Είναι φυσικό να αναζητούμε τις σαρκικές απολαύσεις, χαλαρά, όποτε το έχουμε πραγματικά ανάγκη, να χαιρόμαστε και σ’ αυτό τον τομέα αισθήσεων τη ζωή μας, χωρίς εμμονές, συγκρατημένα. Έχουμε ανάγκη διαφορετικές γυναίκες για ποικιλία και σ’ αυτή την ανάγκη, μας εξυπηρετούν με εύκολο τρόπο οι κοινές γυναίκες, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να τις ανεχθούμε, πριν ή μετά τη συνεύρεση. Δεν μας αρκούν όμως αυτές διότι δεν συμμετέχουν ειλικρινά, αφού είναι αδύνατο να το απολαμβάνουν με όλους τους πελάτες τους. Εγώ τις έχω τσακώσει αρκετές φορές να το κάνουν ψέμματα!
Επομένως, όταν πηγαίνουμε μόνο με κοινές γυναίκες, αισθανόμαστε ολίγον… μόνοι μας! Πολλές φορές αυτό συμβαίνει και με άλλες γυναίκες, εκτός από τις κοινές, που δεν λαμβάνουν χρήματα την ίδια στιγμή. Η ηδονή που προσφέρει η γυναίκα που απολαμβάνει, όταν υπάρχει χημεία και ο απαιτούμενος χρόνος, είναι πιο γνήσια και σαφώς ανώτερη. Αξίζει λοιπόν τον κόπο μια χαλαρή ως διασκέδαση αναζήτηση της ανώτερης ηδονής, χωρίς το φόβο της απόρριψης. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει η αίσθηση της απόρριψης, αλλά μόνο της ενόχλησης όταν χάνεται το υποψήφιο “κελεπούρι”. Ο έμπειρος γνωρίζει πότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, αλλά δέχομαι ότι ακόμη κι εκεί που είναι ελάχιστες, είναι διασκεδαστική η ενασχόληση.
Τελευταία αισθάνομαι ολίγον… μόνος. Λέτε εκεί να οφείλεται η εμμονή να ανεβάζω συχνά διασκεδαστικές εικόνες στο νήμα “βάναυσο σεξ”; Τεμπελιάζω, όπως μου λέει ένας φίλος.