Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν απαραίτητο να είναι κάποια "αιδοιάρα" (με την έννοια του μοντελοειδούς σώματος) ή νεαρής ηλικίας , όπως λέτε, για να σε "διεγείρει" , ούτε και να την πληρώσεις 500ευρώ...
ισχύει.Όλα σαρκια είναι ούτως  Η άλλως .ας αφήσουμε  τις όμορφες  για αυτούς  που  δεν έχουν  φαντασία.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Μόλις γύρισα απο τον νούμερο ένα κοινωνικό χώρο στην ελλάδα αυτη τη στιγμή που προσφέρετε για καυλάντα/κονέ. Yava Gym.
Της πουτάνας απο κόσμο, μουνιά, παιδαράδες, κυράτσες, μιλφάρες, κάγκουρες, χοντρές, αδύνατες, μπάζα, κωλάρες σε κολάν, γεροντοκοπέλες, παππούδες, παντρεμένες, χωρισμένες, απεγνωσμένες, λιγούρια κτλ κτλ κτλ Κάθες καρυδιάς καρύδι.

Μία λέξη θα πώ για να περιγράψω τη κατάσταση.. ΤΖΙΦΟΣ

Κανένα κονέ, καμία καυλάντα, κανένα φλέρτ. Τσάμπα ιδρώτας, τσάμπα οι επαναλήψεις, τσάμπα τα σκουοτ με τα κολαν, τσάμπα οι σκόνες στα σέικερ. Απο τα 150/200 άτομα εκει μέσα κανείς δε έχει βρεί το τρόπο για κονέ ενώ οι ματιές όλων μαρτυρούν οτι το επιζητούν.
Οι περισσότεροι θα πιουν τη πρωτεινη τους και θα πέσουν για ύπνο. Οι περισσότερες θα βάλουν το στρινγάκι τους, θα χαζέψουν τον κώλο τους στον καθρέφτη και θα πέσουν για ύπνο. Αντε δέχομε γίνετε ένα κονε μια στο τόσο ε και; Κλαιν μαιν.. Οι υπόλοιποι; Τοσος ιδρώτας, τόση προσπάθεια στο βρόντο.

Και έρχετε εδώ ο συναγωνιστής και γράφει για την εικονιζόμενη:

"Φουλ επίθεση παίζει και γαμιέται ακούραστα σα νυμφομανής. Τί γλωσσόφιλα, τί γλειψίματα παντού τί "don't stop", τί πρωτοβουλίες και αλλάγές στάσεων, σε χλωρό κλαρί δε με άφησε. Μιλάμε για πάθος και ένταση. Τουρμπίνα η κυρία. Έφυγα ενθουσιασμένος και με πόδια που ξεπιάστηκαν μετά από δυο μέρες. Παίρνεις μια ιδέα πως είναι η ευτυχία με τέτοιες γυναίκες.
Μια συνάντηση που θα θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό - απ' τις καλύτερες των τελευταίων ετών και σίγουρα απ΄τις καλύτερες ever. Για σχέση απόδοσης/τιμής δε συζητάμε καν. Ο ορισμός του δεκαριού με τόνο.
"

Τσάμπα τα τουμπανιάσματα, τσάμπα τα πρηξίματα, τσάμπα οι γραμμώσεις, τσάμπα τα ταττού, τσάμπα τα μούσια, τσάμπα τα τρέντυ ρουχαλάκια/στυλάκια, τσάμπα οι κωλάρες στα κολάν.

Τυποι μη χτυπιέστε άδικα, ο μόνος τρόπος για να γαμήσεις γυναικάρα και να περάσεις μεσα στη καύλα ειναι ο αγοραίος. Νομος Αμπελαλες.   :hi:

Συνημμένα

• 10341_Kristina5_1456673026.jpg
    10341_Kristina5_1456673026.jpg
    264,8 KB · Εμφανίσεις: 37

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μόλις γύρισα απο τον νούμερο ένα κοινωνικό χώρο στην ελλάδα αυτη τη στιγμή που προσφέρετε για καυλάντα/κονέ. Yava Gym.
Της πουτάνας απο κόσμο, μουνιά, παιδαράδες, κυράτσες, μιλφάρες, κάγκουρες, χοντρές, αδύνατες, μπάζα, κωλάρες σε κολάν, γεροντοκοπέλες, παππούδες, παντρεμένες, χωρισμένες, απεγνωσμένες, λιγούρια κτλ κτλ κτλ Κάθες καρυδιάς καρύδι.

