Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πικερ σου αρέσει το αβαταρ μου?
εχεις εμπειρίες και απο αράπη;Όχι noctilucent αλλά μου έχουν βάλει κάποιες πουτάνες δαχτυλάκι. Επίσης πού και πού επισκέπτομαι ένα πρωκτολόγο και μου κάνει μια τεχνική που λέγεται περίδεση αιμορροΐδων. Αυτό είναι σαν να σε γαμάει αράπης.
τωρα αληθεια,εχει παιξει δαχτυλουμπα απο εργαζομενη?για πες καμια λεπτομερεια.Νάσο Αθανασιάδη είναι μέρα ρεπό σήμερα και είπα να της δώσω ένα γιορτινό και ανάλαφρο χαρακτήρα.
τυπε τι αδερφιστικα πραματα ειναι αυτα... :S :S :SΤη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ."
Μισό λεπτό παίκτη!!! Προτού ξεκινήσεις, περίμενε λίγα λεπτάκια να πεταχτώ να φέρω τα ποπ κορν!!!ρε μαλάκα ?
εκτός απο μαλάκας , καθυστερημένος και πιρφόρος είσαι και πούστης ?
Εκδηλωθηκες τελικά!!!!Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.
ήδη γαμησα φίλε.και θα γαμησω και αλλες.να είναι καλά ο Νάσος που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και τώρα ποιος με πιανειChris33 βγες και κάνε το καμάκι σου σήμερα, εμείς εδώ θα είμαστε με το νόμο. Μετά τις 20 πρώτες χυλόπιτες μπορεί να ξαναρθείς.
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.
δεν είμαι κατα του νόμου σου.θα τον χρησιμοποιήσω ομως Μόλις τελειώσουν τα μουνάκια εξωChris33 ο Νάσος Αθανασιάδης είναι καλό παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι η θεωρία του σου ταιριάζει. Εσύ ανήκεις στο νόμο του Picker.
ριγκο τα τρία πρώτα του τα συγχωρώ αλλά το τελευταίο...ρε μαλάκα ?
εκτός απο μαλάκας , καθυστερημένος και πιρφόρος είσαι και πούστης ?
ΠίκερΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker