You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνολόρδε το γυναικείο κωλοδάχτυλο είναι 100% straight, όπως είναι straight και το να πιπώνεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Άλλο να μπαίνει μέσα σου γυναικείο δάχτυλο και άλλο να μπαίνει μέσα σου αντρικό δάχτυλο ή (κάτι που μοιάζει με) πούτσα.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Οτιδήποτε έχει σχέση με τον κώλο είναι πουστριλίκι! Νόμος!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Οτιδήποτε έχει σχέση με τον κώλο είναι πουστριλίκι! Νόμος!
den isxyei filos
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πίκερ μη μασάς, εσύ είσαι ο μόνος γνήσιος μπουρδελιάρης εδώ μέσα (εκτός από μένα). Οι άλλοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από την αγαπουλίαση και την πιρφορίαση που τους δέρνει αλύπητα.
Τηρείς και εσύ το νόμο του Πικερ ?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Από το νόμο του Πίκερ έχω κρατήσει μόνο τη συχνότητα και την απαξίωση.Τηρείς και εσύ το νόμο του Πικερ ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Από το νόμο του Πίκερ έχω κρατήσει μόνο τη συχνότητα και την απαξίωση.
Καλό. Εγώ έχω ζητήσει από τον Πικερ να τον γνωρίσω για να ασπαστώ λίγη από την εμπειρία του
αλλά δεν δέχεται >
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το κινητο παιζει καποιο ρολο στην ολη υποθεση?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το στραπονιασμα απο γκομενα σε τι κατηγορια κατατασσεται?Πούστης είναι όποιος γουστάρει να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με άντρες με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ο ορισμός του πούστη.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem μας δουλεύεις; Το διευκρίνισα ότι δεν χρειάζεται να σηκώνεις το πόδι σου στον αέρα. Με το ένα πόδι γονατίζεις δίπλα στη μέση της και με το άλλο πόδι πατάς στο κρεβάτι δίπλα στο κεφάλι της. Έτσι μπορεί να σου χαϊδεύει τα αρχίδια και το κωλαράκι.
Κατι τετοιο εννοεις;
http://[URL unfurl="true"]www.muay-thai-guy.com/wp-content/uploads/waikrurammuay1.png[/img[/URL]]
[QUOTE="Picker, post: 6879026"]
Ass kavlos έχω ζήσει για 4 μήνες στο Μπέρμιγχαμ και για 5 μήνες στο Λονδίνο. Είναι αλήθεια ότι γουστάρω τους Άγγλους γενικά.
[/quote]
Γαμησες τιποτα;
[QUOTE="Picker, post: 6879040"]
Πορνολόρδε το γυναικείο κωλοδάχτυλο είναι 100% straight, όπως είναι straight και το να πιπώνεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Άλλο να μπαίνει μέσα σου γυναικείο δάχτυλο και άλλο να μπαίνει μέσα σου αντρικό δάχτυλο ή (κάτι που μοιάζει με) πούτσα.
[/quote]
Τοτε γιατι λες του ΡΙγκορ να βαλει παλουκι στον κωλο του ειρωνικα;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
το κινητο παιζει καποιο ρολο στην ολη υποθεση?
αυτη ειναι η σταση πικερ κ με το κινητο ποσταρουμε στο μπουρδελα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται. Ο αντρας δεν αφηνει καν να αγγιξουν τον κωλο του.Πορνολόρδε το γυναικείο κωλοδάχτυλο είναι 100% straight, όπως είναι straight και το να πιπώνεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Άλλο να μπαίνει μέσα σου γυναικείο δάχτυλο και άλλο να μπαίνει μέσα σου αντρικό δάχτυλο ή (κάτι που μοιάζει με) πούτσα.
Δυστυχώς πολλές γυναίκες παριστανουν τις μονογαμικες.με αποτέλεσμα κάποιοι να μην έχουν άλλη επιλογή Από το να χρησιμοποιήσουν το νόμο του πικερ.Μόλις η ψευτομονογαμια τελειώσει τότε θα κλείσει και ο νόμος πικερ.οι γυναίκες ειναι αυτές που τον συντηρούν περισσότερο
Alex71 μαλακίες λες. Αυτά είναι κομπλεξισμοί ατόμων που φοβούνται μη γίνουν πούστηδες. Ο κώλος είναι ερωτογόνος περιοχή, δηλαδή δημιουργεί καύλα - και ειδικά στους άντρες που υπάρχει ο προστάτης. Είναι άλλο βέβαια να σε δαχτυλιάζει μια γυναίκα και άλλο να σε στραπονάρει. Το στραπονάρισμα είναι όντως κρυφό πουστριλίκι γιατί δείχνει ότι δεν σου φτάνει το δαχτυλάκι αλλά θέλεις πούτσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις