Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis κόψε τη μαλακία αγόρι μου, σου το έχω ξαναπεί ότι κάνει κακό. Είναι δυνατόν εσύ να λες εμένα μαλάκα;  :jerking:

πικεράκο μακάρι η ζωή να ήταν τόσο εύκολη , που ο μόνος τρόπος να μην κάνεις μαλακία ή να μην σε πούν μαλάκα είναι απλά
να μην αγγίζεις το πέος σου  :2funny: ...να κάνεις μαλακία στα επαγγελματικά , στα προσωπικά , στα οικονομικά , κτλ κτλ και
όλα να διαγραφτούν επειδή δεν ακουμπάς το πουλάκι σου  :2funny:
μακάρι να είχαμε όλοι έναν εγκέφαλο 5 χρονου που να πιστεύαμε αυτά τα παραμυθάκια

δεν αγγίζω το πουλάκι μου ---> δεν κάνω μαλακίες στη ζωή μου

Επισκέπτης
Νάσο Αθανασιάδη με τον rigormortis δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος καθώς όλη του η θεωρία βασίζεται πάνω σε έναν παραλογισμό.
εισαι λαθος , ο rigormortis ειναι ενα ατομο για διαλογο
το αν συμφωνεις μαζι του ή οχι ειναι αλλο θεμα

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.538
Πόντοι
3.091
πικεράκο μακάρι η ζωή να ήταν τόσο εύκολη , που ο μόνος τρόπος να μην κάνεις μαλακία ή να μην σε πούν μαλάκα είναι απλά
να μην αγγίζεις το πέος σου  :2funny: ...να κάνεις μαλακία στα επαγγελματικά , στα προσωπικά , στα οικονομικά , κτλ κτλ και
όλα να διαγραφτούν επειδή δεν ακουμπάς το πουλάκι σου  :2funny:
μακάρι να είχαμε όλοι έναν εγκέφαλο 5 χρονου που να πιστεύαμε αυτά τα παραμυθάκια

δεν αγγίζω το πουλάκι μου ---> δεν κάνω μαλακίες στη ζωή μου

Πολύ σωστό.

Εγώ θα το απαλύνω λιγάκι. Αφού δεν είμαστε τέλειοι, όλοι θα κάνουμε κάποιες μαλακίες, κυρίως στα νεανικά μας χρόνια, αλλά ακόμη και μεγαλύτεροι. Το κακό είναι οι μαλακίες να γίνονται συστηματικά και χρόνια.
Επίσης, και να αγγίξουμε στην κυριολεξία το πουλάκι μας, πάλι δεν είναι κακό. Ισχύει το ίδιο με το προηγούμενο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι για τον άντρα που δεν θέλει να προσπαθεί για το μουνί. Ο νόμος του Picker είναι για τον άντρα που θέλει μόνο να γαμάει και να μη μαλακίζεται ποτέ. Ο νόμος του Picker είναι για τον άντρα που δεν θυσιάζει τον εγωισμό του για να έχει μια σχέση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους άντρες άνω των 15 ετών. Αν νιώθεις ότι είναι μάταιο να προσπαθείς μια ζωή να σου κάτσει το μουνί, εφάρμοσε το νόμο του Picker. Σταμάτα τώρα να δίνεις αξία στις γκόμενες, κόψε τη μαλακία και γάμα τακτικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κοίτα γύρω σου. Ελεεινοί σχεσάκηδες αναγκάζονται να λένε ψέματα στις γυναίκες συνεχώς. Δεν μπορούν να ζήσουν αντρίκια λέγοντας την αλήθεια. Μην είσαι σαν αυτούς, σεβάσου την αντρική σου υπόσταση και τα παντελόνια που φοράς. Εφάρμοσε το νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Πίκερ , ο κανόνας που έχεις φτιάξει αποτελεί προτροπή

για το ποινικό αδίκημα της σαβουρογαμίας επί χρήμασι ! :2funny: :2funny: :2funny:

Σαβουρογάμηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  ! :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη έχω γίνει πολύ τσιγκούνης. Προτιμώ να δώσω 10 ευρώ και να γαμήσω σαπάκι από το να δώσω 15 και να γαμήσω θεά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ απο κονδυλωματα πως πας;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ζητούμενο είναι να χύνεις πάντα με επαφή σε έμψυχο γυναικείο σώμα. Τα υπόλοιπα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες άνευ ουσίας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη έχω γίνει πολύ τσιγκούνης. Προτιμώ να δώσω 10 ευρώ και να γαμήσω σαπάκι από το να δώσω 15 και να γαμήσω θεά.

002.jpg

Είσαι ο Πικερ Μακ Ντακ ;  :rockon: :rockon: 

:2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem δε νομίζω να έχω κονδυλώματα πουθενά και όταν κάνω γλειφομούνι ή ποδολαγνεία πλένω πάντα το στόμα με σαπουνάδα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem δε νομίζω να έχω κονδυλώματα πουθενά και όταν κάνω γλειφομούνι ή ποδολαγνεία πλένω πάντα το στόμα με σαπουνάδα.

Δε μπορω να φανταστω πως το κανεις αυτο... Παντως τυχερος εισαι με τη συχνοτητα που γαμας. Το προφυλακτικο δεν προστατευει απο τα κονδυλωματα.

Γενικα πρεπει να παραδεχτεις οτι εκει που υπερτερει ο σχεσακια ειναι στο οτι κινδυνευει πολυ λιγοτερο απο ΣΜΝ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μόνο ένα μικρό κονδύλωμα μπορεί να έχω στο κωλαράκι μου από το δαχτυλάκι που μου είχε βάλει η Αννούλα αλλά και αυτό παίζεται.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μόνο ένα μικρό κονδύλωμα μπορεί να έχω στο κωλαράκι μου από το δαχτυλάκι που μου είχε βάλει η Αννούλα αλλά και αυτό παίζεται.
Από απλό δαχτυλάκι δε νομίζω ότι κολλάς κονδυλώματα. Μόνο αν μπει κάτι άλλο.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dopamina δεν το έχω δει γιατί είναι μέσα στο κωλαράκι μου. Το πιάνω όταν βάζω λίγο δάχτυλο για να πλυθώ. Είναι πάρα πολύ μικρό πάντως, σαν σπυράκι. Vril από δαχτυλάκι φυσικά και μπορείς να κολλήσεις κονδυλώματα. Δεν χρειάζεται άμεση σεξουαλική επαφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom