Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Old devil το πιθανότερο είναι να είμαι μέχρι και 10 φορές πιο straight από σένα.
:o :o :o :o
Old devil το πιθανότερο είναι να είμαι μέχρι και 10 φορές πιο straight από σένα.
Duke Nukem πολλές κοπέλες χαϊδεύουν την πούτσα, τα αρχίδια και το κωλαράκι μου όταν τους γλείφω τα πόδια. Αυτό συμβαίνει γιατί τις ξαπλώνω ανάσκελα και γονατίζω δίπλα τους έτσι ώστε όταν παίρνω τα πόδια τους στο στόμα μου να βλέπω το πεντικιούρ και το κουντεπιέ τους και όχι την πατούσα. Απλά μερικές κοπέλες πάνε κι ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανοίγω κι εγώ τα πόδια μου όσο μπορώ.
αφου ρε πικερ εσυ λες οτι δεν εχουμε ισοτητα,οτι η γυναικα ειναι κατωτερη απο εμας.Νάσο Αθανασιάδη η κοπέλα δεν μου έβαζε όλο της το δάχτυλο μέσα. Μιλάμε για 2 πόντους δαχτυλάκι, ίσα-ίσα να ερεθιστεί το κωλαράκι. Σου φαίνεται πούστικο να σου βάζει η γκόμενα 2 πόντους δαχτυλάκι όταν εσύ της βάζεις 15 πόντους πούτσα; Ισότητα έχουμε.
το ξέρω.άμα τους την πέσεις εσύ βέβαια μπορεί και να στο παίξουν και δύσκολες.Ο σκύλος δεν μπορεί να τις προσβάλει ούτε να τις πληγώσει
εισασταν 69?Duke Nukem ποτέ δεν ζητάω κάτι τέτοιο από τις κοπέλες. Μόνη της το έκανε μια φορά με το δεξί της χέρι καθώς της έγλειφα το αριστερό πατουσάκι. Και μετά επειδή είδε ότι γούσταρα το καθιέρωσε. Έχω κάνει πολύ ωραία γαμήσια με την Αννούλα και την αγαπώ.
λυσσαει για μενα..κυριολεκτικα..το ξέρω.αλλά εσύ η κάποιος άλλος μπορεί να βρεις κάτι και να την κρίνεις.πχ.το σωμα της.όποτε σου λέει κατσε εδώ πέρα. αυτός λυσαει για εμένα όπως και να ειμαι..με αποδεχεται με ολες μου τις ατελειες.αού.αου.αου.πάντα και παντου.Όπως και να εχει
παιρνεις σταση οπως κατουραει ενα σκυλι δηλαδη περιπου?Χαχαχα! Duke Nukem ξαπλώνεις την κοπέλα ανάσκελα και γονατίζεις δίπλα της κάθετα προς το σώμα της στο ύψος του στομαχιού της. Τη φιλάς στο στήθος, στην κοιλιά και μετά σηκώνεις το ένα ποδαράκι της που είναι στην αντίθετη από σένα πλευρά και το γλείφεις. Αν σηκώσεις το ένα πόδι σου που είναι προς το κεφάλι της και στηριχτείς στο άλλο σου γόνατο που είναι προς τα πόδια της, εκείνη μπορεί να σε χαϊδέψει άνετα στα γεννητικά σου όργανα και στο κωλαράκι. Τώρα κατάλαβες;
ΥΓ: O rigormortis δεν ξέρει τέτοια κόλπα. Πώς να καυλώσει;
ο τέλειος άντρας βγαίνει πάντα με λουριλυσσαει για μενα..κυριολεκτικα..
Ektor lopez πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τύπε; Καταρχήν αν έχεις αιμορροΐδες και βάζεις αλοιφή, το χέρι σου μπορεί να φτάνει και στον προστάτη. Το κωλοδάχτυλο δεν σε καθιστά πούστη. Δεν είναι πούτσα, δεν μοιάζει με πούτσα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
30 άτομα διαβάζουν το θέμα. Άλλη μια ιστορική μέρα για το νόμο του Picker.
Χαχαχα! Duke Nukem ξαπλώνεις την κοπέλα ανάσκελα και γονατίζεις δίπλα της κάθετα προς το σώμα της στο ύψος του στομαχιού της. Τη φιλάς στο στήθος, στην κοιλιά και μετά σηκώνεις το ένα ποδαράκι της που είναι στην αντίθετη από σένα πλευρά και το γλείφεις. Αν σηκώσεις το ένα πόδι σου που είναι προς το κεφάλι της και στηριχτείς στο άλλο σου γόνατο που είναι προς τα πόδια της, εκείνη μπορεί να σε χαϊδέψει άνετα στα γεννητικά σου όργανα και στο κωλαράκι. Τώρα κατάλαβες;
ΥΓ: O rigormortis δεν ξέρει τέτοια κόλπα. Πώς να καυλώσει;
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker