Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
μη μου μπλεκεις τη ζαβα ρε φιλε μιλαμε για τον αγωρεο ερωτα.
μπορω να βρω μια γκομενα να ειμαστε φουλ καψουριδες ο ενας για τον αλλον και να γαμιομαστε ολη μερα και να το γουσταρουμε κιολαςκαι τζαμπα
τωρα οσο αφορα την ποιοτητα εκει μπορεις να βρει καλο στο 10ρικο και σκατα στο 50ρικο.οκ συμβαινουν και αυτα

Ήθελα να σου δώσω ένα παράδειγμα μουνιού που γαμάς χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
506
Zoren απαξιώνω αυτούς που 1 μήνα ολόκληρο μπορεί να τη βγάζουν με μαλακία για να πάρουν 1 call-girl. Όπως σου είπα, call-girls θα έπαιρνα μόνο αν έβγαζα 2-3 χιλιάρικα το μήνα. Όταν βγάζεις 500-1000 ευρώ το μήνα η κατηγορία σου είναι το Μετάξι και η Φυλής.
το ιδιο λεμε ρε [ικερ.και μην φανταστεις οτι επειδη "υποστιριζω" τα κολ γκιρλ γαμαω μονο αυατα.2 φορες εχω παρει και τωρα παω για 3η.Μεταξι και φυλης παω συνεχεια.Περισσοτερο φυλης

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
το ιδιο λεμε ρε [ικερ.και μην φανταστεις οτι επειδη "υποστιριζω" τα κολ γκιρλ γαμαω μονο αυατα.2 φορες εχω παρει και τωρα παω για 3η.Μεταξι και φυλης παω συνεχεια.Περισσοτερο φυλης

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δε μας είπες όμως που κατέθεσες χθες  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν η κατηγορία σου είναι το Μετάξι πρέπει να γαμάς μόνο στο Μετάξι. Αν η κατηγορία σου είναι η Φυλής πρέπει να γαμάς μόνο στη Φυλής. Αν η κατηγορία σου είναι τα στούντιο πρέπει να γαμάς μόνο στα στούντιο. Το να πηγαίνεις από το Μετάξι στη Φυλής και ενίοτε να παίρνεις και κανένα call-girl το θεωρώ καταστροφικό. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να δοκιμάζει κάτι καλύτερο από αυτό που πραγματικά αξίζει και αντέχει, γιατί όταν αναγκαστικά επιστρέφεις στο χειρότερο θα είσαι απλά ανίκανος να λειτουργήσεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
506
Αν η κατηγορία σου είναι το Μετάξι πρέπει να γαμάς μόνο στο Μετάξι. Αν η κατηγορία σου είναι η Φυλής πρέπει να γαμάς μόνο στη Φυλής. Αν η κατηγορία σου είναι τα στούντιο πρέπει να γαμάς μόνο στα στούντιο. Το να πηγαίνεις από το Μετάξι στη Φυλής και ενίοτε να παίρνεις και κανένα call-girl το θεωρώ καταστροφικό. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να δοκιμάζει κάτι καλύτερο από αυτό που πραγματικά αξίζει και αντέχει, γιατί όταν αναγκαστικά επιστρέφεις στο χειρότερο θα είσαι απλά ανίκανος να λειτουργήσεις.
σε αυτα διαφωνω μαζι σου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

σωστό το φαινόμενο που περιγράφεις βέβαια δεν συμφωνώ με την μοιρολατρική πρόταση...

οπότε παραδέχεσαι ότι υπάρχει καλύτερο και χειρότερο ? υπάρχει κλίμακα στην απόλαυση

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το καλύτερο και το χειρότερο δεν έχουν να κάνουν με την απόλαυση αλλά με την άνεση χώρου-χρόνου, την καθαριότητα και συνεπώς την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Αν κάποιος έχει συνηθίσει να γαμάει σε στούντιο, το να γαμήσει στο Μετάξι μπορεί να του φανεί βουνό.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Το καλύτερο και το χειρότερο δεν έχουν να κάνουν με την απόλαυση αλλά με την άνεση χώρου-χρόνου, την καθαριότητα και συνεπώς την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Αν κάποιος έχει συνηθίσει να γαμάει σε στούντιο, το να γαμήσει στο Μετάξι μπορεί να του φανεί βουνό.

υποθέτω ότι για σένα επιτυχία είναι η εκσπερμάτιση ε ?

δλδ δεν υπάρχει κλίμακα στην απόλαυση ? οι 9 γκόμενες που είχες σου έκαναν το ίδιο σέξ με τις πόρνες στο μετάξι ε ? όλα το ίδιο είναι λες ?

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
17.194
Πόντοι
4.891
Όταν κάποιος πιστεύει ότι η ζωή του είναι ένα δράμα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους άλλους και όχι στις δικές του εσφαλμένες αντιλήψεις και επιλογές, τότε ποιο είναι το επίπεδο των απολαυσεών του και τι πιθανότητες έχει να τις βελτιώσει;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Όταν κάποιος πιστεύει ότι η ζωή του είναι ένα δράμα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους άλλους και όχι στις δικές του εσφαλμένες αντιλήψεις και επιλογές, τότε ποιο είναι το επίπεδο των απολαυσεών του και τι πιθανότητες έχει να τις βελτιώσει;

:sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis οι 6 γκόμενες που έχω γαμήσει τζάμπα έκαναν χειρότερο σεξ από τις πόρνες ή δεν ήταν τόσο όμορφες για τα γούστα μου όσο οι πόρνες. Πολύ σύντομα τις άφησα όλες για να επιστρέψω στις πόρνες. Εσύ είσαι σχεσάκιας, σου αρέσει η παρέα της γυναίκας. Εγώ τη γυναίκα τη βλέπω σεξιστικά. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Αν μια πουτάνα κάθεται πολύ στο δωμάτιο αφού έχω χύσει τη διώχνω. Όσες φορές προσπάθησα να κοιμηθώ σε διπλό κρεβάτι με γκόμενα δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Δεν μπορώ να κοιμάμαι με παρέα. Τι άλλο θες να σου πω για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι σχεσάκιας κι εγώ μπουρδελιάρης;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pipinoskistis η ζωή είναι ένα δράμα όχι μόνο για μένα αλλά για όλους γενικά, άσχετα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις.  :-*

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Rigormortis οι 6 γκόμενες που έχω γαμήσει τζάμπα έκαναν χειρότερο σεξ από τις πόρνες ή δεν ήταν τόσο όμορφες για τα γούστα μου όσο οι πόρνες. Πολύ σύντομα τις άφησα όλες για να επιστρέψω στις πόρνες. Εσύ είσαι σχεσάκιας, σου αρέσει η παρέα της γυναίκας. Εγώ τη γυναίκα τη βλέπω σεξιστικά. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Αν μια πουτάνα κάθεται πολύ στο δωμάτιο αφού έχω χύσει τη διώχνω. Όσες φορές προσπάθησα να κοιμηθώ σε διπλό κρεβάτι με γκόμενα δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Δεν μπορώ να κοιμάμαι με παρέα. Τι άλλο θες να σου πω για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι σχεσάκιας κι εγώ μπουρδελιάρης;
αυτό που λες δεν είναι μπουρδελιάρης.Μισάνθρωπος λέγεται

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Έχεις επισκεφθεί ποτέ ψυχίατρο ? Δεν κάνω πλάκα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

επίσης έχεις πάει με 6 γκόμενες και διαπίστωσες ότι είναι το ίδιο με το μετάξι ?  :think:   δλδ αυτές οι 6 γυναίκες που πήγες σου κάθησαν απο οίκτο, άνοιξαν τα πόδια για 2' έκλειναν τα μάτια σε γαμωσταύριζαν απο μέσα τους , ανέχονταν την παράτριψη στον κόλπο τους και μετά απο λίγο , σου έλεγαν "ευχαριστώ μωρό μου " και έκλειναν την πόρτα πίσω τους ? ...  βοήθησέ με να καταλάβω σε παρακαλώ τι συνέβη μ'αυτές τις 6 γυναίκες

μηπως βρε pickerάκο δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως θέλεις να τα παρουσιάζεις ?  :think: :rolleyes:

αυτά τα ξεφτυλίκια με τα παρακάλια που ο ίδιος έχεις αναφέρει, μάλλον δείχνουν ότι δεν τις παράτησες εσύ για να γευτείς το ανώτερο σεξ των πορνών του μεταξουργείου, αλλά σε σούταραν και αναγκάστηκες να πηγαίνεις εκεί και να γράφεις νόμους στο μπουρδέλα τελεία κομ για να νιωσεις καλύτερα ...

και εφόσον δεν θέλεις την παρέα των γυναικών όπως λές ...γιατί παρακαλάς και ξεφτυλίζεσαι για ένα φιλάκι απο πουτάνες του μεταξουργείου ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα τύχει ...?

γιατί επιμένεις να γράφεις ηλίθιους νόμους και δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom