Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Υποσημείωση:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ. ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΕΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos καμία σχέση. Εγώ δεν μιλάω για στάση του σεξ. Αυτό που λέω είναι σαν τη φωτογραφιά που έβαλε o old devil αλλά με τη γυναίκα ανάσκελα. Σαν να της βάζεις αντηλιακό. Και σηκώνεις το πόδι σου σαν το σκύλο που κατουρά, όπως είπε ο Νάσος.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν είναι ανάγκη να έχεις στον αέρα το ένα σου πόδι. Απλά με το ένα πόδι γονατίζεις και με το άλλο πατάς πάνω στο κρεβάτι.  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν είναι ανάγκη να έχεις στον αέρα το ένα σου πόδι. Απλά με το ένα πόδι γονατίζεις και με το άλλο πατάς πάνω στο κρεβάτι.  :grin:

Χωρίς πηγούλα/φωτό δεν αποκτάς ©.

Υ/Γ

Τέτοια ευλυγισία εσύ και το Τρόλλντεμορτ.. Ουδείς άλλος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εντάξει, πρέπει να είσαι και λίγο μικροκαμωμένος για να το κάνεις. Εγώ π.χ. με ύψος 1,77 και βάρος 67 κιλά το έχω άνετα.  :sunglasses:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εντάξει, πρέπει να είσαι και λίγο μικροκαμωμένος για να το κάνεις. Εγώ π.χ. με ύψος 1,77 και βάρος 67 κιλά το έχω άνετα.  :sunglasses:

Πρέπει να της έβγαινε το χέρι της κοπέλας να σου το κάνει αυτό...

Εσύ πώς της το ανταπέδιδες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πανεύκολο είναι ρε τύπε. Το χέρι της είναι ακριβώς στα γεννητικά σου όργανα αν το σηκώσει λίγο. Εγώ της έγλειφα το πόδι.  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πανεύκολο είναι ρε τύπε. Το χέρι της είναι ακριβώς στα γεννητικά σου όργανα αν το σηκώσει λίγο. Εγώ της έγλειφα το πόδι.  :grin:

Αν αντί για δάκτυλο δικό της, είχε και δονητή στο χέρι της,

πάλι θα της έδινες την τρυπούλα σου;  :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Βρε παιδιά ο Πίκερ για άλλη μια φορά σας τρολλάρει. Ακόμα να τον καταλάβετε;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εντάξει, πρέπει να είσαι και λίγο μικροκαμωμένος για να το κάνεις. Εγώ π.χ. με ύψος 1,77 και βάρος 67 κιλά το έχω άνετα.  :sunglasses:
παντως και να διαφωνουμε σε παω.πιστευω πραγματι πως εισαι ειλικρινης.με τις γκομενες δεν πιστευω οτι χρειαζεται αλλα σε παραδεχομαι που μπορεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos με τίποτα δεν θα δεχόμουν δονητή ή οτιδήποτε μοιάζει με πούτσα. Αυτά είναι για πούστηδες. Εγώ είμαι straight.  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Πικεράκο γάμησα σήμερα το απόγευμα στη Φυλής και
μου έκανε πολύ καλό γαμήσι η κοπέλα.

Δεν σου λέω που πήγα, διότι θέλω να πάω και το Σάββατο το
απόγευμα, να δω αν θα έχει την ίδια απόδοση, ή
θα είναι κυκλοθυμική σαν την Αννα/Ιλόνα/Τζούλια στο Φ66 και
λοιπά μοντελάδικα.

Το Σάββατο βράδι λες να δουλεύει η Κορίνα στην Ιάσωνος
να πάω να της ρίξω ένα μανίκι ;

Ιάσωνος 10 εργάζεται ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ass kavlos με τίποτα δεν θα δεχόμουν δονητή ή οτιδήποτε μοιάζει με πούτσα. Αυτά είναι για πούστηδες. Εγώ είμαι straight.  :sunglasses:

Ενώ το κωλοδάχτυλο είναι πολύ straight Πικερακο..  :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ass kavlos καμία σχέση. Εγώ δεν μιλάω για στάση του σεξ. Αυτό που λέω είναι σαν τη φωτογραφιά που έβαλε o old devil αλλά με τη γυναίκα ανάσκελα. Σαν να της βάζεις αντηλιακό. Και σηκώνεις το πόδι σου σαν το σκύλο που κατουρά, όπως είπε ο Νάσος.  :grin:

Σοβαρα καθεσαι με το ποδι σηκωμενο στον αερα για να σου βαζει κωλοδαχτυλο η πουτανα; Πως αντεχεις; Κατι δεν καταλαβαινω. Ή μας δουλευεις. :-

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σοβαρα καθεσαι με το ποδι σηκωμενο στον αερα για να σου βαζει κωλοδαχτυλο η πουτανα; Πως αντεχεις; Κατι δεν καταλαβαινω. Ή μας δουλευεις. :-

Ζηλεύεις μωρή λουλου ?  :effemine:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τύπε στην Αγγλία θα τα έμαθε αυτά τα κόλπα. Λες να ήταν Λίβερπουλ όπως είναι ο δοπαμίνα και ΣΙΑ; Δεν θυμάμαι...

Οι Αγγλίδες λες να του έμαθαν το δάκτυλο;  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem μας δουλεύεις; Το διευκρίνισα ότι δεν χρειάζεται να σηκώνεις το πόδι σου στον αέρα. Με το ένα πόδι γονατίζεις δίπλα στη μέση της και με το άλλο πόδι πατάς στο κρεβάτι δίπλα στο κεφάλι της. Έτσι μπορεί να σου χαϊδεύει τα αρχίδια και το κωλαράκι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Duke Nukem μας δουλεύεις; Το διευκρίνισα ότι δεν χρειάζεται να σηκώνεις το πόδι σου στον αέρα. Με το ένα πόδι γονατίζεις δίπλα στη μέση της και με το άλλο πόδι πατάς στο κρεβάτι δίπλα στο κεφάλι της. Έτσι μπορεί να σου χαϊδεύει τα αρχίδια και το κωλαράκι.

Χωρίς φωτό δεν θα βγάλουμε άκρη.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom