Όσοι λένε ότι δεν ευχαριστιούνται το γαμήσι στο Μετάξι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα.
Αληθευει οτι στο Μεταξι δε μου σηκωνεται πανω απο 50% ορισμενες φορες. Αλλα το ερωτημα που σου εθεσα ηταν αλλο και αφορουσε την περιπτωση που ειμαι καβλωμενος. Σου ειπα οτι δε μου φτανει να καβλωσω και να χυσω. Θελω να ευχαριστηθω και το σεξ. Καποτε περιεγραφες κατι τεχνικες αυτοσυγκεντρωσης, "να συγκεντρωθουμε σε κατι που μας αρεσει" ελεγες, μετα την ειδες εχθρος του ηδονισμου και μας λες οτι δεν πρεπει να ευχαριστιομαστε καθολου...
Η κοντρα σου με τον Ριγκορ εχει αλλοιωσει τα χαρακτηριστικα του νομου που με τοσο κοπο δημιουργησες. Σαν ενα ομορφο παιδι γινεται πανκ αλλοιωνοντας το προσωπο του.
Στη Μεγαλου Αλεξανδρου δουλευει ενα πιπινι με βυζι τουμπανο. Ηθελα να το βαλω κατω και να του πιπιλαω τη ρογα. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι το βυζακι του εχουν πιαστει αμετρητοι μαυριδεροι βρωμικουλες και το εχουν μολυνει.
Εσυ πριν αρχισεις την ποδολαγνια βαζεις τα πουτανακια να πλυνουν τα ποδια τους στο νιπτηρα. Δε μπορουμε να κανουμε το ιδιο για το βυζι!
Αρχισα να βλεπω το νεανικο κορμακι σαν εναν λερωμενο καμβα. Οσο σιχαινομαι να ξαπλωσω στα απλυτα σεντονια του
Μεταξουργειου τοσο σιχαινομουν να ξαπλωσω στο σωμα της.
Χαμηλωσα τις προσδοκιες μου, σκεφτηκα να τη γαμησω εστω και αν δεν εκανα το σεξ που ηθελα να κανω.
Αλλα μετα σκεφτηκα οτι ουτε πιπα δεν θα ξερει να κανει. Θα ξαπλωσει απλα ανασκελα σαν σακι και το μονο που θα κανω θα ειναι να μπω μεσα εξω στο μουνι της, σαν ενεση με πουτσο. Χωρις καμια αλλη ερωτικη ενεργεια, κινηση, αγγιγμα, επαφη, ψαυση, συνθλιψη, αναστεναγμο, πειραγμα πονηρο.
Χρησιμοποιω γενικες εννοιες για να καταδειξω την πληρη κενοτητα που χαρακτηριζει το πενταλεπτο του
Μεταξουργειου.
Μην κοιτας που εσυ την καταβρισκεις με την ποδολαγνια (εχοντας εντοπισει αυτες που τη δεχονται).
Ε εχασα καθε ενδιαφερον οταν τα σκεφτηκα αυτα και εφυγα.