το δωμάτιο της μαμάς

rigormortis 28/3/16
                                                                        (αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής )

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.818
Πόντοι
3.091
Τι θα γινόταν αν ο μπαμπάς έπαιζε κι αυτός με παιχνίδια; Θα στεναχωρούσε τη μαμα, αν της έλεγε την αλήθεια;  :o

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι θα γινόταν αν ο μπαμπάς έπαιζε κι αυτός με παιχνίδια; Θα στεναχωρούσε τη μαμα, αν της έλεγε την αλήθεια;  :o

δεν καταλαβαίνω πολύ καλά τον συμβολισμό ...θέλετε να με βοηθήσετε ; !  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
τι εύκολος που είναι ο αυνανισμός στο κλειστό δωμάτιο της μαμάς
τι ωραία είναι η αυτοϊκανοποίηση με αυτοστολισμό με ωραία και δυναμικά επιθετα
ενώ όλοι οι άλλοι έχουν την ακριβώς αντίθετη και απαξιωτική γνώμη
τι ωραίο να είσαι ένα παιδάκι που παίζει και αυνανίζεται στο κλειστό δωμάτιο της μαμάς
και να το παίζει αντράκι με τα παιχνιδάκια που του αγοράζει ο μπαμπάς
αλλά μόνο μέχρι το κλειστό δωμάτιο , γιατί έξω στην πραγματική ζωή υπάρχουν τέρατα πολλά
και αμα βγω έξω η μαμά δεν θα μπορέσει να με προστατέψει , ας αυνανιστώ λοιπόν ξανά
και ας αυτοαποκαλεστώ άντρακι στα παιχνιδάκια που μου πήρε ο μπαμπάς , εξάλλου αυτά
δεν έχουν γνώμη , ούτε θα με ζορίσουν όπως οι "μεγάλοι" εκεί έξω που τους τρέμω
είμαι ο μικρός ο πικεράκος , το αντράκι , μην με χτυπάτε αφήστε με να αυνανιστώ
και παραδεχτείτε ότι είμαι αντράκι , και γω δεν θα βγώ ποτέ απ'το δωμάτιο της μαμάς

rigormortis 28/3/16
                                                                         (αυθόρμητη έμπνευση της στιγμής )

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος δεν έχει κάνει την επανάστασή του , για να ξεπεράσει τη μαμά του.

Η κατάληξη του Πικερ θα είναι να παντρευτεί μια δεσποτική γυναίκα που
θα τον έχει σήκω- σήκω, κάτσε-κάτσε !

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
καλω επισημως τον Πικερ να επιστρεψει στο νημα και να μην εκθετει το νομο του δεξια αριστερα λες και εμεις  τοσο καιρο που  στηριζουμε το νημα ειμαστε μαλακες! :S :S :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis κόψε τη μαλακία αγόρι μου, σου το έχω ξαναπεί ότι κάνει κακό. Είναι δυνατόν εσύ να λες εμένα μαλάκα;  :jerking:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.818
Πόντοι
3.091
δεν καταλαβαίνω πολύ καλά τον συμβολισμό ...θέλετε να με βοηθήσετε ; !  :)

Είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις που δημιουργούν προβλήματα. Ο πατέρας περνάει ρόλους και απόρριψη, η πληγωμένη μητέρα υπερπροστασία, ανασφάλειες και απόρριψη των ανδρικών ρόλων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
Rigormortis κόψε τη μαλακία αγόρι μου, σου το έχω ξαναπεί ότι κάνει κακό. Είναι δυνατόν εσύ να λες εμένα μαλάκα;  :jerking:
:rockon: :rockon: :rockon:Ας ξεκινησει παλι ο χιλιοειπωμενος αλλα παντα γονιμος και δημιουργικος διαλογος! :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη με τον rigormortis δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος καθώς όλη του η θεωρία βασίζεται πάνω σε έναν παραλογισμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ας δεχτεί πρώτα ότι όταν η πούτσα είναι σκληρή και μπαινοβγαίνει στο μουνί γίνεται σεξ και μετά ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
κι ομως ρε πικερ τοσο καιρο γινεται ο διαλογος,βεβαια αυτο που λες περι σκληρης πουτσας δεν το αμφισβητει κανεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom