Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πίκερ χρειάζομαι τη συμβουλή σου !
Έχω τεράστια ανάγκη να γαμήσω ! 2 στο Μετάξι η 1 στη Φυλής ?  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μία στη Φυλής Parakmiakos. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των δύο συνεχόμενων καταθέσεων.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

αυτοεκτονώθηκε πάλι ο αυτιστικός πιρφοροφτωχομπινές ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:
εισαι υπερ δηλαδη της θεωριας οτι προκειται για την κλειτοριδα του αντρα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βγήκε έξω ρε.κάθεστε και κλαίτε  τη μοίρα σας εδώ μεσα.έξω στάζει  το μουνακι.πώς θα βολευτούν  όλες αυτές αν εσείς γαμάτα στα μπουρδελα.τόσα αγαπητά κοριτσάκια  τα τρώει η μοναξιά και εσείς είσαστε υπεύθυνοι  Όσο αυτές.ίσως και περισσότερο  :orchestra:
:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Rigormortis όλα αυτά που λες μάλλον ταιριάζουν περισσότερο σε σένα. Τα πρώτα 3 είσαι σίγουρα και το τέταρτο θα το ανακαλύψεις στην πορεία σαν αγνός ηδονιστής. Όλοι οι καλοί ηδονιστές εξάλλου δεν αρκούνται μόνο στο κωλοδάχτυλο αλλά δοκιμάζουν και πούτσες.
πικερ λες για αληθινα σουβλια η τιποτα στραπονιασματα απο τανες?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δεν είμαι κατα του νόμου σου.θα τον χρησιμοποιήσω  ομως Μόλις τελειώσουν  τα μουνάκια εξω
chris τα μουνια δεν τελειωνουν ποτε και το ξερεις,ειδικα αν κανεις την αρχη γλυκαινεσαι ολο και πιο πολυ! :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη όλοι οι ηδονιστές είναι bisexual. Τσεκαρισμένο. Πρέπει να ξανασκεφτεί τη θεωρία του ο φίλος μας ο rigormortis.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το να ασχολείται η γυναίκα με τον κώλο μου δεν το θεωρώ απαραίτητο. Απαραίτητο θεωρώ να ασχολούμαι εγώ με τις πατούσες της.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
O ηδονιστης δοκιμαζει τα παντα που μπορουν να εξυψωσουν την ηδονη, πριν, κατα τη διαρκεια και μετα το σεξ. Αυτο δεν τον κανει μπαι σεξουαλ, αλλα εναν ανθρωπο που εχει χωρισει το μυαλο απ το σωμα του, και χρησιμοποιει εργαλειακα το σωμα, τις αισθησεις, για να ριξει ηλεκτρισμο στο μυαλο του. Το τελευταιο σταδιο του ηδονιστη ειναι η χρηση ναρκωτικων/παραισθησιογονων/ενθεογονων κατα τη γνωμη μου.

Το να ασχολείται η γυναίκα με τον κώλο μου δεν το θεωρώ απαραίτητο. Απαραίτητο θεωρώ να ασχολούμαι εγώ με τις πατούσες της.

Κανει καλο στον προστατη και την υποβιβαζει σαν ανθρωπο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ας μιλήσουμε λίγο για τον προστάτη, που είναι σημαντικό θέμα.

Κατ'αρχήν έγκυρη βιβλιογραφία υπάρχει μόνο στο portal Medline

Λαδακη εχω παει για συμπτωματα προστατιτιδας πριν απο χρονια στον Αγιουταντη, τον καλυτερο ουρολογο της Αθηνας. Μετα απο διεξοδικες εξετασεις κατεληξε στη διαγνωση οτι η αιτια ηταν ψυχολογικη. Η θεραπεια ειναι συμπτωματικη, ακολουθωντας καποιες πρακτικες οδηγιες, οπως το να εχω χεσει/κατουρησει πριν τη πραξη και να αποφευγω το αλκοολ εχω περιορισει τις ενοχλησεις κατα πολυ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λαδακη εχω παει για συμπτωματα προστατιτιδας πριν απο χρονια στον Αγιουταντη, τον καλυτερο ουρολογο της Αθηνας. Μετα απο διεξοδικες εξετασεις κατεληξε στη διαγνωση οτι η αιτια ηταν ψυχολογικη. Η θεραπεια ειναι συμπτωματικη, ακολουθωντας καποιες πρακτικες οδηγιες, οπως το να εχω χεσει/κατουρησει πριν τη πραξη και να αποφευγω το αλκοολ εχω περιορισει τις ενοχλησεις κατα πολυ.

Αυτος ο Αγιουτάντης, ειχε χοντρά δάκτυλα :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νάσο Αθανασιάδη όλοι οι ηδονιστές είναι bisexual. Τσεκαρισμένο. Πρέπει να ξανασκεφτεί τη θεωρία του ο φίλος μας ο rigormortis.
του προτεινεις να αρχισει να δουλευει γκροβερακι?εσυ κατατασσεις τον εαυτο σου στην κατηγορια του ηδονιστη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom