Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ρίγκορ, εσύ που μελετάς την Ιατρική

πρέπει να " ανατάμεις " την ψυχή του Πίκερ !

Ο Πικερ έδωσε τις φωτό του εδώ
ακριβώς για να λάβει γνώμες !

Νοιώθει άβολα με τον εαυτό του και
τον προσφέρει σε δημόσια διαβούλευση.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η γνώμη μου είναι ότι έχει να κάνει με αυτό που είπες
δηλαδή την ocd
( obs. comp. dis.)

Νομίζω ότι είναι ένα αποφευκτικό τελετουργικό, για να αντισταθμίσει
την απόρριψη.
Κάποιες γκόμενες που τις έχουν απορρίψει,
ακολουθούν  και αυτές κάποια αποφυγή, π.χ. αρνούνται να πάνε
σε συγκεκριμένο μέρος.

Η άποψη μου δλδ είναι ότι ο Πικερ δεν ακουμπάει το πέος του
σαν " αυτοτιμωρία " , διότι θεωρεί ότι τον άφησε η πρώην γκόμενά του
για την " αμαρτία του " να γαμήσει σε μπουρδέλο και να το της το πει.

Οπότε, ΑΝΤΔΡΑ στην γκόμενά του , και γαμάει στα μπουρδέλα και το λεει
και δεύτερον επειδή ήταν καψούρης για την γκόμενα ( την προ 10ετίας)
τιμωρεί τον εαυτό του , και δεν τον παίζει.

Ο Πίκερ προσπαθεί να λύσει ένα δίλημμα ανεπιτυχώς.

Δλδ ο Πικερ ΔΕΝ έχει λύσει το ΔΙΛΗΜΜΑ του να κάνει
ότι θέλει ή να τα λεει όλα στη μαμά του. H λύση είναι να κοπεί
ο " ομφάλιος λώρος " που τον συνδέει με τη μαμά του.

Δλδ δεν μπορεί να ωριμάσει ο Πικερ και να καταλάβει
ότι οι γυναίκες δενείναι  η μαμά μας για να τους τα λέμε όλα.
ΔΕΝ δίνουμε λογαριασμό σε ΚΑΜΙΑ γυναίκα αν ωριμάσουμε.

ο πικερ δεν αγγίζει το πουλί του γτ νομίζει ότι έτσι κάποια στιγμή θα πληρώσει το λάθος που τον πλήγωσε γκόμενα που λέει ότι είχε και αυτή θα γυρίσει. Όμως τπτ από αυτά δεν θα γίνει κι ο πικερ θα γεράσει αποτυχημένος παριστάνοντας τον κλόουν. Όλα αυτά σε ένα site με κλόουν που ουσιαστικά τρώει τις τελευταίες λωρίδες λίπους ανθρώπων που πονούν από χυλόπιτες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ο πικερ δεν αγγίζει το πουλί του γτ νομίζει ότι έτσι κάποια στιγμή θα πληρώσει το λάθος που τον πλήγωσε γκόμενα, που λέει ότι είχε, και αυτή θα γυρίσει. Όμως τπτ από αυτά δεν θα γίνει κι ο πικερ θα γεράσει αποτυχημένος παριστάνοντας τον κλόουν. Όλα αυτά σε ένα site με κλόουν που ουσιαστικά τρώει τις τελευταίες λωρίδες λίπους ανθρώπων που πονούν από χυλόπιτες.

Ακριβώς !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ρίγκορ, εσύ που μελετάς την Ιατρική

πρέπει να " ανατάμεις " την ψυχή του Πίκερ !

Ο Πικερ έδωσε τις φωτό του εδώ
ακριβώς για να λάβει γνώμες !

Νοιώθει άβολα με τον εαυτό του και
τον προσφέρει σε δημόσια διαβούλευση.

κοίταξε αυτό που μπορώ να κάνω εγώ , είναι ότι αν κατανοήσει ότι αφενος οι ιδεοληψίες του είναι αστείες και αφετέρου ενοχλητικές
να τον προτρέψω να κλείσει ένα ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο (ή ιδιωτικό ιατρείο) με ψυχίατρο να του φτιάξει λίγο την Ocd γιατί βλέπω ότι επηρρεάζει την αντιληπτική του ικανότητα και ότι γελοιοποιείται ...

ο πικερ δεν αγγίζει το πουλί του γτ νομίζει ότι έτσι κάποια στιγμή θα πληρώσει το λάθος που τον πλήγωσε γκόμενα που λέει ότι είχε και αυτή θα γυρίσει. Όμως τπτ από αυτά δεν θα γίνει κι ο πικερ θα γεράσει αποτυχημένος παριστάνοντας τον κλόουν. Όλα αυτά σε ένα site με κλόουν που ουσιαστικά τρώει τις τελευταίες λωρίδες λίπους ανθρώπων που πονούν από χυλόπιτες.

ποιητικόν  :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κοίταξε αυτό που μπορώ να κάνω εγώ , είναι ότι αν κατανοήσει ότι αφενος οι ιδεοληψίες του είναι αστείες και αφετέρου ενοχλητικές
να τον προτρέψω να κλείσει ένα ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο (ή ιδιωτικό ιατρείο) με ψυχίατρο να του φτιάξει λίγο την Ocd γιατί βλέπω ότι επηρρεάζει την αντιληπτική του ικανότητα και ότι γελοιοποιείται ...

ποιητικόν  :hi:

den σκεφτεσαι να πας εξωτερικο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

είσαι "ακριβοπληρωμένος σκλάβος" έξω ...βέβαια στην ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις είσαι "κακοπληρωμένος σκλάβος"
οπότε πολλοί προτιμούν το πρώτο ...εγώ έχω κάπως διαφορετική φιλοσοφία , αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ ... :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Είναι γελοίο ένας ΠΥΡΦΟΡΟΣ-ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ να λέει αγαπούλη έναν γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη. Αν μείνετε χωρίς αγκαλίτσα μια μέρα πέφτετε σε κατάθλιψη. Εσείς είστε οι πραγματικοί αγαπούληδες.
Για να έχετε την αγκαλίτσα είστε ικανοί να γίνετε οι πιο ελεεινοί και σιχαμεροί ψεύτες.  :vomit:

Πικερ αυτο το μοναχικος μπουρδελιαρης μην το ξαναπεις. Μοναχικος ειναι ο ντοπας που δεν εχει φιλους, δεν εχει δουλεια και δεν βγαινει απ το σπιτι. Εσυ και φιλους εχεις και συναδελφους και ξαδελφο αστυνομικο και ομορφη αδερφη και σε κεντρα πηγαινεις για διασκεδαση.... Λεγε σκετο μπουρδελιαρης για να μην εισαι δηθεν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
1. Κάνει πλάκα.
2. Πιστεύει κατά βάθος κάποια πράγματα.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι πιστεύει πραγματικά
διότι είναι αντιφατική η συμπεριφορά του.

Περισσότερο έχει σημασία ότι είναι ΚΑΨΟΥΡΑΚΟΣ !

Τον παράτησε η γκόμενά του πριν 10 χρόνια, διότι αυτός
ήταν ΑΝΩΡΙΜΟΣ και νόμιζε ότι η γκόμενά του είναι σαν τη μαμά του.
Δλδ, ότι θα τον συγχωρούσε, αν της δήλωνε υποταγή.
Όμως η γκόμενά του ήταν ψιλο-κανονικός άνθρωπος και πήρε πόδι όταν
κατάλαβε πόσο ΑΝΩΡΙΜΟΣ είναι ο Πικεράκος μας !
Είναι δεδομένο ότι η συμπεριφορά του είναι αντιδραστική .

Μην ξεχνατε οτι ο Πικερ ειναι χεβυμεταλας. Δηλαδη αθεραπευτα ρομαντικος. Περασε την εφηβεια του με φαντασιωσεις οτι θυσιαζει τη ζωη του για την καρδια μιας δεσποσυνης... Ο φοβος και η απογοητευση τον γεμισαν πικρα και αρνειται αυτο που διακαως επιθυμει. Μια βαθια ρομαντικη σχεση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μονο μια γυναικα μπορει να δωσει στον Πικερ την αυτοπεποιθηση και την ελπιδα που του λειπουν. Μονο μια γυναικα μπορει να σπασει τον κυκλο της μεμψοιμιριας. Αν ημουν πατερας του θα πληρωνα μια πορνη πολυτελειας να παραστησει οτι τον ερωτευτηκε.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
εχω ενα φιλαρακι που τον παρομοιαζω με τον πικερ,
ειναι 35αρης μπουρδελιαρης δεν εχει κανει ποτε σχεση και κατηγορει τις γυναικες...
βεβαια αυτος ψαχνει αλλα χωρις επιτυχια!

λοιπον εχω βρει πολλες απελπισμενες να του κανω προξενιο αλλα καμια δεν ενδιαφερθηκε
οταν τα εφτιαξα με την τωρινη μου κοπελα του καναμε προξενιο μια φιλη της μανας της κοπελας μου που ειναι 30αρα παρθενα  :o
και εφαγε ακυρο!!
και ρωτησα την δικια μου γιατι δεν μπορει να βρει με ΤΙΠΟΤΑ γκομενα και μου ειπε οτι βγαζει μια λιγουρια και ειναι πολυ παραξενος! ειναι nerd με λιγα λογια

ετσι φανταζομαι και τον πικερ που σιγουρα δεν εχει γαμησει ποτε κανονικη γυναικα. ειναι ενας τυπος που απο τα πολλα παιδια που ποτε δεν καταφερε να ξεπερασει την παιδικη φαση στην προσεγκιση μιας γυναικας.
στεναχωριεται νιωθει μονος του, νιωθει καταραμενος και ατυχος που δεν ειναι νορμαλ.
και το μυαλο του επλασε τον κοσμο του πικερ που εκει νιωθει ωραια..

τωρα εγω πιστευω οτι για ολα τα προβληματα υπαρχει λυση απλα θελει κουραγιο και να παλεψει, να κοψει τις βλακειες που λεει και να προσπαθησει να μην φαινεται λιγουρι να βρει μια κοπελα στα μετρα του και να της την πεσει και καποια θα του κατσει. γιατι στο κατω κατω ειναι κριμα να μην εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστεις την ζωη σου.

αλλα ετσι κι αλλιως εγω σαν τον πικερ φανταζομαι τον μεσο ορο αυτων που γραφουν στο σαιτ. και βλεποντας και αλλα θρετ και πολυ χειροτερα. απλα του πικερ του την εχει βαρεσει εντελως

Επισκέπτης
Πικερ το ocd δεν είναι κακο

εχει κι ο καλυτερος μμα φάιτερ εβερ

georges-st-pierre.jpg

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πικερ το ocd δεν είναι κακο

εχει κι ο καλυτερος μμα φάιτερ εβερ

georges-st-pierre.jpg

otan πηγαινε σχολειο στο κεμπεκ λεει ετρωγε κλωτσιες στο κεφαλι

κ τωρα θελει να τους βρει να παρει εκδικηση

Επισκέπτης
το εχει πει ο ιδιος
θυμηθηκα σημερα που μου λεγες παλια ότι πριν το ζζ δεν κανει να τρως κανονικο φαι και καλα ότι απ την πιεση μπορει να παθουν τα εντερα σου τπτ

α ρε καημενε

τι κερδίζεις με τα ψεματα που λες εδώ?

ποιος νομιζεις θα σε συμπαθησει λιγοτερο  η περισσοτερο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πόσο γελοίοι είστε ρε σεις. Καταρχήν όταν δεν έχω τι να κάνω σας ψοφάω στο τρολάρισμα. Το ίδιο έκανα και χθες για τη Μίκι. Αλλά είστε τόσο στόκοι που τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και τσιμπάτε. Κάπως έτσι έχει φτάσει αυτό το thread τις 600-τόσες σελίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom