Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από λίγο γύρισα από το Μετάξι. Μίκι δεν ξέρεις τι νιώθω όταν σου κάνω έρωτα. Αγάπη μου σε λατρεύω.  :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem τα χέρια μου είναι πολύ καθαρά, όπως και το μέτωπό μου. Η αλήθεια και η τιμιότητα στο τέλος θα νικήσουν τη βρωμιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βρωμιάρηδες δεν σας φοβάμαι. Μια ζωή μέσα στο ψέμα και στο βούρκο θα κυλιέστε. Υπάρχει Θεός, στο τέλος θα νικήσει το καλό.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Πριν από λίγο γύρισα από το Μετάξι. Μίκι δεν ξέρεις τι νιώθω όταν σου κάνω έρωτα. Αγάπη μου σε λατρεύω.  :smitten:
αυτος κραζει εμας επειδη ριχνουμε τα μουτρα μας και την πεφτουμε σε γκομενες!!!  :headbang:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa επειδή είσαι λαμόγιο και ψεύτης σε κράζω. Ο νόμος του Picker είναι το ευαγγέλιο του ειλικρινή και τίμιου μοναχικού άντρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...πιστεύω ότι η ψυχαναγκαστική ταχυπαράτριψη σε ένα φτηνά νοικιασμένο παθητικό σώμα είναι μια μεγάλη σπατάλη ενέργειας
που έχει νόημα μόνο στον καυλωμένο 16χρονο και στους έχοντες σύνδρομο κατωτερότητας...υπάρχουν απείρως πολύ ηδονιστικές
φάσεις απ'αυτή τη μαλακία...ακόμα και ένα αθώο flirt με μια καυλωμένη μιλφ που σου δείχνει διακριτικά τις καμπυλότητές της
και σε καλεί να παίξεις το "ερωτικό παίγνιο" ...ακόμα και αν δεν εξελιχθεί σε σαρκική παράτριψη ...είναι άκρως διεγερτική
φάση ...αν δε εξελιχθεί  :grin: τότε τα λόγια περιτεύουν ... είναι όλα θέμα απόλαυσης ...πάς εκεί που είναι τα περισσότερα !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Duke Nukem τα χέρια μου είναι πολύ καθαρά, όπως και το μέτωπό μου. Η αλήθεια και η τιμιότητα στο τέλος θα νικήσει τη βρωμιά.

γιατί όμως εσύ λές ψέμματα και δεν είσαι ειλικρινής προς τον εαυτό σου ?  :think:
αφού ξέρεις ότι τίποτα δεν ισχύει απ'όσα γράφεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνω έκκληση στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες να μη μοιράζονται πληροφορίες για πουτάνες με τα λαμόγια-σχεσάκηδες που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες. Είμαστε έστω και λίγο περισσότεροι από αυτούς εδώ μέσα σε ποσοστό περίπου 60-40. Τους έχουμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κάνω έκκληση στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες να μη μοιράζονται πληροφορίες για πουτάνες με τα λαμόγια-σχεσάκηδες που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες. Είμαστε έστω και λίγο περισσότεροι από αυτούς εδώ μέσα σε ποσοστό περίπου 60-40. Τους έχουμε.

:rockon: :rockon:

εγω τα κραταω μονο για μενα
δεν ξαναλεω τιποτα σε κανεναν
ολο με ρωτανε σε πμ αλλα μουγκα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πικερ μη τους ακους...δεν εισαι οσο κατεστραμενος λενε...για μας εισαι η ελπιδα της γενιας μας  :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πάντως είναι άκρως εκπαιδευτικός ο άτιμος και ψυχιατρικά και κοινωνιολογικά  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem όντως ήμουν άθεος για πολλά χρόνια, βλέπω όμως τώρα πως έχω μέσα μου πολύ ανεπτυγμένη τη χριστιανική ηθική. Δεν θα ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο δόγμα, απλά αρχίζω να το βλέπω ξεκάθαρα ότι η πίστη με καλεί.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pussy wagon αν κάποιος δεσμευμένος μας ζητάει πληροφορίες για τις πουτάνες, πρέπει να ζητήσουμε κι εμείς από αυτόν πληροφορίες για τη γυναίκα του. Από τη στιγμή που γαμάει τις γκόμενές μας έχουμε την απαίτηση να γαμήσουμε κι εμείς τη δικιά του.  :sunglasses:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Pussy wagon αν κάποιος δεσμευμένος μας ζητάει πληροφορίες για τις πουτάνες, πρέπει να ζητήσουμε κι εμείς από αυτόν πληροφορίες για τη γυναίκα του. Από τη στιγμή που γαμάει τις γκόμενές μας έχουμε την απαίτηση να γαμήσουμε κι εμείς τη δικιά του.  :sunglasses:

α ναι αυτο με βρισκει συμφωνο
θα δωσεις και συ κατι για να μαθεις

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke Nukem όντως ήμουν άθεος για πολλά χρόνια, βλέπω όμως τώρα πως έχω μέσα μου πολύ ανεπτυγμένη τη χριστιανική ηθική. Δεν θα ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο δόγμα, απλά αρχίζω να το βλέπω ξεκάθαρα ότι η πίστη με καλεί.  :sunglasses:

Οι μοναχοι ειναι μαλακες πιστευεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom