vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Απλά διακοπούλες; ΩραίοςVril στην Αγγλία είδα πολλές συναυλίες, ήπια πολύ μηλίτη και πολλές μπύρες και ύστερα γύρισα πίσω.
Απλά διακοπούλες; ΩραίοςVril στην Αγγλία είδα πολλές συναυλίες, ήπια πολύ μηλίτη και πολλές μπύρες και ύστερα γύρισα πίσω.
Έτσι όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κι εμείς τι εννοείς σοβαρά και τι όχι. Αν είναι τόσο εύκολες όσο υποστηρίζεις, γιατί δεν το βλέπουμε πουθενά; Γιατί στο δρόμο δε μας σταματάνε πιπινάκια να μας προτείνουν τσιμπουκώματα στην τουαλέτα; Πώς γίνεται να βλέπεις μόνο εσύ εύκολες κι εμείς να κοιμόμαστε όρθιοι; Και πώς ειδικά εσύ έχεις πρόσβαση σε αυτή την απόκρυφη γνώση;αν λες για παλιά.Αυτό ήταν τρολαρισμα .δεν ειναι κακο να θέλουν να τρώνε πολλές μπανάνες.Η φύση το όρισε να μην είναι καθόλου επιλεκτικές .άσχετα αν παριστανουν το αντίθετο.το άλφα αρσενικό καλύπτει αλλά πράγματα και δεν μπορεί να αποσπάσει τη γυναικα από τη σεξουαλικότητα της.τουλάχιστον όχι όταν είναι ελεύθερη να την εκφρασει χωρίς τις πιθανές κοινωνικοβιοποριστικες επιπτώσεις.Η τάσεις των γυναικών για νέα πουλιά θα είναι πάντα εκεί.όλες είναι ευκολες
μάλλον με δουλεύεις τώρα.Στο εργαστήριο ειναι.στην κοινωνία είναι άλλο θεμα.πολλές παρεμβολές παντουΈτσι όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κι εμείς τι εννοείς σοβαρά και τι όχι. Αν είναι τόσο εύκολες όσο υποστηρίζεις, γιατί δεν το βλέπουμε πουθενά; Γιατί στο δρόμο δε μας σταματάνε πιπινάκια να μας προτείνουν τσιμπουκώματα στην τουαλέτα; Πώς γίνεται να βλέπεις μόνο εσύ εύκολες κι εμείς να κοιμόμαστε όρθιοι; Και πώς ειδικά εσύ έχεις πρόσβαση σε αυτή την απόκρυφη γνώση;
Τι εννοείς στο εργαστήριο; Για δείξε μου μια αξιόπιστη έρευνα που το αποδεικνύει.μάλλον με δουλεύεις τώρα.Στο εργαστήριο ειναι.στην κοινωνία είναι άλλο θεμα.πολλές παρεμβολές παντου
ρωτα ενα ψυχιατρο που τα ξερει καλα.θα συμφωνήσει πιστεύω μαζί μου.Τι εννοείς στο εργαστήριο; Για δείξε μου μια αξιόπιστη έρευνα που το αποδεικνύει.
Οι ψυχίατροι είναι μεγάλα λαμόγια που τους νοιάζει μόνο να τους σκας 50ρικα, για να σου γράφουν χαπάκια και να σε κάνουν φυτό. Στα @@ μου τι λένε οι ψυχίατροι, δεν θεωρώ καν την επιστήμη τους σοβαρή. Σταμάτα να δίνεις βάση σε αυτούς τους ηλίθιους. Ανάθεμα κι αν έχουν πει ποτέ τίποτα χρήσιμο για τις σχέσεις των δύο φύλων.ρωτα ενα ψυχιατρο που τα ξερει καλα.θα συμφωνήσει πιστεύω μαζί μου.
τώρα μου κάνεις πλάκα.το ίδιο εξαρτάται Μια γυναίκα από τον άντρα και τον ίδιο ο άντρας από μια γυναίκα.σαφώς και θα πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του.έχει μεγαλύτερες συνέπειες.Αφού τα ξερειςΤι εννοείς στο εργαστήριο; Για δείξε μου μια αξιόπιστη έρευνα που το αποδεικνύει.
Επίσης έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτές οι "παρεμβολές" επηρεάζουν ΜΟΝΟ τι γυναίκες και όχι τους άντρες; Αν φταίγανε τα ταμπού, τότε θα ίσχυαν για όλους. Και αντίστροφα αν οι γυναίκες ήταν τόσο σεξουαλικά όντα, τα ταμπού δε θα μπορούσαν να τις συγκρατήσουν.
και αυτη χρειάζονται.δεν είναι Όλοι ίδιοι.αν και οι περισσότεροι ίσως να είναι Έτσι όπως τα λεςΟι ψυχίατροι είναι μεγάλα λαμόγια που τους νοιάζει μόνο να τους σκας 50ρικα, για να σου γράφουν χαπάκια και να σε κάνουν φυτό. Στα @@ μου τι λένε οι ψυχίατροι, δεν θεωρώ καν την επιστήμη τους σοβαρή. Σταμάτα να δίνεις βάση σε αυτούς τους ηλίθιους. Ανάθεμα κι αν έχουν πει ποτέ τίποτα χρήσιμο για τις σχέσεις των δύο φύλων.
Η γυναίκα τι σημερινή εποχή εξαρτάται περισσότερο από το άντρα;; Και τα 'θέλω' του άντρα είναι οι γυναίκες να μη γαμιούνται;;τώρα μου κάνεις πλάκα.το ίδιο εξαρτάται Μια γυναίκα από τον άντρα και τον ίδιο ο άντρας από μια γυναίκα.σαφώς και θα πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του.έχει μεγαλύτερες συνέπειες.Αφού τα ξερεις
Πάντως Πίκερ μετά τις πρόσφατες πληροφορίες για το ιατρικό σου ιστορικό θα πρέπει να εισάγεις τροπολογία στο νόμο. Για εμάς που οργανικά μπορούμε να εκσπερματώνουμε πιο συχνά καλό θα είναι να αφήσεις ελεύθερη τη συχνότητα των εκτονώσεων.
ενας από τους λόγους ειναι αυτός ακόμα και στις μέρες υπάρχουν πολλές κοπέλες που όνειρο τους είναι να κανουν παντρευτικη.αποκαταστση και ετσι.δεν είπα ότι είναι ο μόνος λόγος.Η γυναίκα τι σημερινή εποχή εξαρτάται περισσότερο από το άντρα;; Και τα 'θέλω' του άντρα είναι οι γυναίκες να μη γαμιούνται;;
εσυ δεν το εχεις.ποσοι ομως αλλοι το έχουν.βεβαίως έχει πρόβλημα γιατί είναι ίσως ποιο ανασφαλής και φοβάται Πολύ πώς θα ανταπεξέλθει Χωρίς έναν αντρα.κάτι το οποίο να μην το έχει ο μέσος άντρας στο ίδιο βαθμο.και σε φίλους μου το κάνουν αυτό.εδώ είναι που λέμε ο πόλεμος των φυλων.δεν είναι βέβαια ο μόνος λόγος που κάποια απαιτεί σχεση.άλλες θελουν να σε δείξουν και στην κοινωνια.να κοίταξε και εγώ αντρα.δεν είμαι μια που την θελουν Μόνο για πήδημα .Η ανασφάλεια υπερισχύει της Καβλας.πρέπει πρώτα πολλές φορές να καλυφτεί Αυτή και μετά η καβλαΔεν ξέρω αν πάλι μας τρολλάρεις αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η γκόμενά μου γαμιέται με άλλους. Το ίδιο όμως θα πρέπει να ισχύει και για μένα. ;) Αντιθέτως, πάντα το πρόβλημα το έχει αυτή και απαιτεί αποκλειστικότητες χωρίς ποτέ να ξεκινήσω τέτοια συζήτηση.
αυτο που λέω στην τελική είναι πως ο καθένας παίζει το παιγνίδι που νομίζει ότι θα του αποφέρει τα περισσότερα κέρδη με την λιγότερη χασούρα.δεν υπάρχει τέλειος συγχρονισμός απο θεμα κινήτρων Στην κοινωνία .βεβαια αυτα τα ξερεις. Οποτε τι τα λεω.απλα κατι να λεμε να περναει η ωραΈτερον εκάτερον. Το αν θα έχουν έναν άντρα να δείξουν στην κοινωνία με το αν θα πηδιέστε και με άλλους δεν έχει καμία σχέση.
αυτη ειναι η σταση πικερ κ με το κινητο ποσταρουμε στο μπουρδελα
καπως ετσι ειναι η αληθεια για τις γκομενεςChris, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και σταμάτα να τρέφεις αυταπάτες ότι οι γυναίκες έχουν την πολυγαμικότητα του άντρα. Ούτε αυστηρά μονογαμικές είναι φυσικά. Για την ακρίβεια αποτελούν αυτό που λέμε "serial monogamists". Δηλαδή θα βρουν ένα κελεπούρι με τον οποίο δε θα ξανακοιτάξουν άλλον άντρα και αφού τον μετατρέψουν σε σκυλάκι τους ή παραιτηθούν από την προσπάθεια αυτή (με άλλα λόγια σε κάθε περίπτωση), θα τον χωρίσουν, θα μείνουν για κάμποσο καιρό μόνες τους, γιατί "δεν υπάρχουν άντρες", και θα επαναλάβουν την ίδια διαδικασία με τον επόμενο. Ακόμα και σε μια ελεύθερη, πλήρως σεξουαλικά απελευθερωμένη κοινωνία την ίδια ρότα θα επιλέγανε. Αυτές που κερατώνουν τον γκόμενό τους και το παίζουν σε διπλό ταμπλό είναι οι αποκλίσεις από τον κανόνα. Συνήθως όταν είναι να κερατώσουν, σε χωρίζουν κιόλας. Αυτό δε λέγεται πολυγαμικότητα, αλλά ούτε και μονογαμικότητα.
εχεις και συ ενα δικιο εδω chrisσας εκαναν πλυση εγκεφάλου με τα άλφα αρσενικά.τα δύο φίλα έχουν εξελιχθεί να έχουν τις ίδιες βιολογικές προδιαθέσεις για την πολυγαμία.πάντως μετά από τόση πλύση εγκεφάλου δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το υποτιθέμενο άλφα αρσενικό γιατί η γυναίκα του γάμιοταν στα κρυφαμε τον κηπουρό που ειναι ένα μέτρο και έχει να πλυθεί κάνα μήνα.του αρεσει του καπιταλισμού να έχουν τετοιες αντιλήψεις. Βλέπεις θα δουλέψουν ολοι σκληρα για να γινουν αλφα αρσενικά και να τους θέλουν οι γυναικες.οι γυναίκες Όπως και οι αντρες θέλουν το νεο.Αυτό την αναστατώνει σεξουαλικά.Ένα ψυχίατρο να ρωτήσεις θα στα πει.οι γυναίκες ειναι κοινωνικά μονογαμικες.Όχι σεξουαλικα