Μία λέξη θα πώ για να περιγράψω τη κατάσταση.. ΤΖΙΦΟΣ

Κανένα κονέ, καμία καυλάντα, κανένα φλέρτ. Τσάμπα ιδρώτας, τσάμπα οι επαναλήψεις, τσάμπα τα σκουοτ με τα κολαν, τσάμπα οι σκόνες στα σέικερ. Απο τα 150/200 άτομα εκει μέσα κανείς δε έχει βρεί το τρόπο για κονέ ενώ οι ματιές όλων μαρτυρούν οτι το επιζητούν.
Οι περισσότεροι θα πιουν τη πρωτεινη τους και θα πέσουν για ύπνο. Οι περισσότερες θα βάλουν το στρινγάκι τους, θα χαζέψουν τον κώλο τους στον καθρέφτη και θα πέσουν για ύπνο. Αντε δέχομε γίνετε ένα κονε μια στο τόσο ε και; Κλαιν μαιν.. Οι υπόλοιποι; Τοσος ιδρώτας, τόση προσπάθεια στο βρόντο.

Και έρχετε εδώ ο συναγωνιστής και γράφει για την εικονιζόμενη:

"Φουλ επίθεση παίζει και γαμιέται ακούραστα σα νυμφομανής. Τί γλωσσόφιλα, τί γλειψίματα παντού τί "don't stop", τί πρωτοβουλίες και αλλάγές στάσεων, σε χλωρό κλαρί δε με άφησε. Μιλάμε για πάθος και ένταση. Τουρμπίνα η κυρία. Έφυγα ενθουσιασμένος και με πόδια που ξεπιάστηκαν μετά από δυο μέρες. Παίρνεις μια ιδέα πως είναι η ευτυχία με τέτοιες γυναίκες.
Μια συνάντηση που θα θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό - απ' τις καλύτερες των τελευταίων ετών και σίγουρα απ΄τις καλύτερες ever. Για σχέση απόδοσης/τιμής δε συζητάμε καν. Ο ορισμός του δεκαριού με τόνο.
"

Τσάμπα τα τουμπανιάσματα, τσάμπα τα πρηξίματα, τσάμπα οι γραμμώσεις, τσάμπα τα ταττού, τσάμπα τα μούσια, τσάμπα τα τρέντυ ρουχαλάκια/στυλάκια, τσάμπα οι κωλάρες στα κολάν.

Τυποι μη χτυπιέστε άδικα, ο μόνος τρόπος για να γαμήσεις γυναικάρα και να περάσεις μεσα στη καύλα ειναι ο αγοραίος. Νομος Αμπελαλες.   :hi:
Ε..άμα δεν θέλουν να την πέφτουν αυτά θα παθαίνουν.όποιος την πέφτει όμως τρώει αραδα η μηπως όχι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis απορώ πώς γίνεται μετά από τόσες τάπες που έχεις φάει να συνεχίζεις να λες αυτή τη μαλακία, ότι το σεξ στο μπουρδέλο είναι αυνανισμός. Ρε τύπε σίγουρα έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο και είσαι γιατρός; Μιλάμε για μεγάλη ανοησία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis θα μου δώσεις τη γκόμενά σου να τη γαμήσω; Μη φοβάσαι, αυτή δεν θα γουστάρει καθόλου. Εγώ απλά θα αυνανιστώ για 2 λεπτά στο μουνί της.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πίκερ μην ακούς κανέναν....όλα τα γκομενάκια στα μπουρδέλα περιμένουν την επίσκεψη σου με βρεγμένο μουνί  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επαναλαμβάνω ότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, 1 στους 2 άντρες τελειώνει μέσα σε 2 λεπτά από τη στιγμή που θα μπει στο μουνί. Αυτά που λένε κάποιοι για 20 λεπτά είναι μαλακίες.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Vpapa είσαι για λύπηση τελείως. Λυπάμαι εσένα και τη γκόμενά σου. Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι σχέση, μια κοροϊδία είναι. Σχέση σημαίνει αγάπη και ειλικρίνεια, να μην έχεις μυστικά, να γίνεσαι ένα. Αν ήξερα μια γκόμενα και έβλεπα τον γκόμενό της σε μπουρδέλο, θα της τον έδινα αμέσως. Κρίμα είναι η κοπέλα να χαραμίζεται με έναν τέτοιο μαλάκα.

Όσο για το σεξ στο μπουρδέλο, φυσικά και είναι σεξ και μάλιστα πολλές φορές είναι πολύ καλύτερο από το σεξ με τη γκόμενά σου. Απλά εσύ και κάποιοι άλλοι είστε πυρφόροι και δεν μπορείτε να γαμήσετε αν δεν νιώθετε ότι η γκόμενα σας γουστάρει.
αυτα μας τα εχεις ξαναπει.
ο αντρας ειναι αντρας ΤΕΛΟΣ
θα ξενοκοιταξει και θα ξενογαμησει, εφοσον δεν προσβαλει το σπιτι του, τα υπολοιπα ειναι γκομενιες!!

Με καμία γκόμενα που γάμησα τζάμπα δεν έκανα σεξ για 20 λεπτά. Αν είσαι καυλιάρης δεν αντέχεις τις προκαταρτικές μαλακίες.
δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα ,αν εχεις γαμησει ποτε τζαμπα, δεν εχει ιδεα τι ειναι το γαμησι..
οι προκαταρκτικες μαλακιες που λες ειναι αυτα που θα απογειωσουν το γαμησι...
......................................................................................
οσο για τα υπολοιπα που διαβασα,
ρε παιδια αν εισαι ο σουπερ γκομενος θα γαμας την σουπερ μουναρα
αν εισαι ωραιος γυμνασμενος παντα περιποιημενος εξυπνος και γενικα γοητευτικος θα γαμησεις μια αντιστοιχη γκομενα αν οχι θα γαμησεις κατι αναλογο του επιπεδου σου.
τωρα επειδη ολοι θελουμε να γαμησουμε το υπερμουνο αλλα δεν ειμαστε ετσι παμε στην πουτανα γαμαμε και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

και κατι που λεω σε πολλους που μου λενε οτι οι γκομενες πανε για τα λεφτα.
εξαρταται υπαρχουν τετοιες υπαρχουν και αλλες που δεν τους ενδιαφερει... εμενα ας πουμε η κοπελα μου το θεωρει προσβολη να κερναω εγω και δεν ειναι η μονη.. και για πολυ καιρο δουλευε αυτη και εγω δεν δουλευα και δεν ειχα φραγκο!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa πολύ την εκτιμάς την κοπέλα σου. Πες μας καλύτερα πόσο κορόιδο τη θεωρείς και πόσο έξυπνο τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να εκμεταλλεύεσαι τη χαζομάρα της κοπέλας σου. Απορώ πώς γίνεται να γαμάς πουτάνες και μετά να την αγκαλιάζεις και να της λες "σ' αγαπώ". Αυτό δεν είναι σχέση, είναι υποκρισία σκέτη.

Μιλάμε για σιχαμερές καταστάσεις.  :vomit:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Vpapa πολύ την εκτιμάς την κοπέλα σου. Πες μας καλύτερα πόσο κορόιδο τη θεωρείς και πόσο έξυπνο τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να εκμεταλλεύεσαι τη χαζομάρα της κοπέλας σου. Απορώ πώς γίνεται να γαμάς πουτάνες και μετά να την αγκαλιάζεις και να της λες "σ' αγαπώ". Αυτό δεν είναι σχέση, είναι υποκρισία σκέτη.

Μιλάμε για σιχαμερές καταστάσεις.  :vomit:
Αλιμονο,στο μετρο μια μερα να πας θα δεις 5 κοπελες που θα ηθελες να πας και με τις 5 αν ηταν δυνατον.Να τελειωνεις απ τη μια,να κανεις ερωτα.και την επομενη μερα να πηγαινεις με την αλλη.Και στις 5 να τα δινεις ολα,αφου θα σου αρεσουν πραγματικα και θα τις ποθεις σαν να ηταν η μοναδικη.Αμαρτια ειναι αυτο που υποστηριζεις εσυ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νέαρχε Κούκη αν είσαι μάγκας να το κάνεις αλλά ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ και οι 5. Αν το κάνεις στα κρυφά δεν είσαι άντρας αλλά κότα.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1

Μιλάμε για σιχαμερές καταστάσεις.  :vomit:
τα ειπαμε να μην τα ξαναλεμε οσο υπαρχουν αντρες θα υπαρχει κερατο..
ετσι ειναι ειμαστε πολυγαμικοι.

Νέαρχε Κούκη αν είσαι μάγκας να το κάνεις αλλά ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ και οι 5. Αν το κάνεις στα κρυφά δεν είσαι άντρας αλλά κότα.
καλα καντο εσυ με 1 τσαμπα και να το ξερει και μετα μας μιλας και για 5

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για μένα δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση στο να έχω μια γκόμενα αν δεν μπορώ να της πω τα πάντα και κρύβω τα μισά. Αυτό δεν είναι σχέση, είναι μια μαλακία και μισή. Τι ευχαρίστηση βρίσκεις στο να είσαι με κάποιον που τον δουλεύεις, με κάποιον ΠΟΥ ΑΠΑΤΑΣ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa αυτό που περιγράφεις δεν είναι πολυγαμικότητα, είναι λαμογιά και κουτοπονηριά. Κι εγώ είμαι πολυγαμικός αλλά δεν κοροϊδεύω κανέναν. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και όλες ήξεραν ότι πριν από αυτές γαμούσα πουτάνες. Με τις περισσότερες τα χάλασα γρήγορα γιατί δεν μπορούσα να είμαι μονογαμικός και με καναδυό είχα ελεύθερη σχέση. Ποτέ δεν έκρυψα τίποτα από καμία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Vpapa αυτό που περιγράφεις δεν είναι πολυγαμικότητα, είναι λαμογιά και κουτοπονηριά. Κι εγώ είμαι πολυγαμικός αλλά δεν κοροϊδεύω κανέναν. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και όλες ήξεραν ότι πριν από αυτές γαμούσα πουτάνες. Με τις περισσότερες τα χάλασα γρήγορα γιατί δεν μπορούσα να είμαι μονογαμικός και με καναδυό είχα ελεύθερη σχέση. Ποτέ δεν έκρυψα τίποτα από καμία.
ρε φιλε αφου εισαι ο τυπος αγαπουλη που καψουρευεται πουτανες.
που αν μια κανονικη γυναικα σου δωσει λιγο σημασια θα τρεχεις απο πισω ακομα και να ειναι 60χρονη 1,40 95κιλα
και ενω το εχω καταλαβει και το σεβομαι γιατι ειναι δικαιωμα σου
γιατι προσπαθεις να μου αποδειξεις οτι ειμαι εγω ο περιεργος και εσυ ο φυσιολογικος?

τι μαλακιες ειναι αυτα τα ψεματα που γραφεις? και να εχεις γαμησει τσαμπα εχεις γαμησει απελπισμενες προσπαθησε να βγεις απο την γυαλα που εχεις δημιουργησει..

και επειδη εχω ενα κολληταρι στην φαση σου θα σου πω τι να αλλαξεις για να βρεις μια κοπελα να εχεις συντροφια στην ζωη σου, γιατι τελικα αυτο μετραει, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙ. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αν τα καταφερεις θα βρεις μια κοπελα .
στο κατω κατω μια χαρα παιδι εισαι. δεν εισαι για θεομουνο αλλα μια κοπελιτσα καθημερινη μπορεις να την εχεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa οι μαλακίες που γράφεις με κάνουν να γελάω. Δεν έχεις ιδέα τύπε για μένα. Ο πιο σκληρός γαμιάς εδώ μέσα είμαι εγώ. Είμαι ο μόνος που έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό αυτάρκειας και κυνισμού που δεν έχει ανάγκη να πει το παραμικρό ψέμα. Απλά σας λυπάμαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χωρίς το ψέμα η ζωή σας είναι ένα τίποτα. Δεν αντέχετε να ζήσετε με την αλήθεια. Είστε πολύ μικροί όλοι εσείς μπροστά μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom