Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
θυμηθηκα σημερα που μου λεγες παλια ότι πριν το ζζ δεν κανει να τρως κανονικο φαι και καλα ότι απ την πιεση μπορει να παθουν τα εντερα σου τπτ

α ρε καημενε

τι κερδίζεις με τα ψεματα που λες εδώ?

ποιος νομιζεις θα σε συμπαθησει λιγοτερο  η περισσοτερο?

ζζ και μαλακίες  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa η γκόμενά σου είναι ένα ελεεινό ζωντόβολο κι εσύ ένας σιχαμερός ψεύτης. Σας λυπάμαι ειλικρινά και τους δύο.  :vomit:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θυμηθηκα σημερα που μου λεγες παλια ότι πριν το ζζ δεν κανει να τρως κανονικο φαι και καλα ότι απ την πιεση μπορει να παθουν τα εντερα σου τπτ

α ρε καημενε

τι κερδίζεις με τα ψεματα που λες εδώ?

ποιος νομιζεις θα σε συμπαθησει λιγοτερο  η περισσοτερο?

για το μποξ σου ειχα πει λογω της αιματωσης στην κοιλιακη χωρια κ τα χτυπηματα που θα φας στο σωμα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis και Λαδάκη δεν βαριέστε να γράφετε όλες αυτές τις μαλακίες προσπαθώντας να αναλύσετε την "περίπτωσή" μου; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε. Εγώ φοράω παντελόνια ενώ εσείς είστε κότες λυράτες. Με άτομα σας εσάς θα ξεχάσουμε και τι σημαίνει να είσαι άντρας - να έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λες την αλήθεια - και όχι γυναικούλα που υποκρίνεται μια ζωή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πικερ εισαι ο Νιτσε της εποχης μας, μην ακους κανεναν  :rockon: :rockon:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Vpapa η γκόμενά σου είναι ένα ελεεινό ζωντόβολο κι εσύ ένας σιχαμερός ψεύτης. Σας λυπάμαι ειλικρινά και τους δύο.  :vomit:
να σε λυπαται το σκυλακι μιας απαξιωμενης πουτανας του 10αρικου
ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι "άντρες" που κάνουν στην εποχή μας σχέσεις είναι σιχαμένοι για δύο λόγους:

1. Είναι ελεεινοί ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Τρώνε 100 χυλόπιτες για να τους κάτσει τελικά μια γκόμενα - και αν - δίνοντας έτσι τεράστια αξία στο μουνί. Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί το θλιβερό φαινόμενο της "ελεεινίδας".

2. Είναι γλοιώδεις ΨΕΥΤΕΣ. Αφού φτύσουν αίμα για να ρίξουν ένα μουνί, παίρνουν την εκδίκησή τους απατώντας τη γκόμενά τους με όποιο τρόπο μπορούν. Έτσι γίνονται οι γκόμενες καχύποπτες και επιφυλακτικές.

Όλο αυτό καταλήγει σε ένα φαύλο κύκλο που αποτρέπει από το "κυνήγι" πολλούς πραγματικούς άντρες που φοράνε παντελόνια, τους κάνει να σιχαίνονται την όλη κατάσταση και τους στρέφει μοιραία στο πληρωμένο σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Οι "άντρες" που κάνουν στην εποχή μας σχέσεις είναι σιχαμένοι για δύο λόγους:

1. Είναι ελεεινοί ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Τρώνε 100 χυλόπιτες για να τους κάτσει τελικά μια γκόμενα - και αν - δίνοντας έτσι τεράστια αξία στο μουνί. Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί το θλιβερό φαινόμενο της "ελεεινίδας".

2. Είναι γλοιώδεις ΨΕΥΤΕΣ. Αφού φτύσουν αίμα για να ρίξουν ένα μουνί, παίρνουν την εκδίκησή τους απατώντας τη γκόμενά τους με όποιο τρόπο μπορούν. Έτσι γίνονται οι γκόμενες καχύποπτες και επιφυλακτικές.

Όλο αυτό καταλήγει σε ένα φαύλο κύκλο που αποτρέπει από το "κυνήγι" πολλούς πραγματικούς άντρες που φοράνε παντελόνια, τους κάνει να σιχαίνονται την όλη κατάσταση και τους στρέφει μοιραία στο πληρωμένο σεξ.

Σωστό.   :thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
εχω ενα φιλαρακι που τον παρομοιαζω με τον πικερ,
ειναι 35αρης μπουρδελιαρης δεν εχει κανει ποτε σχεση και κατηγορει τις γυναικες...
βεβαια αυτος ψαχνει αλλα χωρις επιτυχια!

λοιπον εχω βρει πολλες απελπισμενες να του κανω προξενιο αλλα καμια δεν ενδιαφερθηκε
οταν τα εφτιαξα με την τωρινη μου κοπελα του καναμε προξενιο μια φιλη της μανας της κοπελας μου που ειναι 30αρα παρθενα  :o
και εφαγε ακυρο!!
και ρωτησα την δικια μου γιατι δεν μπορει να βρει με ΤΙΠΟΤΑ γκομενα και μου ειπε οτι βγαζει μια λιγουρια και ειναι πολυ παραξενος! ειναι nerd με λιγα λογια

ετσι φανταζομαι και τον πικερ που σιγουρα δεν εχει γαμησει ποτε κανονικη γυναικα. ειναι ενας τυπος που απο τα πολλα παιδια που ποτε δεν καταφερε να ξεπερασει την παιδικη φαση στην προσεγκιση μιας γυναικας.
στεναχωριεται νιωθει μονος του, νιωθει καταραμενος και ατυχος που δεν ειναι νορμαλ.
και το μυαλο του επλασε τον κοσμο του πικερ που εκει νιωθει ωραια..

τωρα εγω πιστευω οτι για ολα τα προβληματα υπαρχει λυση απλα θελει κουραγιο και να παλεψει, να κοψει τις βλακειες που λεει και να προσπαθησει να μην φαινεται λιγουρι να βρει μια κοπελα στα μετρα του και να της την πεσει και καποια θα του κατσει. γιατι στο κατω κατω ειναι κριμα να μην εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστεις την ζωη σου.

αλλα ετσι κι αλλιως εγω σαν τον πικερ φανταζομαι τον μεσο ορο αυτων που γραφουν στο σαιτ. και βλεποντας και αλλα θρετ και πολυ χειροτερα. απλα του πικερ του την εχει βαρεσει εντελως
και τι εγινε ρε φιλε με την 30αρα παρθενα?ακομη η να αναλαβει καποιος που να μπορει? :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker εσύ είσαι ο πραγματικός άντρας που λες ? ...με τα παρακάλια και τα ξεφτυλίκια ?

εχω ενα φιλαρακι που τον παρομοιαζω με τον πικερ,
ειναι 35αρης μπουρδελιαρης δεν εχει κανει ποτε σχεση και κατηγορει τις γυναικες...
βεβαια αυτος ψαχνει αλλα χωρις επιτυχια!

λοιπον εχω βρει πολλες απελπισμενες να του κανω προξενιο αλλα καμια δεν ενδιαφερθηκε
οταν τα εφτιαξα με την τωρινη μου κοπελα του καναμε προξενιο μια φιλη της μανας της κοπελας μου που ειναι 30αρα παρθενα  :o
και εφαγε ακυρο!!
και ρωτησα την δικια μου γιατι δεν μπορει να βρει με ΤΙΠΟΤΑ γκομενα και μου ειπε οτι βγαζει μια λιγουρια και ειναι πολυ παραξενος! ειναι nerd με λιγα λογια

ετσι φανταζομαι και τον πικερ που σιγουρα δεν εχει γαμησει ποτε κανονικη γυναικα. ειναι ενας τυπος που απο τα πολλα παιδια που ποτε δεν καταφερε να ξεπερασει την παιδικη φαση στην προσεγκιση μιας γυναικας.
στεναχωριεται νιωθει μονος του, νιωθει καταραμενος και ατυχος που δεν ειναι νορμαλ.
και το μυαλο του επλασε τον κοσμο του πικερ που εκει νιωθει ωραια..

τωρα εγω πιστευω οτι για ολα τα προβληματα υπαρχει λυση απλα θελει κουραγιο και να παλεψει, να κοψει τις βλακειες που λεει και να προσπαθησει να μην φαινεται λιγουρι να βρει μια κοπελα στα μετρα του και να της την πεσει και καποια θα του κατσει. γιατι στο κατω κατω ειναι κριμα να μην εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστεις την ζωη σου.

αλλα ετσι κι αλλιως εγω σαν τον πικερ φανταζομαι τον μεσο ορο αυτων που γραφουν στο σαιτ. και βλεποντας και αλλα θρετ και πολυ χειροτερα. απλα του πικερ του την εχει βαρεσει εντελως

δυνατό ποστ  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker άλλη μια ερώτηση σε παρακαλώ ...

την παραγραφο που γράφεις καταναγκαστικά ...καταλαβαίνεις ότι είναι μια αρλούμπα και το κάνεις απλά για να κατευνάσεις το άγχος των ιδεοληπτικών φοβιών σου ή την πιστεύεις ? ...σου έχουν τεθεί εύληπτες αποδείξεις ,(που τις καταλαβαίνει  ότι γράφεις μαλακίες και ένας πιστεύω με iq κάτω απο το μέσο όρο),...εσύ το καταλαβαίνεις καθόλου ?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Μονο μια γυναικα μπορει να δωσει στον Πικερ την αυτοπεποιθηση και την ελπιδα που του λειπουν. Μονο μια γυναικα μπορει να σπασει τον κυκλο της μεμψοιμιριας. Αν ημουν πατερας του θα πληρωνα μια πορνη πολυτελειας να παραστησει οτι τον ερωτευτηκε.

:rockon: :rockon: :rockon:

Αν ήσουν πατέρας του , θα του είχες ρίξει πολλές φάπες επίσης ! :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Rigormortis και Λαδάκη δεν βαριέστε να γράφετε όλες αυτές τις μαλακίες προσπαθώντας να αναλύσετε την "περίπτωσή" μου; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε. Εγώ φοράω παντελόνια ενώ εσείς είστε κότες λυράτες. Με άτομα σας εσάς θα ξεχάσουμε και τι σημαίνει να είσαι άντρας - να έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λες την αλήθεια - και όχι γυναικούλα που υποκρίνεται μια ζωή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πικεράκο είσαι τυπικός ΜΑΜΑΚΙΑΣ και κάνεις συστάσεις για αντριλίκι ;  :2funny:

Πήγαινε Πικεράκο στη μαμάκα, να σε κάνει μάκια ! :2funny:

Ένα παιδάκι είσαι που τα έχεις χαμένα, και προσπαθούν όλοι
να σε βοηθήσουν ,να μην καταλήξεις στο Δαφνί !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
δε νομίζω να αυτοκτόνησε και να το χω τύψεις  :S

picker γύρνα πίσω να πεις τις αρλουμπίτσες σου η ζωή είναι ωραία  :)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
δε νομίζω να αυτοκτόνησε και να το χω τύψεις  :S

picker γύρνα πίσω να πεις τις αρλουμπίτσες σου η ζωή είναι ωραία  :)
Έχει "αυτοκτονήσει" πολλές φορές στο παρελθόν, με διαγραφή του λογαριασμού του.
Έπειτα ανασταίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom