Vril εσύ γιατί νομίζεις ότι οι γυναίκες προσπαθούν να γαμιούνται με όσο το δυνατόν λιγότερους άντρες; Γιατί με το γαμήσι ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. Και υποτάσσονται για πάντα. Με όσο λιγότερους γαμιούνται, τόσο περισσότερη υπερηφάνεια νιώθουν. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πρώτη μου γκόμενα, αυτή που παρακαλούσα για 10 χρόνια, αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά που μαζί δουλεύαμε επειδή το είπα σε όλες και όλους ότι την είχα γαμήσει. Αυτή προσπαθούσε στην αρχή να το κρύψει αλλά εγώ είχα περιγραφές με λεπτομέρειες. Γενικά μπορεί να τις παρακαλάω αλλά δεν χαρίζω κάστανα σε θέματα ειλικρίνειας. Η αλήθεια είναι πάντα μαζί μου και τις πληγώνει.
ξερεις ποσες ξερω που το ονειρο τους θα ηταν να μην ειχαν αναστολες και να γαμιοντουσαν απο δω και απο κει; αλλα δεν μπορουν!
φιλε ειναι πολυ πολυπλοκοι χαρακτηρες και δεν αναλυονται με γενικευσεις και ειδικα με την κοινη (αντρικη) λογικη.
για αυτο μην το αναλυεις
φιλε ειναι πολυ πολυπλοκοι χαρακτηρες και δεν αναλυονται με γενικευσεις και ειδικα με την κοινη (αντρικη) λογικη.
για αυτο μην το αναλυεις
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Γιατι το ειπες μονο σε ολους στην εταιρεια;Χαθηκε να βγαλεις τελαλη στη γειτονια;Η πρώτη μου γκόμενα, αυτή που παρακαλούσα για 10 χρόνια, αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά που μαζί δουλεύαμε επειδή το είπα σε όλες και όλους ότι την είχα γαμήσει. Αυτή προσπαθούσε στην αρχή να το κρύψει αλλά εγώ είχα περιγραφές με λεπτομέρειες. Γενικά μπορεί να τις παρακαλάω αλλά δεν χαρίζω κάστανα σε θέματα ειλικρίνειας. Η αλήθεια είναι πάντα μαζί μου και τις πληγώνει.
Vpapa δεν είναι πολύπλοκοι χαρακτήρες. Είναι πολύ απλό, οι γυναίκες έχουν τον κομπλεξισμό και την κατωτερότητα του παθητικού ρόλου στο σεξ. Για εμάς είναι μαγκιά να γαμάμε, γι' αυτές είναι ντροπή να γαμιούνται. Όποιος τις γαμάει, τις υποτάσσει. Τέλος.
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 16.904
- Πόντοι
- 4.891
Pipinoskistis η ζωή είναι ένα δράμα όχι μόνο για μένα αλλά για όλους γενικά, άσχετα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις. :-*
Picker, η ζωή καταλήγει σε δράμα όταν τα πάθη, τα ανεκπλήρωτα "ιδανικά" και οι νευρώσεις μας την καταστρέφουν. Εγώ έχω καταλάβει ότι ζεις το δράμα σου, δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει. Η ζωή είναι πολύτιμη γιατί χαρίζει απολαύσεις. Και αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει το τέλος της, τότε γίνεται ακόμη πιο πολύτιμη. :-*
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Vril τις πρώην σου μπορείς να τις παρακαλάς όσο θες. Εγώ την πρώτη μου γκόμενα την παρακαλούσα για 10 χρόνια αφού με παράτησε. Μετά άρχισα να παρακαλάω την Κορίνα και την ξέχασα. Γενικά θέλω να έχω πάντα να παρακαλάω μια γυναίκα που έχω γαμήσει.
Εδώ είναι η αιτία του παραληρήματος του Πίκερ !
Παρακαλούσε μια πρώην του επί...10 χρόνια , αφού τον παράτησε !
Εμμονικός, καψουράκος , που η 10ετής χυλόπιτα τον έκανε
να παραληρεί .
