Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril εσύ γιατί νομίζεις ότι οι γυναίκες προσπαθούν να γαμιούνται με όσο το δυνατόν λιγότερους άντρες; Γιατί με το γαμήσι ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. Και υποτάσσονται για πάντα. Με όσο λιγότερους γαμιούνται, τόσο περισσότερη υπερηφάνεια νιώθουν.  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η πρώτη μου γκόμενα, αυτή που παρακαλούσα για 10 χρόνια, αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά που μαζί δουλεύαμε επειδή το είπα σε όλες και όλους ότι την είχα γαμήσει. Αυτή προσπαθούσε στην αρχή να το κρύψει αλλά εγώ είχα περιγραφές με λεπτομέρειες. Γενικά μπορεί να τις παρακαλάω αλλά δεν χαρίζω κάστανα σε θέματα ειλικρίνειας. Η αλήθεια είναι πάντα μαζί μου και τις πληγώνει.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ξερεις ποσες ξερω που το ονειρο τους θα ηταν να μην ειχαν αναστολες και να γαμιοντουσαν απο δω και απο κει; αλλα δεν μπορουν!

φιλε ειναι πολυ πολυπλοκοι χαρακτηρες και δεν αναλυονται με γενικευσεις και ειδικα με την κοινη (αντρικη) λογικη.
για αυτο μην το αναλυεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η πρώτη μου γκόμενα, αυτή που παρακαλούσα για 10 χρόνια, αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά που μαζί δουλεύαμε επειδή το είπα σε όλες και όλους ότι την είχα γαμήσει. Αυτή προσπαθούσε στην αρχή να το κρύψει αλλά εγώ είχα περιγραφές με λεπτομέρειες. Γενικά μπορεί να τις παρακαλάω αλλά δεν χαρίζω κάστανα σε θέματα ειλικρίνειας. Η αλήθεια είναι πάντα μαζί μου και τις πληγώνει.
Γιατι το ειπες μονο σε ολους στην εταιρεια;Χαθηκε να βγαλεις τελαλη στη γειτονια;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa δεν είναι πολύπλοκοι χαρακτήρες. Είναι πολύ απλό, οι γυναίκες έχουν τον κομπλεξισμό και την κατωτερότητα του παθητικού ρόλου στο σεξ. Για εμάς είναι μαγκιά να γαμάμε, γι' αυτές είναι ντροπή να γαμιούνται. Όποιος τις γαμάει, τις υποτάσσει. Τέλος.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
καλα αμφιβαλω αν εχεις μιλησει ποτε σε γυναικα οχι να εχεις γαμησει τσαμπα!

το μυαλο σου σε οτι αφορα τις γυναικες και τις σχεσεις ειναι σε νηπιακο σταδιο δυστυχως!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa πίστευε ό,τι θες. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και 7 μη εκδιδόμενες, αν βάλω μέσα και την τσατσά που της έδινα χαρτζιλίκι.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
16.904
Πόντοι
4.891
Pipinoskistis η ζωή είναι ένα δράμα όχι μόνο για μένα αλλά για όλους γενικά, άσχετα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις.  :-*

Picker, η ζωή καταλήγει σε δράμα όταν τα πάθη, τα ανεκπλήρωτα "ιδανικά" και οι νευρώσεις μας την καταστρέφουν. Εγώ έχω καταλάβει ότι ζεις το δράμα σου, δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει. Η ζωή είναι πολύτιμη γιατί χαρίζει απολαύσεις. Και αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει το τέλος της, τότε γίνεται ακόμη πιο πολύτιμη.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Vril τις πρώην σου μπορείς να τις παρακαλάς όσο θες. Εγώ την πρώτη μου γκόμενα την παρακαλούσα για 10 χρόνια αφού με παράτησε. Μετά άρχισα να παρακαλάω την Κορίνα και την ξέχασα. Γενικά θέλω να έχω πάντα να παρακαλάω μια γυναίκα που έχω γαμήσει.

Εδώ είναι η αιτία του παραληρήματος του Πίκερ !

Παρακαλούσε μια πρώην του επί...10 χρόνια , αφού τον παράτησε !

Εμμονικός, καψουράκος , που η 10ετής χυλόπιτα τον έκανε
να παραληρεί .  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.roadhouse.gr/images/posts/xilopita.jpg?999999[/img[/URL]]

Πιρφόρε Πίκερ ! :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑΜΑΚΙΑ  Πίκερ, πήγαινε στη μαμάκα να σε κάνει μάκια !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
καλα αμφιβαλω αν εχεις μιλησει ποτε σε γυναικα οχι να εχεις γαμησει τσαμπα!

το μυαλο σου σε οτι αφορα τις γυναικες και τις σχεσεις ειναι σε νηπιακο σταδιο δυστυχως!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος είναι ανωριμος μπούλης ! :2funny: :2funny:

Καλό παιδάκι, παιδί της μαμάς !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Picker, η ζωή καταλήγει σε δράμα όταν τα πάθη, τα ανεκπλήρωτα "ιδανικά" και οι νευρώσεις μας την καταστρέφουν. Εγώ έχω καταλάβει ότι ζεις το δράμα σου, δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει. Η ζωή είναι πολύτιμη γιατί χαρίζει απολαύσεις. Και αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει το τέλος της, τότε γίνεται ακόμη πιο πολύτιμη.  :-*

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος βλέπει αυτά που ποστάρεις στο γνωστό θρεντ με τα πιπινια ,
και τρέχει στο Μετάξι να καταθέσει 10ευρω. ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καθαρή Δευτέρα με τη Μίκι αλλά κοντεύω να πάθω αυτό που είχα πάθει με την Κορίνα και με άλλες.

Ερωτεύομαι εύκολα, το παραδέχομαι.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη άντε δώσε κάνα 100-άρι στις πουτάνες της Φυλής μπας και καταφέρεις να χύσεις.  :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...πάντως φίλε μου πικερ το να παρακαλάς γονυπετης μια γκομενα που σε έφτυσε επί 10ετιας το θεωρώ μεγάλο εξευτελισμο, και το να μην το παραδέχεσαι, να το ντυνεις με τόσες αρλούμπες και να το δικαιολογεις ότι είναι μαγκιά απλά επειδή δεν χειρομαλασσεις το πέος σου..... το θεωρώ ακραία μαλακια... μεταξύ άλλων βεβαίως βεβαίως, γιατί έχεις γράψει απίστευτες μαλακιες...

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Vril εσύ γιατί νομίζεις ότι οι γυναίκες προσπαθούν να γαμιούνται με όσο το δυνατόν λιγότερους άντρες; Γιατί με το γαμήσι ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. Και υποτάσσονται για πάντα. Με όσο λιγότερους γαμιούνται, τόσο περισσότερη υπερηφάνεια νιώθουν.  ;)
[size=11pt]Πίκερ, εύγε για ένα από τα λίγα σωστά πράγματα που είπες τον τελευταίο καιρό!  :hi:

Πάντα μια γυναίκα που έχεις υποτάξει αισθάνεται συστολή απέναντί σου. Γιατί, σύμφωνα με την ψυχοσύνθεσή τους, είναι προγραμματισμένες να γαμιούνται και όχι να γαμάνε, ως παθητικά όντα.

Γι αυτό πολλές απολαμβάνουν το ρόλο της αφέντρας, αφού τους δίδεται η ευκαιρία να υποτάξουν έναν άνδρα.

Αυτό που λέω μπορεί να επιβεβαιωθεί κι από τις ίδιες τις κοπέλες που κάνουν αυταρχικό. Συγκεκριμένα, η Νίκα από το Ιάσωνος 36 το έχει παραδεχθεί...  :zfuck:[/size]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Junis αυτό να το πεις στον rigormortis γιατί δεν μπορεί να το καταλάβει. Rigormortis βαριέμαι, σου απαντάνε άλλοι για μένα.  :-*

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η πούτσα σου είναι χαραγμένη μέσα στο μουνί τους για πάντα.

Η Χειρδαρη λεει οτι τα γεννητικα οργανα της γυναικας εχουν πολλες περισσοτερες νευρικες συνδεσεις με τον εγκεφαλο της απ οτι του αντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom