Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Rigormortis και Duke Nukem από τη στιγμή που δεν έχετε κόψει μαχαίρι τη μαλακία δεν μπορείτε να νιώσετε την ικανοποίηση που νιώθει κάποιος που μόνο γαμάει και δεν μαλακίζεται ποτέ. Η ικανοποίηση έγκειται ακριβώς στο να είσαι ΙΚΑΝΟΣ να τελειώνεις πάντα με επαφή και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Τα υπόλοιπα που λέτε περί συμμετοχής είναι τελείως ανούσια για τον περήφανο μοναχικό γαμιά.

Εγω δεν εννοω τη συμμετοχη οπως την εννοει ο Ριγκορ που περναει φαση αμφισβητησης.

Φυσικα ομως και δε μου φτανει η ηθικη ικανοποιηση του χυσιματος παροτι εχω κοψει τη μαλακια (ευκολο μετα απο καποια ηλικια).

Απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι δεν γνωριζεις κανενα κολπο για να ευχαριστηθω τη σεξουαλικη πραξη (αυτη καθεαυτη) στο Μεταξουργειο.

Καποτε εδινες και καμια πρακτικη συμβουλη στους συναγωνιστες τωρα μονο ηθικολογια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Rigormortis και Duke Nukem από τη στιγμή που δεν έχετε κόψει μαχαίρι τη μαλακία δεν μπορείτε να νιώσετε την ικανοποίηση που νιώθει κάποιος που μόνο γαμάει και δεν μαλακίζεται ποτέ. Η ικανοποίηση έγκειται ακριβώς στο να είσαι ΙΚΑΝΟΣ να τελειώνεις πάντα με επαφή και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Τα υπόλοιπα που λέτε περί συμμετοχής είναι τελείως ανούσια για τον περήφανο μοναχικό γαμιά.

έχεις βάλει κρυφή κάμερα στο κρεβάτι μου και του duke nunem και έχεις διαπιστώσει ότι χειρομαλάσσουμε τα πέη μας ?
συμφωνώ βέβαια ότι αν δεν ξοδεύεις την ενέργεια στην "μαλακία" με (όλες τις απόψεις) μπορείς να νιώσεις μεγάλη απόλαυση αν την διοχετεύσεις εκεί που πρέπει ...αλλά γιατί να είναι το μετάξι ?

μπαίνω στον πειρασμό να ξαναρωτήσω για το "περήφανος μοναχικός γαμιάς" ...πως συνδυάζεται η περηφάνια με το ξεφτυλίκι ? η μοναχικότητα με το πρώτο πληθυντικό ? και το γαμιάς με με την ταχυπαράτριψη στο μετάξι ?
ο βιαστης δεν το απολαμβανει όταν βιαζει ?
ο βιασμος είναι η υψιστη ηδονή στο σεξ.

δεν έχω υπάρξει βιαστής για να ξέρω ...

εσύ δλδ μιλάς απο ιδία πείρα ? είσαι βιαστής ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.380
Πόντοι
41.129
δεν έχω υπάρξει βιαστής για να ξέρω ...

εσύ δλδ μιλάς απο ιδία πείρα ? είσαι βιαστής ?

κατά φαντασιαν θα εχεις βιασει πολλες ξεκολες που βλέπεις στο δρομο  , δε θα μπορουσες να φανταζεσαι κατι άλλο με αυτές μιας και δεν τις ξερεις, και μονο στην ιδεα θα καυλωνες πιστευω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.380
Πόντοι
41.129
Θες να σε βιάσω, εκεί να δεις ηδονή.
:dancing:

αντρα ονειρεύεσαι να βιασεις μωρη τελειωμενη λουγκρα ? εδώ είναι αντρικο θρεντ αντε σε κανα σινεμά να δωσεις και παρεις  κρεας στον κωλο σου...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κατά φαντασιαν θα εχεις βιασει πολλες ξεκολες που βλέπεις στο δρομο  , δε θα μπορουσες να φανταζεσαι κατι άλλο με αυτές μιας και δεν τις ξερεις, και μονο στην ιδεα θα καυλωνες πιστευω.

όχι δεν θα καυλωνα έτσι ...στα 16μου ενδεχομένως και μόνο η εικόνα του γυναικείου σώματος αρκούσε ...πλέον χρειάζομαι και την συμμετοχη της ...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.380
Πόντοι
41.129
όχι δεν θα καυλωνα έτσι ...στα 16μου ενδεχομένως και μόνο η εικόνα του γυναικείου σώματος αρκούσε ...πλέον χρειάζομαι και την συμμετοχη της ...
οποτε καταλαβαίνω γιατι δεν συμφωνεις με το νομο του πικερ που εκφραζει ωμες γεννετησιες ορμες και όχι σαχλαμαρισματα με γυναικες.

ο καθενας με τα βιτσια του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι λένε ότι δεν ευχαριστιούνται το γαμήσι στο Μετάξι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα. Γι' αυτό προσπαθούν να απαξιώσουν αυτούς που μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα χωρίς να χρειάζονται εξτρά και παπάδες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
οποτε καταλαβαίνω γιατι δεν συμφωνεις με το νομο του πικερ που εκφραζει ωμες γεννετησιες ορμες και όχι σαχλαμαρισματα με γυναικες.

ο καθενας με τα βιτσια του.

απο πού προκύπτει ότι δεν τάσσομαι υπέρ των γενητήσιων ορμών αλλά είμαι υπερ των σαχλαμαρισμάτων με τις γυναίκες ?  :think:  :huh: :huh: :huh:

Όσοι λένε ότι δεν ευχαριστιούνται το γαμήσι στο Μετάξι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα. Γι' αυτό προσπαθούν να απαξιώσουν αυτούς που μπορούν να καυλώσουν και να γαμήσουν εύκολα χωρίς να χρειάζονται εξτρά και παπάδες.

picker αληθεύει ότι είχες πει ότι υποβάλεις τον εαυτό σου σ'αυτήν την "μεταξένια δοκιμασία" όχι για λόγους "καύλας" και "ευχαρίστησης" (που θα είχε νόημα για κάποιον έφηβο) αλλά για "κοινωνικούς" δλδ για να αμβλύνεις το αίσθημα μειονεξίας εναντι του συμβατικού πιρφόρου που σε καταδυναστεύει ? 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis κουράζεσαι πολύ στη δουλειά σου και δεν μπορείς μετά να γαμήσεις. Ο νόμος του Picker είναι για τους τεμπέληδες που είναι ξεκούραστοι και ετοιμοπόλεμοι όταν πρέπει. Εγώ κάνω μια ξεκούραστη καθιστική part-time δουλειά, γι' αυτό μπορώ και γαμάω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.380
Πόντοι
41.129

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άμα κάνεις μια κουραστική δουλειά είναι πιθανό να μη μπορείς να γαμήσεις στο Μετάξι. Προφανώς όμως θα βγάζεις και περισσότερα λεφτά, άρα μπορείς να εφαρμόσεις το νόμο του Picker στη Φυλής που είναι πιο άνετα. Το Μετάξι είναι για τους ξεκούραστους.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Άμα κάνεις μια κουραστική δουλειά είναι πιθανό να μη μπορείς να γαμήσεις στο Μετάξι. Προφανώς όμως θα βγάζεις και περισσότερα λεφτά, άρα μπορείς να εφαρμόσεις το νόμο του Picker στη Φυλής που είναι πιο άνετα. Το Μετάξι είναι για τους ξεκούραστους.
για βιζιτα σε σπιτακι η χοτελι ουτε λογος ετσι?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
από το ότι σε ενδιαφερει η συμμετοχη της

το ότι με ενδιαφέρει η συμμετοχή της γυναίκας στο σέξ σημαίνει ότι δεν είμαι των ορμέφυτων γενετήσιων ενστίκτων αλλά υπέρ των "σαχλαμαρισμάτων" ?  :think:  :think: :think: για βοήθησέ με να καταλαβω ...

Rigormortis κουράζεσαι πολύ στη δουλειά σου και δεν μπορείς μετά να γαμήσεις. Ο νόμος του Picker είναι για τους τεμπέληδες που είναι ξεκούραστοι και ετοιμοπόλεμοι όταν πρέπει. Εγώ κάνω μια ξεκούραστη καθιστική part-time δουλειά, γι' αυτό μπορώ και γαμάω.

δήλωσα πουθενά ότι δεν δύναμαι να γαμεύσω ? και μάλιστα λόγω της κουραστικής δουλειάς μου ?

...καταρχήν φυλής είναι για πιπινολάτρες , προτιμώ μετάξι λόγω κόστους ή λιοσίων λόγω milf   :grin:

αλλά εκτός αυτού , θέλω να κινούμαι και σε χώρους όχι τόσο "επαγγελματικούς" (με την έννοια του αγοραίου έρωτα) με την λογική
ότι η αυθόρμητη καύλα δεν αγοράζεται αλλά εμπνέεται ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom