Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εσύ ρε δεν έγραφες ότι έχεις φάει μεγάλες ήττες από τις γκομενες που σε παράτησαν και ότι τις παρακαλαγες γονυπετης για επανένωση, και ότι όλη αυτή η κατάσταση σε κατάντησε να κοκορογαμεις στο μετάξι ?θέλεις να ψάξω τα ποστ σου ?
Τι μαλακιες λες ότι ξεφτυλιζεσαι για να σου ανέβει η λίμπιντο και ότι πας μετάξι από προτίμηση και επιλογή ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis είσαι έλεος. Δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς; Προφανώς αναφερόμουν στην πρώτη μου γκόμενα, πολλά χρόνια πριν, που με παράτησε επειδή είχα τα αρχίδια και της είπα ότι πήγα σε μπουρδέλο όταν είχε περίοδο. Αυτό μου είχε στοιχίσει. Τις γκόμενες που έχεις γαμήσει μπορείς να τις παρακαλάς και μια ζωή για επανένωση. Η πούτσα σου είναι χαραγμένη μέσα στο μουνί τους για πάντα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Rigormortis είσαι έλεος. Δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς; Προφανώς αναφερόμουν στην πρώτη μου γκόμενα, πολλά χρόνια πριν, που με παράτησε επειδή είχα τα αρχίδια και της είπα ότι πήγα σε μπουρδέλο όταν είχε περίοδο. Αυτό μου είχε στοιχίσει. Τις γκόμενες που έχεις γαμήσει μπορείς να τις παρακαλάς και μια ζωή για επανένωση. Η πούτσα σου είναι χαραγμένη μέσα στο μουνί τους για πάντα.
:rockon:
τυπε εισαι τυπος
τελος

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Γιατί ρε φίλε να παρακαλέσεις κάποια που έχεις ήδη γαμήσει?
Τώρα θα είναι χειρότερη.
Ο χρόνος είναι αμειλικτος μαζί τους.
Μια απο τις πρώτες γκομενες που είχα ήταν ωρομισθια καθηγήτρια απο τα 23 της και εγώ σχεδον συνομηλικος.
Τώρα πηδάω γκομενες στην ηλικια των μαθητριών της που είχε τότε.
Γιατί να προσπαθήσω επανένωση :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent δεν το λέω με αυτή την έννοια, ούτε εγώ θα την παρακαλούσα τώρα - κι εγώ πιπινάκιας είμαι. Το λέω με την έννοια ότι δεν σε κάνει πυρφόρο το να παρακαλάς μια γκόμενα την οποία έχεις ήδη γαμήσει και για κάποιο λόγο στράβωσε και σε παράτησε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent δεν το λέω με αυτή την έννοια, ούτε εγώ θα την παρακαλούσα τώρα - κι εγώ πιπινάκιας είμαι. Το λέω με την έννοια ότι δεν σε κάνει πυρφόρο το να παρακαλάς μια γκόμενα την οποία έχεις ήδη γαμήσει και για κάποιο λόγο στράβωσε και σε παράτησε.

Κάνοντας σου την χάρη να σε βγάλει απο την άβολη θέση να την χωρίσεις εσύ.
Αν κάποια που έχεις γαμήσει και σε έχει παρατήσει, θα ξαναγυρίσει μονο αν διαπιστώσει ότι είσαι ο πιο βολικος μαλάκας μετά τις πούτσες που έφαγε αφού σε παράτησε.
Το να ξαναείσαι μαζί της είναι κάτι χειρότερο απο πιρφορισμός.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Noctilucent δεν το λέω με αυτή την έννοια, ούτε εγώ θα την παρακαλούσα τώρα - κι εγώ πιπινάκιας είμαι. Το λέω με την έννοια ότι [size=20pt]δεν σε κάνει πυρφόρο το να παρακαλάς μια γκόμενα την οποία έχεις ήδη γαμήσει και για κάποιο λόγο στράβωσε και σε παράτησε[/size].
εχεις δικιο
δε σε κανει πιρφορο
σε κανει αυτοκρατορα των πιρφορων
πας καλα ρε πικερακο να πουμε
τι συμπτωματα ειναι αυτα που μου παρουσιαζεις;
δε μπα να γαμηθουνε ολες απο την ευα μεχρι σημερα που θα παρακαλεσω εγω μουνι...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα την έχεις κάνει δικιά σου. Μπορείς να την παρακαλάς όσο θες μετά. Εξάλλου πρέπει με κάτι να ασχολείσαι για να περνάει η ώρα. Το θέμα είναι να μην παρακαλάς αυτές που ΔΕΝ έχεις γαμήσει. Αυτό είναι όντως ντροπή.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Δεν υπάρχει πιο εξευτελιστικό και υποτιμητικό από το να παρακαλάς μία πρώην να τα ξαναβρείτε. Είναι πρώην και όχι νυν για κάποιο λόγο και αυτός ο λόγος συνήθως θα ξαναέρθει στην επιφάνεια, όταν επανενωθείτε. Εξάλλου και μόνο που γυρίζεις να την παρακαλέσεις τη βάζεις σε μεγάλη θέση ισχύος. Έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σου να σε κάνει ό,τι θέλει για να μην ξαναφύγει. Σε πρώην λοιπόν θα γυρίσουμε μόνο αν έρθει ΑΥΤΗ να μας παρακαλέσει.  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα την έχεις κάνει δικιά σου. Μπορείς να την παρακαλάς όσο θες μετά. Εξάλλου πρέπει με κάτι να ασχολείσαι για να περνάει η ώρα. Το θέμα είναι να μην παρακαλάς αυτές που ΔΕΝ έχεις γαμήσει. Αυτό είναι όντως ντροπή.
Τις 5 πρώην σου (βγάλε την τουρίστρια) γιατί δεν τις παρακαλάς να τα ξαναβρείτε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril τις πρώην σου μπορείς να τις παρακαλάς όσο θες. Εγώ την πρώτη μου γκόμενα την παρακαλούσα για 10 χρόνια αφού με παράτησε. Μετά άρχισα να παρακαλάω την Κορίνα και την ξέχασα. Γενικά θέλω να έχω πάντα να παρακαλάω μια γυναίκα που έχω γαμήσει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
picker σημερα θα φας σαρακοστιανες λιχουδιες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril την πρώτη μου γκόμενα την παρακαλούσα για 10 χρόνια, όπως είπα. Οι άλλες 4 που τα είχα μετά δεν μου αρέσουν τόσο για να τις παρακαλάω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dopamina μακαρόνια με κιμά θα φάω, δεν μου αρέσουν οι παραδόσεις. Δε νηστεύω ποτέ, τη Μεγάλη Εβδομάδα πάντα κάνω σεξ.  :-*

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Vril την πρώτη μου γκόμενα την παρακαλούσα για 10 χρόνια, όπως είπα. Οι άλλες 4 που τα είχα μετά δεν μου αρέσουν τόσο για να τις παρακαλάω.
Ακριβώς αυτό. Προσωπικά έχω πάει με πάρα πολλές γυναίκες, αλλά δεν έχω να πω κανένα καλό λόγο για καμία από αυτές. Οπότε γιατί να ξαναγυρίσω; Ακόμα δηλαδή και τώρα που έχω πέσει σε περίοδο ξηρασίας, όχι να παρακαλέσω, αλλά ούτε ένα απλό μήνυμα δε θα έστελνα. Είναι σαν να θεωρείς ότι υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη από γυναίκες στον κόσμο σου ώστε να στραφείς σε μία που σε απέρριψε ή σε μία τόσο ηλίθια που την απέρριψες εσύ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα δεν υπάρχει απόρριψη. Η γυναίκα αυτή σου έχει δοθεί, τη γυναίκα αυτή την έχεις κάνει δικιά σου. Όσο και να την παρακαλάς μετά αυτό δεν αλλάζει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
ΟΚ τι να σου πω, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Αλήθεια τι πιστεύεις ότι σκέφτεται όταν της στέλνεις; "Ρε το μαλάκα, το ναυάγιο δεν έχει που αλλού να στείλει και στέλνει σε μένα που τον χώρισα. Για λύπηση είναι"

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril έχεις επηρεαστεί από τον φεμινισμό και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μια γυναίκα γαμιέται ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ. Μια γυναίκα που έχεις γαμήσει νιώθει σκουπίδι κάθε φορά που σε βλέπει. Όταν μάλιστα την παρακαλάς θυμάται τα γαμήσια που της έχεις κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom