Επιρρεπή δεν ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία. Θαυμάζω πολύ όμως τους εβραίους, είναι αλήθεια. Εδώ και χρόνια αναζητώ ένα δίαυλο επικοινωνίας με το Θεό, αυτή την ανώτερη δύναμη τέλος πάντων. Προσέχω να μην επικαλούμαι το Χριστό και να μην κάνω το σταυρό μου γιατί θέλω να είμαι δογματικά ουδέτερος. Ο Χριστός ήταν σημαντική προσωπικότητα αλλά δεν πιστεύω πως ήταν θεός.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
Αρα μπορει να πας και εσυΝα διευκρινίσω βέβαια ότι εγώ δεν επιθυμώ να πάει κανένας στην κόλαση. Αλλά ίσως κάπως κάποτε όλοι μας να κριθούμε. Who knows?
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.334
- Πόντοι
- 14.615
Ο Ιησούς Χριστός είναι εδώ, είναι μέσα στο thread σου, είναι ο dmtrsxxx και το δηλώνει ευθέως.Επιρρεπή δεν ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία. Θαυμάζω πολύ όμως τους εβραίους, είναι αλήθεια. Εδώ και χρόνια αναζητώ ένα δίαυλο επικοινωνίας με το Θεό, αυτή την ανώτερη δύναμη τέλος πάντων. Προσέχω να μην επικαλούμαι το Χριστό και να μην κάνω το σταυρό μου γιατί θέλω να είμαι δογματικά ουδέτερος. Ο Χριστός ήταν σημαντική προσωπικότητα αλλά δεν πιστεύω πως ήταν θεός.
Επιρρεπή είναι γνωστό ότι όλα τα λαμόγια είναι θρησκευόμενα, γι' αυτό αποφάσισα να τους χτυπήσω εκεί που τους πονάει. Αφού δεν συνετίζονται αλλιώς, θα το πάω στη θρησκεία. Λαμόγια-σχεσάκηδες-θρήσκοι θα κριθείτε πολύ αυστηρά από το Θεό.
εχτες γαμησα την κοπελα μου στο αμαξι αλλα δεν εχυσα γιατι ηταν σχετικα αβολα μετα πηγα και εψαχνα την κορινα αλλα δυστυχως ελειπε
τελικα κατεβηκα φυλης ειδα την αλισια στο φυλης 59 τρελο μωρο με κορμαρα αλλα φαινοται ξεπετα οποτε πηγα σε αυτα που ειναι στην φωκαιας πανω απο την φυλης ειδα μια που εκανε κωλο αλλα παλι ξεπετα μου φανηκε οποτε μετα κατεβηκα σε εκεινο με τα σκαλακια και βρικα μια βουλγαρα την εμυ μου ειπε πιπα χωρις καποτα και χυσιμο στο στομα...
αμεσως μου μπηκε στο μυαλο η απυθαρχια στον βρωμο-λουζερ-ο-νομο του πικερ οποτε μπηκα μεσα της τον εδωσα λιγο πιπα και της ασβεστοσα την μαπα ουτε καν γαμησα..
γενικα καλη κοπελα ειναι μετριας εμφανισης αλλα προθυμη και φαινεται καλο παιδι!!
πως νιωθεις πικερ που γαμησα και τσαμπα και τις πουτανες σου εχτες?
σημερα με κοβω ειτε κορινα ειτε αλισια θα δουμε! εφυγε και η δικια μου πηγε στο χωριο της για 3ημερο οποτε θα τα ξεκωλιασω τα πουτανακια
τελικα κατεβηκα φυλης ειδα την αλισια στο φυλης 59 τρελο μωρο με κορμαρα αλλα φαινοται ξεπετα οποτε πηγα σε αυτα που ειναι στην φωκαιας πανω απο την φυλης ειδα μια που εκανε κωλο αλλα παλι ξεπετα μου φανηκε οποτε μετα κατεβηκα σε εκεινο με τα σκαλακια και βρικα μια βουλγαρα την εμυ μου ειπε πιπα χωρις καποτα και χυσιμο στο στομα...
αμεσως μου μπηκε στο μυαλο η απυθαρχια στον βρωμο-λουζερ-ο-νομο του πικερ οποτε μπηκα μεσα της τον εδωσα λιγο πιπα και της ασβεστοσα την μαπα ουτε καν γαμησα..
γενικα καλη κοπελα ειναι μετριας εμφανισης αλλα προθυμη και φαινεται καλο παιδι!!
πως νιωθεις πικερ που γαμησα και τσαμπα και τις πουτανες σου εχτες?
σημερα με κοβω ειτε κορινα ειτε αλισια θα δουμε! εφυγε και η δικια μου πηγε στο χωριο της για 3ημερο οποτε θα τα ξεκωλιασω τα πουτανακια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Vpapa άμα θες να γαμήσεις την Κορίνα να πας απόγευμα, έχει αλλάξει βάρδια. Όμως στο τέλος θα πας στην κόλαση γενικά.
απο το σαιτ εχεις γαμησει καμια?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ναι dopamina. Έχω γαμήσει γκόμενα από το site. Τζάμπα. Τα είπαμε αυτά. :-*
gia τον νωντα τι αποψη εχεις?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μαλάκες αυτός δεν είναι ο real Picker
μην ασχολείστε ....
μην ασχολείστε ....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.380
- Πόντοι
- 41.129
Ναι dopamina. Έχω γαμήσει γκόμενα από το site. Τζάμπα. Τα είπαμε αυτά. :-*
την νικολ λες ?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
την νικολ λες ?
Τη μουνιτσα μαλλον.
Δεν είπαμε ότι δεν δίνουμε στο site πληροφορίες σε λαμόγια για τις πουτάνες-γκόμενές μας;Vpapa άμα θες να γαμήσεις την Κορίνα να πας απόγευμα, έχει αλλάξει βάρδια. Όμως στο τέλος θα πας στην κόλαση γενικά.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Επίσης διακατέχεται έντονα από τον Ιουδαϊσμό,που στη βάση του είναι άκαμπτος και σκληρός,με τον Γιαχβέ-Θεό να έρχεται ως τιμωρός,σε αντίθεση με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό που είναι πιο μαλακός και εισάγει την συγχώρεση και τη μεταμέλεια.(Γι'αυτό άλλωστε ''έπιασε''...).
Μα είναι δεδομένο ότι ο Πίκερ πληρώνεται από τα διεθνή Σιωνιστικά
κέντρα για να κάνει την ύπουλη προπαγάνδα του με σκοπό
τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους...
Οι μεροκαματιάρηδες Εβραίοι, εργάτες και αυτοαπασχολούμενοι, είναι
και αυτοί θύματα των Σιωνιστικών κέντρων που επιδιώκουν την καταστροφή
των Ελλήνων .
ΝΑΙ στους μεροκαματιάρηδες Εβραιους, ΟΧΙ στους Σιωνιστές τραπεζίτες
που χρηματοδοτούν την ύπουλη προπαγάνδα του Πίκερ !
Ο Πίκερ αποκαλύφτηκε...
Αποκαλύφτηκε το σκοτεινό σχέδιο του υπαλλήλου του Σιωνισμού Πίκερ !
Καμία σχέση με τους χιλιάδες μεροκαματιάρηδες εβραίους τουρίστες
που είναι και αυτοί θύματα του Σιωνισμού !
Ρίξετε αγιασμό στο κεφάλι του Πίκερ, όπου τον πετύχετε
στο Μετάξι !
Χρειάζεται να αγοράσετε και βασιλικό απο τη Λαϊκή !
Ουστ Πίκερ Σιωνιστή ! >
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Λαδακη αμα ο Πικερ ξυρισει το κεφαλι του και βαλει ενα χαλκα στο φρυδι δε θα ειναι πιο ομορφος;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ.Ακομη και αυτη ειχε λιγο γουστο.Τη μουνιτσα μαλλον.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Εντάξει παιδιά, η "μεταστροφή μου στην πίστη" ήταν τρολάρισμα για να κάνω λίγο πιο δραματική τη σελίδα 666 του thread.
νο γουει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31