Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem το καθαρό γαμήσι για έναν μέσο μη υπέρβαρο άντρα κρατάει 2-3 λεπτά το πολύ. Μπορείς να το ψάξεις αν θες.

Το μεσα-εξω διαρκει 5.5 με 7.5 λεπτα κατα μεσο. Αλλα χωρις να γευτεις το σωμα της γυναικας, απτικα, χειλεογλωσσικα, οσφρητικα, δεν καταλαβαινεις με τι εκανες σεξ. Γι' αυτο τα στουντιο εχουν το χρονο στο 20λεπτο. Γιατι ειναι ο ελαχιστος χρονος που χρειαζεται να περασεις με μια γυναικα για να πεις οτι γαμησες.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αυτα τα μουνιά τα χω γαμήσει με 20 ευρώ εκαστος. Και το αριστερά και το δεξιά. Και τα 2 είναι τρίκαβλα.  :bigdick:

Δηλαδή τι ελπίδες έχει ο μέσος άνδρας να του κάτσει τέτοια γκόμενα; Καμία. Ενω μέσο του αγοραίου του δίνετε η δυνατότητα.  :kneel:

Το οτι αυτά τα 2 τα γαμάνε ικανότεροι άντρες και τους κάνουν παπάδες στο κρεβάτι απλά γελάω γιατι οι γκόνενοι τους είναι κουασιμόδοι χωρίς υπερβολή.  *P

Συνημμένα

• αρα.jpg
    αρα.jpg
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 31

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάρε να έχεις Duke Nukem:

Το 45% των ανδρών φτάνει σε οργασμό σε 2 λεπτά

Ο Dr Harry Fisch, ουρολόγος στο πανεπιστήμιο New York Presbyterian Hospital της Νέας Υόρκης, δεν έχει καλά νέα για τις γυναίκες.

Σύμφωνα με το γιατρό, το 45% των ανδρών φτάνει σε οργασμό μέσα σε δύο λεπτά από τη στιγμή που θα υπάρξει διείσδυση, ενώ κατά μέσο όρο οι γυναίκες χρειάζονται πέντε έως επτά λεπτά για να φτάσουν σε κορύφωση.

Ο ίδιος υποστηρίζει ακόμη, ότι ένας άντρας βιώνει 11 στύσεις την ημέρα, ενώ τα ζευγάρια δε φαίνεται να… «εκμεταλλεύονται» και πολύ αυτό το γεγονός, καθώς δεν κάνουν σεξ πάνω από δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ όσο περνάει ο καιρός η συχνότητα μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Ο Dr Fisch δήλωσε στο Nerve.com ότι ένα μέσο ζευγάρι κάνει σεξ κάθε μία με τρεις μέρες στην ηλικία των 20, με τον αριθμό αυτό να πέφτε στις δύο φορές την εβδομάδα για εκείνους που ανήκουν στο ηλικιακό γκρουπ των 30-50 ετών.

Μάλιστα, τα παντρεμένα ζευγάρια άνω των 50 ετών κάνουν σεξ λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O πραγματικός μπουρδελιάρης ανήκει σε αυτό το 45% που θέλει 2 λεπτά για να χύσει από τη στιγμή που θα μπει στο μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εφαρμόζοντας το νόμο του Picker δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους σχεσάκηδες. Ο νόμος του Picker είναι η εκδίκησή σου.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.458
Πόντοι
3.091
Είναι φυσικό να αναζητούμε τις σαρκικές απολαύσεις, χαλαρά, όποτε το έχουμε πραγματικά ανάγκη, να χαιρόμαστε και σ’ αυτό τον τομέα αισθήσεων τη ζωή μας, χωρίς εμμονές, συγκρατημένα. Έχουμε ανάγκη διαφορετικές γυναίκες για ποικιλία και σ’ αυτή την ανάγκη, μας εξυπηρετούν με εύκολο τρόπο οι κοινές γυναίκες, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να τις ανεχθούμε, πριν ή μετά τη συνεύρεση. Δεν μας αρκούν όμως αυτές διότι δεν συμμετέχουν ειλικρινά, αφού είναι αδύνατο να το απολαμβάνουν με όλους τους πελάτες τους. Εγώ τις έχω τσακώσει αρκετές φορές να το κάνουν ψέμματα!  :2funny: Επομένως, όταν πηγαίνουμε μόνο με κοινές γυναίκες, αισθανόμαστε ολίγον… μόνοι μας! Πολλές φορές αυτό συμβαίνει και με άλλες γυναίκες, εκτός από τις κοινές, που δεν λαμβάνουν χρήματα την ίδια στιγμή. Η ηδονή που προσφέρει η γυναίκα που απολαμβάνει, όταν υπάρχει χημεία και ο απαιτούμενος χρόνος, είναι πιο γνήσια και σαφώς  ανώτερη. Αξίζει λοιπόν τον κόπο μια χαλαρή ως διασκέδαση αναζήτηση της ανώτερης ηδονής, χωρίς το φόβο της απόρριψης. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει η αίσθηση της απόρριψης, αλλά μόνο της ενόχλησης όταν χάνεται το υποψήφιο “κελεπούρι”. Ο έμπειρος γνωρίζει πότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, αλλά δέχομαι ότι ακόμη κι εκεί που είναι ελάχιστες, είναι διασκεδαστική η ενασχόληση.

Τελευταία αισθάνομαι ολίγον… μόνος. Λέτε εκεί να οφείλεται η εμμονή να ανεβάζω συχνά διασκεδαστικές εικόνες στο νήμα “βάναυσο σεξ”; Τεμπελιάζω, όπως μου λέει ένας φίλος.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.458
Πόντοι
3.091
Το ψέμα ή η αλήθεια, εκτός από την ηθικολογική έννοια στο μυαλό του ηλιθίου, έχουν αξία κυρίως ως πρόθεση και ως αποτέλεσμα. Για παράδειγμα και μόνο ως παράδειγμα το αναφέρω, ο καταδότης μπορεί να λέει την αλήθεια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για μια απαίσια και απαράδεκτη πράξη. Δεν θεωρώ ότι o Picker είναι καταδότης. Ας είναι ο καθένας προσεκτικός διότι τα όρια είναι λεπτά όταν συσσωρεύεται το μίσος, η οργή και ο πόνος, σε συνδυασμό με την απερισκεψία της στιγμής ή την έλλειψη φρόνησης.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.458
Πόντοι
3.091
Ομολογώ ότι οι  προσπάθειες να συνετίσετε τον Picker, δημιουργούν απολαυστικά κείμενα, με χιούμορ και αξιόλογες προσεγγίσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pipinoskistis τι μαλακίες λες πάλι στο thread μου; To ψέμα είναι μια ανήθικη πράξη. Μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να μην το καταλαβαίνει αυτό. Στην περίπτωση με τις γκόμενες, ο ψεύτης παίζει πούστικα και του αξίζει η τιμωρία. Τρώει τη γκόμενα από κάποιον άλλον που θα ήταν ειλικρινής και τίμιος μαζί της και θα του άξιζε πιο πολύ. Το να καταδίδεις ένα λαμόγιο, έναν κλέφτη ή ψεύτη, είναι κάτι απόλυτα ηθικό. Δεν έχεις καλή ανατροφή pipinoskistis.

Επίσης μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να θεωρεί επιτυχία ότι μια γκόμενα τον γουστάρει κρατώντας την με το ψέμα. Ουσιαστικά η γκόμενα δεν γουστάρει τον ηλίθιο που της λέει ψέματα αλλά αυτόν που παριστάνει ο ηλίθιος πως είναι. Άρα γιατί είναι καλύτερο αυτό από το να πηγαίνεις με μια πουτάνα; Στην πουτάνα τουλάχιστον είσαι ο εαυτός σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Επισκέπτης
Τα λέμε πιο μετά τρελλέ και λοιποί συγγενείς. Σχόλασα πριν μια ώρα κι ήπια καφέ αλλά νυστάζω.

:hi:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
μην κοροιδευετε τους εαυτους σας το γαμησι με γκομενα δεν εχει καμια σχεση με το γαμησι με πουτανα..
το γαμησι δεν ειναι μονο το χυσιμο ειναι η ολη φαση.. πως μπορεις να ευχαριστηθεις γαμησι αν δεν φασωσεις το μωρακι αν δεν δεις την φατσουλα της καβλωμενη να σε παρακαλαει να μπεις μεσα της??
απλα επειδη προφανως το 95% των ανδρων δεν μπορει να γαμαει 2-3 διαφορετικες μουναρες την βδομαδα στρεφεται στον αγωραιο ερωτα και καλα κανει...

ομως ειδικα αυτο που λεει ο πικερ ειναι σαν να τραβας μαλακια με γκομενα αντι για χερι.. εγω αν ημουν σαν τον πικερ θα εκοβα τα γαμησια να μου μενουν και τα λεφτα.

για αυτο και δεν τρολαρω βρισκεις μια κοπελα να σε καλυπτει στο σεξ αλλα και συναισθηματικα και ικανοποιεις τις ορεξεις σου με πουτανες προσεχοντας παντα μην χαλασεις την σχεση σου... γιατι αν δεν το κανεις αυτο ειτε θα μπεις στο βρακι της ειτε θα χαλασεις την σχεση σου.

ετσι και η γκομενα σου χωρις να το ξερει ζει ευτυχισμενη μαζι σου γιατι δεν εχεις αναγκη να την κερατωσεις καθως ικανοποιεις την αισθηση του διαφορετικου που εχεις με πουτανια και οχι με αλλες γκομενες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa είσαι για λύπηση τελείως. Λυπάμαι εσένα και τη γκόμενά σου. Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι σχέση, μια κοροϊδία είναι. Σχέση σημαίνει αγάπη και ειλικρίνεια, να μην έχεις μυστικά, να γίνεσαι ένα. Αν ήξερα μια γκόμενα και έβλεπα τον γκόμενό της σε μπουρδέλο, θα της τον έδινα αμέσως. Κρίμα είναι η κοπέλα να χαραμίζεται με έναν τέτοιο μαλάκα.

Όσο για το σεξ στο μπουρδέλο, φυσικά και είναι σεξ και μάλιστα πολλές φορές είναι πολύ καλύτερο από το σεξ με τη γκόμενά σου. Απλά εσύ και κάποιοι άλλοι είστε πυρφόροι και δεν μπορείτε να γαμήσετε αν δεν νιώθετε ότι η γκόμενα σας γουστάρει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εφαρμόζοντας το νόμο του Picker δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους σχεσάκηδες. Ο νόμος του Picker είναι η εκδίκησή σου.

Ο σχεσακιας γαμαει τουλαχιστον 20 λεπτα με πολλα προκαταρκτικα, λειχιες, χουφτωματα, χαμος. Το χυσιμο ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.

Η Χριστίνα στο Κολωνού 53 είναι πολύ καλή. Δεν έχει σημασία που δεν δέχεται γλειφομούνι. Η κοπέλα έχει τέτοια ερωτική αύρα που προσωπικά με κάνει τούρμπο με την καλοσύνη της και το χαμόγελό της. Αδικείται που εκδίδεται μαζί με την Πάολα, γιατί εγώ που σιχαίνομαι να μπω σε δωμάτιο που γίνονται αβέρτα τελειωτικές πίπες αποφεύγω - λόγω της Πάολας - να πάω με τη Χριστίνα.

Δεν κανεις ντουζ πριν και μετα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με καμία γκόμενα που γάμησα τζάμπα δεν έκανα σεξ για 20 λεπτά. Αν είσαι καυλιάρης δεν αντέχεις τις προκαταρτικές μαλακίες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem αποφεύγω συνήθως να γαμάω σε σπίτια που γίνεται ελεύθερο στοματικό - και ειδικά τελειωτικό - γιατί βαριέμαι να κοιτάζω προσεκτικά το πάτωμα μην έχουν πέσει τίποτα χύσια. Μου αρέσουν οι καθαρές πουτάνες γενικά, αυτές που δεν κάνουν πολλά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
μην κοροιδευετε τους εαυτους σας το γαμησι με γκομενα δεν εχει καμια σχεση με το γαμησι με πουτανα..
το γαμησι δεν ειναι μονο το χυσιμο ειναι η ολη φαση.. πως μπορεις να ευχαριστηθεις γαμησι αν δεν φασωσεις το μωρακι αν δεν δεις την φατσουλα της καβλωμενη να σε παρακαλαει να μπεις μεσα της??
απλα επειδη προφανως το 95% των ανδρων δεν μπορει να γαμαει 2-3 διαφορετικες μουναρες την βδομαδα στρεφεται στον αγωραιο ερωτα και καλα κανει...

ομως ειδικα αυτο που λεει ο πικερ ειναι σαν να τραβας μαλακια με γκομενα αντι για χερι.. εγω αν ημουν σαν τον πικερ θα εκοβα τα γαμησια να μου μενουν και τα λεφτα.

για αυτο και δεν τρολαρω βρισκεις μια κοπελα να σε καλυπτει στο σεξ αλλα και συναισθηματικα και ικανοποιεις τις ορεξεις σου με πουτανες προσεχοντας παντα μην χαλασεις την σχεση σου... γιατι αν δεν το κανεις αυτο ειτε θα μπεις στο βρακι της ειτε θα χαλασεις την σχεση σου.

ετσι και η γκομενα σου χωρις να το ξερει ζει ευτυχισμενη μαζι σου γιατι δεν εχεις αναγκη να την κερατωσεις καθως ικανοποιεις την αισθηση του διαφορετικου που εχεις με πουτανια και οχι με αλλες γκομενες

Τύπε αυτό που περιγράφεις συμβαίνει και στον αγοραίο. να φασώνεις τη πουτάνα, να σε παρακαλάει καβλωμένη να τη γαμήσεις, και να χύνει μαζί σου. Προφανώς δε το συναντάς σε μπουρδέλο αν και εκεί συμβαίνει ενίοτε αλλα με CG ειναι πολύ συνιθησμένο.

Το θέμα μας δεν είναι να συκγρίνουμε τη πουτάνα με γκόμενα που κάνεις σχέση που η διαφορά ειναι τα γκυκόλογα, οι κουβεντούλες, οι βολτούλες και τα γαμησιάκια. Στο γμμήσι υπάρχουν επαγγελματίες που τύφλα να χει οποηαδήποτε κοπέλα που σε καραγουστάρει και σου κάθεται. Το θέμα ειναι οτι μόνο μεσο του αγοραίου ο μέσος άνδρας δυνάται να γαμήσει ωραίες γυναίκες.

Επίσης πολλούς δε τους νοιάζει να γαμάνε ωραίες γυναίκες και παντρεύονται μια χοντρή και ζούνε χωρίς παραπάνω σεξουαλικές επιθυμίες. Οπως και πολλοι σχεσάκιες δε τους νοιάζει να γαμάνε ωραία μουνιά.

Οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε αδυναμία στο ωραίο μουνί εξού και έχουν βρεί διέξοδο στον αγοραίο. Μονο ο αγοραίος εκλπηρώνει την επιθυμία να γαμάς πολλές διαφορετικές γυναίκες που αγγίζουν το τέλειο.

Την ανασφάλεια οτι αρέσω σε μια μουνάρα που γνώρισα και μου έκατσε μετά απο 2-3 ραντεβουδάκια και έτσι ικανοποίησα τον εγωισμό μου οτι μέτραω σαν αρσενικό κτλ την έχω ξεπεράσει προ πολλου.. Απ τη στιγμή που εχω γαμήσει τρίκαβλα ιερόδουλες και έχουν χύσει απανωτές φορές και μου χουν στραγγίξει τον πούτσο καβλωμένες δε με νοιάζει να καλύψω κάποιου είδους ικανοποίηση οτι μου έκατσε μια μουνάρα για αυτό που είμαι. Κλαιν μαιν!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ πάνω κάτω με τους περισσότερους και σχεδόν τελείως
με τον rigormorti, pipinoskisti, dismorfian κτλ κτλ κτλ  :grin:

Έχω ένα ερώτημα όμως για όλους  :2funny:

Για ποιο λόγο ασχολείστε με τον Picker ?

Δεν έχετε καταλάβει ότι "πάσχει" από κάποιο "ψυχικό νόσημα" ???

Εγώ από μικρός έχω μάθει το εξής :

Άστον τρελό στην τρέλα του !  :sunglasses:

Καλά να περνάς Picker ! αν το να γαμάς μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο

σε κάνει να νιώθεις καλά και όλα αυτά που λες, συνέχισε έτσι  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχει πλάκα που στην Ελλάδα θεωρείται φυσιολογικό το να είναι κάποιος απατεώνας, ενώ το να είναι κάποιος τίμιος θεωρείται ψυχικό νόσημα. Ευτυχώς πιστεύω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom