Θα σε λέω δάσκαλο επειδή απουσιάζει ο δάσκαλος Φλο. Είναι θετικό αυτό για'μας τους εξτράκηδες
κάτι σαν "θετικός κωδικός" οπότε μην σε νοιάζει. Δεν είναι βρισιά δηλαδή...έτσι δάσκαλε Φλο;
Δυο λεπτά θέλω μόνο για να νιώσω βασιλιάς.
"Ναυάγιο"...και μάλιστα πρόωρο!
ok πες ότι αυτοί οι ικανοί καταφέρνουν τις μουνάρες και τις φέρνουν εκεί που θέλουν.
Έχεις αναλογιστεί φίλε για τι ποσοστό ανδρών μιλάς; Πάρα πολύ μικρό!......
Κάνεις λάθος Ampelales. Δεν έγραψα πουθενά ότι η γυναίκα ορίζει την ικανότητα ενός άνδρα κτλ.
Επιπλέον δεν θα διαφωνήσω ότι συμβαίνουν γαμήσια καλύτερα κάποιες φορές με πουτάνες.
Αυτό όμως είναι η εξαίρεση. Προφανώς και για να το αντιληφθείς, πρέπει να έχεις μεγάλο δείγμα γραφής
κι από τις δύο κατηγορίες. Προσωπικά έχω πολλά χρόνια στο πάθος να γαμάω γυναίκες.
Κι όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι τις βλέπω συναισθηματικά. Πολύ δύσκολα στέκομαι εκεί
κι όταν το κάνω, είναι για πολύ ιδιαίτερους λόγους. Απλά ενθουσιάζομαι όπως πολλοί άνδρες στην αρχή.
Ούτε είπα ότι το γαμήσι δεν αξίζει επί πληρωμή. Έχω γράψει ότι πάω στις πουτάνες
κι ότι το αγοραστό προσφέρει μειωμένη απόλαυση. Δεν μπορείς να γαμήσεις όση ώρα θες κι οπως θες.
Η πουτάνα που γαμάς δεν σε θέλει άρα δεν είναι το ίδιο και θα σε γειώσει όταν τελειώσει η συνεδρία
(επιβάλλεται) ενώ η γκόμενα δεν πρόκειται να σε γειώσει. Αν η γκόμενα αρχίσει τις γειώσεις
σημαίνει ότι δεν σε θέλει οπότε αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, δεν τίθεται και θέμα συνέχειας.
Μόνο αν θέλεστε, περνάτε γαμάτα σε όλους τους τομείς με την γκόμενα κι αυτό από μόνο του
δείχνει ότι είναι μετρημένα κουκιά το πράγμα.
Αλλιώς πρέπει να χωρίζουμε εκτός αν είμαστε άνθρωποι της συνήθειας όπως πολλοί
ή να γαμάμε σαν κοκόρια από'δω κι από'κει για ποικιλία όπως προστάζει η φύση μας.
Η ουσία όμως στην ζωή δεν είναι σώνει και καλά το γαμήσι. Ούτε κι η δημιουργία οικογένειας.
Συνεχίζοντας να προσθέσω ότι μπορείς να αναπτύξεις οικειότητα με μια πουτάνα και να την έχεις καβάτζα
γκόμενα. Κάποια στιγμή αν κάτι πάει στραβά επειδή όλες είναι ναυάγια (ας μην ζούμε βασισμένοι σε εξαιρέσεις)
απλά σηκώνεσαι και φεύγεις κανόντας την να σε σιχαθεί. Ποτέ δεν παρατάς ξερά την πουτάνα
όταν την έχεις γκόμενα διότι δεν αντιδρά νορμάλ σε αυτά και θα σε ζαλίσει.
Οι νταβάδες τις παρατούν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο για να τις "ανοίξουν στην μέση"
αλλά αυτό δεν είναι σωστό σαν συμπεριφορά.
Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ πουτάνες αλλά προτιμώ να κρατώ αποστάσεις και να περιορίζομαι
σε απλές ωραίες στιγμές όταν κερδίσω το παιχνίδι. Ο Ζεν ξέρει πως όλα αυτά υφίστανται
και έχει περάσει καλά. Μέχρι εκεί όμως. Όλα αυτά είναι κανόνες ασφαλείας κι όχι οδηγός επιτυχίας.
Τους εφαρμόζω χρόνια και λειτουργούν.
Το απόσπασμα που γράφεις δεν σημαίνει κάτι διότι θα μπορούσε να είναι από οποιαδήποτε κατηγορία
του αγοραίου έρωτα. Αυτό εδώ: "Εχει την τακτικη οταν αυτη ειναι απο πανω να θελει να σου κανει squirting
και να στα πεταξει στο προσωπο, οποτε εχετε το νου σας", είναι χρήσιμο σαν προμότινγκ (δεν λέω ότι είναι)
Δεν σημαίνει ότι θα γίνει με όλους. Δημιουργεί μια απορία στον αναγνώστη και τον ωθεί
να ψάξει. Οι περισσότεροι πελάτες είναι μαλάκες που εθελοτυφλούν.
Ο μέσος άνδρας που θέλει να γαμάει ωραία μουνιά ή θα στραφεί στον αγοραίο ή απλα το ξεχνάει.
Αυτά για ικανούς...
Ξανακάνεις λάθος, οπότε πλέον αρχίζεις και με παραξενεύεις. Αρχίζω να θεωρώ ότι θες να υπερισχύσει
η γνώμη σου ενώ εδώ απλά συζητούμε. Οκ, είμαστε σε πορνοσάιτ οπότε λογικό είναι πολλοί
να στηρίζετε την ιδεολογία (για άλλους κερδοσκοπία) που σας έφερε εδώ.
Δεν έγραψα όμως πουθενά ότι υπάρχει άνδρας που γαμάει όταν κι όποτε θέλει.
Εκεί όντως το ποσοστό είναι όχι απλά μικρό αλλά μηδενικό.
Δεν ζω στην εποχή των παγετώνων αλλά στο σήμερα.
Επίσης το ποσοστό όσων προσπαθούν και τα καταφέρνουν με τις γκόμενες είναι αρκετά μεγάλο κι όχι μικρό.
Προφανώς βαριέσαι ή έχεις βολευτεί. Αυτό το δέχομαι αλλά δεν θα φας ποτέ το αλανιάρικο μπούτι
που μοσχοβολάει φρεσκάδα. Μια ζωή φαστ φουντ θα τρως όπως σκέφτεσαι και τελικά
θα σου χαλάσει το "συκώτι". Γνώμη μου κι ας μην την δεχτείς.
Προσωπικά δεδομένων κάποιων συνθηκών της ζωής μου, έχω οδηγηθεί σε οικονομική συντριβή
(οπότε από κολ-γκερλ είμαι άσχετος) μαζί με πλήθος προβλημάτων αλλά ακόμα τα καταφέρνω στο θέμα.
Δηλαδή σου γράφω ως αποτυχημένος αλλά παράλληλα περήφανος ακόμα και τώρα.
Ακόμα κι όταν ήμουν πετυχημένος όμως, πάλι έτσι λειτουργούσα. Όπου και να βρεθώ, μπορώ να σταθώ
και να προσπαθήσω να πετύχω τον στόχο μου. Αν δεν τα καταφέρω, δεν με απασχολεί διότι δεν νιώθω τίποτα
σαν χασούρα. Γεννήθηκα έτσι, βελτιώθηκα και τελικά έγινα πολύ καλός. Η φυσικότητα κι ο αυθορμητισμός
που διατηρώ μπορεί να συγκριθεί με τον απόλυτο χαμαιλεοντισμό. Προσαρμόζομαι άριστα πάνω
στις γκόμενες και καταλαβαίνω αμέσως τι πρέπει να κάνω για την επιτυχία. Αυτό είναι η ικανότητα
που γράφω κι όχι οι φαντεζί μαλακίες των κομπλεξικών. Ουσιαστικά δεν τις κοροιδεύω.
Απλά τις αφήνω να πιστέψουν ότι έχουν τον έλεγχο. Ποτέ όμως δεν τον έχουν διότι αν τον είχαν
θα είχα καταστραφεί απ΄'αυτές και πίστεψέ με...αυτές δεν μου έφταιξαν ποτέ αν εξαιρέσουμε τις μαλακίες τους
που τινάζοντας τον ώμο μου, τις διώχνω. Τόσο πολύ περήφανος είμαι στο θέμα.
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο,πολλές φορές εμείς φτάνουμε τις απόψεις μας...
Έχεις εξυψώσει τον αγοραίο έρωτα. Πρόσφατα ήσουν ξενερωμένος με καταστάσεις
και μάλιστα με είχες γοητεύσει για τον ωραίο σου κι ευθύ τρόπο έκφρασης. Τώρα πια και μόνο μέσω
της οθόνης σου...οδεύοντας πια προς τα 2.000 ποστ, δείχνεις ότι θες να τα έχεις καλά με όλους.
Δικαιωμά σου αλλά στο τέλος τι θα θυμάσαι;
ίσως τελικά ο λόγος που γράφουμε εδώ μέσα, δεν είναι οι πληροφορίες αλλά η δημιουργία ερεθισμάτων
ο καθένας για τους λόγους του. Αλλιώς γιατί γράφουμε; για να βρίσκουμε καλές πίπες;
προσωπικά δίνω πληροφορίες για να μπορώ να γράφω ότι θέλω αλλά και να παρατηρώ και κάτι
από τις σκέψεις σας. Τις πληροφορίες τις βρίσκω μόνος μου. Έτσι είναι το φυσιολογικό.
Ανιδιοτέλεια σε σάιτ δεν υπάρχει. Είναι ψέμματα και πολλοί θέλουν να κάνουν τα καλά παιδιά.
Τα περί αντρός κηνυγού είναι πούτσες μπλε...
Το παράπονο σου στο ποστ ισούται με το αντίστοιχο ερώτημα: "γιατί τα πουλιά πετούν;"
και είναι μία άμυνα για να συνεχίσεις να πορνιάζεις με δικαιολογία στον εαυτό σου.
Αν την καλοσκεφτείς μέσα σου, είναι κάλπικη. Είσαι τόταλ ναυάγιο εκτός αν τρολλάρεις.
Και δεν τρολλάρεις...
για να πεις ότι γάμησες...αυτό κρατώ μόνο!
Αυτα τα μουνιά τα χω γαμήσει με 20 ευρώ εκαστος...
Δηλαδή σαν αυτές δεν υπάρχουν γκόμενες; τα 9/10 είναι στην πένα έξω ακόμα κι αυτές
που δεν βλέπονται. Άσε που υπερ(βλέπονται) και στο γράφω εγω που έχω γαμήσει από σάπιες
μέχρι αφρόκρεμα. Σημασία έχει ότι όλα αυτά εδώ μέσα συμβαίνουν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο
που αργότερα θα εμφανιστεί. Βλέπετε αυτό που θέλω. Κάποιοι είστε οι τελευταίοι αντιδραστικοί
σε μια επανάσταση που όλοι ξέρουμε ότι θα κλατάρει σαν σαμπρέλα που τσουλάει σε καρφιά.
Καθυστερήστε όσο θέλετε αλλά η εντροπία της φύσης, θα είναι ο τιμωρός σας.
Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επιθυμία της φυσιολογικής επαφής όσο κι αν πορνιάζετε.
Που κι εγώ πορνιάζω δηλαδή...απλά θα βρίσκομαι απέναντί σας για πάντα.
Έρχομαι και ξανάρχομαι γιατί θέλω να βλάπτω την αγαπουλίαση και την πόρωση.
Ομολογώ ότι με έχετε κουράσει (δεν αναφέρομαι σ'εσένα) ως πιο οργανωμένο σκυλολόι από άλλα
σάιτ ίδιων ή διαφόρων θεμάτων που τους έχω καταγαμήσει με την γλίτσα που έχουν αλλά η ηδονή
να τα χώνω εδώ (ειδικά στα ψοφίμια αγαπούληδες και στους πορωμένους πουτανάκηδες)
είναι πέραν των δυνάμεών μου. Γι'αυτό και κουβαλιέμαι. Δεχτείτε με έτσι ή διώξτε με για νιοστή φορά
διότι δεν σκοπεύω να αλλάξω
Είναι χόμπυ αυτό, πάθηση, τρέλλα, ηδονή, όπως θες πες το αλλά όχι απωθημένο.
Μπορεί να έφαγαν όλους τους υπόλοιπους σκληροπυρηνικούς αλλά εγώ δεν τρώγομαι.
Στο κάτω-κάτω, αν δεν θέλουν συζήτηση στο νετ αλλά επιβολή...να το βάλουν σε μπάνερ.
Θα φύγω οριστικά μόνο αν με κλειδώσει για πάντα ο Αντισθένης ή με σκοτώσουν οι εχθροί μου.
Είμαι δεκτικός σε όλα αλλά δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια...
Εφαρμόζοντας το νόμο του Picker δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους σχεσάκηδες. Ο νόμος του Picker είναι η εκδίκησή σου.
Ο νόμος του Πίκερ είναι η συμπεριφορά της σκληρής μαργαρίνης που λιώνει στον φούρνο (μου).
Επομένως, όταν πηγαίνουμε μόνο με κοινές γυναίκες, αισθανόμαστε ολίγον… μόνοι μας!
Άριστα...σαν χειρουργός. Μπορείς όμως και με "τσεκούρι"!
Δεν θεωρώ ότι o Picker είναι καταδότης.
Εσκεμμένα του το τόνισα διότι ήξερα ότι δεν θα πάρει την ευθύνη όσων έγραψε.
Ήθελα να τον αποτελειώσω αλλά του την χάρισα ξανά οπότε και θα του την χαρίζω για πάντα.
Εξάλλου ζούμε σε μια κοινωνία όπου αρκετοί πορνατζήδες αφήνουν τις γυναίκες τους "στεγνές"
κι αυτές γυρίζουν σε γκομενοσάιτ. Προσωπικά ξέρω κάποιες περιπτώσεις.
Στο τέλος...θα απαιτήσω κι ευχαριστώ που τους τις γάμησα. Έστω αυτές τις λίγες διότι μόνο έτσι θα ξαναγίνει
ανάφλεξη. Περί Σεπούκου, που έγραψα ήταν άλλοι λόγοι. Το έτερο ήμισυ αντί να βαδίζει δίπλα μου
στάθηκε να ξαποστάσει, ήπιε πολύ νερό, φούσκωσε και την πήρε ο ύπνος.
Ξάφνου περπατούσα μόνος μου. Δεν έχει τέτοια. Το Σεπούκου την συνέφερε και "τρέχει".
Παίρνω πολλά ρίσκα...ή και επενδύω!
Ομολογώ ότι οι προσπάθειες να συνετίσετε τον Picker, δημιουργούν απολαυστικά κείμενα, με χιούμορ και αξιόλογες προσεγγίσεις.
Αυτά που γράφει αποτελούν την διαρκή πάλη με τον εαυτό του. Ψυχικό ραμολιμέντο με μονότονη
συμπεριφορά. Διαγράφεται και ξαναγράφεται όταν το θελήσει. Προσωπικά στουκάρω όταν βαριέμαι
ή όταν κοντράρομαι ανολοκλήρωτα σε ότι επιδιώκω. Ότι κάνω σχεδιάζεται...ή αυτοσχεδιάζεται.
Αλλά ποτέ δεν με με διαγράφουν αν πω απλά "κάντε το" και μάλιστα όταν το θέλω όπως ο Πίκερ.
Άρα ο Αντισθένης γνωρίζει την περίπτωση Πίκερ και του την χαρίζει (πολλάκις).
Aντιληπτό!
..............................
Tα υπόλοιπα άλλη στιγμή, σήμερα ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα όπου όμως δεν γάμησα γκόμενα
περιορισμένος σε απλό καφέ. Έφαγα 54 χυλόπιτες κατάκοπος και αλευρωμένος σε συνθήκες αυτοκτονίας
αλλά τελικά απέσπασα 4 τηλέφωνα. Νιώθω ωραία. Θα δοκιμάσω την τύχη μου.
Η μούνα πέρασε από την Φυλής ώρα 10μιση. Ελπίζω να την είδατε όπως και'μένα μιας που είμαι γνωστός.
Μου είπε ότι είμαι μαλάκας με όλα αυτά που κάνω, ψιλονευρίασε αλλά εγώ ξέρω γιατί γίνονται.
Μου είπε επίσης ότι οι περισσότεροι περαστικοί ήσασταν ντροπαλοί.
Έτσι μου είπε...και βλέπει πολύ καλά!