Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ο παθητικός στο σεξ είναι πάντα ψυχολογικά από κάτω, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά πιστεύω ότι είναι ιπποτικό το να αφήνεις μια γυναίκα που γαμάς να σου βάζει κι εκείνη λίγο δάχτυλο. Δεν το θεωρώ ντροπή, το θεωρώ μια ιπποτική αντρική συμπεριφορά.  :sunglasses:

τύπε κάνει καλό και στον προστάτη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Wild rose ποτέ δεν το ζητάω. Δεν είμαι εξαρτημένος από αυτό. Αλλά μ' αρέσει και δεν θα πω όχι σε μια γυναίκα που θα μου το κάνει.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Wild rose ποτέ δεν το ζητάω. Δεν είμαι εξαρτημένος από αυτό. Αλλά μ' αρέσει και δεν θα πω όχι σε μια γυναίκα που θα μου το κάνει.
Εμενα μια φορά μου το ζήτησαν. Ενα ψιλοσοκ το επαθα για να μαι ειλικρινης. Το επιχείρησα δε χωρις μεγαλη επιτυχια.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
δεν τραβάμε ποτέ το πουλάκι μας, γαμάμε μόνο σε μπουρδέλα του μεταξουργείου παρέα με Πάκια και εκαπαιδεύουμε τον εαυτό μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις πιο παρακμιακές συνθήκες, που ένας καλομαθημένος αστός δεν θα τολμούσε καν να αντικρύσει. Δεν πάμε με ωραίες πουτάνες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη μυσταγωγία του Μεταξουργείου

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
α sorry με πρόλαβε ο δάσκαλος, δάσκαλε το πέρασα το μάθημα;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πολυ μελαγχολικός κ μοναχικός δρόμος. Δεν είναι του στυλ μου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πάντως Πίκερ μετά τις πρόσφατες πληροφορίες για το ιατρικό σου ιστορικό θα πρέπει να εισάγεις τροπολογία στο νόμο. Για εμάς που οργανικά μπορούμε να εκσπερματώνουμε πιο συχνά καλό θα είναι να αφήσεις ελεύθερη τη συχνότητα των εκτονώσεων.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μόνο σπέρμα από πολλούς  αντρες θελουν  μάγκες.τίποτα άλλο.τα αλλά συνήθως γίνονται  για χρηματοκοινωνικοικονιμικους λογους.μακριά από όποια θέλει σχεση.σχεση =θύμα  στις μέρες μας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο παθητικός στο σεξ είναι πάντα ψυχολογικά από κάτω, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά πιστεύω ότι είναι ιπποτικό το να αφήνεις μια γυναίκα που γαμάς να σου βάζει κι εκείνη λίγο δάχτυλο. Δεν το θεωρώ ντροπή, το θεωρώ μια ιπποτική αντρική συμπεριφορά.  :sunglasses:
Α ρε πικερ ιποτη...ετσι ειναι οι σωστοι οι αντρες...δεν αφηνουν τη γυναικα να πληρωσει...της ανοιγουν τις πορτες...και τον κωλο τους  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom