Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πωλείται Piaggio Beverly 350IE

Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.

Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Πωλείται Piaggio Beverly 350IE

Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.

Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ  :)

πήγαινε για διαφημιστής φιλε έχεις τάλαντο  :grin:

Εσυ θα φερεις την ευθυνη.

έκανα σύσταση για ψυχιατρική εκτίμηση οπότε ουδεμία ευθύνη φέρω  ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
που εισαι εσυ ρε αλητη?πουλας μιχανακη?

ναι ρε  :wanker: μίλησα σκυπε με τον δικό μας  :wanker: μπαίνει και διαβάζει μαλάκα θα τον ψήσω να ξαναγράψει  :wanker:

τον έχουμε ανάγκη τον άτιμο !!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ναι ρε  :wanker: μίλησα σκυπε με τον δικό μας  :wanker: μπαίνει και διαβάζει μαλάκα θα τον ψήσω να ξαναγράψει  :wanker:

τον έχουμε ανάγκη τον άτιμο !!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
το ξερω οτι παρακολουθει ο μαλακας αλλα ειναι στον κοσμο του

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εννοείται εγώ θα είμαι ο TheSaint! γιατί τους πάει όλους πίπακώλο εμπλοκή και πάμε από την αρχή

:pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :pipa3: :fuck2:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

TheSaint! γαμάει τύπε !!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Πιστεύω ότι λόγο εμπειρίας με έχει σε 1 v 1 !!!

Αλλά ξέρεις τι λένε για το μαθητή και το δάσκαλο έτσι ???

:wanker: :wanker: :wanker:

για να θες να κρατήσεις πληροφορίες κρυφές έχεις σούρτα φέρτα με τους παππούληδες και δε θες

να εκτεθείς ... καλά τα λέει ο φίλος σου ?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
TheSaint! γαμάει τύπε !!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Πιστεύω ότι λόγο εμπειρίας με έχει σε 1 v 1 !!!

Αλλά ξέρεις τι λένε για το μαθητή και το δάσκαλο έτσι ???

:wanker: :wanker: :wanker:

για να θες να κρατήσεις πληροφορίες κρυφές έχεις σούρτα φέρτα με τους παππούληδες και δε θες

να εκτεθείς ... καλά τα λέει ο φίλος σου ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μαλακας εισαι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
κανείς δε με εκτιμά πάω να βρω την Μαριάννα και να ζήσουμε τον έρωτα μας