Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Vpapa οι μαλακίες που γράφεις με κάνουν να γελάω. Δεν έχεις ιδέα τύπε για μένα. Ο πιο σκληρός γαμιάς εδώ μέσα είμαι εγώ. Είμαι ο μόνος που έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό αυτάρκειας και κυνισμού που δεν έχει ανάγκη να πει το παραμικρό ψέμα. Απλά σας λυπάμαι.
σκληρος γαμιας μαλλον ΓΕΝΙΚΑ γαμιας θεωρειται αυτος που του καθονται και γαμαει σκληρα οχι αυτος που πληρωνει.

οσο για το ψεμα καλυτερα να λες στους αλλους παρα στον ιδιο σου τον εαυτο

πριν λιγες μερες γνωρισα μια κοπελιτσα 30 χρονων αδυνατη ασχημουλα αλλα γλυκουλα που ειναι παρθενα  :o
σκεψου αυτη θα μπορουσε να σου κατσει αν δεν κανεις σαν nerd λιγουρι, κοιτα γυρω υπαρχουν ανθρωποι να κανεις λιγο παρεουλα να αγαπησεις να νοιαζονται για εσενα και να κανεις και λιγο κανονικο σεξ.
μην πετας τα χρονια σου ετσι γιατι συντομα θα ειναι αργα και μια ζωη την εχεις ειναι κριμα να την περασεις μονος για μαλακιες

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ... ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΣΙΑΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!

ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑ!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa στο τέλος της ζωής μου θα είμαι περήφανος γιατί όλα τα έκανα με την αλήθεια. Εσύ στο τέλος της ζωής σου θα σκέφτεσαι πόσους ανθρώπους κορόιδεψες και πόσο λαμόγιο ήσουν. Μια ζωή μέσα στο ψέμα. Πίστεψέ με, θα πεθάνω πολύ πιο ευτυχισμένος από σένα.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Vpapa στο τέλος της ζωής μου θα είμαι περήφανος γιατί όλα τα έκανα με την αλήθεια. Εσύ στο τέλος της ζωής σου θα σκέφτεσαι πόσους ανθρώπους κορόιδεψες και πόσο λαμόγιο ήσουν. Μια ζωή μέσα στο ψέμα. Πίστεψέ με, θα πεθάνω πολύ πιο ευτυχισμένος από σένα.
ασε πια την καραμελα με την αληθεια και το ψεμα.
σου ειπα εγω λεω κανα απαραιτητο ψεμα ενω εσυ ζεις μεσα στο ψεμα μεχρι να γερασεις λογικα θα εχεις καταλαβει πως πεταξες τα καλυτερα χρονια σου στο ψεμα.

ΑΛΛΑΞΕ δεν θα το μετανιωσεις για ολους υπαρχει μια γυναικα να τους αγαπησεις.

αν μου επιτρεπεις θα σου κανω 2 ερωτησεις
γενικα μικροδειχνεις δηλαδη οταν ησουν 25 εμοιαζεις ανηλικος??
και εχεις κανει τιποτα με αντρα ή εστω σου αρεσει το αυταρχικο

αν δεν θελεις μην απαντησεις

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αμπελαλες και λοιποι με τις πουτανες δε μπορειτε να πιασετε ταβανι στον ερωτισμο.

Αν πηγαινετε μονο με πουτανες δε θα γνωρισετε ποτε μια απο τις σημαντικοτερες εμπειριες της ανθρωπινης υπαρξης....

Δε μπορει καποιος να ισχυριζεται οτι ειναι αντρας και τον ενδιαφερει το σεξ και να μην τον ενδιαφερει να εχει ισχυρες σεξουαλικες εμπειρεις.....απλα αυτοδιαψευδεται.

Υπαρχουν και ξενερωτες γκομενες αλλα οταν μιλαμε για ποιοτητα εμπειριας μονο γκομενα μπορεις να ζησεις τη μεγιστη!

Η ζωη ειναι πολυ μικρη παιδια.... μετρεπεσαι σε γερο και ουτε το καταλαβαινεις ποτε εγινε. Ολα ειναι ατμος αρα τι νοημα εχει η ζωη περα απο τη συλλογη εμπειριων;

Ο Πικερ ηθικολογει. Η ηθικη δεν ειναι παρα ενας τροπος να ξεπερασεις σε στατους τον αλλο. Στατους: δηλαδη ατμος...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa ένα ανθρωπάκι είσαι, τζάμπα ασχολούμαι μαζί σου. Το πρόβλημα όλων εσάς των ψευτών είναι ότι δεν φιλοσοφείτε, νοιάζεστε μόνο για το τώρα. Είστε ικανοί να χρησιμοποιήσετε κάθε αθέμιτο μέσο για να ικανοποιήσετε τους στόχους σας, οι οποίοι όμως είναι τόσο ποταποί. Εγώ σκέφτομαι πολύ παραπέρα, δεν δέχομαι να γίνω ένα ανθρωπάκι που νικάει με το ψέμα. Κυριολεκτικά σας λυπάμαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η ζωή είναι όντως πολύ μικρή για να είσαι λαμόγιο. Δεν ηθικολογώ, ΕΙΜΑΙ ηθικός από τη φύση μου. Και πολύ περήφανος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η περηφανια ειναι ατμος...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem αποφεύγω συνήθως να γαμάω σε σπίτια που γίνεται ελεύθερο στοματικό - και ειδικά τελειωτικό - γιατί βαριέμαι να κοιτάζω προσεκτικά το πάτωμα μην έχουν πέσει τίποτα χύσια. Μου αρέσουν οι καθαρές πουτάνες γενικά, αυτές που δεν κάνουν πολλά.
Εγω κοιταζω προσεκτικα το σεντονι και αν βρω τριχες η λεκεδες το καθαριζω με υγρα μαντηλακια. Το πατωμα δε με νοιαζει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem όλα ατμός είναι. Και το πόσες γκόμενες θα γαμήσεις ατμός είναι. Το θέμα είναι στο τέλος της ζωής σου να ξέρεις ότι έζησες περήφανα και τίμια, χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους.

Επισκέπτης
Duke Nukem όλα ατμός είναι. Και το πόσες γκόμενες θα γαμήσεις ατμός είναι. Το θέμα είναι στο τέλος της ζωής σου να ξέρεις ότι έζησες περήφανα και τίμια, χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους.
τυπε το βασικοτερο στη ζωη είναι ποσο δυνατος εισαι,μετα όλα τ αλλα

its how much you can get hit and keep moving forward που ελεγε κι ο ροκυ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Duke Nukem όλα ατμός είναι.Το θέμα είναι στο τέλος της ζωής σου να ξέρεις ότι έζησες περήφανα και τίμια, χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους.
τυπε το βασικοτερο στη ζωη είναι ποσο δυνατος εισαι,μετα όλα τ αλλα
τυποι η αληθεια βρισκεται στους sex pistols

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πικερ ελληνικη μουσικη δεν ακους ?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αμπελαλες και λοιποι με τις πουτανες δε μπορειτε να πιασετε ταβανι στον ερωτισμο.

Αν πηγαινετε μονο με πουτανες δε θα γνωρισετε ποτε μια απο τις σημαντικοτερες εμπειριες της ανθρωπινης υπαρξης....

Δε μπορει καποιος να ισχυριζεται οτι ειναι αντρας και τον ενδιαφερει το σεξ και να μην τον ενδιαφερει να εχει ισχυρες σεξουαλικες εμπειρεις.....απλα αυτοδιαψευδεται.

Υπαρχουν και ξενερωτες γκομενες αλλα οταν μιλαμε για ποιοτητα εμπειριας μονο γκομενα μπορεις να ζησεις τη μεγιστη!

Η ζωη ειναι πολυ μικρη παιδια.... μετρεπεσαι σε γερο και ουτε το καταλαβαινεις ποτε εγινε. Ολα ειναι ατμος αρα τι νοημα εχει η ζωη περα απο τη συλλογη εμπειριων;

Ο Πικερ ηθικολογει. Η ηθικη δεν ειναι παρα ενας τροπος να ξεπερασεις σε στατους τον αλλο. Στατους: δηλαδη ατμος...

Πιστεψε με πιάνεις ταβάνι και με πουτάνες, δε γίνετε συνέχεια αλλά μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.
Διάβασε κριτικές απο συμφορουμίτες που παίρνουν CGs και θα δείς οτι τύφλα να χει η γκόμενα σου.

Επίσης να σου πώ οτι έχω πάει με πολλές γκόμενες αλλά αξέχαστα γαμήσια έχω κάνει με πουτάνες, αν θές πιστεψε το, ετσι όπως στο λέω είναι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χρονια πολλα και στις γυναικες σημερα  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι pussy wagon. Δεν αισθάνομαι καν Έλληνας. Αυτή η κοινωνία δεν μου ταιριάζει. Μόνο τα μπουρδέλα με κρατάνε εδώ.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom