Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Αν μια πουτάνα κάθεται πολύ στο δωμάτιο αφού έχω χύσει τη διώχνω.
Μια απορία. Πώς κατάφερες τότε να γαμήσεις 6 γυναίκες τσάμπα, και μάλιστα οι 4 από τον ίδιο εργασιακό χώρο; Στο μουγκό δε γάμησε κανένας.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
καλα με κοροιδευετε και εσεις;
του τυπου δεν του καθεται τσαμπα ουτε η χουφτα του..
εννοειται οτι δεν εχει γαμησει ποτε τσαμπα και εννοειται οτι οταν μιλαει σε γκομενες γινεται κατακοκκινος και η αγαπια ξεχειλιζει απο τα ματια

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Rigormortis οι 6 γκόμενες που έχω γαμήσει τζάμπα έκαναν χειρότερο σεξ από τις πόρνες ή δεν ήταν τόσο όμορφες για τα γούστα μου όσο οι πόρνες. Πολύ σύντομα τις άφησα όλες για να επιστρέψω στις πόρνες. Εσύ είσαι σχεσάκιας, σου αρέσει η παρέα της γυναίκας. Εγώ τη γυναίκα τη βλέπω σεξιστικά. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Αν μια πουτάνα κάθεται πολύ στο δωμάτιο αφού έχω χύσει τη διώχνω. Όσες φορές προσπάθησα να κοιμηθώ σε διπλό κρεβάτι με γκόμενα δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Δεν μπορώ να κοιμάμαι με παρέα. Τι άλλο θες να σου πω για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι σχεσάκιας κι εγώ μπουρδελιάρης;

τύπε ηλικία; την αντέχεις την μοναξιά; και αν ναι, μετά από 10, 20, 30 χρόνια; θα την αντέχεις πάλι; οικογένεια θα ήθελες να κάνεις; αν όχι, είσαι οκ.
έτσι και αλλιώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για οικογένεια.
δεν έχω και χρόνο να διαβάσω αυτά που γράφεις να βγάλω μόνος μου συμπέρασμα.
Τελικό ερώτημα προς τον εαυτό σου. Ο νόμος του πικερ είναι από φόβο ή από πραγματική, αυθόρμητη ανάγκη; Επιλέγεις το νόμο του πίκερ γιατί το θέλεις πραγματικά ή γιατί φοβάσαι; Μην μου απαντήσεις. Στον εαυτό σου και μόνο.... και μην βιαστείς να του απαντήσεις. Εάν είναι φόβος τότε φίλε μου θα σε καταβροχθίσει και θα σε καταστρέψει.
Ήταν μια φιλική κουβέντα από έναν γερόλυκο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa ο Picker δεν λέει μαλακίες. Δεν είναι ψεύτης όπως εσύ. Ό,τι λέει είναι σπαθί.

Θα απαντήσω αργότερα στους άλλους. Τώρα βλέπω μπάλα.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis τις πιο πολλές γκόμενες που είχα τις παράτησα εγώ. Μία ήταν τουρίστρια και μία άλλη - η πρώτη μου γκόμενα - με παράτησε εκείνη όταν της είπα μόνος μου ότι πήγα και γάμησα σε μπουρδέλο. Άρα πάλι εγώ την παράτησα.  :grin:

Αυτά που λες για τα παρακάλια στις πουτάνες δεν ισχύουν. Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, μου αρέσει να δημιουργώ "ατμόσφαιρα" με τις πουτάνες για να βάζω λίγο αλατοπίπερο στη μπουρδελιάρικη ζωή μου. Δεν θέλω στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω από αυτό.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Όσοι λένε ότι δεν ευχαριστιούνται το γαμήσι στο Μετάξι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα.

Αληθευει οτι στο Μεταξι δε μου σηκωνεται πανω απο 50% ορισμενες φορες. Αλλα το ερωτημα που σου εθεσα ηταν αλλο και αφορουσε την περιπτωση που ειμαι καβλωμενος. Σου ειπα οτι δε μου φτανει να καβλωσω και να χυσω. Θελω να ευχαριστηθω και το σεξ. Καποτε περιεγραφες κατι τεχνικες αυτοσυγκεντρωσης, "να συγκεντρωθουμε σε κατι που μας αρεσει" ελεγες, μετα την ειδες εχθρος του ηδονισμου και μας λες οτι δεν πρεπει να ευχαριστιομαστε καθολου...

Η κοντρα σου με τον Ριγκορ εχει αλλοιωσει τα χαρακτηριστικα του νομου που με τοσο κοπο δημιουργησες. Σαν ενα ομορφο παιδι γινεται πανκ αλλοιωνοντας το προσωπο του.

Στη Μεγαλου Αλεξανδρου δουλευει ενα πιπινι με βυζι τουμπανο. Ηθελα να το βαλω κατω και να του πιπιλαω τη ρογα. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι το βυζακι του εχουν πιαστει αμετρητοι μαυριδεροι βρωμικουλες και το εχουν μολυνει.

Εσυ πριν αρχισεις την ποδολαγνια βαζεις τα πουτανακια να πλυνουν τα ποδια τους στο νιπτηρα. Δε μπορουμε να κανουμε το ιδιο για το βυζι!

Αρχισα να βλεπω το νεανικο κορμακι σαν εναν λερωμενο καμβα. Οσο σιχαινομαι να ξαπλωσω στα απλυτα σεντονια του Μεταξουργειου τοσο σιχαινομουν να ξαπλωσω στο σωμα της.

Χαμηλωσα τις προσδοκιες μου, σκεφτηκα να τη γαμησω εστω και αν δεν εκανα το σεξ που ηθελα να κανω.

Αλλα μετα σκεφτηκα οτι ουτε πιπα δεν θα ξερει να κανει. Θα ξαπλωσει απλα ανασκελα σαν σακι και το μονο που θα κανω θα ειναι να μπω μεσα εξω στο μουνι της, σαν ενεση με πουτσο. Χωρις καμια αλλη ερωτικη ενεργεια, κινηση, αγγιγμα, επαφη, ψαυση, συνθλιψη, αναστεναγμο, πειραγμα πονηρο.

Χρησιμοποιω γενικες εννοιες για να καταδειξω την πληρη κενοτητα που χαρακτηριζει το πενταλεπτο του Μεταξουργειου.

Μην κοιτας που εσυ την καταβρισκεις με την ποδολαγνια (εχοντας εντοπισει αυτες που τη δεχονται).

Ε εχασα καθε ενδιαφερον οταν τα σκεφτηκα αυτα και εφυγα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχα! Duke Nukem όντως κάτι κατάλαβες για μένα. Την καταβρίσκω με την ποδολαγνεία. Μόνο που δεν τις βάζω να πλένουν τα πόδια στο νιπτήρα. Τις βάζω να φέρνουν υγρά μωρομάντηλα. Βγάζω τα μωρομάντηλα και τους καθαρίζω τα πατουσάκια πριν τα γευτώ και γίνομαι τούρμπο. Μετά είναι πολύ εύκολο το γαμήσι. Συνήθως χύνω σε λιγότερο από 1 λεπτό. Δεν αντέχω παραπάνω με τόση καύλα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Αυτα που γραφεις ως νομο αφορουν μονο ποδολαγνους. Δε μπορουν να εφαρμοστουν απο κανεναν αλλο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με τον rigormortis δεν έχω καμία κόντρα. Αυτός έχει αναπτύξει κόντρα μαζί μου γιατί πλέον δεν μπορεί να γαμήσει στο μπουρδέλο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τους περισσότερους. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι που σε καυλώνει σε μια γυναίκα. Εντάξει, αν σιχαίνεσαι τόσο πολύ πρέπει να βρεις γκόμενα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Για απάντησέ μου κι εμένα. Πώς τις έριχνες, άμα δεν αντέχεις πάνω από 5 λεπτά συζήτηση μαζί τους;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril μόνος σου απάντησες, ήταν εύκολες. Στα τηλεφωνικά κέντρα κάθεσαι δίπλα-δίπλα, όλο και κάποια κουβέντα θα πεις. Ε, άμα δεις ξεκάθαρα ότι η άλλη σε γουστάρει μπορεί να της πεις να πάτε για καφέ. Αλλά ήμουν και πιο μικρός τότε, δεν γαμούσα μέρα παρά μέρα, και μπορεί να το προσπαθούσα και λίγο παραπάνω. Τώρα βαριέμαι αφάνταστα, ειδικά από το 2011 και μετά που εφάρμοσα το νόμο.

Επισκέπτης
Vril μόνος σου απάντησες, ήταν εύκολες. Στα τηλεφωνικά κέντρα κάθεσαι δίπλα-δίπλα, όλο και κάποια κουβέντα θα πεις. Ε, άμα δεις ξεκάθαρα ότι η άλλη σε γουστάρει μπορεί να της πεις να πάτε για καφέ. Αλλά ήμουν και πιο μικρός τότε, δεν γαμούσα μέρα παρά μέρα, και μπορεί να το προσπαθούσα και λίγο παραπάνω. Τώρα βαριέμαι αφάνταστα, ειδικά από το 2011 και μετά που εφάρμοσα το νόμο.
εισαι πωλητης?

