Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.818
Πόντοι
25.467
Θα σε λέω δάσκαλο επειδή απουσιάζει ο δάσκαλος Φλο. Είναι θετικό αυτό για'μας τους εξτράκηδες
κάτι σαν "θετικός κωδικός" οπότε μην σε νοιάζει. Δεν είναι βρισιά δηλαδή...έτσι δάσκαλε Φλο;

"Ναυάγιο"...και μάλιστα πρόωρο!

Κάνεις λάθος Ampelales. Δεν έγραψα πουθενά ότι η γυναίκα ορίζει την ικανότητα ενός άνδρα κτλ.
Επιπλέον δεν θα διαφωνήσω ότι συμβαίνουν γαμήσια καλύτερα κάποιες φορές με πουτάνες.
Αυτό όμως είναι η εξαίρεση. Προφανώς και για να το αντιληφθείς, πρέπει να έχεις μεγάλο δείγμα γραφής
κι από τις δύο κατηγορίες. Προσωπικά έχω πολλά χρόνια στο πάθος να γαμάω γυναίκες.
Κι όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι τις βλέπω συναισθηματικά. Πολύ δύσκολα στέκομαι εκεί
κι όταν το κάνω, είναι για πολύ ιδιαίτερους λόγους. Απλά ενθουσιάζομαι όπως πολλοί άνδρες στην αρχή.
Ούτε είπα ότι το γαμήσι δεν αξίζει επί πληρωμή. Έχω γράψει ότι πάω στις πουτάνες
κι ότι το αγοραστό προσφέρει μειωμένη απόλαυση. Δεν μπορείς να γαμήσεις όση ώρα θες κι οπως θες.
Η πουτάνα που γαμάς δεν σε θέλει άρα δεν είναι το ίδιο και θα σε γειώσει όταν τελειώσει η συνεδρία
(επιβάλλεται) ενώ η γκόμενα δεν πρόκειται να σε γειώσει. Αν η γκόμενα αρχίσει τις γειώσεις
σημαίνει ότι δεν σε θέλει οπότε αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, δεν τίθεται και θέμα συνέχειας.
Μόνο αν θέλεστε, περνάτε γαμάτα σε όλους τους τομείς με την γκόμενα κι αυτό από μόνο του
δείχνει ότι είναι μετρημένα κουκιά το πράγμα.
Αλλιώς πρέπει να χωρίζουμε εκτός αν είμαστε άνθρωποι της συνήθειας όπως πολλοί
ή να γαμάμε σαν κοκόρια από'δω κι από'κει για ποικιλία όπως προστάζει η φύση μας.
Η ουσία όμως στην ζωή δεν είναι σώνει και καλά το γαμήσι. Ούτε κι η δημιουργία οικογένειας.
Συνεχίζοντας να προσθέσω ότι μπορείς να αναπτύξεις οικειότητα με μια πουτάνα και να την έχεις καβάτζα
γκόμενα. Κάποια στιγμή αν κάτι πάει στραβά επειδή όλες είναι ναυάγια (ας μην ζούμε βασισμένοι σε εξαιρέσεις)
απλά σηκώνεσαι και φεύγεις κανόντας την να σε σιχαθεί. Ποτέ δεν παρατάς ξερά την πουτάνα
όταν την έχεις γκόμενα διότι δεν αντιδρά νορμάλ σε αυτά και θα σε ζαλίσει.
Οι νταβάδες τις παρατούν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο για να τις "ανοίξουν στην μέση"
αλλά αυτό δεν είναι σωστό σαν συμπεριφορά.
Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ πουτάνες αλλά προτιμώ να κρατώ αποστάσεις και να περιορίζομαι
σε απλές ωραίες στιγμές όταν κερδίσω το παιχνίδι. Ο Ζεν ξέρει πως όλα αυτά υφίστανται
και έχει περάσει καλά. Μέχρι εκεί όμως. Όλα αυτά είναι κανόνες ασφαλείας κι όχι οδηγός επιτυχίας.
Τους εφαρμόζω χρόνια και λειτουργούν.
Το απόσπασμα που γράφεις δεν σημαίνει κάτι διότι θα μπορούσε να είναι από οποιαδήποτε κατηγορία
του αγοραίου έρωτα. Αυτό εδώ: "Εχει την τακτικη οταν αυτη ειναι απο πανω να θελει να σου κανει squirting
και να στα πεταξει στο προσωπο, οποτε εχετε το νου σας", είναι χρήσιμο σαν προμότινγκ (δεν λέω ότι είναι)
Δεν σημαίνει ότι θα γίνει με όλους. Δημιουργεί μια απορία στον αναγνώστη και τον ωθεί
να ψάξει. Οι περισσότεροι πελάτες είναι μαλάκες που εθελοτυφλούν.

Ξανακάνεις λάθος, οπότε πλέον αρχίζεις και με παραξενεύεις. Αρχίζω να θεωρώ ότι θες να υπερισχύσει
η γνώμη σου ενώ εδώ απλά συζητούμε. Οκ, είμαστε σε πορνοσάιτ οπότε λογικό είναι πολλοί
να στηρίζετε την ιδεολογία (για άλλους κερδοσκοπία) που σας έφερε εδώ.
Δεν έγραψα όμως πουθενά ότι υπάρχει άνδρας που γαμάει όταν κι όποτε θέλει.
Εκεί όντως το ποσοστό είναι όχι απλά μικρό αλλά μηδενικό.
Δεν ζω στην εποχή των παγετώνων αλλά στο σήμερα.
Επίσης το ποσοστό όσων προσπαθούν και τα καταφέρνουν με τις γκόμενες είναι αρκετά μεγάλο κι όχι μικρό.
Προφανώς βαριέσαι ή έχεις βολευτεί. Αυτό το δέχομαι αλλά δεν θα φας ποτέ το αλανιάρικο μπούτι
που μοσχοβολάει φρεσκάδα. Μια ζωή φαστ φουντ θα τρως όπως σκέφτεσαι και τελικά
θα σου χαλάσει το "συκώτι". Γνώμη μου κι ας μην την δεχτείς.
Προσωπικά δεδομένων κάποιων συνθηκών της ζωής μου, έχω οδηγηθεί σε οικονομική συντριβή
(οπότε από κολ-γκερλ είμαι άσχετος) μαζί με πλήθος προβλημάτων αλλά ακόμα τα καταφέρνω στο θέμα.
Δηλαδή σου γράφω ως αποτυχημένος αλλά παράλληλα περήφανος ακόμα και τώρα.
Ακόμα κι όταν ήμουν πετυχημένος όμως, πάλι έτσι λειτουργούσα. Όπου και να βρεθώ, μπορώ να σταθώ
και να προσπαθήσω να πετύχω τον στόχο μου. Αν δεν τα καταφέρω, δεν με απασχολεί διότι δεν νιώθω τίποτα
σαν χασούρα. Γεννήθηκα έτσι, βελτιώθηκα και τελικά έγινα πολύ καλός. Η φυσικότητα κι ο αυθορμητισμός
που διατηρώ μπορεί να συγκριθεί με τον απόλυτο χαμαιλεοντισμό. Προσαρμόζομαι άριστα πάνω
στις γκόμενες και καταλαβαίνω αμέσως τι πρέπει να κάνω για την επιτυχία. Αυτό είναι η ικανότητα
που γράφω κι όχι οι φαντεζί μαλακίες των κομπλεξικών. Ουσιαστικά δεν τις κοροιδεύω.
Απλά τις αφήνω να πιστέψουν ότι έχουν τον έλεγχο. Ποτέ όμως δεν τον έχουν διότι αν τον είχαν
θα είχα καταστραφεί απ΄'αυτές και πίστεψέ με...αυτές δεν μου έφταιξαν ποτέ αν εξαιρέσουμε τις μαλακίες τους
που τινάζοντας τον ώμο μου, τις διώχνω. Τόσο πολύ περήφανος είμαι στο θέμα.

Έχεις εξυψώσει τον αγοραίο έρωτα. Πρόσφατα ήσουν ξενερωμένος με καταστάσεις
και μάλιστα με είχες γοητεύσει για τον ωραίο σου κι ευθύ τρόπο έκφρασης. Τώρα πια και μόνο μέσω
της οθόνης σου...οδεύοντας πια προς τα 2.000 ποστ, δείχνεις ότι θες να τα έχεις καλά με όλους.
Δικαιωμά σου αλλά στο τέλος τι θα θυμάσαι;
ίσως τελικά ο λόγος που γράφουμε εδώ μέσα, δεν είναι οι πληροφορίες αλλά η δημιουργία ερεθισμάτων
ο καθένας για τους λόγους του. Αλλιώς γιατί γράφουμε; για να βρίσκουμε καλές πίπες;
προσωπικά δίνω πληροφορίες για να μπορώ να γράφω ότι θέλω αλλά και να παρατηρώ και κάτι
από τις σκέψεις σας. Τις πληροφορίες τις βρίσκω μόνος μου. Έτσι είναι το φυσιολογικό.
Ανιδιοτέλεια σε σάιτ δεν υπάρχει. Είναι ψέμματα και πολλοί θέλουν να κάνουν τα καλά παιδιά.

Το παράπονο σου στο ποστ ισούται με το αντίστοιχο ερώτημα: "γιατί τα πουλιά πετούν;"
και είναι μία άμυνα για να συνεχίσεις να πορνιάζεις με δικαιολογία στον εαυτό σου.
Αν την καλοσκεφτείς μέσα σου, είναι κάλπικη. Είσαι τόταλ ναυάγιο εκτός αν τρολλάρεις.
Και δεν τρολλάρεις...

για να πεις ότι γάμησες...αυτό κρατώ μόνο!

Δηλαδή σαν αυτές δεν υπάρχουν γκόμενες; τα 9/10 είναι στην πένα έξω ακόμα κι αυτές
που δεν βλέπονται. Άσε που υπερ(βλέπονται) και στο γράφω εγω που έχω γαμήσει από σάπιες
μέχρι αφρόκρεμα. Σημασία έχει ότι όλα αυτά εδώ μέσα συμβαίνουν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο
που αργότερα θα εμφανιστεί. Βλέπετε αυτό που θέλω. Κάποιοι είστε οι τελευταίοι αντιδραστικοί
σε μια επανάσταση που όλοι ξέρουμε ότι θα κλατάρει σαν σαμπρέλα που τσουλάει σε καρφιά.
Καθυστερήστε όσο θέλετε αλλά η εντροπία της φύσης, θα είναι ο τιμωρός σας.
Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επιθυμία της φυσιολογικής επαφής όσο κι αν πορνιάζετε.

Που κι εγώ πορνιάζω δηλαδή...απλά θα βρίσκομαι απέναντί σας για πάντα.
Έρχομαι και ξανάρχομαι γιατί θέλω να βλάπτω την αγαπουλίαση και την πόρωση.
Ομολογώ ότι με έχετε κουράσει (δεν αναφέρομαι σ'εσένα) ως πιο οργανωμένο σκυλολόι από άλλα
σάιτ ίδιων ή διαφόρων θεμάτων που τους έχω καταγαμήσει με την γλίτσα που έχουν αλλά η ηδονή
να τα χώνω εδώ (ειδικά στα ψοφίμια αγαπούληδες και στους πορωμένους πουτανάκηδες)
είναι πέραν των δυνάμεών μου. Γι'αυτό και κουβαλιέμαι. Δεχτείτε με έτσι ή διώξτε με για νιοστή φορά
διότι δεν σκοπεύω να αλλάξω
Είναι χόμπυ αυτό, πάθηση, τρέλλα, ηδονή, όπως θες πες το αλλά όχι απωθημένο.
Μπορεί να έφαγαν όλους τους υπόλοιπους σκληροπυρηνικούς αλλά εγώ δεν τρώγομαι.
Στο κάτω-κάτω, αν δεν θέλουν συζήτηση στο νετ αλλά επιβολή...να το βάλουν σε μπάνερ.
Θα φύγω οριστικά μόνο αν με κλειδώσει για πάντα ο Αντισθένης ή με σκοτώσουν οι εχθροί μου.
Είμαι δεκτικός σε όλα αλλά δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια...

Ο νόμος του Πίκερ είναι η συμπεριφορά της σκληρής μαργαρίνης που λιώνει στον φούρνο (μου).

Άριστα...σαν χειρουργός. Μπορείς όμως και με "τσεκούρι"!

Εσκεμμένα του το τόνισα διότι ήξερα ότι δεν θα πάρει την ευθύνη όσων έγραψε.
Ήθελα να τον αποτελειώσω αλλά του την χάρισα ξανά οπότε και θα του την χαρίζω για πάντα.
Εξάλλου ζούμε σε μια κοινωνία όπου αρκετοί πορνατζήδες αφήνουν τις γυναίκες τους "στεγνές"
κι αυτές γυρίζουν σε γκομενοσάιτ. Προσωπικά ξέρω κάποιες περιπτώσεις.
Στο τέλος...θα απαιτήσω κι ευχαριστώ που τους τις γάμησα. Έστω αυτές τις λίγες διότι μόνο έτσι θα ξαναγίνει
ανάφλεξη. Περί Σεπούκου, που έγραψα ήταν άλλοι λόγοι. Το έτερο ήμισυ αντί να βαδίζει δίπλα μου
στάθηκε να ξαποστάσει, ήπιε πολύ νερό, φούσκωσε και την πήρε ο ύπνος.
Ξάφνου περπατούσα μόνος μου. Δεν έχει τέτοια. Το Σεπούκου την συνέφερε και "τρέχει".
Παίρνω πολλά ρίσκα...ή και επενδύω!

Αυτά που γράφει αποτελούν την διαρκή πάλη με τον εαυτό του. Ψυχικό ραμολιμέντο με μονότονη
συμπεριφορά. Διαγράφεται και ξαναγράφεται όταν το θελήσει. Προσωπικά στουκάρω όταν βαριέμαι
ή όταν κοντράρομαι ανολοκλήρωτα σε ότι επιδιώκω. Ότι κάνω σχεδιάζεται...ή αυτοσχεδιάζεται.
Αλλά ποτέ δεν με με διαγράφουν αν πω απλά "κάντε το" και μάλιστα όταν το θέλω όπως ο Πίκερ.

Άρα ο Αντισθένης γνωρίζει την περίπτωση Πίκερ και του την χαρίζει (πολλάκις).

Aντιληπτό!

..............................

Tα υπόλοιπα άλλη στιγμή, σήμερα ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα όπου όμως δεν γάμησα γκόμενα
περιορισμένος σε απλό καφέ. Έφαγα 54 χυλόπιτες κατάκοπος και αλευρωμένος σε συνθήκες αυτοκτονίας
αλλά τελικά απέσπασα 4 τηλέφωνα. Νιώθω ωραία. Θα δοκιμάσω την τύχη μου.
Η μούνα πέρασε από την Φυλής ώρα 10μιση. Ελπίζω να την είδατε όπως και'μένα μιας που είμαι γνωστός.
Μου είπε ότι είμαι μαλάκας με όλα αυτά που κάνω, ψιλοσυγχίστηκε αλλά εγώ ξέρω γιατί γίνονται.
Μου είπε επίσης ότι οι περισσότεροι περαστικοί ήσασταν ντροπαλοί.
Έτσι μου είπε...και βλέπει πολύ καλά!

:rockon:

Ωραίο σεντόνι!  :headbang2:

Επισκέπτης
Αξίωμα PABLO COLOBAR...

Γαμάμε χωρίς καπότα όποια γκόμενα μας αρέσει απ'όσες διαλέγουμε και τελικά μας επιλέγουν
άρα τις σεβόμαστε ως ικανές για πάντα. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.
Γαμάμε με καπότα όποια πουτάνα θέλουμε απ'όλες που αναγκαστικά μας κάθονται
άρα τις απαξιώνουμε ως ανίκανες για πάντα. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.
Αν η πουτάνα μας γουστάρει και γκομενίσει, περνάει κατά το ήμισυ στην πρώτη παράμετρο
άρα την γαμάμε ακάποτα, μας κερνάει ποτά και τσιγάρα με τα λεφτά των άλλων πελατών
αλλά την απαξιώνουμε ως ανίκανη μέχρι να ξεκόψει. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.

Γενικώς γαμάμε χωρίς πολλά-πολλά...και απαξιώνουμε τους πελάτες "ναυάγια".

Υ.Γ Στο τέλος θα καθήσετε κάποιοι ήσυχοι μετά από ότι θα γίνει.
Δεν έχω ξεχάσει τίποτα, απλά θα τα πούμε έξω με αυτούς τους κάποιους!

:hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686

Ο σωστός νόμος είναι ότι ξοδεύουμε όσα μπορουμε στο μουνί
διότι γαμάμε γιατί χανόμαστε !  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dismorfian η συμπεριφορά σου προς τις γυναίκες είναι ταλαιπωρία σκέτη. Δίνεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ αξία στις γυναίκες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις. Στην πραγματικότητα είσαι μεγάλος ΠΥΡΦΟΡΟΣ, γιατί ξοδεύεις πάρα πολλή ενέργεια γι' αυτές. Εγώ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με τις γυναίκες, η σχέση μου μαζί τους είναι τελείως ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ. Εσύ κάνεις τεμενάδες στο μουνί, εγώ απαξιώνω το μουνί στην πράξη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis εσένα σου είπα τι θα κάνεις. Φέρε τη γκόμενά σου να τη γαμήσω για 2 λεπτά αφού θεωρείς ότι το δίλεπτο γαμήσι είναι αυνανισμός. Η γκόμενά σου θα είναι τελείως αμέτοχη, εγώ απλά θα αυνανιστώ στο μουνί της για 2 λεπτά. Δέχεσαι αγόρι μου;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι μόνοι πραγματικοί γαμιάδες που έχουν γράψει τελευταία στο νόμο του Picker είναι ο Vril και ο Ampelales. Συγνώμη αν είναι και κάποιοι άλλοι που ξεχνώ. Απλά αυτοί οι δύο είναι οι μόνοι που καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να δίνεις τόση αξία στο μουνί. Οι υπόλοιποι είστε πυρφόροι που περηφανεύεστε για πράγματα τελείως ασήμαντα για μένα, όπως ότι η πουτάνα σας γούσταρε και τη βγάλατε γκόμενα ή ότι καταφέρατε μετά από 100 χυλόπιτες να βγάλετε άλλο ένα μουνί. Πυρφόροι και σχεσάκηδες είστε ρε παλικάρια, ο πραγματικός μπουρδελιάρης ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με το μουνί. Αυτή είναι η διαφορά του πραγματικού μπουρδελιάρη, ότι ουσιαστικά ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με τις γυναίκες, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ στο μουνί. Τον πραγματικό μπουρδελιάρη ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι θέλει το μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για τον Αντισθένη, μου κάνει τα χατίρια γιατί αποτελώ ατραξιόν για το site, γιατί εκφράζω την ιδεολογία του πραγματικού μπουρδελιάρη. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν ψάχνει για γκόμενα, που έχει ξεπεράσει τελείως το στάδιο αυτό. Και γι' αυτό είμαι ανώτερος από όλους εσάς.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι περισσότεροι από εσάς είστε χαμένοι ανάμεσα στις γκόμενες και τις πουτάνες. Είστε στο στάδιο που ήμουν εγώ πολλά χρόνια πριν. Κανείς από εσάς δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο του πραγματικού μπουρδελιάρη, δηλαδή να γαμάει μόνο πουτάνες και ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ για το μουνί. Αυτό είναι ένα ανώτερο στάδιο που είναι πολύ δύσκολο να το φτάσει κανείς. Και γι' αυτό με ζηλεύετε.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αξίωμα PABLO COLOBAR...

Γαμάμε χωρίς καπότα όποια γκόμενα μας αρέσει απ'όσες διαλέγουμε και τελικά μας επιλέγουν
άρα τις σεβόμαστε ως ικανές για πάντα. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.
άρα τις απαξιώνουμε ως ανίκανες για πάντα. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.
Αν η πουτάνα μας γουστάρει και γκομενίσει, περνάει κατά το ήμισυ στην πρώτη παράμετρο
άρα την γαμάμε ακάποτα, μας κερνάει ποτά και τσιγάρα με τα λεφτά των άλλων πελατών
αλλά την απαξιώνουμε ως ανίκανη μέχρι να ξεκόψει. Όπως δηλαδή πράττουν όλοι οι πραγματικοί άνδρες.

http://[URL unfurl="true"]www.dimplewhisky.com/wp-content/uploads/2013/04/1279905214_106549886_1-Fotos-de-WHISKY-DIMPLE-15-AnOS-1279905214.jpg[/img[/URL]]
[img]https://mcjilton.files.wordpress.com/2012/12/cigarette-smoking-man-21.jpg 
:sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αξίωμα PABLO COLOBAR...

Μυστη μου όσο πας και τον βελτιώνεις τον νομο αγγιζοντας την τελειοτητα! :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Το παράπονο σου στο ποστ ισούται με το αντίστοιχο ερώτημα: "γιατί τα πουλιά πετούν;"
και είναι μία άμυνα για να συνεχίσεις να πορνιάζεις με δικαιολογία στον εαυτό σου.
Αν την καλοσκεφτείς μέσα σου, είναι κάλπικη. Είσαι τόταλ ναυάγιο εκτός αν τρολλάρεις.
Και δεν τρολλάρεις...
Απαντάς με χαρακτηρισμούς χωρίς να φέρεις ούτε ένα επιχείρημα. Επειδή δεν έχεις... Λες εμένα να ναυάγιο, ενώ δε με ξέρεις και δεν έχεις ιδέα τι έχω πετύχει. Μόνο για γέλια είσαι. Και πού κολλάει η φύση δηλαδή; Βλέπεις στην κοινωνία που ζούμε να εφαρμόζεται κανένας νόμος της φύσης; Άμα γουστάρεις γνήσιο κηνύγι, τότε θα κάνεις αυτό που έκαναν στην παλαιολιθική εποχή που κάθιζαν μια ροπαλιά στις γυναίκες και την έσερναν στη σπηλιά τους να τη γαμήσουν χωρίς να τη ρωτήσουν. Τότε μόνο μιλάμε για κηνυγό. Το να τρως 54 χυλόπιτες για να πάρεις 4 αμφίβολα νούμερο ΜΑΛΑΚΑ σε κάνει. Ναυάγιο είσαι και φαίνεσαι που δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να σέρνεσαι στους δρόμους και να την πέφτεις σε ό,τι κινείται. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο δημιουργικό για να αφιερώσεις όλη αυτή την ενέργεια και το χρόνο; Σε τόσο ψηλό βάθρο βάζεις το μουνί όμως. Το να γαμήσεις μία μουνάρα που σε γουστάρει (που αμφιβάλλω κατά πόσο χτυπάς ψηλά νούμερα) μετά από 500 χυλόπιτες που έφαγες δεν είναι κατόρθωμα, αλλά βλακεία. Αντιθέτως με όσα λες, ψάχνω έστω μία δικαιολογία για να ΜΗ συνεχίσω να πορνιάζω αλλά ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι να μου έρχονταν όλα τα μουνιά delivery σπίτι μου. Γιατί τόσο απλό πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσκυνώ τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγματικό μπουρδελιάρη Vril που αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι της φύσης και απαξιώνει στην πράξη το μουνί. Είμαστε λίγοι αλλά περήφανοι.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος την πέφτει αβέρτα στις γκόμενες είναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ, όποιος λέει ψέματα στις γκόμενες είναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ, όποιος βγάζει γκόμενα μια πουτάνα είναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ. Ο πραγματικός περήφανος μπουρδελιάρης δεν κάνει τίποτα από αυτά.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Την πέφτεις στις γκόμενες; ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ. Λες ψέματα στις γκόμενες; ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ. Και με τα δύο τους δείχνεις πόσο ανάγκη τις έχεις και ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ. Καταλάβετέ το επιτέλους.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νομίζετε ότι είστε μύστες αλλά είστε ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες, είστε πλήρως προσαρμοσμένοι στο μουνί. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι αντισυμβατικός, κάνει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που θέλει το μουνί. Θέλει το μουνί καμάκι; Του δείχνει αδιαφορία. Θέλει το μουνί ψέματα; Του πετάει στη μάπα την αλήθεια. Αυτό κάνει ο πραγματικός μπουρδελιάρης που απαξιώνει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το μουνί. Τον πραγματικό μπουρδελιάρη δεν τον νοιάζει να είναι μόνος, δεν τον νοιάζει τι θέλει το μουνί. Είναι ΑΥΤΑΡΚΗΣ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Προσκυνώ τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγματικό μπουρδελιάρη Vril που αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι της φύσης και απαξιώνει στην πράξη το μουνί. Είμαστε λίγοι αλλά περήφανοι.  :rockon:

Αν θέλεις πραγματικά να φέρεις μια αλλαγή στον κόσμο, αυτή δε θα έρθει με το να την πέφτεις σε ό,τι κινείται επειδή το κάνουν λίγοι, αλλά να συντονίσεις μια ΜΑΖΙΚΗ απαξίωση προς τις γυναίκες. Μόνο έτσι θα πέσουν οι μύτες. Όταν περάσει κανένας χρόνος που θα έχει να τις κοιτάξει αρσενικό, τότε μόνο θα αναρωτηθούν μήπως έχουν κάπου λάθος. Διαφορετικά τροφοδοτείς και συντηρείς το άθλιο κατεστημένο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Αν θέλεις πραγματικά να φέρεις μια αλλαγή στον κόσμο, αυτή δεν είναι να την πέφτεις σε ό,τι κινείται επειδή το κάνουν λίγοι, αλλά να συντονίσεις μια ΜΑΖΙΚΗ απαξίωση προς τις γυναίκες. Μόνο έτσι θα πέσουν οι μύτες. Όταν περάσει κανένας χρόνος που θα έχει να τις κοιτάξει αρσενικό, τότε μόνο θα αναρωτηθούν μήπως έχουν κάπου λάθος.
τυπε προτεινεις δηλαδη μια λυσιστρατη απο την αναποδη;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ακριβώς ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis εσένα σου είπα τι θα κάνεις. Φέρε τη γκόμενά σου να τη γαμήσω για 2 λεπτά αφού θεωρείς ότι το δίλεπτο γαμήσι είναι αυνανισμός. Η γκόμενά σου θα είναι τελείως αμέτοχη, εγώ απλά θα αυνανιστώ στο μουνί της για 2 λεπτά. Δέχεσαι αγόρι μου;

και πάλι η ταχυπαράτριψη σε παθητικό πληρωμένο κρέας θα εξακολουθούσε να είναι αυνανισμός, σε σχέση με άλλες καταστάσεις που δεν θέλω να περιγράψω
για να μην ξύνω τις πληγές σου...

αλλά δεν έχω υπάρξει νταβατζής για να σε βοηθήσω ... :dunno: ...sorry  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom