εχω ενα φιλαρακι που τον παρομοιαζω με τον πικερ,
ειναι 35αρης μπουρδελιαρης δεν εχει κανει ποτε σχεση και κατηγορει τις γυναικες...
βεβαια αυτος ψαχνει αλλα χωρις επιτυχια!
λοιπον εχω βρει πολλες απελπισμενες να του κανω προξενιο αλλα καμια δεν ενδιαφερθηκε
οταν τα εφτιαξα με την τωρινη μου κοπελα του καναμε προξενιο μια φιλη της μανας της κοπελας μου που ειναι 30αρα παρθενα :o
και εφαγε ακυρο!!
και ρωτησα την δικια μου γιατι δεν μπορει να βρει με ΤΙΠΟΤΑ γκομενα και μου ειπε οτι βγαζει μια λιγουρια και ειναι πολυ παραξενος! ειναι nerd με λιγα λογια
ετσι φανταζομαι και τον πικερ που σιγουρα δεν εχει γαμησει ποτε κανονικη γυναικα. ειναι ενας τυπος που απο τα πολλα παιδια που ποτε δεν καταφερε να ξεπερασει την παιδικη φαση στην προσεγκιση μιας γυναικας.
στεναχωριεται νιωθει μονος του, νιωθει καταραμενος και ατυχος που δεν ειναι νορμαλ.
και το μυαλο του επλασε τον κοσμο του πικερ που εκει νιωθει ωραια..
τωρα εγω πιστευω οτι για ολα τα προβληματα υπαρχει λυση απλα θελει κουραγιο και να παλεψει, να κοψει τις βλακειες που λεει και να προσπαθησει να μην φαινεται λιγουρι να βρει μια κοπελα στα μετρα του και να της την πεσει και καποια θα του κατσει. γιατι στο κατω κατω ειναι κριμα να μην εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστεις την ζωη σου.
αλλα ετσι κι αλλιως εγω σαν τον πικερ φανταζομαι τον μεσο ορο αυτων που γραφουν στο σαιτ. και βλεποντας και αλλα θρετ και πολυ χειροτερα. απλα του πικερ του την εχει βαρεσει εντελως