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.aristotelous6.net/girls/evelina2[/img[/URL]]
δηλαδη θα δεις αυτο το μουνι (τυχαια φωτο που βρηκα στο σαιτ για να δωσω το παραδειγμα)
και θα το γαμησεις 1 λεπτο;

συγνωμη αλλα τοτε δεν ξερεις να γαμας!!
το να βαλεις την πουτσα σου μεσα ειναι το τελος του γαμησιου, το αποκορυφομα μιας απολαυσης που εχει ξεκινησει απο τα πρωτα αγγιγματα μην σου πω απο το πρωτο βλεμα!

το να θες προκατακτικα για να γαμησεις δεν ειναι ενδειξη οτι δεν ειναι σκληρος πορνος και μαλακιες ειναι θεμα εμπειριας. ολοι στις αρχες γαμουσαμε σαν ασχετοι μπαιναμε μεσα κοπανιωμασταν και χυναμε και λεγαμε οτι γαμησαμε.
μετα αρχισαμε να ανακαλυπτουμε την καβλα της γυναικας γιναμε μερακληδες με λιγα λογια!

τωρα θα μου πεις τι να χαρεις απο τα μπαζα στο μεταξι;
λογικο για αυτο [b][u]δεν γαμαμε μετριες γαμαμε μονο ισαξιες ειτε πιο μουναρες απο την γκομενα μας[/u][/b]
αλλιως ειτε γαμαμε την γκομενα μας ειτε τον παιζουμε...

μην το βλεπεις το γαμησι ψυχαναγκαστικη διαδικασια προσπαθησε να το απολαυεις.
μαζευε τα λεφτα 2 γαμησιων και πηγαινε φυλης που εχει και ωραια μουνακια να ευχαριστηθεις γαμησι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
σώπα ρε picker που τις σούταρες κιολας για να πάς να γαμήσεις στο μετάξι που είναι ανώτερη κατάσταση ε ;  :2funny: :2funny: :2funny:
και τα ξεφτυλίκια και τα παρακάλια , τα κάνεις για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα ε ;  :2funny: :2funny: :2funny:

απάντα ρε στα ερωτήματα που σου γράφω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Rigormortis οι 6 γκόμενες που έχω γαμήσει τζάμπα έκαναν χειρότερο σεξ από τις πόρνες ή δεν ήταν τόσο όμορφες για τα γούστα μου όσο οι πόρνες. Πολύ σύντομα τις άφησα όλες για να επιστρέψω στις πόρνες. Εσύ είσαι σχεσάκιας, σου αρέσει η παρέα της γυναίκας. Εγώ τη γυναίκα τη βλέπω σεξιστικά. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Αν μια πουτάνα κάθεται πολύ στο δωμάτιο αφού έχω χύσει τη διώχνω. Όσες φορές προσπάθησα να κοιμηθώ σε διπλό κρεβάτι με γκόμενα δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Δεν μπορώ να κοιμάμαι με παρέα. Τι άλλο θες να σου πω για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι σχεσάκιας κι εγώ μπουρδελιάρης;

καλα το παραγαμησες , αφου με την αλλη το εχεις αμετι μου χαμετι μου να κανεις σχεση με την κορινα η πως την λενε , αρα αντικρουονται οι αποψεις σου !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ ήθελα να κάνω σχέση με την Κορίνα; Καλά mimikos, καλώς ήρθες.  :jerking:

Rigormortis γιατί λες συνέχεια τις ίδιες μαλακίες όταν σου έχω εξηγήσει τα πάντα; Αυτά που λες εσύ ξεφτιλίκια είναι για μένα ένας τρόπος να μου ανεβαίνει η libido. Προηγουμένως έστειλα πάλι ερωτικό μηνυματάκι στην Κορίνα και καύλωσα με τη μία. Τώρα νιώθω πάλι πανέτοιμος να πάω να γαμήσω και ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ. Τα παρακάλια που λες είναι για μένα ένα μέσο για να γαμάω ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Μετάξι 15 φορές το μήνα με κόστος μόλις 150 ευρώ, ένα άπιαστο όνειρο για σένα που είσαι τελείως ανίκανος να καταφέρεις.

Και φυσικά τα γαμήσια στο Μετάξι τα θεωρώ ανώτερα από τα γαμήσια που έκανα με τις γκόμενες.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa η ποδολαγνεία είναι τα προκαταρτικά μου. Τα υπόλοιπα (πίπες κτλ.) μου είναι αδιάφορα και δεν μου χρειάζονται καν.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom