Όμως αυτοί που είναι απατεώνες να μη νομίζουν ότι θα τη βγάζουν καθαρή για πάντα. Αργά ή γρήγορα θα έχουν την τύχη της χώρας μας, που μια ζωή κορόιδευε τους ξένους αλλά κάποια στιγμή ξυπνήσανε και τώρα το πληρώνει. Έτσι γίνεται πάντα με τα λαμόγια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έχει πλάκα που στην Ελλάδα θεωρείται φυσιολογικό το να είναι κάποιος απατεώνας, ενώ το να είναι κάποιος τίμιος θεωρείται ψυχικό νόσημα. Ευτυχώς πιστεύω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Συμφωνω 50% με αυτα που λες.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ΕΣΥ πρέπει να έχεις πονέσει πολύ! Shocked
ΕΣΥ είσαι από αυτούς που τις κατάντησαν όπως τις κατάντησαν! Shocked Shocked
ΕΣΥ είσαι ο ισοπεδωτικός "ταξιμετράκιας" κι ο ισόβιος πουτανοκαψούρης! Shocked Shocked Shocked
Όλα αυτά σε ένα φόρουμ που...
...σε λόγια και κριτικές ανέραστων κι ανίκανων κομπλεξικών, παρατηρούμε πως τάσσονται δουλικά
στον αγοραίο έρωτα, ότι μονίμως περνούν υπέροχα, ότι λατρεύουν τις πουτάνες κτλ.
Το καραμελένιο σενάριο ότι κι οι κανονικές γυναίκες είναι πουτάνες αφού επίσης θέλουν λεφτά
αγγίζει την παράνοια της κάλπικης δικαιολογίας, πως αφού πολλές κολώνιες μυρίζουν πιπεράτα
μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε κι ως μπαχαρικά. 2funny
Πρόκειται για την ενδόμυχη ανάγκη των αυτοβασανιζόμενων πελατών, των αποτυχημένων αρσενικών
να ουρλιάξουν ότι είναι εραστές, μπήγοντας το διαδικτυακό πουλάκι τους στην πουτάνα.
Σε ένα ατέρμονο φιάσκο. Φοβισμένοι μην τους συλλάβει ο ρεαλισμός της αληθινής ζωής
σκεπτόμενοι μην ρισκάρουν στις φερμένες ζαριές της και φανεί η ξευτύλα τους, επιλέγουν να έρπονται
στα πουτανοσαλόνια. Χαίρονται στιγμιαία αλλά πονούν βαθιά γι'αυτό. Το αρνούνται τρομαγμένοι.
Κολυμπούν σε μια γυάλα τεχνητής ασφάλειας που τους παρέχει το όλο σιχαμένο πρότζεκτ.
Στερημένοι του πάθους και της έντασης της πραγματικότητας. Χαμένοι κι απονευρωμένοι.
Εμβαπισμένοι στην σήψη πτώματος σε μιας άνευ πρηγουμένου τυμπαινιαία κατάσταση
κρύβουν το πρόσωπό τους από την αλήθεια. Εκεί όπου η γυναίκα επιθυμεί πραγματικά τον άνδρα
και η όλη πράξη αγγίζει την τελειότητα. Αυτό που τους λείπει, αυτό και πληκτρολογούν.
Εθεολοτυφλούν ζώντας το αρρωστιάρικο παραμύθι τους. Τόσο σιχαμένοι.
Η ανικανότητα πολλών από δαύτους να κατακτήσουν κανονικές γυναίκες (με τι προσόντα; )
είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρη. Αν μπορούσαν, θα το αποδείκνυαν και θα τους σφίγγαμε
το χέρι. Θα το έκαναν κι ας τις έδιωχναν μετά αφού σκούζουν ότι δεν τις χρειάζονται.
Απλά δεν μπορούν. Ούτε να βρουν, ούτε και να διώξουν.
Είναι φανερό ότι οι χυλόπιτες τους κατέστρεψαν ολοσχερώς και διαταραγμένοι πλέον
ανέχονται τις λυπηρές τους προσωπικότητες.
Η μέθοδός τους αποτυχημένη...αποτελεί φρένο στην εξέλιξη της ζωής μένοντας μονάχοι
στον βουβό τους πόνο. Λησμονούν ότι ξεπήδησαν στο φως της ζωής από την ένωση των δύο φύλων.
Κανείς δεν τους υποχρέωσε να τεκνοποιήσουν και να σηκώσουν νέα ζωή στη αγκαλιά τους
αλλά κατηγορούν την πάγια αλήθεια εκατομμυρίων ετών για ένα καπρίτσιο.
Αυτό της γκομενοκαρπαζιάς. Όλη τους η γλίτσα, στάζει στην οθόνη σαν ξερατό.
Στην συνέχεια θαυμάζουν ότι έγραψαν. Επιδιώκουν αναγνώριση. Ζητιανεύουν επιβεβαίωση.
Λαχταρούν να γίνουν αρεστοί. Προσπαθούν σκληρά να μην το δείξουν, έστω να μην το παραδεχτούν.
Προκαλούν γέλιο, κατόπιν λύπηση και τελικά...αηδία!
Ampelales, αυτοί που γαμάνε ωραία γκομενόμουνα, είναι οι ικανοί που τις φέρνουν στο σημείο να τα δώσουν όλα
και που τις κάνουν να γουστάρουν. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!
Αν δώσεις πάρα πολλά φράγκα σε μια πουτάνα - όσα και να της δώσεις - σίγουρα θα βγάλει παραπάνω "φωτιές"
αλλά θα είναι αγοραστό. Δηλαδή ρεαλισμός μηδέν άρα και σίγουρα μειωμένη απόλαυση.
Στο τέλος όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις (και γελάμε)
η πουτάνα θα μαζέψει το "μαρούλι" και θα την πουλέψει με τον νταβά.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ;
Καλές είναι οι πουτάνες αλλά δεν μπορούν να πιάσουν "ταβάνι".
Κι αυτό στο λέω εγώ που πάω στις πουτάνες.
Εμένα λοιπόν με νοιάζει ότι αυτοί που περνούν καλύτερα, είναι οι πρώτοι.
Είναι οι ικανοί που ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.
Τι να κάνουμε; να δεχτούμε ότι οι πολιτικοί κτλ που έχουν δίπλα τους θεές
περνούν καλά; μα σοβαρά μιλάς τώρα; πως να ενωθούν επιτυχώς δυο αταίριαστα κομμάτια
με μόνο εφόδιο το σκέτο "μαρούλι";
πολύ όμορφο κείμενο απο τον Pablo colobar και ταυτόχρονα μεγάλες αλήθειες.
υπάρχει μια λεπτή διαφορά (για κάποιους ποτέ δεν θα γίνει κατανοητή) μεταξύ άψογων ακριβοπληρωμένων
υπηρεσιών και αυθόρμητης καύλας και καψούρας της γυναίκας προς τον άντρα , η οποία είναι εμφανής στα μάτια
ενός άντρα με εμπειρίες που επιδιώκει να ζήσει την ηδονή και την απόλαυση.
Θυμάμαι ότι σε μια ταινία ονόματι nymphomaniac , η οποία περιέγραφε με μεγάλη σαφήνεια τον σεξουαλικό εθισμό,
μια εκ των πρωταγωνιστριών έφτανε στο συμπέρασμα ότι: " το μυστικό συστατικό του ηδονισμού είναι ο ερωτισμος"
για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά , και για πολλούς δε σημαίνει τίποτα , τι να κάνουμε ;...
η ηδονή είναι μια τέχνη ζόρικη που θέλει μύηση και άσκηση , και όχι μόνο 10άρικο και 2λεπτά αυνανισμού σε νοικιασμένη
παθητική σάρκα ...
την καλησπέρα μου σε όλους
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Είναι φυσικό να αναζητούμε τις σαρκικές απολαύσεις, χαλαρά, όποτε το έχουμε πραγματικά ανάγκη, να χαιρόμαστε και σ’ αυτό τον τομέα αισθήσεων τη ζωή μας, χωρίς εμμονές, συγκρατημένα. Έχουμε ανάγκη διαφορετικές γυναίκες για ποικιλία και σ’ αυτή την ανάγκη, μας εξυπηρετούν με εύκολο τρόπο οι κοινές γυναίκες, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να τις ανεχθούμε, πριν ή μετά τη συνεύρεση. Δεν μας αρκούν όμως αυτές διότι δεν συμμετέχουν ειλικρινά, αφού είναι αδύνατο να το απολαμβάνουν με όλους τους πελάτες τους. Εγώ τις έχω τσακώσει αρκετές φορές να το κάνουν ψέμματα! Επομένως, όταν πηγαίνουμε μόνο με κοινές γυναίκες, αισθανόμαστε ολίγον… μόνοι μας! Πολλές φορές αυτό συμβαίνει και με άλλες γυναίκες, εκτός από τις κοινές, που δεν λαμβάνουν χρήματα την ίδια στιγμή. Η ηδονή που προσφέρει η γυναίκα που απολαμβάνει, όταν υπάρχει χημεία και ο απαιτούμενος χρόνος, είναι πιο γνήσια και σαφώς ανώτερη. Αξίζει λοιπόν τον κόπο μια χαλαρή ως διασκέδαση αναζήτηση της ανώτερης ηδονής, χωρίς το φόβο της απόρριψης. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει η αίσθηση της απόρριψης, αλλά μόνο της ενόχλησης όταν χάνεται το υποψήφιο “κελεπούρι”. Ο έμπειρος γνωρίζει πότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, αλλά δέχομαι ότι ακόμη κι εκεί που είναι ελάχιστες, είναι διασκεδαστική η ενασχόληση.
Τελευταία αισθάνομαι ολίγον… μόνος. Λέτε εκεί να οφείλεται η εμμονή να ανεβάζω συχνά διασκεδαστικές εικόνες στο νήμα “βάναυσο σεξ”; Τεμπελιάζω, όπως μου λέει ένας φίλος.
και αυτό πολύ όμορφο κείμενο ;)
δεν πιστεύω γενικως ότι οι περισσότεροι πάνε στις πουτανε για να γαμησουν όμορφες γυναίκες.αλλά εύκολες περισσότερο.οι έξω γκομενες ανεξάρτητα την εμφάνιση τους έχουν συγκεκριμένα πρότυπα και διάφορες ιδιοτροπίες αλλά και πολύ φιλοχρηματισμο.γενικως χρησιμοποιούν το Νινι τους ως διαπραγματευτικό μέσο για οποιαδήποτε ανάγκη θέλουν να καλυψουν.με αποτέλεσμα να γίνονται απίστευτα δύσκολες στην προσέγγισή τους από τον μέσο νορμάλ αντρα.για αυτό το λόγο οι σημερινοί αντρες δεν φλερτάρουν τόσο συχνά.Είναι δύσκολες και οι αντρες ευκολοιΤύπε αυτό που περιγράφεις συμβαίνει και στον αγοραίο. να φασώνεις τη πουτάνα, να σε παρακαλάει καβλωμένη να τη γαμήσεις, και να χύνει μαζί σου. Προφανώς δε το συναντάς σε μπουρδέλο αν και εκεί συμβαίνει ενίοτε αλλα με CG ειναι πολύ συνιθησμένο.
Το θέμα μας δεν είναι να συκγρίνουμε τη πουτάνα με γκόμενα που κάνεις σχέση που η διαφορά ειναι τα γκυκόλογα, οι κουβεντούλες, οι βολτούλες και τα γαμησιάκια. Στο γμμήσι υπάρχουν επαγγελματίες που τύφλα να χει οποηαδήποτε κοπέλα που σε καραγουστάρει και σου κάθεται. Το θέμα ειναι οτι μόνο μεσο του αγοραίου ο μέσος άνδρας δυνάται να γαμήσει ωραίες γυναίκες.
Επίσης πολλούς δε τους νοιάζει να γαμάνε ωραίες γυναίκες και παντρεύονται μια χοντρή και ζούνε χωρίς παραπάνω σεξουαλικές επιθυμίες. Οπως και πολλοι σχεσάκιες δε τους νοιάζει να γαμάνε ωραία μουνιά.
Οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε αδυναμία στο ωραίο μουνί εξού και έχουν βρεί διέξοδο στον αγοραίο. Μονο ο αγοραίος εκλπηρώνει την επιθυμία να γαμάς πολλές διαφορετικές γυναίκες που αγγίζουν το τέλειο.
Την ανασφάλεια οτι αρέσω σε μια μουνάρα που γνώρισα και μου έκατσε μετά απο 2-3 ραντεβουδάκια και έτσι ικανοποίησα τον εγωισμό μου οτι μέτραω σαν αρσενικό κτλ την έχω ξεπεράσει προ πολλου.. Απ τη στιγμή που εχω γαμήσει τρίκαβλα ιερόδουλες και έχουν χύσει απανωτές φορές και μου χουν στραγγίξει τον πούτσο καβλωμένες δε με νοιάζει να καλύψω κάποιου είδους ικανοποίηση οτι μου έκατσε μια μουνάρα για αυτό που είμαι. Κλαιν μαιν!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Ωραία να συμφωνήσουμε οτι οσοι στρέφονται στον αγοραίο έχουν πρόβλημα και είναι ανίκανοι να ρίξουν μια γυναίκα κτλ
Δηλαδή ρε τύποι αυτοί που γεύονται την ηδονή και το πάθος απο μια γυναίκα έξω στη ζωή η οποία ειναι και μουνάρα και κάνει το τέλειο σέξ στο ικανό αρσενικό που λέτε οπου το γουστάρει με 1000.. πόσοι είναι για να καταλάβω;;; Για τι ποσοστό μιλάτε;;; Για τους 1 στους 10.000;;;
Δηλαδή ο 1 στους 10.000 ορίζει το τί συμβαίνει στη ζωή;;;
Αυτά που λέτε για μουνάρες που προσφέρουν απολυτή ηδονή και πάθος σε ποιο πλανήτη γίνονται;;;
Μας συνέβη 2-3 φορές στα 10 χρόνια και τι; Αυτοί ειναι η πραγματικότητα;
Η ωραία γυναίκα η οποία ειναι σε φάση να προσφέρει καλό σεξ και πάθος και να δώσει σε έναν άνδρα ολα αυτά που περιγράφετε μήπως αναλογή 1 στους 10.000 άνδρες λέω εγω τώρα? Οι υπολοιποι 9.999 ειναι κομπλεξικοι και ανικανοι; Μα τι λένε τώρα, ήμαρτος!
Ο αγοραίος είναι ο μόνη διέξοδος να γαμήσει ο μέσος άνδρας ωραία γυναίκα.
Τα υπόλοιπα με τα πάθη και τις ηδονές που κερδίζει ο μάγκας ο ικανός και γεύεται τον πραγματικό έρωτα ok μακάρι να ήταν έτσι για όλους αλλά δε συμβαίνει στη πλειοψήφια οχι γιατι ειναι ανίκανοι και ανήμποροι αλλά γιατι αναλογούν λίγες ωραίες γυναίκες που ειναι διατεθημένες να δοθούν κατα αυτον το τρόποι σεξουαλικά.
Για να προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Ποιος μπορεις να γαμάει ωραίες γυναίκες ξανά και ξανά και να του κάνουν το απολυτο έρωτα/σεξ; ok αυτο θα θελαμε ολοι αλλα δε συμβαίνει παρα μόνο για πολυ μικρά ποσοστά ανθρώπων, δε διαμορφώνουν αυτά τα ποσοστά τη πραγματικότητα, η πραγματικότητα διαμορφώνετε απο αυτο που συμβαίνει κατα κόρον και δεν ειναι αυτο που λετε.
Δηλαδή ρε τύποι αυτοί που γεύονται την ηδονή και το πάθος απο μια γυναίκα έξω στη ζωή η οποία ειναι και μουνάρα και κάνει το τέλειο σέξ στο ικανό αρσενικό που λέτε οπου το γουστάρει με 1000.. πόσοι είναι για να καταλάβω;;; Για τι ποσοστό μιλάτε;;; Για τους 1 στους 10.000;;;
Αυτά που λέτε για μουνάρες που προσφέρουν απολυτή ηδονή και πάθος σε ποιο πλανήτη γίνονται;;;
Η ωραία γυναίκα η οποία ειναι σε φάση να προσφέρει καλό σεξ και πάθος και να δώσει σε έναν άνδρα ολα αυτά που περιγράφετε μήπως αναλογή 1 στους 10.000 άνδρες λέω εγω τώρα? Οι υπολοιποι 9.999 ειναι κομπλεξικοι και ανικανοι; Μα τι λένε τώρα, ήμαρτος!
Τα υπόλοιπα με τα πάθη και τις ηδονές που κερδίζει ο μάγκας ο ικανός και γεύεται τον πραγματικό έρωτα ok μακάρι να ήταν έτσι για όλους αλλά δε συμβαίνει στη πλειοψήφια οχι γιατι ειναι ανίκανοι και ανήμποροι αλλά γιατι αναλογούν λίγες ωραίες γυναίκες που ειναι διατεθημένες να δοθούν κατα αυτον το τρόποι σεξουαλικά.
Για να προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Ποιος μπορεις να γαμάει ωραίες γυναίκες ξανά και ξανά και να του κάνουν το απολυτο έρωτα/σεξ; ok αυτο θα θελαμε ολοι αλλα δε συμβαίνει παρα μόνο για πολυ μικρά ποσοστά ανθρώπων, δε διαμορφώνουν αυτά τα ποσοστά τη πραγματικότητα, η πραγματικότητα διαμορφώνετε απο αυτο που συμβαίνει κατα κόρον και δεν ειναι αυτο που λετε.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Το ξαναλέω, ο νόμος του Αμπελαλές!!
"Ο αγοραίος ειναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να γαμήσει ωραία γυναίκα ο μέσος άνδρας"
Αυτά που κυρίαρχα αρσενικά επιλέγονται απ τις μουνάρες γκόμενες και κάνουν το απολυτο σεξ με πάθος ένω στον αγοραίο κυριαρχούν προβληματικοί, ανίκανοι στερημένοι άνδρες που ζούν με υποκατάστατα ειναι μαλακείες ή έστω γινετε σε μια μικρή μεριδα ανθρώπων που δε διαμορφώνουν τη πραγματικότητα αφου ειναι εξεραίσεις. Η πραγματικοτητα ειναι ο μέσος άνδρας να ψάχνει μια ωραια γυναικα διατεθειμένη να ζήσει έντονο σέξ και πάθος και δέν τη βρισκει. Οποτε καταφεύγει στον αγοραίο.
Γελάω οταν λένε κάποιοι οτι το απολυτο σεξ γινετε απο γυναικες που μας γουσταρουν και οτι υπαρχουν παντου έξω και μας περιμένουν.
ok εδω Χιουστον καλει πλανήτη Γη, σήμα λαμβάνει κανείς.
"Ο αγοραίος ειναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να γαμήσει ωραία γυναίκα ο μέσος άνδρας"
Αυτά που κυρίαρχα αρσενικά επιλέγονται απ τις μουνάρες γκόμενες και κάνουν το απολυτο σεξ με πάθος ένω στον αγοραίο κυριαρχούν προβληματικοί, ανίκανοι στερημένοι άνδρες που ζούν με υποκατάστατα ειναι μαλακείες ή έστω γινετε σε μια μικρή μεριδα ανθρώπων που δε διαμορφώνουν τη πραγματικότητα αφου ειναι εξεραίσεις. Η πραγματικοτητα ειναι ο μέσος άνδρας να ψάχνει μια ωραια γυναικα διατεθειμένη να ζήσει έντονο σέξ και πάθος και δέν τη βρισκει. Οποτε καταφεύγει στον αγοραίο.
Γελάω οταν λένε κάποιοι οτι το απολυτο σεξ γινετε απο γυναικες που μας γουσταρουν και οτι υπαρχουν παντου έξω και μας περιμένουν.
ok εδω Χιουστον καλει πλανήτη Γη, σήμα λαμβάνει κανείς.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Λεει εδω ο συναγωνιστής:
{Παίδες τα λόγια ειναι περιττά το κοριτσάκι γαμαει και θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο ότι ειναι από τα καλύτερα cg που έχω πάρει! Φοβερή διάθεση και μανία να σε φάει ζωντανό ! Ψηλή με σώμα μοντελε, βυζος πολύ μικρός αλλά κωλος στο θεό, επίσης μαύρα μακριά μαλλιά!! Στα του αγώνα πολύ καλός τσιμπος με καραμελωμένα παντού , στάσεις πολλές αλλά εγώ είμαι του πίσω συστήματος και εκεί έγινε και η κατάθεση μετά από ένα αγώνα διαρκείας 40 λεπτών!
Αυτά παίδες!}
Και εσεις λετε οτι υπαρχει περιπτωση/πιθανοτητες να γνωρισεις μια τέτοια μουναρα και να γευτείς τον απολυτο σεξ/ερωτα.
Για τι μιλαμε; Για τον 1 στους 100.000??? ok οποιος ανήκει σε συτη τη κατηγορια με γεια του με χαρα του αλλα οι υπολοιποι 99.999 τι πρεπει να κάνουν;;; Να πουνε ειμαστε προβληματικοι και να πεσουν στον Καιαδα?
Μονο ο αγοραιος σου δινει την ευκαιρια να γευτεις τετοια γυναικα!!!
{Παίδες τα λόγια ειναι περιττά το κοριτσάκι γαμαει και θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο ότι ειναι από τα καλύτερα cg που έχω πάρει! Φοβερή διάθεση και μανία να σε φάει ζωντανό ! Ψηλή με σώμα μοντελε, βυζος πολύ μικρός αλλά κωλος στο θεό, επίσης μαύρα μακριά μαλλιά!! Στα του αγώνα πολύ καλός τσιμπος με καραμελωμένα παντού , στάσεις πολλές αλλά εγώ είμαι του πίσω συστήματος και εκεί έγινε και η κατάθεση μετά από ένα αγώνα διαρκείας 40 λεπτών!
Αυτά παίδες!}
Και εσεις λετε οτι υπαρχει περιπτωση/πιθανοτητες να γνωρισεις μια τέτοια μουναρα και να γευτείς τον απολυτο σεξ/ερωτα.
Για τι μιλαμε; Για τον 1 στους 100.000??? ok οποιος ανήκει σε συτη τη κατηγορια με γεια του με χαρα του αλλα οι υπολοιποι 99.999 τι πρεπει να κάνουν;;; Να πουνε ειμαστε προβληματικοι και να πεσουν στον Καιαδα?
Μονο ο αγοραιος σου δινει την ευκαιρια να γευτεις τετοια γυναικα!!!
Συνημμένα
δεν ειπε κανεις ανικανο κανεναν.απλα μπορει να μη νιωθει οτι τον συμφέρει να γινει ικανος οπως οι υπόλοιποι που βγάζουν συγκεκριμένων προδιαγραφων γκομενες.το θέμα έχει να κάνει γενικά με όλες τις γυναίκες ανεξαρτητου εμφανισεως.Υπάρχουν πολύ αντρες που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση ούτε έχουν συγκεκριμένα πρότυπα αλλά πάλι δεν μπορούν να βρουν ερωτικό σύντροφο για τους λόγους που είπαμε στο προηγούμενο ποστ μου.Όσοι πληρώνουν .πληρώνουν όχι μόνο για τις όμορφες αλλά και για τις υποτιθέμενες βαση του λαιφσταιλ άσχημες αφού και αυτές είναι σχετικά δύσκολες.έχουν ιδιαίτερα στάνταρ και αυτές.Ο άντρας όμως τις βλέπει όλες ομορφες και κάπου εκεί είναι το προβλημα.Η γυναίκα έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου αλλά ο άντρας οχιΩραία να συμφωνήσουμε οτι οσοι στρέφονται στον αγοραίο έχουν πρόβλημα και είναι ανίκανοι να ρίξουν μια γυναίκα κτλ
Για να προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Ποιος μπορεις να γαμάει ωραίες γυναίκες ξανά και ξανά και να του κάνουν το απολυτο έρωτα/σεξ; ok αυτο θα θελαμε ολοι αλλα δε συμβαίνει παρα μόνο για πολυ μικρά ποσοστά ανθρώπων, σε διαμορφώνου αυτά τα ποσοστά τη πραγματικότητα, η πραγματικότητα διαμορφώνετε απο αυτο που συμβαίνει κατα κόρον και δεν ειναι αυτο που λετε.
Δυστυχώς η Αριθμητική και η Στατιστική είναι αμείλικτες,και για μένα μιλώντας,πόσες ωραίες γυναίκες είναι ελεύθερες και διαθέσιμες;πόσες από αυτές θα γουστάρουν να γαμηθούν μαζί μου;και πόσες πιθανότητες έχω να τις συναντήσω;Θα πει κάποιος βέβαια σαν αντίλογο ότι αρκετοί τα καταφέρνουν.ΟΚ,αλλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες στο καμάκι,ούτε βρίσκονται όλοι στο κατάλληλο περιβάλλον,οπότε... Η λογική πάντως του να βρω μια γκόμενα απλώς για να γαμάω,δεν...Ωραία να συμφωνήσουμε οτι οσοι στρέφονται στον αγοραίο έχουν πρόβλημα και είναι ανίκανοι να ρίξουν μια γυναίκα κτλ
την γυναίκα δεν την θέλουμε Μόνο για το πηδημα αλλά και για παρέα.να μοιραζόμαστε όλο μας είναι.όλες τις κακές και καλές στιγμές μας με έναν άνθρωπο που ξέρουμε Πώς μας αγαπαει και μας νοιαζεταιΔυστυχώς η Αριθμητική και η Στατιστική είναι αμείλικτες,και για μένα μιλώντας,πόσες ωραίες γυναίκες είναι ελεύθερες και διαθέσιμες;πόσες από αυτές θα γουστάρουν να γαμηθούν μαζί μου;και πόσες πιθανότητες έχω να τις συναντήσω;Θα πει κάποιος βέβαια σαν αντίλογο ότι αρκετοί τα καταφέρνουν.ΟΚ,αλλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες στο καμάκι,ούτε βρίσκονται όλοι στο κατάλληλο περιβάλλον,οπότε... Η λογική πάντως του να βρω μια γκόμενα απλώς για να γαμάω,δεν...
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Απλά διαβάστε τις κριτικές συναγωνιστών απο Call Girls, δείτε τι γυναικάρες ειναι οι περισσότερες...
και μετά αναλογιστήτε τι πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε μία τέτοια στο δρόμο, σε ένα μπάρ, στη δουλειά σας, σε μια παρέα κτλ
και αφου τι γνωρίσετε να σας γουστάρει να κάνετε το απόλυτο σέξ αφού τύχει να είναι και σε τέτοια φάση το κορίτσι..
τι ποσοστό????
Θα σας πώ εγώ...
1 στις 500.000 να βρεθείτε μπροστά σε μια τέτοια γυναίκα και η συγκυρία να είναι τόσο υπερ σας να γίνει το απόλυτο κονέ..
Ε τώρα θα πεταχτεί κάποιος γαμίκος/παιδαράς του σαιτ και θα πει εμενα μου καθονται τετοια μουνια και με καψουρευονται και με παρακαλανε.. ok πες οτι το πιστέψαμε.. εισαι ο 1 στους 500.000 και μαγκιά σου.. δεν εισαι η κυρίαρχη πραγματικότητα
Η πραγματικότητα είναι οτι μόνο μέσο του αγοραίου γαμάς τέτοιες γυναίκες, εκτός και άμα σε λένε Κριστιάν Ρονάλντο!
και μετά αναλογιστήτε τι πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε μία τέτοια στο δρόμο, σε ένα μπάρ, στη δουλειά σας, σε μια παρέα κτλ
και αφου τι γνωρίσετε να σας γουστάρει να κάνετε το απόλυτο σέξ αφού τύχει να είναι και σε τέτοια φάση το κορίτσι..
τι ποσοστό????
Θα σας πώ εγώ...
1 στις 500.000 να βρεθείτε μπροστά σε μια τέτοια γυναίκα και η συγκυρία να είναι τόσο υπερ σας να γίνει το απόλυτο κονέ..
Ε τώρα θα πεταχτεί κάποιος γαμίκος/παιδαράς του σαιτ και θα πει εμενα μου καθονται τετοια μουνια και με καψουρευονται και με παρακαλανε.. ok πες οτι το πιστέψαμε.. εισαι ο 1 στους 500.000 και μαγκιά σου.. δεν εισαι η κυρίαρχη πραγματικότητα
Η πραγματικότητα είναι οτι μόνο μέσο του αγοραίου γαμάς τέτοιες γυναίκες, εκτός και άμα σε λένε Κριστιάν Ρονάλντο!
θα σε απογοητεύσω,και θα μιλήσω-γράψω χυδαία και στυγνά:Πες αύριο στην γκόμενά σου ή στη γυναίκα σου,''αγάπη μου,από σήμερα δεν θα δουλεύω γιατί με απολύσανε,και μέχρι να ξαναβρώ δουλειά θα έχουμε όλον τον χρόνο δικό μας για να απολαμβάνουμε τον έρωτά μας!'',να δούμε τι θα σου πετάξει στο κεφάλι...την γυναίκα δεν την θέλουμε Μόνο για το πηδημα αλλά και για παρέα.να μοιραζόμαστε όλο μας είναι.όλες τις κακές και καλές στιγμές μας με έναν άνθρωπο που ξέρουμε Πώς μας αγαπαει και μας νοιαζεται
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
την γυναίκα δεν την θέλουμε Μόνο για το πηδημα αλλά και για παρέα.να μοιραζόμαστε όλο μας είναι.όλες τις κακές και καλές στιγμές μας με έναν άνθρωπο που ξέρουμε Πώς μας αγαπαει και μας νοιαζεται
Τύπε ok προφανώς κι αυτό μέσα στη ζωή είναι, ωραίο και αυτό να το έχεις καμιά φορά αλλά όταν κάποιος έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και του αρέσει το σέξ και οι εναλλαγές στις παρτενέρ η μόνη λύση είναι ο αγοραίος έρωτας.
Αλλιώς κάνεις μια σχεσούλα και ζείς αυτό που περιγράφεις. Ξεχνάς όμως γαμήσια με μουνάρες κτλ
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Τώρα δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτό , για να λέμε και του στραβού το δίκιοDuke Nukem η ζωή είναι ένα δράμα. Γεννιόμαστε κατά λάθος, ζούμε στην καλή περίπτωση 70-80 χρόνια και πεθαίνουμε. Κοίτα γύρω σου και πες μου τι ωραίο βλέπεις. Πόλεμοι, αρρώστιες, δυστυχήματα, αδικία. Αν πρέπει κιόλας να φτύσω αίμα και να ανταγωνιστώ για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο που υποτίθεται ότι θα με θέλει, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Ο έρωτας πρέπει να είναι κάτι πολύ εύκολο, σαν το φαγητό. Πεινάς; Τρως. Θες να γαμήσεις; Γαμάς. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πρέπει να κάνω τα πάντα για να πείσω ένα βρωμόμουνο να γαμηθεί μαζί μου. Μου αρέσει το εύκολο στη ζωή, γιατί δεν πιστεύω ότι στη ζωή αξίζει να προσπαθήσεις.
μήπως είμαστε κι εμείς λίγο κυνικοί και προτρεχουμε στα χειρότερα σενάρια.μηπως ολος αυτος ο κυνισμος ειναι ασπιδα προστασιας επειδη δεν μπορουμε να αγαπησουμε. δεν βλέπουμε γυναικες να στέκονται δίπλα στους άντρες Τους γεμάτες ανιδιοτελια και αυτοθυσία?και μην μου πεις ότι είναι η μειοψηφία.Εγώ βλέπω γυναικες με ανέργους αντρες να τους στηρίζουν Οικονομικά αρκετά συχνά.Όλα αυτά δηλαδή είναι Ένα ψεμαθα σε απογοητεύσω,και θα μιλήσω-γράψω χυδαία και στυγνά:Πες αύριο στην γκόμενά σου ή στη γυναίκα σου,''αγάπη μου,από σήμερα δεν θα δουλέυω γιατί με απολύσανε,και μέχρι να ξαναβρώ δουλειά θα έχουμε όλον τον χρόνο δικό μας για να απολαμβάνουμε τον έρωτά μας!'',να δούμε τι θα σου πετάξει στο κεφάλι...
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Και εγώ βλέπω τέτοιες γυναίκες. Μόνο που είναι πάνω από 100 κιλά και έχουν μουστάκιδεν βλέπουμε γυναικες να στέκονται δίπλα στους άντρες Τους γεμάτες ανιδιοτελια και αυτοθυσία?και μην μου πεις ότι είναι η μειοψηφία.Εγώ βλέπω γυναικες με ανέργους αντρες να τους στηρίζουν Οικονομικά αρκετά συχνά.Όλα αυτά δηλαδή είναι Ένα ψεμα
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
μήπως τα παραλες.Επίσης που υστερει μια κοπελα αν έχει κάποια παραπάνω κιλα?μηπως μας εχει κανει πλυση εγκεφάλου το λαιφσταιλ και εμας. Δημιουργώντας μας λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πραγματικά όμορφο?Και εγώ βλέπω τέτοιες γυναίκες. Μόνο που είναι πάνω από 100 κιλά και έχουν μουστάκι
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δεν απαραίτητο να είναι κάποια "αιδοιάρα" (με την έννοια του μοντελοειδούς σώματος) ή νεαρής ηλικίας , όπως λέτε, για να σε "διεγείρει" , ούτε και να την πληρώσεις 500ευρώ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις