Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.935
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.935
Πόντοι
24.596
O ηδονιστης δοκιμαζει τα παντα που μπορουν να εξυψωσουν την ηδονη, πριν, κατα τη διαρκεια και μετα το σεξ. Αυτο δεν τον κανει μπαι σεξουαλ, αλλα εναν ανθρωπο που εχει χωρισει το μυαλο απ το σωμα του, και χρησιμοποιει εργαλειακα το σωμα, τις αισθησεις, για να ριξει ηλεκτρισμο στο μυαλο του. Το τελευταιο σταδιο του ηδονιστη ειναι η χρηση ναρκωτικων/παραισθησιογονων/ενθεογονων κατα τη γνωμη μου.

Κανει καλο στον προστατη και την υποβιβαζει σαν ανθρωπο.
λες ολα αυτα τα ομονοιακα πρεζακια να ειναι οι πραγματικοι ηδονιστες?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.935
Πόντοι
24.596
εδώ φίλε Νάσο να προσθέσουμε  πώς αποφεύγουμε  ναν κάνουμε σοβαρές σχέσεις μαζί τους αφού ξέρουμε  οτι είναι πολυγαμικες από Την φύση τους και θέλουν κάθε μέρα και άλλη πουτσα.οτι άλλο λένε ειναι ψεμα
οκ,γαμα αβερτα,κι αν σου βγαλει κατι καποια το βλεπεις,ετσι κι αλλιως αυτο αυθορμητα θα ερθει :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οκ,γαμα αβερτα,κι αν σου βγαλει κατι καποια το βλεπεις,ετσι κι αλλιως αυτο αυθορμητα θα ερθει :hi:
μακριά φίλε Νάσο.Η μονογαμια δεν είναι φυσιολογική  για κανένα  φύλο.συμφωνείς μαζί μου ότι η γυναικα  θέλει να τρώει  Συνέχεια  καινούργια  πουλια.Έτσι δεν είναι?Αυτό δεν την φτιάχνει περισσότερο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:

κοιτα ενα πουστι ρε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το όνειρο της κάθε γυναίκας είναι να παρτουζουνεται από ολόκληρη  ποδοσφαιρική ομαδα.Η βιολογία  της ειναι ακριβως  Η ίδια με την δικιά μας.οι γυναίκες βαριούνται  τις μονογαμικες σχεσεις οσο εμείς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολυ βρωμια παντως να πιανει την πουτσα του Πακη με τα βρωμονυχα της και μετα να τα μπηγει στον κωλο του Πικερ και μετα να πιανει τον πουτσο του επομενου. Γι αυτο δεν πηγαινω Μεταξουργειο.

ο κλανιας του θα εχει ξεραμενα σπερματα απο ολες τις φυλες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem ο κώλος μου είναι πολύ καθαρός - δεν έβαζε τα χέρια της όπου κι όπου η κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο πλένω καλά το κωλαράκι μου βάζοντας μέσα δάχτυλο. Αυτό σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι παντρεμένες  ειναι απιστες σε ποσοστό 90%.για ποια μονογαμια μιλάμε.τελείωσε το παραμύθι.ας το αποδεχτούμε και η αλήθεια  θα μας απελευθερώσει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Duke Nukem ο κώλος μου είναι πολύ καθαρός - δεν έβαζε τα χέρια της όπου κι όπου η κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο πλένω καλά το κωλαράκι μου βάζοντας μέσα δάχτυλο. Αυτό σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς.
:think:.. :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 μη λες μαλακίες ρε τύπε. Ελάχιστες γυναίκες είναι πολυγαμικές και οι περισσότερες δεν νοιάζονται καν για το σεξ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.860
Πόντοι
5.975

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris33 μη λες μαλακίες ρε τύπε. Ελάχιστες γυναίκες είναι πολυγαμικές και οι περισσότερες δεν νοιάζονται καν για το σεξ.
όχι πίστες είναι από τα αυτιά.αυτές που εχουν  Την δικιά τους δουλίτσα  και είναι  ανεξάρτητες μη σου πω ότι απιστούν ακόμα και σε ποσοστό  99%.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι γελάτε ρε μαλάκες; Πώς θα πλυθεί καλά ο κώλος αν δε βάλεις μέσα λίγο δάχτυλο; Σιγά το πράγμα ρε, απλοί κανόνες υγιεινής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom