Duke Nukem ξέρω άνθρωπο της εκκλησίας που δεν κάνει σεξ και μαλακίζεται μια φορά το δίμηνο. Αν σκεφτείς ότι οι μοναχοί δεν βλέπουν γυναίκες, πιστεύω ότι είναι εφικτό να νεκρώνουν τελείως το σεξουαλικό τους ένστικτο. Δεν είμαι σίγουρος αν μαλακίζονται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
ναι.. ποιος με φωναξε
Τύπε η φώτο που έχεις βάλει είναι μεγάλη βλασφημία, άμα ήσουν στο ισλάμ και έκανες κάτι αντίστοιχο θα σου κόβαν τη καρωτύδα.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.334
- Πόντοι
- 14.615
Είσαι χίπις τελικά.Duke Nukem όντως ήμουν άθεος για πολλά χρόνια, βλέπω όμως τώρα πως έχω μέσα μου πολύ ανεπτυγμένη τη χριστιανική ηθική. Δεν θα ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο δόγμα, απλά αρχίζω να το βλέπω ξεκάθαρα ότι η πίστη με καλεί.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem ξέρω άνθρωπο της εκκλησίας που δεν κάνει σεξ και μαλακίζεται μια φορά το δίμηνο. Αν σκεφτείς ότι οι μοναχοί δεν βλέπουν γυναίκες, πιστεύω ότι είναι εφικτό να νεκρώνουν τελείως το σεξουαλικό τους ένστικτο. Δεν είμαι σίγουρος αν μαλακίζονται.
Αν δεν μαλακιζονται δεν ειναι μαλακες. Ουσιαστικα εχουν βρει ενα διαφορετικο τροπο να τηρησουν τη διδασκαλια σου, να μην εμπλακουν στο ταπεινο κυνηγι για την ευνοια του θηλυκου και ταυτοχρονα να μην μαλακιζονται.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
...το θρησκευτικό παραλήρημα είναι κοντά ...δεν αρκούν τα ssri εδώ , χρειάζονται και αντιψυχωτικά...
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 15.290
- Πόντοι
- 4.891
...το θρησκευτικό παραλήρημα είναι κοντά ...δεν αρκούν τα ssri εδώ , χρειάζονται και αντιψυχωτικά...
Με συγχωρείς που γέλασα. Ξέρω ότι μιλάς σοβαρά.
πάντως είναι άκρως εκπαιδευτικός ο άτιμος και ψυχιατρικά και κοινωνιολογικά
Ναι, είναι. Και το νήμα ως χώρος αλληλεπίδρασης.
Ας αναλάβει κάποιος φοιτητής, να γίνει μια εργασία τουλάχιστον.
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 15.290
- Πόντοι
- 4.891
Εγώ ποτέ δεν ήμουν δογματικά άθεος και ποτέ δεν θα γίνω δογματικά θρήσκος. Πιστεύω όμως ότι έχω πολλά στοιχεία θρησκευτικής ηθικής στον χαρακτήρα μου και αυτό είναι κάτι σαν σημάδι από τον Θεό.
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 15.290
- Πόντοι
- 4.891
Pipinoskistis μη γελάς. Αν συνεχίσεις να κοροϊδεύεις τις χαζογκόμενες η τιμωρία από τον Θεό είναι βέβαιη.
Με συγχωρείς δεν γέλασα μαζί σου. Δεν το επιτρέπει η προσωπική μου δεοντολογία να κάνω κάτι τέτοιο. Συζητούσα με τρόπο ένα σοβαρό θέμα με τον rigormortis. Ξέρει αυτός...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Εγώ ποτέ δεν ήμουν δογματικά άθεος και ποτέ δεν θα γίνω δογματικά θρήσκος. Πιστεύω όμως ότι έχω πολλά στοιχεία θρησκευτικής ηθικής στον χαρακτήρα μου και αυτό είναι κάτι σαν σημάδι από τον Θεό.
ωχ ωχ ωχ
πήγαινε στο εφημερεύον ψυχιατρικό απο τις 8:00 11/3 είναι το Δαφνί
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 15.290
- Πόντοι
- 4.891
Όλο και κάποιος γνωστός θα κάνει την εφημερία του εκεί. Θα ειδοποιηθεί ώστε να τύχεις ιδιαιτέρας προσοχής.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
το δρομοκαϊτειο είναι μέχρι τις 8 το πρωί
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ο νόμος του Picker έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ασκητισμό και τον κυνισμό. Ο Σοπενχάουερ επίσης έλεγε ότι "κάθε επιθυμία είναι πόνος" και ότι όλα τα δεινά του ανθρώπου ξεκινούν από την επιθυμία.
Η κοντρα σου με το Ριγορ σε εχει κανει να υιοθετησεις τα ακρως αντιθετα του ηδονισμου φιλοσοφικα ρευματα. Ριζοσπαστικοποιησαι, γινεσαι... τζιχαντιστης!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ελα τωρα πεφτει φουλ τρολαρισμα απο παντου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)