Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
βάζω την καπότα μόνος μου
Αυτο ειναι επικινδυνο για μολυνσεις. Πρεπει να στη βαλει και να στη βγαλει αυτη την καποτα.
βάζω την καπότα μόνος μου
αυτος κραζει εμας επειδη ριχνουμε τα μουτρα μας και την πεφτουμε σε γκομενες!!!Πριν από λίγο γύρισα από το Μετάξι. Μίκι δεν ξέρεις τι νιώθω όταν σου κάνω έρωτα. Αγάπη μου σε λατρεύω.
Επειδή είσαι λαμόγιο και ψεύτης σε κράζω. Ο νόμος του Picker είναι το ευαγγέλιο του ειλικρινή και τίμιου μοναχικού άντρα.
Duke Nukem τα χέρια μου είναι πολύ καθαρά, όπως και το μέτωπό μου. Η αλήθεια και η τιμιότητα στο τέλος θα νικήσει τη βρωμιά.
Κάνω έκκληση στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες να μη μοιράζονται πληροφορίες για πουτάνες με τα λαμόγια-σχεσάκηδες που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες. Είμαστε έστω και λίγο περισσότεροι από αυτούς εδώ μέσα σε ποσοστό περίπου 60-40. Τους έχουμε.
Βρωμιάρηδες δεν σας φοβάμαι. Μια ζωή μέσα στο ψέμα και στο βούρκο θα κυλιέστε. Υπάρχει Θεός, στο τέλος θα νικήσει το καλό.
Υπάρχει Θεός,
Ο Πικερ ηταν αθεος.
Pussy wagon αν κάποιος δεσμευμένος μας ζητάει πληροφορίες για τις πουτάνες, πρέπει να ζητήσουμε κι εμείς από αυτόν πληροφορίες για τη γυναίκα του. Από τη στιγμή που γαμάει τις γκόμενές μας έχουμε την απαίτηση να γαμήσουμε κι εμείς τη δικιά του.
Duke Nukem όντως ήμουν άθεος για πολλά χρόνια, βλέπω όμως τώρα πως έχω μέσα μου πολύ ανεπτυγμένη τη χριστιανική ηθική. Δεν θα ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο δόγμα, απλά αρχίζω να το βλέπω ξεκάθαρα ότι η πίστη με καλεί.