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
http://[URL unfurl="true"]www.roadhouse.gr/images/posts/xilopita.jpg?999999[/img[/URL]]
Πιρφόρε Πίκερ ! :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΑΜΑΚΙΑ Πίκερ, πήγαινε στη μαμάκα να σε κάνει μάκια ! :2funny: :2funny:
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
καλα αμφιβαλω αν εχεις μιλησει ποτε σε γυναικα οχι να εχεις γαμησει τσαμπα!
το μυαλο σου σε οτι αφορα τις γυναικες και τις σχεσεις ειναι σε νηπιακο σταδιο δυστυχως!
Ο Πικεράκος είναι ανωριμος μπούλης !
Καλό παιδάκι, παιδί της μαμάς !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Picker, η ζωή καταλήγει σε δράμα όταν τα πάθη, τα ανεκπλήρωτα "ιδανικά" και οι νευρώσεις μας την καταστρέφουν. Εγώ έχω καταλάβει ότι ζεις το δράμα σου, δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει. Η ζωή είναι πολύτιμη γιατί χαρίζει απολαύσεις. Και αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει το τέλος της, τότε γίνεται ακόμη πιο πολύτιμη. :-*
Ο Πικεράκος βλέπει αυτά που ποστάρεις στο γνωστό θρεντ με τα πιπινια ,
και τρέχει στο Μετάξι να καταθέσει 10ευρω. !
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
![]()
![]()
Ο Πικεράκος είναι ανωριμος μπούλης !![]()
Καλό παιδάκι, παιδί της μαμάς !
ηρεμησε ρε φιλε μη κρινεις θα πρασινισεις
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
Καθαρή Δευτέρα με τη Μίκι αλλά κοντεύω να πάθω αυτό που είχα πάθει με την Κορίνα και με άλλες.
Ερωτεύομαι εύκολα, το παραδέχομαι.![]()
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
...πάντως φίλε μου πικερ το να παρακαλάς γονυπετης μια γκομενα που σε έφτυσε επί 10ετιας το θεωρώ μεγάλο εξευτελισμο, και το να μην το παραδέχεσαι, να το ντυνεις με τόσες αρλούμπες και να το δικαιολογεις ότι είναι μαγκιά απλά επειδή δεν χειρομαλασσεις το πέος σου..... το θεωρώ ακραία μαλακια... μεταξύ άλλων βεβαίως βεβαίως, γιατί έχεις γράψει απίστευτες μαλακιες...
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Πίκερ, εύγε για ένα από τα λίγα σωστά πράγματα που είπες τον τελευταίο καιρό!Vril εσύ γιατί νομίζεις ότι οι γυναίκες προσπαθούν να γαμιούνται με όσο το δυνατόν λιγότερους άντρες; Γιατί με το γαμήσι ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. Και υποτάσσονται για πάντα. Με όσο λιγότερους γαμιούνται, τόσο περισσότερη υπερηφάνεια νιώθουν. ;)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Πάντα μια γυναίκα που έχεις υποτάξει αισθάνεται συστολή απέναντί σου. Γιατί, σύμφωνα με την ψυχοσύνθεσή τους, είναι προγραμματισμένες να γαμιούνται και όχι να γαμάνε, ως παθητικά όντα.
Γι αυτό πολλές απολαμβάνουν το ρόλο της αφέντρας, αφού τους δίδεται η ευκαιρία να υποτάξουν έναν άνδρα.
Αυτό που λέω μπορεί να επιβεβαιωθεί κι από τις ίδιες τις κοπέλες που κάνουν αυταρχικό. Συγκεκριμένα, η Νίκα από το Ιάσωνος 36 το έχει παραδεχθεί...
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Η πούτσα σου είναι χαραγμένη μέσα στο μουνί τους για πάντα.
Η Χειρδαρη λεει οτι τα γεννητικα οργανα της γυναικας εχουν πολλες περισσοτερες νευρικες συνδεσεις με τον εγκεφαλο της απ οτι του αντρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις