Alex71 είσαι τέρμα κομπλεξικός και φαίνεται. Βασικά εγώ είμαι φιλελεύθερος και δεν έχω πρόβλημα με τους πούστηδες. Εσύ είσαι καρασυντηρητικός του κερατά και μάλλον πανέτοιμος να ψηφίσεις το νέο κόμμα των Μπαλτάκου - Καρατζαφέρη. Κάνω λάθος;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κώστα Λαδάκη τα ξέρω αυτά που γράφεις, εγώ όμως έχω και προστατίτιδα και αιμορροΐδες. Βασικά την πρώτη φορά που έκανα περίδεση αιμορροΐδων πίστευα ότι μπορεί να εξαφανίζονταν ταυτόχρονα και τα συμπτώματα της προστατίτιδας αλλά δεν έγινε αυτό.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ασε με εμενα να ειμαι κομπλεξικος τύπε.
Εσυ νιωθε αντρας οταν θα στηνεσαι στα τεσσερα να σου βαζουν δαχτυλακι.
Θεωρίες, φερετζεδες των κρυφοπουστηδων.
Ο Πίκερ σου λέει, ότι του βάζουν δακτυλάκι μόνο όταν γαμάει μουνάκι.
Μόνο.
Έχω γράψει και άλλη φορά ότι ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει φιλελεύθερη ιδεολογία και δεν νοείται να είναι ομοφοβικός. Οι πούστηδες είναι περιθωριακά άτομα όπως οι πουτάνες και οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ανόητος.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ass kavlos πολύ σωστή επισήμανση. Είναι μια ιπποτική κίνηση εκ μέρους μου προς τη γυναίκα που δέχεται μέσα της την πούτσα μου.
Είσαι Ιππότης της δίπορτης ηδονής;
Vril δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω τη συχνότητα στο νόμο του Picker. Μέρα παρά μέρα είναι η ιδανική συχνότητα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις ηλικίες. Είμαι της άποψης ότι ο άντρας πρέπει να προσπαθεί να διατηρεί μια σταθερή και αμείωτη συχνότητα εκσπερμάτωσης από την εφηβεία του ως τα βαθιά γεράματα και πιστεύω πως είναι εφικτό.
Σε επιστημονική έρευνα του 2004 βρέθηκε ότι μέρα παρά μέρα είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός άντρα 20-30 ετών. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λίγο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης, αν ένας άντρας εκσπερματώνει μέρα παρά μέρα έχει στατιστικά τις περισσότερες πιθανότητες ανά εκσπερμάτωση να αφήσει τη γυναίκα του έγκυο. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπέρμα κάνει μιάμιση περίπου μέρα να αναπαραχθεί πλήρως μετά από κάθε εκσπερμάτωση. Αν εκσπερματώνεις νωρίτερα από αυτό, το σπέρμα σου είναι αραιό. Αν εκσπερματώνεις αργότερα από αυτό, το σπέρμα σου "μπαγιατεύει". Έτσι, λοιπόν, ακόμα και με επιστημονικούς όρους μέρα παρά μέρα είναι η ιδανική συχνότητα σεξ.
Φυσικά, αν κάποιος βλέπει όλη την ώρα τσόντες και προκαλεί το γεννητικό του σύστημα, είναι επόμενο αυτή η συχνότητα να μην του φαίνεται αρκετή. Είναι μια παρόμοια περίπτωση με την πραγματική ανάγκη του ανθρώπου για φαγητό, η οποία για τους περισσότερους μοιάζει πολύ περιοριστική και μπαίνουν πάντα στον πειρασμό να τρώνε παραπάνω. Μπορείς δηλαδή να φας και τρία σουβλάκια στην καθισιά σου αλλά η πραγματική σου ανάγκη είναι μόνο για ένα.
Σε επιστημονική έρευνα του 2004 βρέθηκε ότι μέρα παρά μέρα είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός άντρα 20-30 ετών. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λίγο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης, αν ένας άντρας εκσπερματώνει μέρα παρά μέρα έχει στατιστικά τις περισσότερες πιθανότητες ανά εκσπερμάτωση να αφήσει τη γυναίκα του έγκυο. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπέρμα κάνει μιάμιση περίπου μέρα να αναπαραχθεί πλήρως μετά από κάθε εκσπερμάτωση. Αν εκσπερματώνεις νωρίτερα από αυτό, το σπέρμα σου είναι αραιό. Αν εκσπερματώνεις αργότερα από αυτό, το σπέρμα σου "μπαγιατεύει". Έτσι, λοιπόν, ακόμα και με επιστημονικούς όρους μέρα παρά μέρα είναι η ιδανική συχνότητα σεξ.
Φυσικά, αν κάποιος βλέπει όλη την ώρα τσόντες και προκαλεί το γεννητικό του σύστημα, είναι επόμενο αυτή η συχνότητα να μην του φαίνεται αρκετή. Είναι μια παρόμοια περίπτωση με την πραγματική ανάγκη του ανθρώπου για φαγητό, η οποία για τους περισσότερους μοιάζει πολύ περιοριστική και μπαίνουν πάντα στον πειρασμό να τρώνε παραπάνω. Μπορείς δηλαδή να φας και τρία σουβλάκια στην καθισιά σου αλλά η πραγματική σου ανάγκη είναι μόνο για ένα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
Πίκερ τύπε, μπορεί να σε πικάρουν,
αλλά οι εφημερεύοντες ιατροί του σάιτ,
μέχρι και ιατρικά άρθρα σου παραθέτουν...
Έξω θα πλήρωνες κι από πάνω! :o
Ούτε γιατρός είμαι , ούτε...εφημερεύω !
Μολις γύρισα από Στριπ κλάμπ !
Ο αδερφός μου είναι γιατρός παθολόγος, και από αυτόν έμαθα να
αναζητώ ιατρικά άρθρα στο Medline.
Πικερ, σου έχω τρόπο να βγάλεις 400 ευρώ !
Κάποιες ωραίες κοπέλες από το Στριπ, δίνουν 400 ευρώ, αν υπογράψεις
σύμφωνο συμβίωσης , για να μπορούν να εργαστούν !
Δεν θα έχεις καμία υποχρέωση. Το σύμφωνο συμβίωσης λύεται μονομερώς
αν πας στο συμβολαιογραφο. Το αφεντικό τους θα πληρώσει όλα
τα έξοδα , και εσύ δεν θα έχεις καμία υποχρέωση.
Για λίγους μήνες είναι.
40 γαμήσια στο Μετάξι !
Εγώ ήδη είπα ΝΑΙ σε σύμφωνο συμβίωσης με μια μουνάρα !
Σε λίγες ημέρες θα έχουν μαζευτεί τα απαραίτητα χαρτιά !
ΔΕΝ θα μένει μαζί μου, ούτε θα την ταϊζω.
Ούτε θα τη γαμάω. Θα μου δώσει όμως 400 ευρώ,
και θα γαμήσω άλλες !
Επί τέλους ,να βγάλουμε λεφτά από ωραία γκόμενα !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο, το έχεις δίπορτο ;
Το κανελλώνεις το ρυζόγαλο ;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ass kavlos πολύ σωστή επισήμανση. Είναι μια ιπποτική κίνηση εκ μέρους μου προς τη γυναίκα που δέχεται μέσα της την πούτσα μου.
ρε για δες ενα πουστι ρε
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
ρε για δες ενα πουστι ρε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η λεξη πουστης εχει επικρατησει λαθος γιατι τα πουσταρια δεν ειναι αρσενικου φυλου ουτε θηλυκου αλλα ουδετερου.
το πουστι ειναι σωστο να λεμε.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
η λεξη πουστης εχει επικρατησει λαθος γιατι τα πουσταρια δεν ειναι αρσενικου φυλου ουτε θηλυκου αλλα ουδετερου.
το πουστι ειναι σωστο να λεμε.
Όπως λέμε , το πουστράκι ;
Ο Πικεράκος, μάλλον δεν έχει πάει με άντρα.
Δεν ξέρω αν είναι μπαϊσέξουαλ, και δεν έχει πάει
ακόμα με άντρα, αλλά μάλλον είναι στρέϊτ, θύμα των γυναικών !
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όπως λέμε , το πουστράκι ;
Ο Πικεράκος, μάλλον δεν έχει πάει με άντρα.
Δεν ξέρω αν είναι μπαϊσέξουαλ, και δεν έχει πάει
ακόμα με άντρα, αλλά μάλλον είναι στρέϊτ, θύμα των γυναικών !
ειναι σε καλο δρομο. πριν το καταλαβει θα ρουφαει ψωλες κ απο το στομα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
ειναι σε καλο δρομο. πριν το καταλαβει θα ρουφαει ψωλες κ απο το στομα
Λες να είναι ..." τοιούτος " ο Πικεράκος ; αααααααααααααααααααααχαχα !
Και τον έκαναν ινδαλμα καποιοι Μεταξόβιοι !
Ektor Lopez το πιο πιθανό είναι να είμαι πολύ πιο straight από σένα. Εγώ όχι απλά δεν έχω πάει με άντρα αλλά δεν έχω πάει ΠΟΤΕ με transsexual και είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό. Πολλοί εδώ μέσα που το παίζουν άντρες έχουν σεξουαλικές εμπειρίες με transsexual, για να μην πω ότι έχουν και εμπειρίες με άντρες.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
Ektor Lopez το πιο πιθανό είναι να είμαι πολύ πιο straight από σένα. Εγώ όχι απλά δεν έχω πάει με άντρα αλλά δεν έχω πάει ΠΟΤΕ με transsexual και είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό. Πολλοί εδώ μέσα που το παίζουν άντρες έχουν σεξουαλικές εμπειρίες με transsexual, για να μην πω ότι έχουν και εμπειρίες με άντρες.
Υπάρχει περίπτωση να είσαι μπαϊσέξουαλ, και
να μην έχεις εκδηλώσει την ομοφυλόφιλη φύση σου ;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σωστο για τους πολλους που λες, αλλα βλεπω δε χορταινεις δαχτυλα. και ολο προφαση βρισκεις να πηγαινεις να σε δαχτυλιαζει ο γιατρος.
σε λιγο θα του ζητησεις να σου βαλει ψωλη να μετρησει θερμοκρασια. εισαι ενα εκκολαπτομενο πουστι
Duke Nukem σιγά μη βάλουν προφυλακτικό για να με δαχτυλιάσουν. Αυτά γίνονται αυθόρμητα και δεν τα κάνουν με όλους. Όπως και να 'χει, είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι πουτάνες που μου το έχουν κάνει αυτό. Και ποτέ από μόνος μου δεν το ζητώ.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Υπάρχει περίπτωση να είσαι μπαϊσέξουαλ, και
να μην έχεις εκδηλώσει την ομοφυλόφιλη φύση σου ;
ειναι ντροπαλο πουστι. το ενοχικο του υποσυνειδητο δεν τον αφηνει να παραδεχτει την αληθεια. η αποδειξη ειναι εδω
Και ποτέ από μόνος μου δεν το ζητώ.
το μυαλο αντιστεκεται στο κορμι που λαχταραει ψωλες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις