Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 με απογοητεύεις με τέτοιες απόψεις. Για το νόμο του Picker η γυναίκα είναι κατώτερη σε όλα. Είναι κατώτερη στο σώμα, στο μυαλό, στις ορμές, παντού. Για να εμπεδώσεις το νόμο του Picker πρέπει πρώτα να καταλάβεις πόσο κατώτερη είναι η γυναίκα.
κοίταξε να δεις.δεν τα ξέρω όλα.πάντως για αυτά που  είπα είμαι σχεδόν σίγουρος.Ποια απόδειξη  έχεις οτι οι γυναικες  έχουν  λιγότερες ορμές?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Πικερ της ζητησες εσυ να στο βαλει η πηρε πρωτοβουλια αυθαιρετα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη η κοπέλα δεν μου έβαζε όλο της το δάχτυλο μέσα. Μιλάμε για 2 πόντους δαχτυλάκι, ίσα-ίσα να ερεθιστεί το κωλαράκι. Σου φαίνεται πούστικο να σου βάζει η γκόμενα 2 πόντους δαχτυλάκι όταν εσύ της βάζεις 15 πόντους πούτσα; Ισότητα έχουμε.  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem ποτέ δεν ζητάω κάτι τέτοιο από τις κοπέλες. Μόνη της το έκανε μια φορά με το δεξί της χέρι καθώς της έγλειφα το αριστερό πατουσάκι. Και μετά επειδή είδε ότι γούσταρα το καθιέρωσε. Έχω κάνει πολύ ωραία γαμήσια με την Αννούλα και την αγαπώ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
το ξέρω.άμα τους την πέσεις εσύ βέβαια μπορεί και να στο παίξουν και δύσκολες.Ο σκύλος δεν μπορεί να τις προσβάλει ούτε να τις πληγώσει  :booty: :headbang:

Oυτε εμεις τυπε.
Ενα πούτσο θέλουμε να ριξουμε και να εξαφανιστούμε
Και δεν υπαρχει και κινδυνος να τις δαγκώσουμε :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis καλά, εσένα σε παίζω για πλάκα. Εγώ είμαι αλανιάρης, εσύ είσαι κυριλές. Κάτσε στα αυγά σου γιατρουδάκο.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Oυτε εμεις τυπε.
Ενα πούτσο θέλουμε να ριξουμε και να εξαφανιστούμε
Και δεν υπαρχει και κινδυνος να τις δαγκώσουμε :S
το ξέρω.αλλά εσύ η κάποιος άλλος μπορεί να βρεις κάτι και να την κρίνεις.πχ.το σωμα της.όποτε σου λέει κατσε εδώ πέρα. αυτός λυσαει για εμένα όπως και να ειμαι..με αποδεχεται με ολες μου τις ατελειες.αού.αου.αου.πάντα και παντου.Όπως και να εχει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem ποτέ δεν ζητάω κάτι τέτοιο από τις κοπέλες. Μόνη της το έκανε μια φορά με το δεξί της χέρι καθώς της έγλειφα το αριστερό πατουσάκι. Και μετά επειδή είδε ότι γούσταρα το καθιέρωσε. Έχω κάνει πολύ ωραία γαμήσια με την Αννούλα και την αγαπώ.

Κατι θα διεκρινε σε εσενα για το κανει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Rigormortis καλά, εσένα σε παίζω για πλάκα. Εγώ είμαι αλανιάρης, εσύ είσαι κυριλές. Κάτσε στα αυγά σου γιατρουδάκο.  :sunglasses:

να ξέρεις ότι όλοι από δάχτυλο ξεκινάνε και καταλήγουν στο κρέας  ;)
αν καταλήξεις πάντως να τρως κρέας  :zfuck: να βάζεις στον δικό σου προφυλακτικό γιατί παίζει πολύ AIDS στους κύκλους σας  :)

σοβαρά προσοχή
οι γκέουλες δεν είναι καθαροί σαν τις κοπέλες στα σπίτια

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
να ξέρεις ότι όλοι από δάχτυλο ξεκινάνε και καταλήγουν στο κρέας  ;)
αν καταλήξεις πάντως να τρως κρέας  :zfuck: να βάζεις στον δικό σου προφυλακτικό γιατί παίζει πολύ AIDS στους κύκλους σας  :)

σοβαρά προσοχή

σκληρά λόγια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem πολλές κοπέλες χαϊδεύουν την πούτσα, τα αρχίδια και το κωλαράκι μου όταν τους γλείφω τα πόδια. Αυτό συμβαίνει γιατί τις ξαπλώνω ανάσκελα και γονατίζω δίπλα τους έτσι ώστε όταν παίρνω τα πόδια τους στο στόμα μου να βλέπω το πεντικιούρ και το κουντεπιέ τους και όχι την πατούσα. Απλά μερικές κοπέλες πάνε κι ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανοίγω κι εγώ τα πόδια μου όσο μπορώ.  :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Old devil το πιθανότερο είναι να είμαι μέχρι και 10 φορές πιο straight από σένα.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom