Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Όχι dude33, βασικά ΕΣΥ είσαι τόσο μαλάκας που τα πίστεψες. Αλλά τι ρωτάω; Λες και δεν σε ξέρουμε.  :grin:
φιλε πικερ σε ζηλευουνε ολοι γιαυτο και εχει τοσες σελιδες το θεμα σου πας κοντρα στο ρευμα  ειμαι ενας απο τους υποστηρικτες σου συνεχισε ετσι φιλε :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Ενημερωμένος ο Πίκερ για τα δρώμενα το Μεταξουργείου..  :thumbsup:

Εισαι τοσο μαλακας που τα πιστεψες;

Αλλα τι ρωταω ο βλακας ;Λες και δεν σε ξερουμε!! :2funny:

Βασικά το θέμα δεν είναι αν τη πίστεψε, αλλά αν πιρφορίσει να τη στηρίξει οικονομικά συγκινημένος από τη δακρύβρεχτη ιστορία της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Saul δεν με νοιάζει με ποιον καυλαντίζει, εγώ θέλω να με ξαναδεχτεί. Πριν από λίγο της έστειλα το παρακάτω μήνυμα:

"Κορινάκι θα πας στα εγκαίνια του La Grande Piatsa; Ξέχασέ τα όλα ρε Κορινάκι και άσε με να ξανάρθω. Αφού σε θέλω τόσο πολύ."
Θα εκανες να γαμησεις 2 μηνες για να σε ξαναδεχτει το κορινακι? μπεσα πες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκέφτομαι να μην ξαναπάω στη Μίκι vril. Όταν μια πουτάνα τη βλέπεις διαφορετικά και δυσκολεύεσαι πλέον να τη γαμήσεις πρέπει να πηγαίνεις αλλού. Να σου πω την αλήθεια; Και με την Κορίνα στα τελευταία γαμήσια μου μαζί της δυσκολευόμουν αρκετά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul μη λες αστεία. Ούτε ένα γαμήσι δεν θα έχανα για να με ξαναδεχτεί.

Χμ... Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι...  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πικερ μη χανεις χρονο...τοσα χρονια σε περιμενει να της κανεις προταση γαμου. Παρτης ενα ακριβο για τα κυβικα σου δωρο και πηγαινε να ζητησεις το χερι της απο τον νταβα της.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξύ και η Κορίνα ψιλο-μπαζάκι είναι  :2funny:

Έχω γαμήσει ποοοοοολύ χειρότερες αλλά έτσι λέω εγώ τώρα  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φτηνά υποκατάστατα ερωτισμού, απομιμήσεις ηδονισμου στα οποία καταφεύγουν δειλοί και άνθρωποι χωρίς εγκέφαλο, που η θάλασσα της ζωής έχει ξεβρασει το ναυάγιο τους σε μία διαδικτυακή γωνία, για να βλογανε τα γένια τους και να κρύβουν την κατάντια τους κατηγορώντας τους άλλους..... θλίψη

υγ ρε picker ειλικρινά τώρα δε νιώθεις την ξεφτίλα με αυτά που ποσταρεις ?

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
καλα πικερ διαβασα τα τελευταια ποστ σου και τρελαθηκα!
βρε ορκωτε αγαπουλη αυτες τις μαλακιες δεν τις σκεφτομαστε ουτε για τις γκομενες μας εμεις οι σκληροι σχεσιακοι πορνοι!

Φτηνά υποκατάστατα ερωτισμού, απομιμήσεις ηδονισμου στα οποία καταφεύγουν δειλοί και άνθρωποι χωρίς εγκέφαλο, που η θάλασσα της ζωής έχει ξεβρασει το ναυάγιο τους σε μία διαδικτυακή γωνία, για να βλογανε τα γένια τους και να κρύβουν την κατάντια τους κατηγορώντας τους άλλους..... θλίψη

υγ ρε picker ειλικρινά τώρα δε νιώθεις την ξεφτίλα με αυτά που ποσταρεις ?
αλλο φιλε πως τα χρησιμοποιουν τα ναυαγια και αλλο ο κανονικος κοσμος
τωρα αν καποιος γαμαει σε μπουρδελα και νομιζει οτι ειναι ο σουπερ γαμιας ειναι ναυαγιο
αλλα λιγο πληρωμενη ηδωνη δεν εβλαψε ποτε κανενα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa δεν δέχομαι παρατηρήσεις από άτομα που δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στη γκόμενά τους την αλήθεια. Κο-κο-κο.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σχεσάκηδες όχι μόνο είστε 10 φορές πιο αγαπούληδες από μένα αλλά δεν έχετε και τα αρχίδια να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια.  :sunglasses:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Σχεσάκηδες όχι μόνο είστε 10 φορές πιο αγαπούληδες από μένα αλλά δεν έχετε και τα αρχίδια να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια.  :sunglasses:
καλα γελαω με τον μεγαλυτερο σχεσακια αγαπουλη πουτανοκαψουρη της ελλαδας
αχαχαχαχαχχα  :2funny: χαχαχαχααχαχαχαχ  :2funny: χαχααχαχαχαχαχαχαχ

Vpapa δεν δέχομαι παρατηρήσεις από άτομα που δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στη γκόμενά τους την αλήθεια. Κο-κο-κο.  :sunglasses:
στο εχω ξαναπει οτι εγω τουλαχιστον δεν λεω ψεματα στον εαυτο μου για να νιωθω γαμιας!
και επεισης απατη για εναν αντρα ειναι να κανεις παραληλη σχεση με αλλη οχι να γαμησεις αλλο το ενα αλλο το αλλο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Vpapa αναφερομουνστην πιρφορια στο μετάξι με την πικερικη έννοια... ένα φτηνό υποκατάστατο ερωτισμού και ηδονισμου που μόνο ένας ηλιθιος χωρίς άλλη εμπειρία θα εξυμνουσε... στον πορνικο χώρο μπορούν να δημιουργηθουν πολύ δυνατές φάσεις ηδονισμου, δεν διατυπωσα κάποια αμφιβολία ως προς.αυτό... αλλά ακόμα και οι καλές υπηρεσίες δεν συγκρίνονται με την αυθόρμητη καυλα... τεσπα ψιλά γράμματα για τους περισσοτερους εδώ...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
αλλά ακόμα και οι καλές υπηρεσίες δεν συγκρίνονται με την αυθόρμητη καυλα... τεσπα ψιλά γράμματα για τους περισσοτερους εδώ...

Και ναι και οχι. Το ψαρι πρεπει να ξερεις να το φας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη άντε δώσε κάνα 100-άρι στις πουτάνες της Φυλής μπας και καταφέρεις να χύσεις.  :birdman:

Θέλεις να κάνουμε διαγωνισμό ποιός μπορεί
περισσότερες φορές ;

Θα χάσεις ! :2funny:

Πριν 2 εβδομάδες , πήρα 3 σε μία ημέρα,
ενώ εσύ μπορείς 1 φορά ανά διήμερο ! :2funny: :2funny:

Κάθε μέρα, 2 φορές, είναι κάτι εύκολο για μένα.
Ακατόρθωτο για σένα Πικεράκο,λόγω του υποσιτισμού σου !

Εχασες 10 κιλά, αφού δεν τρως από τη στεναχώρια σου !

Να σε κεράσω ένα σουβλάκι ;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom