Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 μας έχεις ψοφήσει στην ανοησία. Καλά σου τα λέει ο vril και όντως ισχύει το Coolidge effect. Η διαφωνία μου είναι ότι εγώ θέλω αυτό να το ξέρουν και οι γυναίκες και να μη γίνονται οι απιστίες στα μουλωχτά ώστε να μη χαλάνε οι σχέσεις. Όλα στο φως!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
αν λες για παλιά.Αυτό ήταν τρολαρισμα .δεν ειναι κακο να θέλουν  να τρώνε πολλές  μπανάνες.Η φύση το όρισε να μην είναι καθόλου  επιλεκτικές .άσχετα αν παριστανουν το αντίθετο.το άλφα αρσενικό καλύπτει  αλλά πράγματα και δεν μπορεί να αποσπάσει  τη γυναικα από τη σεξουαλικότητα  της.τουλάχιστον όχι όταν είναι ελεύθερη  να την εκφρασει χωρίς τις πιθανές  κοινωνικοβιοποριστικες επιπτώσεις.Η τάσεις των γυναικών  για νέα πουλιά θα είναι  πάντα εκεί.όλες είναι ευκολες
Έτσι όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κι εμείς τι εννοείς σοβαρά και τι όχι. Αν είναι τόσο εύκολες όσο υποστηρίζεις, γιατί δεν το βλέπουμε πουθενά; Γιατί στο δρόμο δε μας σταματάνε πιπινάκια να μας προτείνουν τσιμπουκώματα στην τουαλέτα; Πώς γίνεται να βλέπεις μόνο εσύ εύκολες κι εμείς να κοιμόμαστε όρθιοι; Και πώς ειδικά εσύ έχεις πρόσβαση σε αυτή την απόκρυφη γνώση;  :orchestra:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έτσι όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κι εμείς τι εννοείς σοβαρά και τι όχι. Αν είναι τόσο εύκολες όσο υποστηρίζεις, γιατί δεν το βλέπουμε πουθενά; Γιατί στο δρόμο δε μας σταματάνε πιπινάκια να μας προτείνουν τσιμπουκώματα στην τουαλέτα; Πώς γίνεται να βλέπεις μόνο εσύ εύκολες κι εμείς να κοιμόμαστε όρθιοι; Και πώς ειδικά εσύ έχεις πρόσβαση σε αυτή την απόκρυφη γνώση;  :orchestra:
μάλλον με δουλεύεις τώρα.Στο εργαστήριο ειναι.στην κοινωνία είναι άλλο θεμα.πολλές παρεμβολές  παντου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
μάλλον με δουλεύεις τώρα.Στο εργαστήριο ειναι.στην κοινωνία είναι άλλο θεμα.πολλές παρεμβολές  παντου
Τι εννοείς στο εργαστήριο; Για δείξε μου μια αξιόπιστη έρευνα που το αποδεικνύει.

Επίσης έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτές οι "παρεμβολές" επηρεάζουν ΜΟΝΟ τι γυναίκες και όχι τους άντρες;  :rolleyes: Αν φταίγανε τα ταμπού, τότε θα ίσχυαν για όλους. Και αντίστροφα αν οι γυναίκες ήταν τόσο σεξουαλικά όντα, τα ταμπού δε θα μπορούσαν να τις συγκρατήσουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ρωτα ενα ψυχιατρο που τα ξερει καλα.θα συμφωνήσει  πιστεύω  μαζί μου.
Οι ψυχίατροι είναι μεγάλα λαμόγια που τους νοιάζει μόνο να τους σκας 50ρικα, για να σου γράφουν χαπάκια και να σε κάνουν φυτό. Στα @@ μου τι λένε οι ψυχίατροι, δεν θεωρώ καν την επιστήμη τους σοβαρή. Σταμάτα να δίνεις βάση σε αυτούς τους ηλίθιους. Ανάθεμα κι αν έχουν πει ποτέ τίποτα χρήσιμο για τις σχέσεις των δύο φύλων.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τι εννοείς στο εργαστήριο; Για δείξε μου μια αξιόπιστη έρευνα που το αποδεικνύει.

Επίσης έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτές οι "παρεμβολές" επηρεάζουν ΜΟΝΟ τι γυναίκες και όχι τους άντρες;  :rolleyes: Αν φταίγανε τα ταμπού, τότε θα ίσχυαν για όλους. Και αντίστροφα αν οι γυναίκες ήταν τόσο σεξουαλικά όντα, τα ταμπού δε θα μπορούσαν να τις συγκρατήσουν.
τώρα μου κάνεις πλάκα.το ίδιο εξαρτάται  Μια γυναίκα από τον άντρα και τον ίδιο ο άντρας από μια γυναίκα.σαφώς και θα πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του.έχει μεγαλύτερες συνέπειες.Αφού τα ξερεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι ψυχίατροι είναι μεγάλα λαμόγια που τους νοιάζει μόνο να τους σκας 50ρικα, για να σου γράφουν χαπάκια και να σε κάνουν φυτό. Στα @@ μου τι λένε οι ψυχίατροι, δεν θεωρώ καν την επιστήμη τους σοβαρή. Σταμάτα να δίνεις βάση σε αυτούς τους ηλίθιους. Ανάθεμα κι αν έχουν πει ποτέ τίποτα χρήσιμο για τις σχέσεις των δύο φύλων.
και αυτη χρειάζονται.δεν είναι  Όλοι ίδιοι.αν και οι περισσότεροι  ίσως να είναι  Έτσι όπως τα λες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
τώρα μου κάνεις πλάκα.το ίδιο εξαρτάται  Μια γυναίκα από τον άντρα και τον ίδιο ο άντρας από μια γυναίκα.σαφώς και θα πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του.έχει μεγαλύτερες συνέπειες.Αφού τα ξερεις
Η γυναίκα τι σημερινή εποχή εξαρτάται περισσότερο από το άντρα;; Και τα 'θέλω' του άντρα είναι οι γυναίκες να μη γαμιούνται;;  :headbang: :headbang: :headbang:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε συ Πικερ οι πουτανες εχουν ολες νυχια! Δεν σε πονανε οταν στο βαζουν; :S

Ακομα διευκρινησε αν περναν προφυλακτικο στο δαχτυλο τους ή σου κανουν παρανομο εξτραδακι, ευχαριστω.

Πάντως Πίκερ μετά τις πρόσφατες πληροφορίες για το ιατρικό σου ιστορικό θα πρέπει να εισάγεις τροπολογία στο νόμο. Για εμάς που οργανικά μπορούμε να εκσπερματώνουμε πιο συχνά καλό θα είναι να αφήσεις ελεύθερη τη συχνότητα των εκτονώσεων.

Πολυ σωστα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η γυναίκα τι σημερινή εποχή εξαρτάται περισσότερο από το άντρα;; Και τα 'θέλω' του άντρα είναι οι γυναίκες να μη γαμιούνται;;  :headbang: :headbang: :headbang:
ενας από τους λόγους  ειναι αυτός ακόμα και στις μέρες  υπάρχουν  πολλές κοπέλες που όνειρο τους είναι να κανουν παντρευτικη.αποκαταστση και ετσι.δεν είπα ότι είναι ο μόνος λόγος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λοιπον απο αυριο αφήνουμε  ολοι τις κοπελες και γυναίκες μας να γαμιουνται με όποιον θέλουν.Έτσι απελευθερωμενοι ελληναραδες?θα μπαίνει  Ο Νίκος.Τάκης. γιωργος.μιτσος στο σπίτι και θα κάνει δουλειά  του.δεν πιστεύω  να έχουν πρόβλημα οι Έλληνες.δεν είμαστε ταλιμπαν εμεις ?δεν πιστεύω  να τις χωρίσουμε  τις γυναίκες  μας? :orchestra:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν ξέρω αν πάλι μας τρολλάρεις αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η γκόμενά μου γαμιέται με άλλους. Το ίδιο όμως θα πρέπει να ισχύει και για μένα. ;) Αντιθέτως, πάντα το πρόβλημα το έχει αυτή και απαιτεί αποκλειστικότητες χωρίς ποτέ να ξεκινήσω τέτοια συζήτηση.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν πάλι μας τρολλάρεις αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η γκόμενά μου γαμιέται με άλλους. Το ίδιο όμως θα πρέπει να ισχύει και για μένα. ;) Αντιθέτως, πάντα το πρόβλημα το έχει αυτή και απαιτεί αποκλειστικότητες χωρίς ποτέ να ξεκινήσω τέτοια συζήτηση.
εσυ δεν το εχεις.ποσοι ομως αλλοι το έχουν.βεβαίως  έχει πρόβλημα γιατί είναι ίσως ποιο ανασφαλής και φοβάται  Πολύ πώς θα ανταπεξέλθει  Χωρίς έναν αντρα.κάτι το οποίο να μην το έχει ο μέσος άντρας στο ίδιο βαθμο.και σε φίλους μου το κάνουν αυτό.εδώ είναι που λέμε ο πόλεμος των φυλων.δεν είναι βέβαια ο μόνος λόγος που κάποια απαιτεί σχεση.άλλες θελουν  να σε δείξουν  και στην κοινωνια.να κοίταξε  και εγώ αντρα.δεν είμαι μια που την θελουν  Μόνο για πήδημα .Η ανασφάλεια  υπερισχύει  της Καβλας.πρέπει πρώτα πολλές  φορές να καλυφτεί  Αυτή και μετά η καβλα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Έτερον εκάτερον. Το αν θα έχουν έναν άντρα να δείξουν στην κοινωνία με το αν θα πηδιέστε και με άλλους δεν έχει καμία σχέση.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έτερον εκάτερον. Το αν θα έχουν έναν άντρα να δείξουν στην κοινωνία με το αν θα πηδιέστε και με άλλους δεν έχει καμία σχέση.
αυτο που λέω στην τελική  είναι πως ο καθένας παίζει το παιγνίδι που νομίζει ότι θα του αποφέρει  τα περισσότερα  κέρδη με την λιγότερη  χασούρα.δεν υπάρχει  τέλειος  συγχρονισμός απο θεμα κινήτρων  Στην κοινωνία .βεβαια αυτα τα ξερεις. Οποτε τι τα λεω.απλα κατι να λεμε να περναει η ωρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Chris, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και σταμάτα να τρέφεις αυταπάτες ότι οι γυναίκες έχουν την πολυγαμικότητα του άντρα. Ούτε αυστηρά μονογαμικές είναι φυσικά. Για την ακρίβεια αποτελούν αυτό που λέμε "serial monogamists". Δηλαδή θα βρουν ένα κελεπούρι με τον οποίο δε θα ξανακοιτάξουν άλλον άντρα και αφού τον μετατρέψουν σε σκυλάκι τους ή παραιτηθούν από την προσπάθεια αυτή (με άλλα λόγια σε κάθε περίπτωση), θα τον χωρίσουν, θα μείνουν για κάμποσο καιρό μόνες τους, γιατί "δεν υπάρχουν άντρες", και θα επαναλάβουν την ίδια διαδικασία με τον επόμενο. Ακόμα και σε μια ελεύθερη, πλήρως σεξουαλικά απελευθερωμένη κοινωνία την ίδια ρότα θα επιλέγανε. Αυτές που κερατώνουν τον γκόμενό τους και το παίζουν σε διπλό ταμπλό είναι οι αποκλίσεις από τον κανόνα. Συνήθως όταν είναι να κερατώσουν, σε χωρίζουν κιόλας. Αυτό δε λέγεται πολυγαμικότητα, αλλά ούτε και μονογαμικότητα.
καπως ετσι ειναι η αληθεια για τις γκομενες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
σας εκαναν πλυση  εγκεφάλου  με τα άλφα αρσενικά.τα δύο φίλα έχουν  εξελιχθεί  να έχουν  τις ίδιες βιολογικές προδιαθέσεις  για την πολυγαμία.πάντως μετά από τόση πλύση εγκεφάλου δεν μου φαίνεται  καθόλου περίεργο γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το υποτιθέμενο  άλφα αρσενικό γιατί η γυναίκα του γάμιοταν  στα κρυφαμε τον κηπουρό που ειναι ένα μέτρο και έχει να πλυθεί κάνα μήνα.του αρεσει του καπιταλισμού  να έχουν  τετοιες αντιλήψεις. Βλέπεις  θα δουλέψουν  ολοι σκληρα για να γινουν αλφα αρσενικά και να τους θέλουν  οι γυναικες.οι γυναίκες  Όπως και οι αντρες θέλουν το νεο.Αυτό την αναστατώνει σεξουαλικά.Ένα ψυχίατρο  να ρωτήσεις θα στα πει.οι γυναίκες  ειναι κοινωνικά  μονογαμικες.Όχι σεξουαλικα
εχεις και συ ενα δικιο εδω chris

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom