dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Η Χειρδαρη λεει οτι τα γεννητικα οργανα της γυναικας εχουν πολλες περισσοτερες νευρικες συνδεσεις με τον εγκεφαλο της απ οτι του αντρα.
h κωλοτρυπιδα τους?
Η Χειρδαρη λεει οτι τα γεννητικα οργανα της γυναικας εχουν πολλες περισσοτερες νευρικες συνδεσεις με τον εγκεφαλο της απ οτι του αντρα.
Αυτό το κορίτσι, η Μίκι, δεν μοιάζει με καμία άλλη πουτάνα. Είναι ένα αριστοκρατικό κορίτσι που δεν ξέρω πώς στο διάολο βρέθηκε εκεί. Εγώ δεν μπορώ πια να τη δω σαν πουτάνα. :-
Αυτό το κορίτσι, η Μίκι, δεν μοιάζει με καμία άλλη πουτάνα. Είναι ένα αριστοκρατικό κορίτσι που δεν ξέρω πώς στο διάολο βρέθηκε εκεί. Εγώ δεν μπορώ πια να τη δω σαν πουτάνα. :-
Εμένα πάλι με διακατέχει το coolidge effect και δε μου βγαίνει να ξαναπεράσω με την ίδια πουτάνα 2η φορά. Μόνο μερικές φορές μετά από μήνες, αν είναι θεόμουνο, ή μου κάνει τίποτα έξτρα, ή δε τη θυμάμαι, ή όλες οι άλλες είναι για τα μπάζα. Απορώ δηλαδή με κάποιους που πηγαίνουν στις ίδιες και τις ίδιες. Καλά, εσύ τόσο πολύ ανοίγεσαι μαζί τους;Όταν μια πουτάνα μου αρέσει και μου λέει πράγματα για τη ζωή της, τη λυπάμαι και την ερωτεύομαι και δεν μπορώ πια να τη γαμήσω. Αυτό έχω πάθει τώρα και με αυτήν. :-
Duke Nukem δεν κάνει προκαταρτικά η κοπέλα. Δεν είναι πουτάνα. Κατά τύχη βρέθηκε στα σκατά του Μεταξουργείου.
Καλά, γι' αυτό να μην είσαι τόσο σίγουρος.Μου έχει δώσει το προφίλ της στο facebook, είμαι ίσως ο μοναδικός πελάτης της που το ξέρει.
Τι είναι πάλι τούτο; Inside joke για το πουτανιλίκι;"Κορινάκι θα πας στα εγκαίνια του La Grande Piatsa; Ξέχασέ τα όλα ρε Κορινάκι και άσε με να ξανάρθω. Αφού σε θέλω τόσο πολύ."
Εισαι τοσο μαλακας που τα πιστεψες;Duke Nukem δεν κάνει προκαταρτικά η κοπέλα. Δεν είναι πουτάνα. Κατά τύχη βρέθηκε στα σκατά του Μεταξουργείου.