Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Old devil το πιθανότερο είναι να είμαι μέχρι και 10 φορές πιο straight από σένα.  :sunglasses:

μπορεί ..
αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι η επιθετικότητα, να προσέχεις είπα μόνο χωρίς να κρίνω τις επολογές σου  :P
τεσπα να σαι καλά  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν σου επιτίθεμαι, απλά έγραψες κάτι τελείως άστοχο που είναι χιλιάδες μίλια μακριά από την πραγματικότητα.  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem πολλές κοπέλες χαϊδεύουν την πούτσα, τα αρχίδια και το κωλαράκι μου όταν τους γλείφω τα πόδια. Αυτό συμβαίνει γιατί τις ξαπλώνω ανάσκελα και γονατίζω δίπλα τους έτσι ώστε όταν παίρνω τα πόδια τους στο στόμα μου να βλέπω το πεντικιούρ και το κουντεπιέ τους και όχι την πατούσα. Απλά μερικές κοπέλες πάνε κι ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανοίγω κι εγώ τα πόδια μου όσο μπορώ.  :P

Πραγματικα δε μπορω να φανταστω αυτη την σταση...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Πραγματικα δε μπορω να φανταστω αυτη την σταση...

22-0.showbiz7063.da30a8242b716ab29f638ef498bf8e74.jpg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη η κοπέλα δεν μου έβαζε όλο της το δάχτυλο μέσα. Μιλάμε για 2 πόντους δαχτυλάκι, ίσα-ίσα να ερεθιστεί το κωλαράκι. Σου φαίνεται πούστικο να σου βάζει η γκόμενα 2 πόντους δαχτυλάκι όταν εσύ της βάζεις 15 πόντους πούτσα; Ισότητα έχουμε.  :grin:
αφου ρε πικερ εσυ λες οτι δεν εχουμε ισοτητα,οτι η γυναικα ειναι κατωτερη απο εμας.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Duke Nukem ποτέ δεν ζητάω κάτι τέτοιο από τις κοπέλες. Μόνη της το έκανε μια φορά με το δεξί της χέρι καθώς της έγλειφα το αριστερό πατουσάκι. Και μετά επειδή είδε ότι γούσταρα το καθιέρωσε. Έχω κάνει πολύ ωραία γαμήσια με την Αννούλα και την αγαπώ.
εισασταν 69?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το ξέρω.αλλά εσύ η κάποιος άλλος μπορεί να βρεις κάτι και να την κρίνεις.πχ.το σωμα της.όποτε σου λέει κατσε εδώ πέρα. αυτός λυσαει για εμένα όπως και να ειμαι..με αποδεχεται με ολες μου τις ατελειες.αού.αου.αου.πάντα και παντου.Όπως και να εχει
λυσσαει για μενα..κυριολεκτικα.. :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχαχα! Duke Nukem ξαπλώνεις την κοπέλα ανάσκελα και γονατίζεις δίπλα της κάθετα προς το σώμα της στο ύψος του στομαχιού της. Τη φιλάς στο στήθος, στην κοιλιά και μετά σηκώνεις το ένα ποδαράκι της που είναι στην αντίθετη από σένα πλευρά και το γλείφεις. Αν σηκώσεις το ένα πόδι σου που είναι προς το κεφάλι της και στηριχτείς στο άλλο σου γόνατο που είναι προς τα πόδια της, εκείνη μπορεί να σε χαϊδέψει άνετα στα γεννητικά σου όργανα και στο κωλαράκι. Τώρα κατάλαβες;

ΥΓ: O rigormortis δεν ξέρει τέτοια κόλπα. Πώς να καυλώσει;  :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Χαχαχα! Duke Nukem ξαπλώνεις την κοπέλα ανάσκελα και γονατίζεις δίπλα της κάθετα προς το σώμα της στο ύψος του στομαχιού της. Τη φιλάς στο στήθος, στην κοιλιά και μετά σηκώνεις το ένα ποδαράκι της που είναι στην αντίθετη από σένα πλευρά και το γλείφεις. Αν σηκώσεις το ένα πόδι σου που είναι προς το κεφάλι της και στηριχτείς στο άλλο σου γόνατο που είναι προς τα πόδια της, εκείνη μπορεί να σε χαϊδέψει άνετα στα γεννητικά σου όργανα και στο κωλαράκι. Τώρα κατάλαβες;

παιρνεις σταση οπως κατουραει ενα σκυλι δηλαδη περιπου?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στα 4 και περιμενει καποιον να τον γαμησει!!!!Ή να βγαλει έστω μια σελφι του κωλου του.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ektor lopez πόσο κομπλεξικός είσαι ρε τύπε; Καταρχήν αν έχεις αιμορροΐδες και βάζεις αλοιφή, το χέρι σου μπορεί να φτάνει και στον προστάτη. Το κωλοδάχτυλο δεν σε καθιστά πούστη. Δεν είναι πούτσα, δεν μοιάζει με πούτσα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Δηλαδή δοκίμασες και πούτσα για να κάνεις την σύγκριση;   :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
30 άτομα διαβάζουν το θέμα. Άλλη μια ιστορική μέρα για το νόμο του Picker.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι βαριετέ, έχει λίγο απ' όλα: έρωτα, συναίσθημα, σκάνδαλα, φιλοσοφία, μουσική. Γι' αυτό είναι δημοφιλής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Το ψαλιδάτο εννοείς μύστη του κρεμπιέ...;

Δεν γνωρίζεις πώς το λένε; Μην μου πεις οτι το εφηύρες εσύ..;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Έχουμε ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ !!!

ΥΓ: Σαν υπογραφή σου προτείνω να το κάνεις ως εξής << Ο νόμος του Picker  :rockon: >>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom